- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tasker
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
icecave #176655 üzenetére
Hát azért a Samsunggal sem teljesen fenékig tejfel az élet, például a Bluetooth kapcsolatot rendszerint eldobálja. Újraindítás szokott segíteni egyedül. Persze anno az 5S-em meg a Wi-Fi-t dobálta el, vagyis nem eldobálta, hanem időnként cseszett felcsatlakozni.
- A 64GB az kb annyi, mint az 5S-emen a 16 volt, mert a Google szarságai iszonyat mennyiséget foglalnak és nem tudsz vele mit kezdeni.
- Volt, hogy dolgoztam DeX-en, 4 különböző app volt megnyitva, a böngészőn belül pedig még 3 oldal és minden váltásnál minden oldalt és minden appot újraindított, a Yt Music-ot pedig úgy ahogy van bezárta folyamatosan. Szintén újraindítás tud csak segíteni a dolgon. Háttérben futók ezeken kívül nem voltak, erre mindig figyelek, automatice lövöm ki őket folyamatosan. Persze nem nagy dolog egy restart, csak amikor egy munka kellős közepén vagy és nem tudsz haladni, mert mindig mindent újra kell kezdened, az kicsit sem vicces.
- A jack csatlakozóm már nem működik.
- Az akku képes egy éjszaka alatt úgy 20-30-40 százalékokat merülni, hogy hozzá sem érek.
- A Bixby amíg használtam botrányos volt, aztán minden egyes frissítés után újra kellett kalibrálni, szerintem már 1 éve hozzá se szóltam. Arról nem is beszélve, hogy van smart home, csak épp a Hue-val nem kompatibilis. Pocsék.
- Diktálást felejtsd el, mert irtózatosan buta.
- Az, hogy elvileg egy "prémium" telefonról beszélünk és 1,5 évesen a kamera és ujjlenyomatolvasó körüli keret szarrá kopott pedig egyenesen vicc.
Aztán voltak dolgok, amiknek örültem, hogy ez tudja, az iPhone meg nem, mint pl az osztott kijelző, aztán nem régiben kaptam magam rajta, hogy baromira nem használom azt sem. A kicsinyített kijelző ugyanez, cserébe az utolsó frissítés óta fogalmam sincs hogy, de rendszeresen előhívom és agybajt tudok tőle kapni.
Az AoD viszont tényleg zseniális dolog, azt imádom, az az egyedüli dolog, ami úgy igazán hiányozna. Feltéve ha az Apple-nek tényleg sikerült leküzdenie azt, hogy egy pendrive-ot felismerjen a telefon ha rácsatlakoztatok.
Egyébként remek telefon, igazán cserben még sose hagyott, remélem nem is fog, vannak nagyon ügyes dolgok, amik tetszenek, nem melegszik, a gyorstöltés is egy borzasztó praktikus dolog, az hogy van ujjlenyomatolvasó is egy nagyon kedves dolog számomra, az pedig, hogy a simogatásával lehet a Control Centert használni az egyenesen zseniális. De az utódokban nem látok egyszerűen semmit, ugyanúgy lenne bennük kompromisszum, cserébe azok is rengeteget drágultak, akkor pedig ezerszer inkább egy iPhone, ezt meg használom tovább kvázi számítógépként amíg működik.
Viszont az aggaszt kicsit az Apple háza táján, hogy amikor néztem Csaba egyik videóját akkor említette - és a komment szekcióban még jó páran - hogy pl a 11 Pro, ami azért iszonyat pénzbe kerül nem alkalmas telefonálásra..Vinyus pedig arról számolt be egy tesztvideó során, hogy az Apple CarPlay használatával iszonyatosan késik a hang telefonálás közben. Ezek azért elég banális gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sweet.tv - internetes TV
- Politika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest