Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Akkor konditeremből is full izzadt-büdösen-csatakosan mész haza, mert közösek a tusolók? Pusztan csak kiváncsiság. Engem pl. Jobban zavarna, hogy zuhany nélkül, kondi után "párologva" megyek utamra, mint az, hogy valaki meglátja a gyíkot a zuhanyzóban, dehát nem vagyunk egyformák.
-
korpicschess
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Azt én is utáltam régebben (mondjuk úgy 14 éves koromig). Mostmár nem érdekel egyáltalan. Tegyük hozzá, hogy sch-ban van a szobákhoz.
Amúgy nekem biztos jó lesz, jó lesz új emberekkel megismerkedni, mert hajlamos vagyok az egyedül depülésre.
Hétvégén meg itthon leszek, hol a problem?
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Miért, mert meglátják a répát? Akkor milesz?
ennyi antiszocális embert... Amikor annó kolina kerültem, semkit sem ismertem, kb. Egy-két nap alatt megis,erkedtünk a szinten lakókkal, aztán az évek alatt életreszóló barátságok köttettek. A mai mapig visszamennék, ha lehetne. -
Xero
nagyúr
válasz
Bling95
üzenetére
Miskolcon pl elég jó dolog a koli a campus adottságaiból fakadóan (külön közigazgatási terület ugyebár az egyetemváros és minden egyben van), de ha sok az ismerős, akkor ott bizony buli van non-stop, ami azért fárasztó és idegesítő.
Így is töltöttem ott anno elég időt, annak ellenére, hogy csak gólyatáborok alatt laktam ott, vagy ha nem volt erőm/pénzem hazamenni, esetleg volt lányka akinél aludtam.

-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Trés-s i4s-em van és mostanában folyamatos probléma, hogy elmegy a térerő. Másik telefonokon max-on van itt meg csak azt veszem észre mikor jön egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt.
Másnál is csinálja vagy valami meghibásodás okozza?
Köszi
-
Bling95
őstag
érdekes én pl egyáltalán nem vágyom koliba

-
bigdady
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Gratula. Nagyon nagy a koli én végig kolis voltam. Óriási buli. Illetve információk tárháza is. Ott mindig van segítség a közelben.

-
blokad
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon eyecandy egy rendezett iTunes könyvtár. Én pl. már be se húzok olyat, aminek nincs rendes borítója/tagje, inkább nem hallgatom.

Amúgy aww, készül a fursona-m. ^^ Régóta szeretném már megterveztetni valakivel, de egyrészt nem tudtam kivel kellene/mennyire volna drága és hogy egyáltalán el tudnám-e magyarázni jól az elképzelésem. Tegnap bejelölt egy csaj, és pont aznap írt ki versenyt, hogy azok közül aki ír egy verset kiválaszt 3-4 embert, és elkészíti neki. Köztevagyok és itt a progress. Eszméletlen jó lesz. ^^ (a kéz helyett mancs lesz a végleges változaton)
-
Xero
nagyúr
-
válasz
manchester85
üzenetére
Tudja már, hogy kilépve is játssza tovább a videót?
-
manchester85
veterán
Jó lett az új youtube app ezzel a miniatürizált, folyamatosan futó videóval. Vajon mikor oldják meg rendszerszinten is ezt az Applenél.
-
korpicschess
veterán
Na.. Design tippek!

[link] -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
2 csaj között kell választanom a félreértések elkerülése végett

-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Én hiszek az élethosszig tartó szerelemben, persze, ebben az is jócskán benne van, hogy igen korán megtaláltam az ehhez megfelelő embert az életembe, aki ugyanígy gondolja. Tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora szerencse, épp ezért nem is fogom soha elrontani ezt az "adományt". (Aztán lehet majd ő elrontja, talál egy nálam is nagyobb balf>szt, ki tudja)

BTW jövőre lesz 15 éve, hogy együtt vagyunk, lehet veszek is neki egy csokit és a nagy évfordulóra való tekintettel az lesz a meglepetés, hogy csak a felét eszem meg, mire oda kell adni, nem az egészet (vicc)

-
Én végig kolis voltam a főiskolán. Nagyon szerettem, a legjobb baráti kapcsolatok ott születnek, nem az albérletben (ott is biztos, de sokmindenből kimarad úgy az ember). Önuralom: ha szeretsz valakit, jöhet bárki, nem nagy kunszt "megállni" a dolgot. Mivel már középiskola eleje óta jártam az asszonnyal, így értelem szerűen a főiskolán is végig jártunk. Igen sok leány bepróbálkozott, mindenféle dolgot kihasználva (részeg voltam, vagy épp nem mentem haza hétvégére, és azt hitte ez mér elég ok, hogy félrelépjek), de természetesen elutasítottam őket, hisz akkor is, azóta is egy lány foglalja el a szívem teljes kapacitását. Nincs az a nő/szituáció, hogy megcsaljam (egyébként is szemét dolognak tartom, ha valaki mással akar lenni, előbb "rendezze" a meglévő kapcsolatát). Persze, jó érzés volt,hogy "kapós vagyok", ez tény

Asszonnyal már rég megegyeztünk erről egyébként is, hogy ha olyan a szitu, hogy egyikünk beleesik másvalakibe, szóljon, beszéljük meg, aztán kitaláljuk, orvosolható-e a helyzet, vagy nem. Részemről nézve, ha ez asszonnyal megtörténik, úgysem tarthatom vissza (ahogy gondolom ő sem tudna engem), de a lényeg, hogy szóljon előtte, tudjak róla, ne egymás háta mögött menjen a gerinctelenkedés.
-
manchester85
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban, mivel csak annak hiszek, amit látok vagy amire van bizonyíték

Amúgy én is épp egy "kisebb" problémával nézek szembe párkapcsolati téren, egy elég nehéz választás előtt állok, természetesen mindkét oldalon vannak pro-kontra érvek és egyre inkább ideje lenne döntenem, úgyhogy ezen filózok kb folyamatosan, h mi legyen, de csak nem sikerül döntésre jutnom...
Xero: em akarsz felkeresni egy brazil forgatókönyvírót vagy rendezőt?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
Héjj milyen topikot találtam itt a baloldali oszlopban?

[link] -
vadászcsiga
félisten
Apropó Microsoft
Tegnap újra kézbe fogtam egy surface-t a saturnban. De furcsa egy készülék?! Vastag, nehéz, na meg az az asztali Windows. Hosszan nyom az asztalon, mire előjön a jobb egér legördülő menüje mint notebookon. -
Xero
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Lesz ott baj! Egy évig voltam anno kolis. Háááát... Kell önuralom bőven minden téren.

-
korpicschess
veterán
"Kedves
korpicschess!Örömmel értesítünk, hogy a 2013 / 2014. őszi félévére a
középiskolai felvételi pontszámod alapján kollégiumi férőhelyet
nyertél.
További információkat - például, hogy melyik kollégiumba kerültél -
hétfőn, augusztus 26-án küldünk.Üdvözlettel:
Kollégiumi Felvételi Bizottság"

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jaj, már arra célzol, hogy ők is androidot fognak használni. Megnyugtatott a cím a klikk után.

-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Apropó Nokia. Egyre viccesebb reklámok jönnek.
3G/3GS VS L925, tisztára egy szint. 
-
vadászcsiga
félisten
Nokia is kénytelen beállni a sorba: [link]
-
Bling95
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha igen akkor remelem nem haragszik meg a gombas viccen

-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mondjuk

De ez csak a képzelet szüleménye.

-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Wá

-
Xero
nagyúr
válasz
Bling95
üzenetére
Nem megéri-nem éri meg kérdés. Egyszerűen úgy alakultak a dolgok, hogy ha külső szemlélő látná az eseményeket, akkor röhögne erősen.
Leírom felületesen. Van A és B akik egy pár jó rég és van C aki a gyerekük. Van X és Y aki egy pár és együtt voltak jó sokáig. Ezen felül még van E, F, G, H.
Na X és Y szétmentek jó sok idő után, majd X megismerkedett B E nevű barátjával, de végül abból nem lett semmi pár próba után.
Közben A csalta B-t F-el és G-vel, erre B összejött H-val amikor kiderült.
Kisvártatva A és Y összejöttek amin B és X jókat röhögtek, de nem nagyon foglalkoztak velük. Majd amikor A azt akarta, hogy B és Y egy társaságban legyenek, B inkább elment X-hez, akik szintén összegabajodtak.Na erre varrjon valaki gombot.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
4 hónapnyi kőkemény failsorozat, veszekedés, gyűlölködés után jelenleg ott tartok valakivel, hogy volt hétfőn egy szuper sétánk/beszélgetésünk. Tudom, én vagyok az idióta barom, hogy ennyire kitartok valaki mellett, de nekem ez most sikerélmény, és úgy érzem örülök, hogy nem adtam fel. Persze fogalmam sincs innen hogyan tovább, lesz-e még valaha az, mint régen, de legalább nem vagyunk idegenek egymás számára jelenleg, és nem is veszekedünk. Én mindig úgy vagyok az ilyen helyzetekkel, hogyha van minimális esély is arra, hogy valakivel megoldjak egy adott szituációt (ez nem feltétlen csak párkapcsolatra érvényes), akkor nem hagyom annyiban a dolgot. Nehezen viselem, ha egy egykor fontos személy kisétál az életemből. Még akkor is, ha annak már csak az árnyéka maradt meg. Lehet, hogy nem ez a legjobb reakció, de nálam ez a default. Kivétel meg mindig van. Bár hiába alakul most viszonylag jó irányba ez a dolog, amit említettem, időközben eléggé megkedveltem valakit a baráti körömből, de teljesen esélytelen, mert nem kölcsönös, és eleve alakulóban van neki a dolog valaki mással. Csak rossz lesz majd együtt látni őket.

-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Persze nem jó ez a kialakult helyzet.
-
M@te
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
mutass róla képet

-
vadászcsiga
félisten
-
blokad
senior tag
Nagy Feró beszáll a liftbe.
-Első emelet? -kérdi a liftkezelő
-Nem, Beatrice! -
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudni pontosan ebből mennyi az erősen, közepesen, és vagy gyengén sugárzó anyag aránya. Tehát ezt a 300 tonnát feltételesen kezelném.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Mi ez?
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
300 tonna naponta.
-
vadászcsiga
félisten
Na most már hamarosan valósággá válhat hogy egyszercsak az oceanbol kisétál a godzilla. Most hallottam a hírekben hogy a fukushimai erőműből mitudomén hány tonna sugárzó anyag folyt a tengerbe, akkora adag dozissal ami egy, az erőműben dolgozo embernek 1 éves adagja. Fasza!
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez még kérdés? iPad is az ölében volt közben. 
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Neem, így amikor kurvára nincs dolgom, hülyeségeken szoktam agyalni.

mondomén:
Jó, nyílván visszaírtam, de ez így nem állapot. -
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
pár napja nagyon sokat gondoltam egy lányr
Úgy érted bohócfényesítés közben?

-
mondomén
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Írjál vissza neki.

-
korpicschess
veterán
Hisztek abban, hogy amit igazán akartok, hisztek benne, tesztek érte, az sikerül?
Most nem teljesen ide kapcsolódik, de pár napja nagyon sokat gondoltam egy lányra, akivel már hónapok óta nem beszéltem (kb. ennyi megszakítással, hogy "felvettek-dejó-grat"), mert nem feltétlen volt előnyös az egészségemre.....
Na és ülök iPaddel az ölemben, facebook app nyitva, erre látom, hogy online van.. Még jobban rajta gondolkoztam, nem sokkal később rámírt, azóta meg egyre gyakrabban, most megint itt vagyok a szarban, hogy mit csináljak... Egy városban leszünk ősztől is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vodahome, de csak Vodafone dolgozóknak és családtagjaiknak érhető el

mondomén: mert dolgozói előfizu
Biztos van a T-s dolgozók ak is ilyen, de nem tudok róla semmit -
mondomén
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Ragnar
Vodkás vagy ugye? Melyik csomag ez? -
manchester85
veterán
"A Wall Street Journal beszállítóktól érkezett információra hivatkozva írja, hogy egy prémiumkategóriás és egy alsó kategóriás mobilt is bemutat az Apple." Index.

-
r3dsnake
nagyúr
Ha lesz 5C, melyik színben vennétek? Nekem eddig képek alapján a piros hátlap/fehér előlap kombó bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenki látott már olyat

: