- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mint az ovi...
-
madgie
titán
válasz
Totheground #47777 üzenetére
Az szerintem szétszedés nélkül felejtős.
-
madgie
titán
válasz
turbobusa #47613 üzenetére
Kicsit körülményes, de ne zavarjanak funkció be, ott összes kontakt engedélyezése pipa.
TheMarci: nem próbáltam még ,de szerintem azok sem jönnek át. Az iOS 7-ben már benne van a számokhoz rendelhető tiltás, jó lenne, ha rejtett számokra is lenne (vagy van, csak nem szúrtam ki?)
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #47152 üzenetére
No de nekem pont megvan, zsír!
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake #47139 üzenetére
Köszi, itt egy know-how még megboldogult gyermekkoromból
-
madgie
titán
Kéne már egy jó vonatozás, keresnék egy olyan app-ot iPhone-ra, ami 1/8" manuális záridőt enged állítani oszt folytathatnám ezt a sorozatomat... telefonnal úgyse lőnek ilyesmit.
-
madgie
titán
Ööö, mi is a windows-os progi, ami a szifonból kitörli a sallangot? Mostanában volt róla szó, de nem lelem
mondomén:
-
madgie
titán
válasz
Zsolaf #46683 üzenetére
Beta 5 fel, OTA
A mappabelépéses problémát megoldhatnák, elég zavaró (néha megzavarodik a rendszer, ha belépek egy mappába, lejjebb tolja az egész 4x4-es app sort és nem reagál a képernyők közti slide-ra: a második oldalt simán nem jeleníti meg, a harmadikat meg üresen)
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #46501 üzenetére
Nekem is csak a zseblámpa tetszik, végre nem kell hozzá külön app
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #46292 üzenetére
Ez olyan, mint amikor ment a friss hajnalozós iPad hiszti a resellereknél, a normálisabbja meg besétált mondjuk egy MM-ba megjelenés napján délután oszt levette a polcról
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #45946 üzenetére
Egy pakli magyar kártya
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #45637 üzenetére
Leveszed a hangerőt és nem csipog este. Vagy ne zavarjanak funkció időzítve. Az iPad lényegét ölöd meg ezzel a kikapcsolással, majd' egy hétig elmegy az általad vázolt használattal, akkor meg minek kikapcsolni, bootra várni ,stb. Kézbeveszed, ha kell, használod azonnal, ha kell, töltőre teszed estére, délelőttre, ha kell.
-
madgie
titán
válasz
_adaml21_ #45583 üzenetére
Nem biztos, hogy elvetemült apple fan, lehet csak megszokta az OS X-et. Pont a héten váltottam én is, a Win(8) kaotikus nyolcbitparádéja könnyeben emészthetővé teszi az iOS 7 hippi életérzését, de a konzertatívabb, aprólékos OS X-től nagyon távol áll ez a hetes (magára az OS X-re is ráférne itt-ott egy kis ráncfelvarrás, de messze nem olyan drasztikus módon, mint most a mobilos rendszeren).
És egyébként tök furi, mert ezt nem csak úgy kitaláltam
, tényleg a Beta 1-2-3 alatt még Win userként tetszett a dolog, majd jött a beta 4, közben már az OS X-szel barátkoztam és egyből rettentő természetellenesnek tűnt ugyanaz az iOS 7.
-
madgie
titán
Beta 4-en a Skype megy már?
szerk: minek kell ehhez privát?
-
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #44197 üzenetére
Tökmindegy, egy tök lapos, puha műanyaglaptól nem kéne megkarcolódnia.
Szerk: régebben CCD szenzorokat pucoltunk úgy, hogy bankártya-darabra rögzített mikroszálas kendőt nedvesítettünk meg isopropillal, vagy etanollal, oszt annak sem ártott meg. Ilyenformán tök hülyeség arra építeni a fólia elméletet, hogy ha az megkarcolódik, akkor az üveg is meg fog. Meg a fenét.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #43924 üzenetére
Ismerősömnek "jobb" van, az majdnem képernyőig be is takar a home gomb kivételével ,igazi igényes kis f*s műbőr kihajtható szutyok
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #43903 üzenetére
Igazából számít ez?
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #43766 üzenetére
Nálam az asszony "pucér" iPad-en hallgat rádiót a konyhában, annál csak jobban szólhat
-
madgie
titán
175 ezer forint körül meg amúgy a német ebay-en is lehet vadiúj, EU-s, független i5-öt venni...
Pölö -
madgie
titán
válasz
Jackie_Chan #43576 üzenetére
Megnyitod a Safarit, a könyvjelzőkben részletes használati útmutatót találsz.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #43439 üzenetére
Nekem igen, most is azt látom az iPhone-on, hogy otthon az iPad-en mi van megnyitva.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #43048 üzenetére
Vistát szerettem, nagyjából ugyanaz volt, mint a 7, csak akkori mércével borzasztó gépigénnyel. PH új arculat szintén baba volt, nagy fájdalmam, hogy a sok félvak (aki gyári, túlhúzott módban használja a monitorát) visszahisztizte az előző verzió egy részét, ezzel téve szétszabdalttá az egészet.
Az iOS 7 mondjuk elsőre pont nem igazán jött be (iPad-en főleg nem), de szép lassan úgy érzem, hogy abszolút jó rendszer lesz ez, a fő dolgaihoz, újdonságaihoz meg főleg ne nyúljanak hozzá csak azért, mert valami nem úgy van, ahogy X évig úgy volt. Jó-jó, a Safari ikonját viszont sürgősen váltsák le, merazbéna
-
madgie
titán
válasz
buvartacsko #43018 üzenetére
Nekem bekapcsgombbal felfelé van zsebben a telefon, tehát ezerszer könnyebb benyúlni és vakon lenyomni a gombot, mint elővenni és vakarózni a képernyőn
-
madgie
titán
válasz
Totheground #42979 üzenetére
B+ és tényleg
-
madgie
titán
válasz
Blaise #42976 üzenetére
Nagyon nem adja az iOS7, mikor kell csúszkázni. Sem a feloldóképernyőn, sem hívásfogadásnál... arra épít, hogy a régiek alapján már úgyis tudod. No de egy friss user pont nem fogja tudni.
Szerk: amit nagyon nem értek a hetesben az az, hogy miért kellett sok helyről elvenni a csúszkás delete lehetőségét. Email vagy híváslista, húznám az ujjam, hogy törlöm, erre semmi, kőkorszaki szerkesztés gombos bohóckodással kell. Inkább a mailbox-szerű gesztusvezérlés irányába mennének, mert ez így eléggé fakerék.
-
madgie
titán
válasz
DanielK #42798 üzenetére
Köpönyeg kilép iOS 7 alatt, hátha később jobb lesz. Kösz amúgy, nem ismertem.
Amúgy nem kell a lehetséges váltásnak nagy feneket keríteni, i4 előtt is volt wp7-em, előtte droid, előtte meg egy i3G. Most az a "bajom", hogy a 4S már nem érdekel, az 5 meg használt áron is üti az ingerküszöböm. Droid fronton meg a tepsiktől akadok ki, kell a francnak 4.7-5" pingpongütő. iPad amúgy mindenképp marad, csak a telefon érik meg lassan a cserére.
Blyan: folyamatosan, ha a beállításokban piszkálnám.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #42794 üzenetére
Nebosszancsámá, felkelek, kinyomom az ébresztőt, lehúzom a noti centert, hogy megnézzem , mi lesz ma, ott az időjárás, elhúzom az ujjam, ha esőt mond, akkor lehet nem bringával megyek dolgozni, stb.
Miért baj az, hogy így szeretem?
#796: nincs tökéletes rendszer, sőt, mindhárom nagyobb alternatívának van nyűgje (iOS-nek is). Annyi az egész, hogy az i4 lassan elöregedik, el kell dönteni, hogy merre tovább.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #42789 üzenetére
Mert az iOS7-nél már csak akkor tud megjelenni a noti centerben az időjárás, ha bekapcsolt helymeghatározással megy az app. Nos, Kisvárda meg bugos (eddig is az volt, de iOS 6-ig mentek a noti centerben a bepötyögött helyszínek is).
Szerk: kaki, nem kaki, notification centerre nekem kéne az időjárás. Durván hangzik, de úgy érzem most ezen múlik, hogy a közeljövőben maradok-e iOS vonalon, vagy váltok másra.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #42660 üzenetére
Hú, én is ezzel szívtam, asszem egy másik gépre kötve tudtam megoldani. Amire tippeltem: tinyumbrella, x64-es oprendszer, ilyesmik. egy mezei 32 bites XP-n (munkahely) mindig minden elsőre megy, az otthoni Win7 x64-en meg majdnem mindig van valami cumi.
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #42443 üzenetére
Feleannyi ram, jóval gyengébb proci és gpu, nincs rajta kamera és nem utolsósorban az egyes már nem támagotatott, a kettesen meg még most is jönnek a frissítések.
Ami engem bosszantott az iPad1-ben anno: a Safari hajlamos volt kilépni, gondolom a kevés ram miatt.
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #42441 üzenetére
Szvsz kettest vegyél minimum.
-
madgie
titán
válasz
Stalker-2572 #42217 üzenetére
JB-től nem lesz illegális, bármit is jelentsen ez,
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #41883 üzenetére
Az enyémnek is lehetne valami baja, alig egy hónap múlva lejár rá a gari
Nem félreérteni, nem akarom direkt tönkretenni
-
madgie
titán
OK, leesett mit hiányoltok
(androidon sem használtam soha, lehet azért nem vágtam elsőre)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest