Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szentkuti11
üzenetére
Hát ja elég hamar lejön általában, hogy értelmetlen a vita. Elég szokott pár mondat is lenni.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
rakja egymás mellé a kettőt... sikítva hajítja el a 3gs-t...
ja és a kamerája is gyenge (a sebességéről nem is beszélve)
-
SÖ
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
jöhet még.. -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Ez de hülye.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85
üzenetére
Van kocsija? Ha igen mondjad neki adja el, és vegyen helyette egy trabantot mert az is elviszi A-ból B-be ilyen alapon.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem akartam sokat írni, mert akkor nem fér ki a lényegi faszság a screenshotra.
dehogy fogytak, azok sose fogynak el. Az a baj hogy olyan bődületes hülyeségeket beszél, hogy ebben tabortol függetlenül mindenki egyetért. A droid-iOS viták ugye általában nem erről szólnak, a lényeges hardver es fejlődés fontosságaban mindkét tábor egyetért.szentkuti11
Ah, nem vagyok egy sértődős típus, inkább mások szoktak ram megsértődni. A disznóvágós friends with benefits csaj is "kidobott", hiába mentegetőztem.
Mondjuk nem különösebben izgat, a teltebb, ráadásul falusi viselkedésű csajok nekem nem az eseteim.
Mindig az volt az érzésem, hogy egy háziasszonnyal vagyok egy ágyban. Nem kell bombázónak lennie, csak legyen csinos, es cuki vagy nőies. Igazi falusi büszkeséggel távozott.
Szánalmas. Amit en az életben elviseltem/elviselek, azok után más mar felvagta volna az összes erét, en viszont képes vagyok mosolyogva túllépni a fájdalmakon. Aki vérig sertodik aprosagokon, az olyan embert semmibe nem nézem. -
szentkuti11
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Azt hiszem nem sokáig lesz barátság

Az a kedvencem, mikor az egyik Apple felhasználó sznobozza a másik Apple felhasználót.
-
GALARDO
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Igaza van, sznob vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Elfogytak az érveid mi?

-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hajrá rezsicsökkentés
Szívesen kisegítelek.icecave
Ezt nem mondod komolyan. Még ha nem is nézitek azt a Tisza televízíót, többet spórolsz a villanyszámlán egy LCD-vel.
Egy csöves tv 2-300W az LCD max 80W 81cm-ig. Én a napokban állítottam be a szomszéd 3DB csöves TV-jét, hogy minden csatorna a helyén legyen, de vért izzadtam. Na ők is azt mondták, hogy segítsek választani, milyen "lapos tévét" érdemes venni. Van rá 60k-juk, mert art az újságban olvasták hogy annyiba kerül.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vajon ha nem fizetem be a csekketa postán, jön majd a felszólítás hogy nem fizettem be a semmit?

-
B-L-A-C-K
titán
Pénteken kaptam egy kemény számlát, nem tudom hogy fizetem be...:/
-
madgie
titán
Bohóckodtok itt a tepsikkel, Logi Harmony távirányítónak, míg panelban raktunk, külön activity-t csináltam nyárra: hazaérek, egy gomb és megy a tévé, erősítő (adott bemenetre állítva), médialejátszó és a klíma

-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Képcsöves televiziónál, ez hasznos.
Amúgy az ilyen wifisekkel az a bajom, hogy nem tudom bekapcsolni vele, a tv-t. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát azt lehet,de a mi sony crt-nket tuti nem
Viszont amíg ki nem purcan, én nem veszek lapos tv-t az is biztos. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megtaláltam, de ez mit tud?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pusztán arra kell, hogy a kikapcsoló gomb már csak jóformán kalapáccsal megy, így csak azt az egy gombot helyettesítenénk vele (bár lehet ha szétszedem, akkor meg tudom tisztítani, de eddig minden sony tv, amink volt, ez a gomb krepált be rajta).
-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De azért néha jól jön.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Azért egy távirányítót nem helyettesít, egyrészt mert kényelmetlen a fogása hiszen azok direkt keskenyre vannak formázva, másrészt meg nem akkora fokban adja a jelet mint a tv sajátja amit lehet akár a mennyezetre is irányítani akkor is kapcsol.
GALARDO
Ez igaz, pl amikor az istennek sem tudjuk hova raktuk a távirányítót. Néha úgy érzem rakhatnának bele fütyülésre csipogó elektronikát
Mondjuk én wifin vezérlem a Smart Remote widgetjével. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Király, egy pont a g2-nek

-
vadászcsiga
félisten
-
válasz
manchester85
üzenetére
ááá, ez a felvétel még akkor készült, amikor cica lecserélte az oppót és iphone tulaj lett, muksókám pedig megtudta!

-
GALARDO
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Mi az az iPhone?
kali:

-
szentkuti11
addikt
Hosszú szünet után visszatértem az iPhone-osok táborába, és nagyon jó érzés

-
SÖ
addikt
válasz
üzenetére
Konkrétan, kétszer lejátszottad a bevezetőt, vártam mikor indul a szám, egyszer csak vége lett. Most kellett volna 16-odokra váltani és behozni több hangszert. Ha érted mire gondolok.
Xero
Ha szerencséd van itt kifoghatsz egy olcsó használtat. [link]
Most nagyon kacsintgatok a digitális erősítők felé a T osztály már egész jól szól. Pedig kőkemény analóg párti vagyok
Thorens TD280 mkII piszok drága Ortofon tűvel. 
-
SÖ
addikt
Régen építettem egy hybrid tölcsérest, az is lement olyan mélyre, amit csak érezni lehetett. Vifa magas, Dán dom közép, és két db 27cm-es papír/gumi mély.zárt dobozban
Most egy 180cm magas 70cm mély dobozos tölcsérest terveztem, ezt akarom megépíteni MDF-ből. Hangszóró szet már megvan. Akay magas sugárzó, tesztek szerint olyan karaktere van mint egy ribbonnak, Sony közép, és hosszú löketű 160mm mély Vifa hangváltóval. 
Most hallgattam bele a másodikba, ez már a fuüesemnek is sok, csak sejtett valamit. Elmentem refanyagnag. Akusztikus hangszerek közül a lábdob amiben sok energia van, és nagyon mélyre lemegy. Elég visszaemlékezni egy élő koncertre. Na ezt nagyon kevés rendszer tudja vissza adni.
-
skul0
aktív tag
Üdv! Lehet hogy én vagyok a béna, de sehol sem találom az ipad 4 topicot, be tudná valaki linkelni?
-
törölt tag
Készülő zeném alapja. Kell rá változás, vagy jó így?
[link]. Köszi. -
DanielK
addikt
Van itt más is, aki 13-án vesz PS4-t? Ha igen, az tudna válaszolni a ps4 topicban feltett kérdésemre? Nem annyira baráti a válaszuk...

-
SÖ
addikt
válasz
turbobusa
üzenetére
"Cyberpunk: Most halrudi lettél a Samsung topikban?"
Nemsokára itt is

IOS-en 5 eszközre regisztrálhatsz.
Az sem mindegy milyen droidra váltottál. Ami mellette szól, számítógép nélkül is használható. Ios-en használnod kell az iTunes-t a mentések miatt.Más: Ebben vannak furcsa mélyek
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz
turbobusa
üzenetére
Ha kézire állítod a zene és videók kezelését, akkor több iTunes-al is tudsz szinkronizálni

Amúgy engem egyetlen 1 dolog vonzana az androidban: a készülékek ára. Az iPhone nagyon jól, talán túl jól is tartja az árát, így használtam se éppen olcsók a készülékek, mint ahogy azt a mostani s4-es akció is mutatja, illet pl a Nexus 5, G2, Androidos zászlóshajót mostmár az előző iPhone-nál is olcsóbban kaphatsz, nem hogy az aktuális csúcsmodellnél...Viszont számomra szoftveresen minden megvan az iOS-ben, amire szükségem van, így ilyen téren semmilyen előnnyel nem járna a droid, de cserébe csomó hátránya lenne. Én ezekről nem tudnék lemondani:
-prémium anyaghasználat
-iCloud backup és szinkronizáció, mivel minden készülékemem iOS v OSX fut, így ez hihetetlen előnyökkel jár, amit droidnál soha az életben nem fogok elérni, hiszen ez az Apple ökoszisztéma előnye
-iTunes, a sajátgépes fájlmásolgatás számomra az xp-s korszakot idézi vissza, sokkal egyszerűbb és letisztultabb az iTunesos megoldás
-AppStore
-minden készülékre garantáltan 2 vagy inkább 3 évig jön a legújabb szoftver egyszerreHangsúlyozom, ez az én véleményem, másnak lehet,h ezek a dolgok nem annyira fontosak, így kevesebb kompromisszummal jár számára a váltás vagy esetleg más dolgok fontosak neki, ami miatt több előnnyel járna a droid számára, mint az iOS...
-
SÖ
addikt
Nem fogjátok elhinni, az iPhone gyári fülesével, fordítva benyömöszölve. Nem is bírta sokáig. Mielőtt... - nálam alapból ki van kapcsolva minden eq, sorrund és dsp. Tisztán lineárisan hallgatok zenét.
madgie
A többire nem tértem ki. Vajon miért? Amúgy egyedül magasakban veri az iPhone. Sztereokép is rendben van, gyors közepekkel. Azt azért hozzáteszem, hogy az iPhone-t legtöbbet ie8-al hallgattam. Egyedül azzal voltak olyan mélyei nem mp3-on!!!! Hanem MPEG4-en ami alapból 96kHz.
-
turbobusa
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
3gs után én is tettem egy kitérőt android vonalon, most akarok visszatérni, mert nekem annyira nem jött be, vannak előnyei is, de valahogy számomra kézenfekvőbb az ios. Ha nem próbálom ki a másik oldalt akkor nincs rendes tapasztalatom. Talán ami sokszor nyomasztó az a fájlkezelése az ios-nek, nem az itunes-al van baj, hanem az egy gép egy készülék elvvel. Nem tudom, azóta e téren valami változás történt?
Cyberpunk: Most halrudi lettél a Samsung topikban?
-
Annyira nem fontos, hogy sony-t vegyek
Úgy értem, fontosabb,hogy a gyári szoft rendesen menjen rajta, mint az,hogy szenvedjek vele, de cserébe jó képeket kapjak... 10 hónap múlva meg úgyis ott lesz a lehetőség lecserélnem, bármit is veszek, addigra a kérdés az lesz, hogy maradok-e android vonalon,vagy visszatérek iOS-re. -
SÖ
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Az n4 sem csinál rossz képeket ideális esetben, amióta kijött rá a 4.4 megkapta a sony szoftverét. Gyorsabb auto fokus, és javult az éjszakai felvétel. Tennék fel képeket, de ebbe a topikba soha.
Akik azt mondják, hogy minek izgulni az új OS-ek miatt, azok belenyugodtak, hogy nem is fognak kapni
A 4.4-be már integrálták az új memória kezelést, és az Android RunTime rendszert, ami garantálni fogja a még gyorsabb működést, mivel csak egyszer fordít. Nálam látványosan javult az üzemidő, a sebesség ugyan az ( még ) . A hangja is jó, csak normális füles kell hozzá. Mélyebbre megy mint az iPhone. Tehát semmi szükség a rendszerfrissítésekre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha neked fontos a kamera, akkor vegyél Sonyt, az jó képeket csinál, csak gyatrán fut rajta a droid.
Én az fm rádióról már lemondtam. A trend mindig is az volt, hogy minél több pénzt húzzanak ki a felhasználók zsebéből. Ergo használj mobil netet. Hol van még FM rádió? A kispénzű belépő mobilokban, meg a BlackBerry Sony Z párosban, hogy erősítsék a szabályt.Nexus 5 stock rommal. Az LG-vel szembe tele vannak előítélettel az emberek, ahogy én is voltam. Bennem az kagyló mobilok gagyisága maradt meg. De mint bérgyártó, sok új technológiát kapott, mára teljes értékű zászlóshajókat gyárt, magasan nagykorúvá vált. A következő szifonra én is kíváncsi vagyok, csak is az anyaghasználata vonz, de kb. akkora fog jönni az Android 5.0 és droid oldalon is átállnak a fémházra. Lehet, hogy tavaszig várnod kéne.
-
bigdady
nagyúr
Nem csodálkoznék ha ide sem érne hivatalosan a 4.4 hiszen lg-rol beszélünk. Anno optimus black eseteben asszem egy évre rá még nem volt ics sem utána is csak valami koreai. Váloszinuleg semmilyen frissítése nem fog kapni ez a g2 sem de ne legyen igazam.
Szóval tényleg nem kell izgulni a frissítések miatt
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fenébe, pedig azt hittem, lesz egy normális in ear-es headsetem. Na, annyi baj legyen.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Jaj nem úgy értem, teljesen rosszul írtam. A G2 saját gyári fülesére értettem, már ha te is arra gondoltál az előző előtti hsz-edben? Huh már én sem értem

Tehát helyesen: Azt mondják az az agybadugós fülese nem túl jó. Én rockot hallgattam vele, azzal jó nyers volt, mint az ACDC
-
dzsonesz
tag
Plex média szervert használókhoz volna egy kérdésem.
Tehát, a gondom az volna, hogy a webes felületen, myplex alatt, sehogy se tudom elindítani a szervert. Kivétel nélkül a nem tudott csatlakozni hibaüzenet fogad.
Routeren a port forward 32400-as portra beállítva.
Nem tudok rájönni, hogy mi a gond.Segítséget előre is köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát én meg azt használok 2004 óta, azóta másmilyet SOHA
Persze nem gagyit, Sennheiser van most is kettő.
Az is igaz,hogy én viszont trance-ben utazom. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
így igaz, csak a képeket nézegettem, mint aki nem tud olvasni...
ja, fordító is adott, de az a szöveg...
-
válasz
GALARDO
üzenetére
Arról volt szó,hogy "ha lehet", akkor ne csináljon sz*r képeket. tudom,hogy a HTC One az nem jeleskedik a kamerában, de olvastam,hogy a Nexus sem... valamint, ha már választhatok, az fm rádiósat előnyben fogom részesíteni, írtam előbb,hogy legalább nem a mobilnet rovására kell akkor rádiót hallgatnom. Valószínűleg, bármelyiket választom, kompromisszumot kell kötnöm. Nexus 5 nincs a t-nél, bár ez annyira nem szempont, sokat nem spórolnék amúgy sem ezzel, aztán ott z fm rádió, és a hangchip minősége. NFC nem érdekel, viszont egy agyabdugós füles alapfelszerelésként, ami ugye headset is egyben mindenképp előny lehet. A szín inkább fekete, de mondjuk a fehéren meg kevésbé látszik az ujjlenyomat (legalábbis nem olyan látványos, mint a feketén. Egy esetleges hátlap fólia a jobb fogás és a karcmentesség miatt viszont a feketén jobb választás, hisz ott nem látszik annyira,ha koszolódik a széle, míg fehéren horror gusztustalanul néz ki egy idő után.
snooze: EU-n kívüli iPhone-ra nem lesz itthon garancia. Ott kint lesz persze.
szerk.: Ja, látom javítottad, úgy van, ahogy mondod. -
ripla
addikt
válasz
GeGexx
üzenetére
ez igaz, de mennyi az esélye annak, hogy egy frissen vásárolt felső kategóriás vadiúj 0 kilométeres prémium modell nem fog működni?

amúgy most is egy 3 éves i4-et használok, ezen sincs garancia több mint 1 éve. mondjuk én vigyázok a cuccaimra. 10+ év alatt talán egyszer ejtettem le még egy ősrégi nyomógombos mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Te megváltál, a 360-tól?

nem megfelelő a bpm...
jöhet még..
Mondjuk nem különösebben izgat, a teltebb, ráadásul falusi viselkedésű csajok nekem nem az eseteim. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szívesen kisegítelek.

Én az fm rádióról már lemondtam. A trend mindig is az volt, hogy minél több pénzt húzzanak ki a felhasználók zsebéből. Ergo használj mobil netet. Hol van még FM rádió? A kispénzű belépő mobilokban, meg a BlackBerry Sony Z párosban, hogy erősítsék a szabályt.