- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dany007 #179205 üzenetére
az lesz érdekes, hogy a szürkén behozott telefonok vajon mennyivel lesznek olcsóbbak januártól, mint a hivatalos forrásból érkezők, mert ugye most 1 vs 2 év gari a helyzet, de ebben az árkategóriában 1 vs 3 év lesz a helyzet. eddig jó buli volt 400k-s telefont 320-340ért venni, de ezután már olcsóbban kéne adniuk, mert az 1 helyett 3 év gari már sokaknak megéri majd a különbözetet szvsz.
bár én örülnék, ha lehetne hivatalosan gari nélkül kapni eszközöket, nyomott áron.
-
-Ben-
veterán
válasz
Dany007 #179205 üzenetére
Kár volt ennyire hosszan írnod, nem "finnyogásnak" szántam.
Mindenki azt vesz, amit akar, felőlem felvásárolhatod a komplett magyarországi készletet is, ha az téged boldoggá tesz. Engem nem izgat. Ettől még számomra lehet poénos, hogy 400.000 forintért rendben van az iPhone ára, 420.000 forintért viszont már qrva drága....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged