- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
jolti05 #1066 üzenetére
az iPhone 3G-nél elméletileg semmilyn probléma nem lehet a jack dugóval, nekem még a brutál méretű 3,5/6,3 mm-es átalakító is tökéletesen illeszkedik bele, stabilan áll ki belőle, szó szerint, ráadásul abban van benne a fejhallgató gyári 6,3 mm-es jack dugója, így van vagy 8 centi az egész, de működik
A zenei ízlésünket tekintve valszeg nem teljesen azonos az érdeklődési körünk a "30 cm Heco-ból" következtetveígy lehet Neked nem a legjobb választás az iPhone, mivel nem szakítja le az agyadat a basszus, csak épp annyira van jelen, amennyire kell...
Mindent ki kell próbálni személyesen, én ennek vagyok a híve!Nekem amúgy egy zene sincs a telón, ami ne 320 kbit/sec tömörítésű lenne...
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
jolti05 #1023 üzenetére
én kb másfél hete használom az iPhone 3G-t, előtte egy SE W880, W950, W800 is volt birtokomban, így azt hiszem van némi összehasonlítási alapom. Amit le kell szögezzek: a Walkman telókat mindig a saját headsetjükkel hallgattam vagy egy HBH DS970-es sztereó BT fülessel. az iPhone-t pedig egy Sennheiser CX300-assal. Mindig minden készüléken EQ nélkül, alapbeállításon.
Nos, az első és leginkább szembeötlő különbség, az a hangerőben és dinamikában volt megfigyelhető, az iPhone jóval nagyobb "tartalékokkal" rendelkezik, hangosabb, erőteljesebb. Nem is tudom max hangerőn hallgatni, mert az nekem már sok. Az SE telók max hangereje pedig sokszor kevésnek bizonyult. Ebben az is közrejátszik, h közeledve a max hangerő felé az iPhone tonális egyensúlya picit elhúzódik a magas frekvenciák irányába és ez néha "sok" lehet, de amúgy alapvetően ezzel sincs baj, lehet a füles is ludas a dologban. Otthon egy HD 595-öt használok, azzal kevésbé jelentkezett ez a probléma. A mélyhangok az én ízlésemnek megelelően nincsenek elmosva, egész precízek, se nem túl sok, se nem túl kevés. Pont jó. A középtartomány tiszta, rendben van.
Az SE-ok karaktere talán picit "barátságosabb" volt, adódott ez egyrészt a kevésbé erőteljes hangzásból és a fülesek is valószínűleg jobban "elfedték" a valóságot, mint a CX300. Az utóbbi időben csak a sztereó BT fülest használtam, az halk is volt, dinamika sem volt benne és kevésbé volt részletező, már amennyire részletekről lehet beszélni egy 320 kb/sec tömörítésű MP3-nál...
A lényeg, hogy egy jó fülhallgatóval/fejhallgatóval sztem nagyon jó dolgokat ki lehet hozni a iPhone-ból. Az SE Walkmanek erőssége a komplett csomag, ami azt jelenti, hogy egy jól használható fülest kapunk gyárilag a készülékhez. Az iPhone gyári tartozékát ki sem próbáltam még...lehet megér egy próbát, de nem hiszemEgy szó, mint száz: nekem bejön az iPhone, pedig nálam mgaas a mérce mind az igényeimből mind pedig eddigi "tapasztalataimból" fakadóan. A lényeg azonban, hogy a zene és a zene minőségének megítélése nagyon SZUBJEKTÍV dolog. Ezt szem előtt kell tartani! Remélem vmennyit azért sikerült segítenem...
-
Razor1
aktív tag
válasz
jolti05 #1052 üzenetére
3 ipod után én nem vettem észre különbséget a hangminőségben, sztem ugyanazt hozza az iphone mint az apple többi cucca. az más kérdés, hogy ez közel sem a legjobb a piacon, de ezt eddig is tudtuk. én iriver h120 után váltottam ipod-ra még anno, ahhoz képest érezhetően rosszabb volt a hangja. gyári fülest nem tudom milyen, cx300-al nyomom egy ideje, így meg vagyok elégedve a hangerővel és a minőséggel is.
-
válasz
jolti05 #1052 üzenetére
Csatlakozom dat-hoz. A hangminőség elég ótvar.
Lehet már leírtam, de annó volt egy meizu m6 profi kis lejátszóm. Meg voltam elégedve nagyonis. Aztán, mondom az ipod az csak ipod (ugyis teljesen ugyanaz minden az iphone-ban, ha ipodként használod). Vettem egyet. Bakker, nagyot csalódtam. De hangszínállítás, se semmi, a hangminőség is para. Szóval, egy hét múlva eladtam, és vettem megint egy meizu m6-ot.
Persze, lehet más véleményem lenne, ha előtte nem egy király kis szerkezetet hallgatok fél évig...
Lehet, hogy csak ezalatt a fél év alatt lettet igényeim, és így para volt.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest