- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
értem. nálam a note 3 úgy megy kb 15/4-5-öt, hogy filmnézésnél maxon van a fényerő, böngészésnél meg auto +2 módban, és kb végig mobilneten. ja és chrome a böngető. tudom, hogy zabálja az akksit, de a gyári Samsung valami förtelem, operát meg nem használok mert az is szar (
) a chrome meg tök kényelmes, hogy látom az asztali előzményeket és könyvjelzőket.
de a filmezésnél a full fényerő zabálja nagyon, mert korábban hozott 1.5 nap alatt 6 óra kijelzőidőt amikor ott is alacsonyabban volt. amikor lightos napok vannak, mondjuk csak podcastet hallgatok rajta akkor meg alig moccan lefelé. nem is tudom úgy mennyit bírna, de k*rva sokat. -
joey04
titán
de pár hónapja láttam valamelyik iOS topikban (iPad, iPhone, vagy teszt topik), hogy valami hivatalos App (tehát jb nélkül), ami valamilyen szinten részletezi a fogyasztást. Csak már nem tudom hol volt...
-
joey04
titán
Eddig egyáltalán nem érdekelt a téma, így teljes sötétség van a fejemben erről (is
) meg a hálózatokról egyébként is. Ha mondjuk van egy 32GB-os memóriakártyám arról hogy játszok le filmet iOS eszközön? Mert azt tudom, hogy ha van mondjuk egy ilyen zsebwifis routerem amit a szolgáltatók is osztogatnak, akkor az hálón meg tudja osztani (iPad topikban olvastam), de ha nincs ilyenem, és nincs szükség a többi funkcióra, akkor milyen eszközt kell vennem?
-
joey04
titán
le lehet nyugodni és megnézni mire válaszoltam: Szerintem nincs még egy okostelefon ami ilyen akkuval rendelkezik
de, van. Még oda is írtam, hogy a tepsik. Aztán még azt is, hogy a z1c ami még jókat hoz a tepsiket leszámítva. Direkt a félreértések és szarkasztikus megjegyzések kivédése érdekében. De látom ez is kevés volt.
Mellesleg ha sikeres lesz a z1c és jönni fognak sorra a compact verziók (tudjuk hogy a másológyár hamar beindul ha valami sikeres, és jönni fognak a compact, compact neo, compact advance stb nevezetű szörnyek), akkor egyenesen lemaradásban lesz az iphone üzemidőben. -
joey04
titán
válasz
nederlanden #71447 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #71442 üzenetére
naná
-
joey04
titán
válasz
erdoke #71374 üzenetére
tényleg nézegesd a térerőt... 3G-t kikapcsolva szinte mindenhol fullon van, azt bekapcsolva már közel sem. és az alacsonyabb térerő az bizony beleharap az akksiba.
offra: szerencsére nem mindenkinek munkaeszköz, és mivel csak a barátaim és ismerőseim, családom keresnek rajta igenis fontos hogy ők bármikor elérjenek. a mai akksik sajna kevesek. ez van. az ilyen nagy batár gépekbe mint a nótom bele tudnak rakni akkorát amivel aránylag simán elketyeg egy napot, de ez a méret meg értelemszerűen keveseknek opció. -
joey04
titán
válasz
erdoke #71371 üzenetére
ha baromi erős 3g hálózat van, akkor nem fogyaszt többet. de ez nagyon ritka, még városban is. viszont ahol gyengébb a jel, ott akksi szempontjából valóban érdemesebb átkapcsolni. Ettől függetlenül én megbolondulnék ha kapcsolgatnom kéne, mert sűrűn használom a mobilnetet. néha csak másodpercekre amíg mondjuk végigpörgetek 1 órányi twittert a megállóban, de akkor is. Egyszerűbb bekapcsolva hagyni. Szóval nem hiányzott a cc-ből a kapcsoló, de a fogyasztásban igaza van. nagyon optimális körülmények szükségesek ahhoz, hogy addig bírja 3G-n is.
-
joey04
titán
válasz
nederlanden #70669 üzenetére
Nekem csak a külső/kinézte. Azért váltottam. Amúgy fejlettebb meg jobb rendszer szvsz mint a droid.
-
joey04
titán
Ha már akksi gondok a téma: [link]
-
joey04
titán
válasz
Gsx-rr #63762 üzenetére
beta 1 óta használtam, és még a véglegest is nyúztam egy darabig. nem bántam meg a váltást közel 5 év szifonozás után sem. ismertem az androidot nem volt újdonság, tisztában vagyok a hátrányaival, de inkább ez, mint az ios 7. pfej. Ha Forstallt visszaveszi az Apple és gatyába rázza a rendszert, akkor azonnal visszaváltok. de ez a "veszély" sajnos nem fenyeget.
63766: miután váltottam, úgy gondoltam már nem aktuális, nincs napi kapcsolatom a rendszerrel arra fejlődik amerre akar és androidos userként egyébként is csak provokációnak hatna.
-
joey04
titán
7.0.2 óta 3x fagyott le a készülékem. Az iPhone 5 megvásárlásától az első 7-es bétáig egyszer sem. Ez a rendszer nem csak ronda, de már a megbízhatósága sem a régi.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #54201 üzenetére
-
joey04
titán
Ez nem megbántás, ez szvsz hülyeség.
Az iPhone-ban pont az a jó, hogy szép, gyönyörű. Most ha tele lesz karcokkal, ütésnyomokkal, akkor rossz ránézni, lényegében emiatt is csorbul a felhasználói élmény. Az teljesen lényegtelen, hogy mondjuk valaki napi szinten vehetne akár új iPhone-t, mert nem amiatt félti/nem félti. Ha valami szép és igényes, akkor azt az ember óvni akarja. Ha gazdag, ha nem. Egy s4-et meg ha csóró vagy, akkor sem féltesz annyira, mert eleve igénytelen. Más kérdés, hogy fóliát biztos nem raknék fel a kijelzőre, mert az jobban hazavágja a felhasználói élményt számomra, mint egy karc. de ez meg már lefutott kör. -
joey04
titán
válasz
perfegor17 #52248 üzenetére
szerintem kb annyit kell várni rá, mint mondjuk a 4s tulajoknak a 6.1.4-re
-
joey04
titán
válasz
Kicsirics77 #52227 üzenetére
nem tudom, mondom én nem érzem szarabbnak
-
joey04
titán
válasz
icecave #52119 üzenetére
Ez mondjuk nem egészen korrekt így. A béták elején még sok app nem indult el, és ahogy jöttek az új béták egyre kevesebb ilyen volt. És eközben maga az alkalmazás nem frissült, vagyis a rendszeren csiszoltak valamit. Korábban, amikor 4-ről 5-re frissítettem, akkor sem volt ilyesmi, hogy egy app ne indult volna el. Most van. Ez számomra gáz.
52207: Nem törték fel.
-
joey04
titán
válasz
VoidXs #51913 üzenetére
gondolom a frissítést tudja, hogy mire jó... a háttérben frissítést viszont kikapcsoltam én is, meg lehet vele szívni. van, hogy szarabb lesz az app és lehet várni a javításra.
930: meg a második képen mennyivel kellemesebb a zöld szín az ikonokon... ez a mostani rikító plyan mintha valami amoledet látnék. -
joey04
titán
válasz
manchester85 #51765 üzenetére
-
-
joey04
titán
na mer' a mostani olyan k*rva hibátlan... kiírja, hogy van frissítés 2 alkalmazáshoz. oké, ránézek az updates fülre, ott is van a badge, rányomok, erre frissül a fül és kiírja, hogy nincs frissítés. kilép bezár vissza, továbbra sincs. majd még 2x és végre megint megtalálja a frissítést, és hajlandó leszedni. pazar...
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #51426 üzenetére
1 giga
-
joey04
titán
Azért kéne kiadni napokkal korábban, hogy ne az legyen, hogy Pistike frissíti a telefonját, és aztán hibaüzenetet kap az iTunestól hogy azt is frissítse, hanem már korábban frissül a program, és a telefon frissítése után már csak használnia kell. Ahogy az Applenél ez megszokott. Magyarul meg kéne "ágyazni" ennek a frissítésnek.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
B-L-A-C-K #50324 üzenetére
De aki droidot akar próbálni ne samsungot vegyen már... ott a htc, vagy az éppen aktuális nexus. esetleg sony. de az ips és az optimalizáció miatt még LG-t is előbb vennék mint samut. A ház minősége is gyenge, laggol is, az amoled sem fog tetszeni sokaknak, a tw meg az ios 7-hez képest összecsapott. sok jó droidos készülék van a piacon, de egyik sem samu.
-
joey04
titán
válasz
erdoke #50234 üzenetére
jó nektek. vagy hát igazából én kimondottan szeretem az iTunes-t, szeretem, hogy minden egy helyen van összeszedve. meg ez az alap. ha nem használod az egy dolog, de az alap szinkron szoftver, és az jelenleg frissítésre szorul. persze még van idejük, de már nagyon kevés. azért 2 nappal előtte illene frissülnie.
-
joey04
titán
válasz
Mr. Erikszon #49653 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #49563 üzenetére
hát a rendszer sokkal jobban igazodik a c-hez mint az s-hez, szóval ja.
-
joey04
titán
Már leírtam több helyen is. kb az összes új funkció. az 5s topikokban is írtam tetnap is, hogy jó a 120fps, jó a dupla led, hatalmas ötlet a touch id. de most csak a gm-ről volt szó. a dizájnt nem is fikáztam.
ja még negatívum akkor már: 2 helyen továbbra is szaggat: az időjárásnál az összesítő nézetre ugrásnál, és a spotlight akadás megmaradt továbbra is, ha éppen nincs betöltve. azért 1 beta még beleférhetett volna, mert ez véglegesnek kicsit sovány.
-
joey04
titán
az új töltést jelző hang fura, nem illik a képbe. akkor tudnám eljépzelni ezt a hangot inkább, amikor lehúzom a töltőt. az animációk viszont gyorsultak szerencsére.
-
joey04
titán
No így gyors vélemény a gm-ről: Marha gyorsan frissítsék az appokat a fejlesztők, mert több alkalmazás is ugyan úgy összeomlik mint a béták alatt. Eddig elnéztem, de most már aggasztó. Biztos lesz olyan, ami nem frissül az első napra. Egy androidnál elnézem, hogy pár app nem indul el vagy elszáll a friss rendszeren, de iOS-en eddig ilyen soha nem volt, hiába nem frissült maga az app. ios frissítés után soha nem volt egy olyan app sem, amivel gond lett volna. Szerencsére nekem csak 1 nem működő és 2 gyakran crashelő app-em van, de én aránylag kevés programot használok.
Egyébként a béták elején több olyan alkalmazás is volt ami nem ment, és elég sok megjavult attól, hogy újabb béták jöttek. Magyarul magához az alkalmazáshoz nem jött frissítés, tehát a bétákon reszeltek.
-
joey04
titán
csalódás: 16-os marad a legkisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest