Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Hm, nálam respring után nem akar visszamászni az itthoni wifire magától.
Ha bemegyek a wifi beállításokba, azonnal megtalálja.. -
Totheground
addikt
válasz
Totheground #28442 üzenetére
"The ha"
Akkor azt hiszem most jött el az alvás ideje... -
Totheground
addikt
Na akkor szép sorban.
1a/2a - Persze. A regelés kb annyit tesz, hogy ugyanazzal az Apple ID-val lépsz be a telefonra. A kártya is az account alá van regelve, nem a készülékhez.
3. Ha simán szinkronizálod, akkor nem, létre fog hozni egy másik mentést. The ha az új készüléken csinálsz egy restoret, és azt választod ki, hogy a gépen lévő (másik készülékről származó) backup-ot tegye rá, akkor minden tök ugyanaz lesz rajta (leszámítva a zenéket, mert azokat külön kell feldobni). Ha párhuzamosan használod ugyanazt a backupot két készüléken, na akkor ötletem sincs, hogy mi történik.
4. Vagy a 3. pont, vagy beállítasz egy tetszőleges szinkronizálást (gmail, icloud, etc)
5. Elvileg mindkettőre meg kell, hogy érkezzen.
@sirszevenap
Az, de nem drága.
-
Totheground
addikt
Nekem csak az Auxo kell.
-
Totheground
addikt
válasz
szekfizsolt #28072 üzenetére
-
Totheground
addikt
Egyébként én ota tettem fel a 6.1-et, és írják, hogy a JBhez iTunes-os update kell.
Ha csinálok egy full restore-t akkor vajon jó lesz? -
Totheground
addikt
Az a letöltés azért nem rossz.
-
Totheground
addikt
Carrier frissítés miatt életbe lépet a korlátozás is.
Viszont kaptam egy tippet ügyfélszolgálaton, hátha mást is érint: fel lehet váltani eggyel nagyobb díjcsomagra, aztán mondjuk február másodikán vissza. Így a törthavi számlázás miatt elég kis összegért léehet használni több netet. Viszont (naptári) havonta csak egyszer lehet díjcsomagot váltani, és hűség esetén csak fölfelé, viszont onnan vissza is lehet kövi hónapban)
-
Totheground
addikt
Aha, gyanúm beigazolódott, wifi kell, hogy a carrier update-et földobja.
-
Totheground
addikt
Ez fura.
-
Totheground
addikt
Nektek mikor adta fel a szolgáltató info frissítést? Mert nekem nem akarja, pedig csináltam mar network settings resetet is.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #26753 üzenetére
Gondolom az alap üsz "droid" nem tudja, de hátha kering valami info.
Majd később megpróbálom. -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #26748 üzenetére
Lehet fel kéne hívni a T-t, ők talán tudják.
-
Totheground
addikt
Állítólag van baseband update is.
Akkor lehet, hogy... -
Totheground
addikt
Ha valaki i5-el és a legújabb "bétával" LTE területen van, szóljon, hogy ez végre "az" az update?
-
Totheground
addikt
Nagyon kifeszítik...
-
Totheground
addikt
Wow
-
Totheground
addikt
Ezt nem hiszem el, hol van már a 6.1GM?
-
Totheground
addikt
válasz
szekfizsolt #26177 üzenetére
Sőt, még 6.1 sincs.
-
Totheground
addikt
Plusz info, hogy ha valaki gmail-el szinkronizálja a contactokat, akkor a gmail a képeket lekicsinyíti fullscreenről "ikonra" (vagyis legalábbis a múltban csinálta).
-
Totheground
addikt
Nekem csak az appswitcher jön be valamennyire, a többi egy túlzsúfolt maszlag, ronda és egyeltalán nem "Apple" (habár mostanában az eredetiben is túl sok volt a skeuomorph design, ami nekem nem jön be, de talán így Forstall nélkül ez ismét megszűnik).
Azokról a fogaskerekekről ne is beszéljünk. Mint valami olcsó bazári mókusvakítás. -
Totheground
addikt
Mikor jött ki az utolsó 6.1 béta?
Lassan mér ideje lenne egy GMnek és végre LTE-nek. -
Totheground
addikt
válasz
rayoliviero #25440 üzenetére
Biztos valami angolul jó tudó eredeti nyelven olvasta azt a karcos részt abból, amit a kolléga fentebb linkelt, és a nem vontakozik-ot garanciavesztő tényezőnek fordította.
-
Totheground
addikt
válasz
skidrowkill #25392 üzenetére
Dollár.
Viszont olyan hírek is napvilágot láttak, hogy (mivel a JB ugyebár kissé gray-area) létrehoznak egy külön rendszert, amin keresztül majd fizetni lehet, viszont ez egyelőre csak az amerikai/kanadai kártyákat fogja elfogadni. De hamarosan, állítólag, jön a többi is.Ja, hogy a szakmaiban vagyunk, sorry. Azt hittem az off.
-
Totheground
addikt
válasz
skidrowkill #25387 üzenetére
A srácoknak is meg kell élnie valamiből.
De állítólag csak 20-25 zöldhasú lesz / device. -
Totheground
addikt
Photostream upload:
nem kell upload mappa, Windows explorerben megnyitjátok a streamet, és felül lesz egy add photo gomb.
Nekem azzal tökéletesem működik.Nem olvastam végig a postokat, szóval lehet, hogy valaki már írta.
-
Totheground
addikt
válasz
sunahunter #24397 üzenetére
Érdekes, pedig abból rendesen át kéne vinnie, nekem legalábbis megcsinálta.
-
Totheground
addikt
válasz
sunahunter #24389 üzenetére
Milyen böngészőből akarod?
-
Totheground
addikt
Sehogy.
A személyes infokat/kártyát, stb ki tudod törölni, magát az accot nem.
Ha csak le nem tudod levelezni valakivel az Apple supportnál. -
Totheground
addikt
Rendesen összefoshatta magát az időzített DND, nálam reggel nem kapcsolt ki, most meg nem kapcsol vissza, pedig 1-6-ig kéne neki,
-
Totheground
addikt
Lehet volt már, de ha másért nem, csak ezért a tweakért JBznék megint.
[link] -
Totheground
addikt
Valamit rosszul csinálhattok, nálam eddig 2 járt, egyik sem kopott meg pedig simán zsebben hordom. Mondjuk természetesen abból a zsebből (azaz minden bal oldali zsebből) minden más ki van tiltva.
Egyébként aki rendelt zoogue tokot, szerintetek az koptathatja a telót? Mert én eddig azért nem nagyon használtam.
-
Totheground
addikt
válasz
hengelhof #22600 üzenetére
Illetve vannak licenszelt szervizek (Mo-n is) akik javíthatják. Ők közvetlen az Apple-től kapnak oktatást és alkatrészt. A szolgáltatók nálunk cserekészüléket adnak, és kiküldik az Apple-nek javításra azt, amit bevittél. Utána teljesen felújíva (minden használódó vagy kopó alkatrész cserélve, ugyanazzal a garival, mint az eredeti) megkapja valaki refurbként.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #22566 üzenetére
Azt jól gondold meg, nekem volt egy ideig céges BB-m és nem mondhatnám, hogy nagy élmény volt.
Azóta szerencsére mi már használhatunk iphonet is. -
Totheground
addikt
Pár napos leállásról nem nagyon hallottam, nem hogy "szokott" lenni...
-
Totheground
addikt
i5 tulajok 6.1 b4-el.
T-mobile LTE? -
Totheground
addikt
Nem universal a gmaps? Bummer
-
Totheground
addikt
válasz
Ragnar95 #21880 üzenetére
Az iTunes-ban levo zenek DRM-free-k, igy nem megoldhato a telefonhoz zarolas.
Az meg, hogy kijatszhato, nem jelenti azt, hogy akkor mar az ember kezebe is adjuk a lehetoseget.Pl lofegyvert szerezni tud, aki akar, de emiatt meg nem aruljak az ujsagosnal, "hiszen ugyis megszerezne" felkialtassal.
-
Totheground
addikt
Az elmult 1-1,5 hetben masnak is gyatra a T mobilnetje a belvarosban (Arpad-hid kornyeke)? Gyakorlatilag az ido jo feleben hasznalhatatlan, timeoutolnak az oldalak, nem jonnek a mailek, etc etc. Reboot, network reset volt, es mashol rendesen megy.
-
Totheground
addikt
válasz
DonThomasino #21611 üzenetére
Dugd töltőre. Néha nekem is kell, hogy lássa, máskor nem.
Ki érti ezt. -
Totheground
addikt
válasz
DonThomasino #21242 üzenetére
Arra viszont készülj fel, hogy megint lesz egy 2 euros zárolás. Mindig van, ha az utolsó payment hibára fut. Ehhez mérten pakilj rá casht.
-
Totheground
addikt
válasz
DonThomasino #21070 üzenetére
Legegyszerűbb exchange-el felnyomni pl gmailre és onnan visszahúzni.
De egy backupot mindenképp tarts, hátha megkeveri őket egy kicsit.
-
Totheground
addikt
Assistive Touch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest