- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Én is 5S-ről váltottam 6-ra és párom most kapja meg karácsonyra az 5s.
Teljesen elégedett voltam az 5s-el de előtte samus voltam és kicsit hiányzott ez a méret így nem bántam meg.
Szerintem sokkal jobb képeket csinál, aksi az én használatom mellett plusz 2-3h kaptam.
Gyorsaság is jobb pedig 5s is nekem teljesen jó sebesség. -
buci30
addikt
Mi ez a Wiper alkalmazás?
Már csomóan csatlakoztak fb-n mindig ki írja de mi ez mert semmit nem találok róla.
[link] -
buci30
addikt
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #96561 üzenetére
Én se frissítettem még....
Az új 8.1 hez honnan lehet leszedni ezt a JB?
S akkor gondolom ituness új telefon restore és úgy rá.Amiket megvettem tweak azok hogy maradnak meg?
Cydia ebbe is benne van stb.? -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #96455 üzenetére
-
buci30
addikt
JB alatt meglehet oldani, hogy egy külső vinyot vagy USB-t rálehessen kötni és lejátszani róla vagy menteni rá?
-
buci30
addikt
Erre valaki? [link]
-
buci30
addikt
Tegnap kérdeztem én is meg egy valaki még ,hogy:
Vékony tok ahol a kamera kilóg? Ezzel tapasztalat? Mert állítólag zafír de van aki így használja és nem karcolódót neki stb. Mert azért asztalra vagy pultra kitéve stb. mi van ha....
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
Mi a helyzet az i6 kilogó kamerával?
Mert most olyan vékony szilikon tokot vettem ami nem hozza egyenesbe a telefont.
Így pofára se tehetem le egy asztalra vagy pultra meg rendesen se mert ugye félek megkarcolódik a kamera? -
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #95362 üzenetére
Milyen tweak-ek vannak fent neked csinálsz egy képernyő fotót?
-
buci30
addikt
Sleep Better okos ébresztése ?
De ezeknek egész este menni kell vagy kikapcsolt kijelzőnél is okés?
Akkor aksi be és app-ba belépve kapcsolom ki a kijelzőt?
Semmi baja nem lesz a telefonnak hosszú távon mert sok helyen azt lehet olvasni ,hogy nem igen ajánlatosak.... pl a Sleep Cycle ....
Vélemények?
-
buci30
addikt
válasz
HUTCHDB #95211 üzenetére
Teljesen jó!!!!!
Nekem így van: Short hold --) Single tap
Double tap --) SleepViszont:
Tap and short hold --) Ide elvileg a Multitask menne de egyszerűen nem akarja egyiket se.
Ezt hogy kell értelmezni (Tap and short hold) mit kell csinálni hátha nálam a gondMásik rezgés nem gáz hosszú távon?
S az Enabled Quick Unlock micsoda ha bekapcsolom?
-
buci30
addikt
Páromnak lenne egy kérdése: Van olyan app amivel lehet leszedni youtube-ról mp3-ba zenét a telefonra?
-
buci30
addikt
válasz
bigdady #95076 üzenetére
De a lényeg ugyan az persze
De ha beállítod az emailba ,hogy továbbítsa egy másikra az nem jó?
Főleg ha azt is belehet állítani szűrőbe ,hogy ne mindegyik levelet csak az az xy címről érkezőt.Szecsy (#95077):
iOS8 akkor mindegyiket tedd be újra akiknél nagyot szeretnél és akkor mind nagy lesz.Tegnap frissült a Swipe és a magyar nyelvel kapcsolatba
Így akinek hiányzik és anno droidon használta az most rámehet teljesen jól felismeri a magyar szavakat már. De ugye tanul és elmenteni is lehet a szótárba.
Én ma sokat használtam és 90%-ba eltalálta amit írtam nagyon jó[ Módosította: radi8tor ]
-
buci30
addikt
Mi lehet a hiba ,hogy néha nem kapom meg az iMessage üzeneteket (i6) ?
Aztán azt vettem észre, hogy a telefonszámom nem volt bepipálva (De eddig be volt és jó is volt...) és nem is engedte míg ki nem jelentkeztem iMessage meg vissza.
Akkor okés volt a pipa de ugyan ugy nem jött meg az üzenet csak a mac-re.
Aztán végső ,hogy ujra indítottam a telefont és akkor lett jó.Mi lehetett?
S párom (5s) se mindig tudod küldeni nekem azt mondta volt ,hogy nem ment el neki az üzenet.
Pedig nem wifi függő ugye a program és vagy adatmennyiség ami be is van kapcsolva és engedélyezve is.Tehát nála meg minden okés volt. S még is volt ,hogy nem küldte el.
-
buci30
addikt
Lenne egy JB kérdésem.
Azt csináltam amióta van JB a telefonom neve i6 JB és így menti fel az iCloud-ba is. De gondolom a régi nem JB mentések is megmaradnak ugye?
Másik:
Kb. ugyan ez a kérdés amióta JB van még nem dugtam gépre így még nincs mentésem gépre a iTunes-al
Ha csinálok akkor ott is i6 JB lesz a neve és megmarad a régi mentés is ugye ami JB előtt volt?
S ha vissza teszem majd egyszer, akkor úgy kell ,hogy iTunes és új telefonként aztán mehetnek csak a programok vissza ami kell? Vagy azt se lehet ilyenkor majd vissza tenni JB mentésből csak az előtte levőből?Remélem érthetők voltak a kérdések
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
Gsx-rr
S olyan tweak ami azt tudja ,hogy a hívásnál ahol ütöm be a számot kidobja a nevet ha az a szám vagy számok melletti betűk segítségével beírhatom a hívó fél nevét amit ő kikeres magától...
Sejtem tudjátok mire gondolok -
buci30
addikt
Melyik az a tweak ami sms küldés-nél küld vissza jelzést ,hogy megkapta az illető stb.?
S melyik tweak amivel hangfelvétel lehet készíteni (ki és bejövő hívás de ,hogy mind két fél hangja tiszta legyen)? -
buci30
addikt
Páromnak adtam az i5s-em és azt szeretném kérdezni ,hogy iPhone 5s használati útmutató iOS8 honnan tölthető le?
szerk:
Megvan[link]
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #94774 üzenetére
Melyik tweak-el tudsz widget vagy milyen van ? 😳😊
-
buci30
addikt
Tud valaki olyan tweak-et amivel megoldható, hogy a fényképektől rögtön lehessen csatolni messengerbe mint ahogy Fb vagy am-be stb.?
-
buci30
addikt
Pár tweak akit érdekel
-
buci30
addikt
válasz
tDr1v3r #94518 üzenetére
Én 3 at használok mert több volt de néha voltak össze akadások és nem tetszett a telefonnak
De most tökéletes, és ezeket használom:BioProtect
CCSettings
Springtomize3Ezt vettem ma a MM-ba CELLULAR LINE CL i6 tok
Teljesen jó fogása van vékony szinte nem is látszik ,hogy van rajta tok. Teljesen felveszi a telefon formáját.
akinek ez a fontos annak én ajánlom. Én ezt fogom használni a bumper tokommal felváltva..... -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #94525 üzenetére
Nekem nem jelezte.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #94644 üzenetére
Nem írtam rendesen
Beállítás/Mail,kontaktok.... és itt a fiók hozzáadása itt nem lehet a gmail mindig valami hiba van.
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
Mi a véleményetek? Ha pofára esik a telefon akkor sejtem annyi... s ennek is szerintem full karcos lesz a hátulja 1-2 hét után
-
buci30
addikt
Megvettem a YooBao Elfin univerzális külső akkumulátor 2600 mAh
A kérdésem ,hogy 1A-al tölti a telefont de 5%-100%-ra 2h alatt nyomta fel az jónak számít? -
buci30
addikt
Ki tudja melyik az az app vagy tweak amivel lehet fotót készíteni ugy h nem nyitom fel a kijelzőt!?
Azaz titokban! -
-
buci30
addikt
Megtaláltam
Techlink Recharge 3000 Power & Lightning
Beépített töltőkábelek Ez nagyon jó!
Beépített Lightning-csatlakozókábel
3000 mAh-s lítiumpolimer-akkumulátor
Beépített biztonsági funkciók, például túlmelegedés és túlfeszültség elleni védelem
DC 5 V/1 A töltési bemenet
DC 5 V/1 A töltési kimenet
LED-es töltésjelzőS csak ekkora:
Magasság: 1,8 cm
Szélesség: 8 cm
Tömeg: 95 g
Hossz: 7 cmLerendelve
-
buci30
addikt
A Genius ECO-U306 szerintem jó 1A tölt tehát gyors az is és egyből ott a csatlakozó is a telefonhoz nem kell rátekerve zsebbe rakni mint másik ilyesmi töltőnél és akkor csodálkozok ha megtörik stb
-
buci30
addikt
válasz
nederlanden #94191 üzenetére
Ki mire használja
Viber ,video stb jó pár telefon....
Ha csak nettezek és pár hívás akkor nekem is bírja. De ez felhasználó függő mondjuk.
Ma pl 7:56 bírt reggel óta. Tehát nem rossz ez tény de sose baj ha van vész töltő.Ragnar95 Igen ez megbízható 5200-es van belőle az nem igen zsebre méretezett igaz elfér de nem kényelmes inkább ugy mondom de 5s-hez kellett anno ennyi.
Adorjanksz, matyi19
-
buci30
addikt
Az i6-hoz nekem bőven elég lenne egy olyan töltő ami egyszer tölti fel ha netán partyba megyek akkor nem bírja
Ajánljatok légy szíves olyan külső aksit ami vékony kicsi zsebbe elfér és egyszer feltölti nem kell 5000-es stb nagy.
S persze itthon lehessen kapni nem ebay stb oldalak.... -
buci30
addikt
Ha frissülni fog a 8.1 akkor uj JB kell majd?
Mert most ugye 8.1-re van. Tehát ha kell akkor ne frissítsem addig amíg nincs rá kész majd?
Vagy ezek így a iOS8 után kompatibilisek? Majd max iOS9... től kell ujra? -
buci30
addikt
Ma láttam frissült a Substrate Safe Mode
Ez micsoda?
Valamelyik tweak tette fel?
Ez törölhető vagy kell ? -
buci30
addikt
Ki tudja mi a különbség facetime viber skype faceebuk?
Mindegyiken lehet videó beszélgetést? Ha igen mi alapján döntőtők hol több az ismeros?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest