- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kentucky #179182 üzenetére
Nem nem, csináld meg normálisan, ez a videóm alapján újra rakhatod szépen ha van kéznél szöszleszedő. Ha nem lesz már alatta szösz, és pontosan felraktad, viszont még maradt alatta buborék ami nem ment ki (akár a széleken is csíkba), azzal ne foglalkozz mert pár nap alatt elfog tünni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Parson #179158 üzenetére
Miért is kavar összkavart? Hiszen normálisan fogalmaztam, az A és B is szerepel ebbe:
“A lényeg az nem tesz neki jót ha csontra lemeríted, de ezt ugye nem is tudod megcsinálni, mert ha 1%-ot ír ki, és kikapcsol, még valójában több van benne”
De ha nem érted most sem, akkor az elejétől fogva mind1.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Parson #179149 üzenetére
Az a baj ezek szerint nem érted, nem tudod tönkretenni mivel sose tudod lemeríteni csontra, és igen ami még benne marad szufla azzal nem tud mit kezdeni az user, de pont nem is kell, mert így ezzel nem is tudja tönkre tenni. Azaz mint írtam nem kell babusgatni azt a telefont hanem használni, ha meg tönkremegy az aksi vesz bele egy újat, nem nagy sztori.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Buldozer99 #179102 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Csabroncka #179086 üzenetére
Nekem ennek a helyére kell.
-
B-L-A-C-K
titán
Kellene valami mágneses kocsi tartó a telefonhoz. Sose foglalkoztam a témával, de nem félő hogy árt a telefonnak?
Egy ilyenen gondolkodom, adnak hozzá egy vékony fém lapot, amit tok alá be kell rakni, csak kérdés vajon egy gyári bőr tok alatt rátapad e még...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dobost #178959 üzenetére
Jogszabály szerint kötelesek intézni, de vannak üzletek ahol veszekedni kell emiatt, viszont ha az iStyle-ba veszed ezzel nem szokott gond lenni ott, meg úgy kezelik a +1 év szavatosságot is mintha +1 év gari lenne (viszont arra figyelj hogy ez csak magánszemélyes vásárlás esetén van, ha cégre veszed csak 1 éved lesz). Viszont értelme hogy van e neked kell eldöntened, mert egy normálisabb GSM-be, vagy innen apróról jóval olcsóbban megveheted mint hivatalos helyen, igaz arra csak 1 év gari lesz és nem indul újra csere esetén, szóval te mérlegelj.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #178917 üzenetére
Átlag 125 ezer körül volt, de persze volt 134 ezer is, mikor milyen kedve volt a programnak, na meg mint említettem sokat számít hogy milyen környezeti hőmérsékleten futtatod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #178913 üzenetére
Most visszanézve a régi teszt videómat ott 126 ezret dobott a 6S.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
StLui #178877 üzenetére
Az a baj ezek nem hivatalos szervizek, és amit gyárinak mondanak az sajnos nem gyári...Persze az is jó amit beleraknak, csak kb ha értesz hozzá kicsit, akkor megrendeled ebay és társai oldalról, youtube videó alapján belerakod, és megúszod ugyan ezt 1500Ft-ból. Vagy veszel bele minőségi aksit ~4 ezerből, aminek valóban is nagyobb a kapacitása mint a gyári. Én asszonynak ilyet raktam bele már vagy 9 hónapja, és nagyon jó az üzemidő azóta is vele.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #178837 üzenetére
Onnan 1x rendeltem 6S-be, nem volt vele gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adamkaa777 #178834 üzenetére
Ha kitudjátok cserélni, és tudtok rá várni míg megjön akkor érdemes, mivel már ~5 ezerért kapsz bele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #178808 üzenetére
Beállítások -> Fiókok és jelszavak -> itt nincs semmi felvéve?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Treff #178806 üzenetére
Nillkin 9H+ Pro nem megy ki a széléig, így nálam csak CP+ MAX jöhet szóba X-re, és ugye ha most rendelek ki tudja hogy már a javítottat küldik vagy a régi fajtát (arról itt írtam).
-
B-L-A-C-K
titán
Az apple garancia csekkolása megszűnt? Vagy hol érem el? Kerestem de nem találom sehol...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #178784 üzenetére
Hátránya az összesnek hogy nem védi az alját, na meg az ára, de így kuponnal azt mondom bevállalható, én is ebből használok jelenleg (fekete bőr). A szilikon hátránya a bőrrel szemben hogy vastagabb kicsit, illetve a szöszöket mint előttem írták gyűjti nagyon (X-re elsőnek szilikont vettem de el is adtam pont emiatt). Bőrből a sötétkék illetve a feketét javaslom, ezek nem fognak idővel csúnyán kopni.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet sokaknak nem újdonság, de már van olyan funkció is hogy pl oda adod a gyereknek a telefont, és beállíthatod milyen app-ot használhat, és azon belül is bekarikázhatod milyen funkciót ne érzékeljen a kijelző.
Irányított hozzáférésnek nevezik, csináltam egy kis bemutató videót most róla.
Azt viszont nem tudom hogy csak iPhone X alatt megy, vagy minden iOS 11-es készülék alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
A jól bevált Nillkin üvegfólia nem volt tökéletes iPhone X alatt, itt írtam róla miért. Felvetettem ezt Nillkinéknél is, most válaszoltak rá:
"Thanks for your feedback and sorry for the inconvenience for you.
This one is the new product and it do have the problem of causing dust. We just found that problem some days ago.
Fortunately, we have already found out the solution to this problem and if you buy now, such problem of causing dust will not happen again."
Vagyis már észlelték a problémát, és elvileg javítottak rajta, akik most rendelnek már jó lesz elvileg. Ez jó hír.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bling95 #178553 üzenetére
Ha valaki hirdet esetleg aprón akkor tőle de ritka (nekem pl pár hete volt egy megmaradt bontatatlan, de egyből elvitték), szóval rendelni kell kintről. Itt az oldalukon alul megtalálod hol lehet rendelni (érdemes az itt lévő linkekről rendelni, mert sokan hamisítványt küldenek máshonnan).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tboldi #178551 üzenetére
X-re már viszont sajnos nem a legjobb, csak alatta lévő modellekre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #178412 üzenetére
Pedig ezt kötelesek cserélni, mivel ez gyári hiba, nem te okoztad, és annak nem kell ott lenni, nincs miről beszélni. SE esetén meg mint írtam a gombnak van egy holtjátéka, ezért nem cserélték, de mint írtad rossz is volt, így meg kötelesek lettek volna, csak te gondolom annyiba hagytad.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #178410 üzenetére
Amit te okoztál pl karc az oké, de ez belül van, kötelesek javítani/cserélni. Ez olyan mint az i6 nál mikor elmozdult az előlapi kamera, fotózásban nem befolyásolt semmit, még is gariztatni lehetett. SE-nél a gomb nem fix kis holtjátéka van, szóval az oké nem cserélik, de ha nem működik jól és úgysem akarják, akkor panaszkönyv, fogyasztóvédelem...
Ami neked is Xben van simán vissza lehet vinni miatta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #178340 üzenetére
De így van, már többször el lett mondva, de feleslegesen ahogy látod.
-
B-L-A-C-K
titán
iCloud szerverek másnál is lehaltak?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy én telefonnál ezt a 4K-t nem fogom használni, max így youtube-ra feltöltéshez néha, de otthoni használatra biztos nem. A héten is csináltam egy 23 perces családi videót a gyerekről, és 24GB lett, biztos nem fogok ilyen mennyiségeket tárolni, szerintem FHD/60FPS-be is tökéletes, így meg pár GB ugyan ez a videó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #178108 üzenetére
Most megnéztem IE böngésző alatt nem 4K, de én Chrome-t használok otthon is, és a cégnél is, és abból megnyitva a linket mind2-nél 4K-ba látja a videóm. Szóval a videó az 4K, csak nem mind1ik böngésző képes lejátszani ezek szerint.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #178070 üzenetére
Most nézem elb@sztam, mert azt kihagytam hogy nézd meg hogy Youtube app-ban beállításoknál a feltöltés minősége teljesen van e, én tegnap visszavettem 1080p-re, és elfelejtettem teljesre rakni most. Lehet nálad is ez a gond. Szóval újra felraktam, itt lesz: link (a másikat töröltem).
tboldi: Persze mi meg haljunk éhen mi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177959 üzenetére
Tessék most csináltam egy tesztet, úgy raktam fel ahogy mondtam, megnézzük nekem mikorra vált át (jelenleg még FHD-ba se látom)...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #178000 üzenetére
Ha nem működik akkor hibás, gondolom a csereprogramban az egész kamerát cserélik, így valószínű meg is javul.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #178018 üzenetére
Semmi ilyesmit nem érezni, talán annyi hogy keményebb tényleg mint az i7-emen volt bőrtok, de lehet azért mert még nagyon új, bár ha így marad akkor se zavaró.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #178015 üzenetére
Pedig kinézetre az X-é is ilyen, vidd vissza, ha tényleg nem passzos benne meg recseg nekem sem kellene.
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjött a gyári bőr tokom X-re, a gyári szilikont egyszerűen nem tudtam megszokni, sose voltam szilikon tok párti, alig vártam megjöjjön a bőr. Írták többen is hogy i8 esetén megváltozott a bőrtok minősége, recseg, nem illeszkedik jól, és csúszós. X esetén semmi ilyet nem tapasztaltam, full passzos, nem recseg, talán a csúzsóssága lehet megvan, de ugye ennek még be kell kopnia, i7 gyári bőr is ilyen volt. Ha az árát nem veszem figyelembe, vagy valaki még esetleg be tudja szerezni Coop kuponba azt mondom megéri (én 18 ezret nem adnék ki érte amúgy az biztos), de ha pontozni kellene 10/10-et nem adnék rá, tényleg igényes, minőségi, de ugye az alját nem védi a telefonnak, így 10/8-at adnék rá. Pár kép róla:
+ ebben a videómban említett üvegfóliát ez a tok sem nyomja fel, azaz tökéletesen használhatóak együtt. Viszont az üvegfóliának a már említett hátránya jelen van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177956 üzenetére
Mert várni kell vele, nekem is feltöltés után vagy 30 perccel jelent meg a 40K...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177954 üzenetére
"Na várj, akkor nem is csinálsz új projektet? Csak ott az első oldalon kiválasztod és feltöltöd?"
Yes
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177952 üzenetére
Ahogy írtam: iMovie megnyit -> videók alatt kiválasztom az adott 4K/60FPS videót -> megosztás YouTube és ennyi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177950 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177914 üzenetére
Azt hol is lehet megnézni hogy ilyenkor hány FPS?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177896 üzenetére
Nem tudom az okát, de nem engedi a 4K-t közvetlenül, iMovie-t javasolják erre a neten is, most megnéztem és úgy nekem is megy, igaz volt vagy fél óra mire 4K-ba is megjelent. Viszont nem tudom egy nap múlva nekem is visszaveszi e a felbontást, de majd meglesem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
odrif #177837 üzenetére
Dehogy, minden marad ugyan úgy, csak az esetleges háttérben beragadt dolgokat is kiszedi.
Neked i7 esetén így kell: hangerő le + bekapcs gombot nyomd egyszerre, míg nem látod az alma logót. Abban különbözik ez az újraindítás még, hogy ilyenkor nem fog kérni SIM kódot (sima újraindításnál kér ha be van állítva a SIM pin).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #177822 üzenetére
De “vágom”, mivel olyan hogy lötyög benne a telefon nincs, csak úgy ha hibás vagy hamis, más esetben full passzosnak kell lenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #177812 üzenetére
Ez vagy hibás akkor vagy hamis, mert az hogy lötyög olyan kizárt, ezek full passzosak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177803 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest