- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #313004 üzenetére
Nem bírja abbahagyni, most is kifejezetten kértem ne foglalkozzon velem, megint berakott egy kioktatást.
Továbbra sem érted, nyilván adja magát a viszonyítás és természetes kérdezik "lehet ezt és azt úgy mint Androidon?" ezzel nincs baj, elmondjuk lehet, nem lehet, máshogy lehet, workarounddal lehet, próbálunk miérteket megválaszolni mire gondolt az Apple, aztán erre a normális válaszol úgy rendben érti, a kötekedő meg leáll iOS-t "szentségelni" hívőzni, fanboyozni. Neked is meg kellene tanulni "földön hagyni" a témát, mert ha valaki új azzal érkezik ide számára elfogadhatatlan XY funkció nincs itt, ami Androidon alap (mondjak egy példát T9 tárcsázás), akkor teljesen jogosan merül fel a javaslat, hogy akkor használjon Androidot. Ennyit nem tudsz elviselni, ezen borulsz ki?
(hogy nincs már Windows Phone alternatíva az komoly részben a Google sara)Vicces itt oktatsz tanuljak meg lapozni, amikor eleve úgy indult te szóltál bele amit másnak írtam, amikor én már megtettem veled lapozzunk, de még mindig folytatod tovább. Tehát akkor ismét mondom: ne foglalkozz velem, ha csak indulatból tudsz írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest