Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
"...4000 eurós (1,2 millió forintos) vérdíjat tűztek ki a fejemre."
"Volt, hogy rálőttek a kerékre, de volt autós leszorításos történet is. Van szúrt sérülésem, késszúrás is van a lábamon."
Gyermekvédelmis a munkájáról. Durva fazon, mint valami akcióhős.
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Persze, aki nincs velünk az ellenünk. Egy a zászló, egy a tábor.
Nem mindenki van azonos értelmi szinten, ezt tudomásul kell venni, ahogy tolerálni a buzikat.
Amúgy sosem értettem, hogy lehet languszta és kaviár mögül teli szájjal megvitatni a céges ügyeket. Hacsak nem a munka ebéd tükrözi a tartalmat is, ergo a feladat az evés nettó €150/h és nem a piacszerzés.
-
bobooo
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
+1....
-
mondomén
őstag
Délelőtt volt egy kis vita az ipad mini hírnél, nézem, még most is ölik egymást.
Fszom se lenne ezen az oldalon moderátor.
-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a feltöltő hibája.
mondomén: Én már bele se nézek, ilyen agyhalottakon nem érdemes idegeskedni.

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Passzolom

-
bigdady
nagyúr
Ezt eddig nem is láttam
:
The Big Bang Theory - Raj dates Siri -
Bling95
őstag
Ez a biraskodas egyszeruen szanalmas volt , 17-7 es for arany nem lehet vizilabdaban , centeruk bent vergodott csak , kitett kezzel bekkeltunk.
Mezonybol kiallitas csak durva esetben szokott lenni, itt tobbet is fujtak...
Az egyik 5 meteres nem volt jogos ( bar egy meg lett volna es nemadtak meg ) , szerencse hogy vedtukAz egesz vb-n borzalmasan sok kiallitast fujnak , csak pislogok rajtuk
Es akkor meg nemis beszeltem a csajok tegnapi meccserol..
Az hogy az uj szabalyokkal talujdonkeppen kinyirtak a szoros emberfogast az meg mar egy masik tema ....
-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is kerestem, de úgy néz ki ennyi volt. Bárcsak Ancsa csengett volna le, ilyen hamar.

-
vadászcsiga
félisten
Wozniak Bandi késik a heten. Rájöttek hogy nem vicces?
-
máyköl
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Nevetséges, hogy mindig minden sportban minden bíró ellenünk fúj...
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem véletlenül ekkora a mozgásigényük, hiszen szánhúzónak tenyésztették őket, így naponta elég sok órát kellett teljes sebességgel futniuk, sőt kell is azoknak, akiket még mindig szánhúzónak használnak és ez teljesen beleivódott a génjeikbe, nem annyira kiskedvencek, bár sokan úgy tartják őket...
Mondjuk ha van időd és kedved is ennyit mozogni vele, hát hajrá, bár mondjuk télen nem tudom, hogy fogod tudni megcsinálni, mert ő igaz,h bírja nagyon simán a -10-ben órákig tartó sétát, de te nem biztos,h ugyanennyire fogod szeretni ezt
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Szombat 16:30
-
Mela Kehes
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
Mikor lesz a döntő?
-
korpicschess
veterán
Szép volt magyarok!

De izgultam!Buzi bírok megint jól kibasztak velünk, de sokkal jobbak voltunk!
-
r3dsnake
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
nagyon nagy a mozgásigényük, nem elég nekik a kert, vagy a fél óra séta. ha nem tudnak eleget mozogni, megkergülnek. meg sajnos nagyon féltékenyek, a hozzáértők azért nem ajánlják kisgyerek mellé pl.
de pl a "rettegett" Amstaff iszonyatosan kezes bárány tud lenni, de ez igaz a többi terrierre is amitől sokan félnek.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Amikor volt párkapcsolatom, akkor is legalább ugyanennyire szerettem volna kutyát, úgyhogy nem értem miből következtetsz ilyesmire.

-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Pff
Valamelyik partner ott akarna találkozni, egyből menne 5% kedvezmény. Ha nem kéne öltöny, akkor még 5%, ha pedig leszervezi az egyik egybites csöcsöst, akkor plusz 10%.
Igen. Olcsón megvásárolható vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Totheground
addikt
Csak most neztem meg, hol lesz a mai "uzleti" vacsora.
Hooters...

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem bizonygatni akarom, épp elég, ha én tudom hogy jól fogok bánni vele.
Az egyik álmom válna valóra, ha lehetne végre kutyum, és ennek megfelelően kezelném. -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nagyon kell rá figyelni, mert nem könnyű nevelni. Sok odafigyelés, következetes szigor, rengeteg együtt töltött idő. Ez a titok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nevelhetetlen kutya nincs, max csak szar nevelés, és elhanyagolás. Ha lenne kutya, prioritásban az első helyre kerülne számomra. Szerencsére volna időm foglalkozni vele.

#41464: igen.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Konkrét munkám nincs még a fotózással kapcsolatban, de szeretnék ezzel a területtel foglalkozni. Mivel a nagy, színhelyes monitor elég lényeges szempont volt, olcsónotik meg gagyik voltak, ezért adta magát egy erős asztali, később meg szeretnék mellé valami használt macbookot 100k körül. Komolyabb szerkesztés úgyse kivitelezhető noti képernyőjén, de arra jó lesz, hogyha kimegyek fotózni valahova pl. rendezvényre, akkor legyen backup a képeknek, és visszanézzek pár beállítást. 3 évbe tellett mire eldöntöttem végre, hogy mit, mennyiért és milyen kombinációban szeretnék PC-vel kapcsolatban, szóval azt senki sem mondhatja, hogy elkapkodtam.
És tudom is, hogy jól döntöttem, ez így kényelmes megoldás lesz nagyon.Blyan: Igen, tisztában vagyok vele, sokat is foglalkoznék vele. Eleve azért szeretném, hogy kölyökkorában kerüljön hozzám, mert vinném ki a futásaimra is, és szeretném, ha megszokná a tempómat. (szóval nem rohangászna el közben másfelé meg ilyenek.)
Tibee86: bár elég szar fizetésem van, nem kell kajára/rezsire költenem, így tudok miből spórolni.
Nem szoktam fölöslegesen költekezni, sőt, gyakran túlzásba is viszem spórolást. Ha pedig vásárolok, akkor nagyon körültekintően, és a lehető legjobb ár/érték arányban. -
Blyan
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az a jó, amikor a spórolt pénz sose fogy el.

Csak még nem jöttem rá, hogy ezt hogyan kell csinálni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Soha nem volt rendes gépem, (P4, Celeron, Atom, Celeron) szóval így 7 év után szerintem már rámfért. Pláne, hogy munkaeszköz lesz a fotózáshoz.

És nem a PC-n múlik, hogy lesz-e kutya és tudom-e miből finanszírozni. Nagyon régóta szeretnék kutyát, csak a szülők nemigazán támogatják az ötletet így, hogy itthon van egy kisebb szuka, én viszont fiú husky-t szeretnék. De ha sikerülne ebből a vérvonalból szereznem egy kölyköt, nem is igazán érdekelne hazahozhatom-e. Ha már itt lesz, úgyse fogják azt mondani, hogy vigyem innen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Az Atom az édeskevés, inkább ne kínozd magad vele

Azt a kínai droidot meg inkább felejtsd el, mert ugye support nuku és valószínűleg a gari szintén
-
Tibee86
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Kukadroid egy tableten még szörnyűbb lehet, mint telefonon.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Havi átlat 5-10e között kell számolni a fenntartására, kb fele-fele arányban kapna tápot/vitaminokat és házikosztot. Az időnkénti oltások és kullacsvédőszerek, ami ezen felül plusz költség. Viszont nem szeretném a szüleimet terhelni a kutya költségeivel, maximum majd később lesz telefoncsere, meg ilyenek. Egy kutya úgyis sokkal fontosabb, mint bármilyen kütyü, rá nem sajnálnám a spórolt pénzem.

-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Egy ilyen lehet jobb beruházás: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A csaj ingázik Hollandia és Szeged közt, tehát az utaztatása meg lenne oldva (nagyon segítőkésznek tűnik). Természetesen úgy, hogy neki is megérje a dolog. Inkább a kölyök ára, ami húzós lesz valszeg. (Ezzel kapcsolatban nem tudott infót mondani, ezt majd a tenyésztőtől kell megérdeklődnöm.)
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jaja, nagyon tetszik ez a gonosz tekintete. A csaj ki fogja deríteni a tenyésztő elérhetőségét, de szerintem elég költséges dolog lennie hollandiából hazautaztatni egy kutyut, ráadásul gondolom a kutya is elég drága lenne. De egy próbát/kérdést megér a dolog.

-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
A teles értékű office valóban nem rossz, de egér nélkül akkor sem lesz az igazi az excel pl...Ráadásul a ein8 eléggé egy öszvér oprendszer lett, se tableten, se PC-n nem az igazi, én tuti nem vennék olyat...Ráadásul gondolom az akksija se bírja 8-10órát aktív használattal, mint az iPadé...
-
Xero
nagyúr
Valami ilyesmi jöhetne majd iCloud-al és Safarival is:

-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Az is igaz, de ez telónál ugyanígy van, sajna minél kisebb valami és minél többet tud, annál drágább...Viszont tanulásra + jegyzetelésre sokkal jobb egy tablet szerintem, mint egy notebook, így megéri azt a pénzt

-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Igazából azokra is jobb a 10", mert 7"-on egy scannelt A4-es lapon azért nagyítanod kell,h rendesen lásd, ami nem mindig jó, kényelmesebb a 10", ráadásul ígyis-úgyis vinned kell táskát, amiben a füzetek vannak, abba meg belefér a 10"-os is, tehát ez sem probléma...
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
10"-os tabletek ennyiért mennek, márpedig ha már 10"-os modell kell, szerintem csak és kizárólag iPadet érdemes venni, mivel a normális készülékek a konkurenciánál se sokkal olcsóbbak és jóval többet nyújt az iPad, így megéri azt a kis pluszköltséget...
7" nagyon kicsi lesz egyetemre szerintem, kézzel jegyzetelni még a 10" se túl nagy, inkább úgy jó, hogy gépelsz és hogyha valamit rajzolni kell, akkor azt is tudod mellé kézzel és így olyan, mintha rendesen füzetbe jegyzetelnél, csak még jobb, mivel ugye megvan elektronikus formában
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
iPad3-4, 3-mat csak használtan tudsz venni, mert újonnan már csak a 4-et árulják a retinásak közül.
iPad 3-mak 90-120körül mennek aprón
r3dsnake: annyit én tuti nem adnék kutyáért,bármilyen ritka is
Eleinte én sem akartam kicsi kutyát, de aztán ismerős mondta,h vannak neki havanese kölykei, nem szeretnénk-e egyet karácsony előtt és anyám is egyből beleszeretett a kicsikbe, aztán sikerült meggyőzni apát is,h a kicsi nem teszi tönkre a kertet és nincs vele annyi baj, így kvázi kompromisszumként lett kistestű kutya, de nem bántuk meg, mert tényleg annyi szeretet van benne, mint senki másban és mivel kicsi és bejöhet, sokkal többet tudunk együttlenni vele, mert pl amikor TV-zünk, odafekszik ránk/mellénk és tényleg látszik rajta,h már az is micsoda örömet okoz neki,h velünk lehet... 
-
madgie
titán
válasz
korpicschess
üzenetére
Hármas, négyes, ennyi a "retina".
-
korpicschess
veterán
Milyen iPadek azok amikben "retina" kijelző van? Nem vagyok képben. Használtan mennyi egy ilyen
szarimádnivaló kütyü? Lehet, hogy kéne egy, egyetemre nem lenne rossz noti mellé, könnyebb is lenne tanulni róla. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az ilyen kis blökiket nagyon nem bírom.
Nem is igazán tudok kutyaként tekinteni rájuk.Múltkor találtam shiba kölyköt 130-ért, az már nagyon jónak számít. 250-300 körül mennek, gondolom mert japán és felénk meg nagyon ritka. Huskynál amúgy az 50e a lélektani határ, de inkább jó lenne ha ezzel már chip, oltás is beleférne (szóval 30 lenne a kutya kb.). Törzskönyv meg egyéb hülyeségek nem kellenek, tenyészteni úgyse szeretném hivatalosan, meg versenyekre vinni se. Mondjuk nem volna rossz később "másodállásban" kutyákkal/kutyatenyésztéssel foglalkozni, de mivel még otthon lakok, ez tárgytalan jelenleg.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez a kutya olyan drága lenne?
Simán azt hinném,h nem is fajtiszta

Nekem ha 2. kutyám lenne, akkor vagy még egy havanese vagy egy yorki lenne, ha kicsit szeretnék, nagyból meg goldi vagy németjuhász. Mondjuk a beagle-öket is szeretem eléggé, csak azok nagyon durván mozgásigényesek....Mondjuk a nagy kutya nem biztos,h jó lenne a havanese-em mellé, nem azért, mert nem lennének el jól együtt, biztos imádnák egymást, hanem mert akkor a nagynak nem lenne jó,h a kicsi bent lehet, amikor akar, neki meg kint kéne lennie, viszont egy nagy kutyát nem engednének be anyáék a házba, az tuti, főleg mondjuk egy goldit, aki azért hullatja a szőrét rendesen...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ők is nagyon szépek, de a husky-knál tetszik a kicsit kisebb termetük a malamuthoz képest. Még a németjuhászt és a svájcijuhászt bírom nagyon és a bullterrier patkányfeje is aranyos, de azt nem tartanék. Nálam a top egyértelműen a husky. Meg a shiba inu, de arra az életben nem lesz pénzem...

Szerk.: Nézd meg ezt a shibát. Nagyon ritkák a fehérek, ezen a kutyun kívül nem is láttam még olyat, amelyik fehér, de barna fülekkel.

-
r3dsnake
nagyúr
Megtaláltam a leggyönyörűbb husky-t ever: kép
Próbálom kideríteni a gazdit, elméletileg vagy hollandiában vagy itt az országban lakik a kutyus, de a gazdi (vagy a gazdi ismerőse) magyar. Egyik ismerősöm úgy tudja, hogy a csaj apja kutyatenyésztő Baján, szóval remélhetőleg a vérvonal is itt van valamerre. Nekem ebből az ágból kell kutya, valahogy meg kell oldanom.

-
r3dsnake
nagyúr
iOS7-nél valamit változtattak a pushokon? Eddig kb minden üzenetet el tudtam olvasni, ha jött a notification, most meg ilyen 1-2 szó van csak kint. Nagyon rövidek, kb 32 karakter. (szóközökkel) Ebből egy üzinél a név/nick már el is foglalja felét.
-
Blaise
veterán
Na felraktam iPad4-re a beta4-et
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kijelző ragasztása elengedett az egyik sarokban
-
DanielK
addikt
Nagyon hiányzik már a telefonom

2 nap után elmúlt az új érzés, most már iost akanrok.
A voda márkaszervize meg kapja be!
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
És mit váltottál akkor ki a hacklival?

Amúgy én már tuti nem fogok visszaváltani semmi pénzért se windowsra, de hacklira sem, mert nincs szükségem olyan nagy teljesítményre,h ne lenne elég egy pár éves iMac/MacBook egy kis RAM bővítéssel + SSD-vel, az meg még nincs olyan vészesen durva áron
-
mondomén
őstag
Ez az OS X Mail app milyen jól néz már ki. Mire sikerül összeszedni a pénzt egy mac-re, remélem Joni átgyurmázza ilyen szépre.

-
r3dsnake
nagyúr
Kiszivárgott az olcsóájfón hátlapja:

-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Én először ezért hackliztam,h megtudjam, h hosszabb használat során is beválik-e az OSX és felülmúlta a várakozásaimat, úgyhogy ahogy lehetőségem nyílt, váltottam eredeti Macre

-
whitezo88
nagyúr
ez amúgy valami kickstarter szerű dolog?
amúgy ha más KS: 1,5 hónap és megjelenik a War for the Overworld closed beta ami a szétvert Bullfrog által csinált Dungeon Keeper "következő része". videók alapján kb ugyanaz csak szebb köntösben pár változtatással, jónak néz ki. DK2 ma is elővehető, simán jó játék most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem mindenki van azonos értelmi szinten, ezt tudomásul kell venni, ahogy tolerálni a buzikat.

Végig könnyeztem az egészet. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Simán azt hinném,h nem is fajtiszta