Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz vans? #188197 üzenetére

    Felejtesd el minden eszközön és csinálj a fülesen FR-t

    Automatikus váltás a készülékek között
    A 2. generációs és 3. generációs AirPods és az AirPods Pro képes automatikusan váltatni a macOS Big Sur rendszerű Mac, az iOS 14 rendszerű iPhone és az iPadOS 14 vagy újabb rendszerű iPad között. A készülékeken ehhez ugyanazzal az Apple ID azonosítóval kell bejelentkezve lennie, és a kétlépéses hitelesítést kell használnia. Miközben például zenét hallgat a Macen, hívást fogadhat az iPhone-on. Az AirPods ekkor automatikusan átvált a Macen játszott zenéről az iPhone-on folyó telefonhívásra.
    Bizonyos helyzetekben a Mac képernyőjén megjelenik egy értesítés az AirPodsról. Ha az értesítés fölé viszi a mutatót, megjelenik a Csatlakozás gomb. Kattintson a Csatlakozás gombra, ha azt szeretné, hogy az AirPods a Macre váltson, illetve ne váltson át a Macről.
    Ha ki szeretné kapcsolni az automatikus váltást a Macen, nyissa meg a Bluetooth-beállításokat a Macen úgy, hogy közben az AirPods a fülében van. Az eszközlistában kattintson az AirPods mellett lévő Beállítások gombra. Kattintson a Csatlakozás ehhez a Mac géphez elemre, majd válassza ki a Ha legutóbb ehhez a Mac géphez történt csatlakozás lehetőséget. A funkció ismételt bekapcsolásához válassza ki az Automatikusan beállítást.
    A hang nem vált át automatikusan az egyik készülékről a másikra beszélgetés – például telefonhívás, FaceTime-hívás vagy videókonferencia – közben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák