- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Ap3x89 #22289 üzenetére
50ezer körül van az ára kb egy ilyen iPhonenak,az arena árával nem vagyok tisztába...ha neked így megéri akkor csináld
én simán megtenném
tothm : iTunes-ban szinkronizálj amit tudsz.
az sms-eket is le tudod menteni manuálisan : var/Mobile/Library/SMS könyvtárból az SMS.db fájlt másold. majd ha veszel egy új szifont csak simán másold vissza
-
Játékos
addikt
válasz
Ap3x89 #22149 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek rövid válaszok formájában, egy két érvvel alátámasztva. A lényeg: nagyon tetszenek az iPhone-ok, mert eddig nem kerestem a hibáit. Azt gondoltam, hogy mivel az Apple saját hardvere, meg szoftvetvere, illetve (gyárilag) nem is telepíthető rá, csak olyan program, ami tanusítvánnyal rendelkezik, így nincsenek "hibák". Gondolok itt fagyásra, inkompatibilitásra, lassulásra, hasonlókra. De itt a topikban rákerestem a 'hiba" kifejezésre, és elképedtem! Nagyon meglepő volt, hogy ennyi van.
Ami nekem fontos:
-telefon (megbízhatósága, térerő),
-iGo navigáció,
-zenelejátszás minősége (Diamondról váltanék, nagyon remélem, hogy jelentős különbség van az iphone javára ebből a szempontból!),
-néhány játék, de inkább táblás (sakk, sudoku, hasonlók), mert ilyen pici képernyőn szerintem kínzás egy "rendes" játék.
Szerintetek egy JB nélküli gépen is vannak hibák? Vagy ez inkább a kalózkodásnak köszönhető?
A HTC-n kipróbáltam 100 féle ROM-ot, de sajnos mindegyik bugos, mint az állat.
Előre is köszi a segítséget/válaszokat. -
Judy075
tag
válasz
Ap3x89 #21747 üzenetére
Szia! Én is csak ajánlani tudom az iPhone-t az Arena helyett mert tényleg hihetetlen nagy a különbség, és azért árban nem olyan sokkal több egy 3g.
Pl. Sokkal érzékenyebb az iPhone kijelzöje, ezáltal pontosabb is. a méretkülönbség is jelentös, ami nálam egy ideig az Arena javára billentette a mérleget, de emailhez, fórumhoz sokkal jobb az iPhone (pl ezt is arról írom).
A sebességről meg ne is beszéljünk. Van viszont olyan, amiben jobb az Arena, de ezt inkább pü-ben, ha érdekel.
Judy -
Luser2000
addikt
válasz
Ap3x89 #21747 üzenetére
ég és föld az LG Arena és az iPhone. én karácsony előtt vettem egy új Arenát Feleségemnek és másnap fel is tettem a hirdetését a netre és "azonnal" vettem egy használt 3G-t. összehasonlíthatatlan. komoly csalódás volt az Arena, pedig a műszaki adatai alapján nagyon sokat vártam tőle, de csak egy java alapú "vacak" (illetve nem vacak, csak nagyon mást vártam tőle).
-
Judy075
tag
válasz
Ap3x89 #21613 üzenetére
Szerintem se gondolkozz az iPhone-on. Én is LG Arenát cseréltem le egy GS-re, és nagyon nem bántam meg, sőt, egyszerűen imádom.
Sose szerettem még ennyire telefont, sőt most először érzem azt, hogy ez nem telefon, hanem valami más, ami tud telefonálni is. Van egy-két apróság, ami hiányzik és az Arenában meg volt, de lényegtelen.
-
csilcsi
csendes tag
válasz
Ap3x89 #21613 üzenetére
ne gondolkozzal
en is nokia N97esemet csereltem le erre,es nem bantam meg...akartam egy jo telefont vegre,s azt mondtak a hozzaertok hogy az a tuti...HTC HD2 meg tul draga volt nekem...nem mondom objektiv szempontok szerint gyengebb,de szubjektiv szempontok szerint jobb (sokkal felhasznalobaratabb) s mivel nem vagyok gep,nekem jobb az alma telefon...s szebb is barmelyik hasonlo telefonnal...talan ha engem kerdeznenek lehetne picit vekonyabb...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Ap3x89 #21393 üzenetére
Szerintem van egy pár.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest