- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
petertoth10 #181709 üzenetére
Ha a kijelző nincs elrepedve betörve, illetve nem lett hozzányúlva garanciáztatáson kívül, akkor érvényes rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hszilard666 #181692 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Teasers #181675 üzenetére
Azért azt tudd hogy ha hivatalos helyen veszed, magánszemélyes számlára akkor 1+1 év garancia van rá (+1 év szavatosság, de lényegében +1 év garancia), és az edigitál is hivatalos viszonteladó, a GSM-ek meg nem. Szóval ha már új kell, és hasonló áron van akkor érdemesebb lenne várni.
premium-mobile.hu nem ismerem, de már előbb írtam neked általam ajánlott GSM-et, ha gáz lenne vele, hidd el én se ott vettem volna 300 ezerért az X-et.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Teasers #181671 üzenetére
140 ezerért mi értelme 6S-t venni? Felmész itt az apróra és patika állapotú garis i7-et veszel 140 alatt.
De ha már nagyon GSM boltozni akarsz akkor a GSM Palotát tudom ajánlani, több telefont vettem már ott, a jelenlegi X-em is onnan van, bontatlan EU telefont kapsz, rendes számlával.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#04669952 #181653 üzenetére
6S-t már 65ért veszel, szóval 50 ezret elég baromság lenne rákölteni. Szóval ha ez nem kell vagy add el így, ha meg kell, és olcsón megakarod úszni, akkor vegyél bele egy nagy kapacitási NOHON aksit aliról, meg egy hangszórót (ez a kettő bőven 10 ezer alatt megvan), youtube videó alapján te rakd bele, és használd, hátlappal meg ne foglalkozz.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha van rá szavatosságod is (azaz hivatalos helyen vetted, nem cégre, neveden van, és a szàmla is megvan) akkor persze, érdemes.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Katatonia666 #181635 üzenetére
Lehet akku, töltővezérlő, vagy akár alaplap, jós én sem vagyok hogy kitaláljam melyik a hibás látatlanban, csere alkatrészek nélkül. Mondhatnám vegyél bele egy aksit és hátha, de ezzel nem mondtam neked biztos pontot, főleg hogy volt már szerelőnél. Viszont ha nem bízol meg a szerelődben, vidd máshová ahol pontosabban kideríthetik a baját.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Katatonia666 #181633 üzenetére
Szerintem egy iPhone-os szakmai topikban felesleges kiemelve aláhúzva írni érte e valaki a telefonhoz.
Írd le inkább szépen mit szeretnél, és utána kapsz választ rá normálisan is akár több embertől.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló #181614 üzenetére
Csak hivatalos szerviz javít gyári alkatrészekből, és ha nincs rá garid akkor elég magas áron. Más nem hivatalos szervizek utángyártott alkatrészekkel dolgoznak, mivel az Apple nem ad el alkatrészeket külön másoknak. Szóval ha van egy nem hivatalos szerviz, és azt mondja gyári alkatrészt kapsz majd a telefonodba, akkor azt ne hidd el.
aram01: X = 10
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #181610 üzenetére
Nálam ez biztos nem opció mert a céges levelekre nekem azonnal kell reagálni, és nem frissítgetem ezért folyamatosan (mondjuk igaz nem is kellene mert energiatakarékos módot nem használok). Amúgy az Outlook app nekem bejön, régen voltak hibái, de mára a sok frissítések miatt jó lett, céges levelezésre ezt használom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peterzon94 #181602 üzenetére
Én elég rég nem vagyok androidok híve, nem is volt még S8-am, azaz nem védeni akarom a telefont, de ott nem valami hiba lehetett a telefonnál? Mert kétlem pár óra nyomogatást ne bírna egy olyan készülék.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peterzon94 #181585 üzenetére
Ez relatív, mivel ki hogy használja. Nekem X van, a Plusz kicsit jobban bírja, nálam az X ha nincs játék 2 napig is elmegy 8-10 óra használattal, ha van játék 1 nap.
-
B-L-A-C-K
titán
iOS-re kint az új Voda app frissítés, kiváncsi leszek jó lesz e hosszútávon, pl a bejelentkezés megjegyzése...
-
B-L-A-C-K
titán
Garancia szempontjából csak, ha hivatalos forrásból veszed, és nem cégre, akkor 1 év + 1 év szavatosságot kapsz, a szavatosság meg szinte ugyan az ebben az esetben mint a garancia. Valamit csere esetén újra indul a garancia. Ha viszont hivatalos helyen cégre veszed, vagy GSM-be cégre vagy magánszemélyre szóló számlával akkor nincs szavatosság, csak 1 év garancia, és csere esetén nem indul újra a garid, hanem marad a régi, vagy ha 3 hónapnál alap esetben kevesebb van rá, akkor 3 hónapra kitolják.
Viszont én nem venném hivatalos helyen, több mint 80 ezer már a difi egy nomrális GSM-es árral szemben, annyit meg nem ér a plusz garancia, vagyis nekem.
Illetve én is nemrég vettem itt, megbízható bolt, több készüléket vettem már itt, bontatlan EU készüléket kapsz, és a számla is hivatalos rendes, azaz ha cégre veszed visszatudod igényelni az ÁFA-t is, vagyis letudod írni, szóval nem kamu cég.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tucsok0706 #180807 üzenetére
Én még ilyenről nem hallottam, gondolom egy szervizesnek nem ártana megnéznie.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ilyennincs #180784 üzenetére
Telenorba leadod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ilyennincs #180782 üzenetére
Érdemes foglalkozni vele szavatosság van.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy úgy látom pedig minden okés alméknál!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kavarc #180739 üzenetére
Karcok ellen ahol nem védi tényleg necces lehet, viszont én az enyémet körbefóliáztam, és úgy raktam rá a tokot. Csináltam is róla pár képet.
Az X ugye eleve nehéz, de nekem atom stabilan tartja a tartójával. Szóval tényleg csak ajánlani tudom. HA gyári oldalról rendeled, meg regisztráció után kapsz egy 10% kupont, így olcsóbban jössz ki egy kicsit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Downsampling #180676 üzenetére
Én nem azt mondtam most melyik a jobb vagy melyik a nem, hanem a tényt hogy ez egy elég zárt rendszer, régen is ilyen volt, most is, és valószínű ilyen is lesz. Akinek több beállítási lehetőség kell pl kamera app-ban ha sajnos ha nem, azt csak app-okkal tudja kiváltani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Downsampling #180670 üzenetére
iOS egy sokkal zártabb rendszer mint egy android vagy bármilyen más telefoné, így nem is meglepő hogy ilyenekhez külön app kell.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #180641 üzenetére
Ezt már tegnap leírtam hogy nem minden esetben védi meg, de nagy eséllyel igen...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #180638 üzenetére
Én nem eladás miatt védem, hanem mert idegesítene hogy karcos, repedt telefonom van ha esetleg összekarcolom, leejtem. Pl egy X-en meg nem fogok 150 ezeréért kijelzőt cseréltetni, csak mert 3 ezer forintos fóliát nem volt kedvem rárakni. Az meg hogy van rajta egy számomra igényes jól kinéző tok, meg egy szinte észrevehetetlen teljes keretes üvegfülia, az csak előny nálam, főleg ez a Pitaka ami jelenleg rajta van.
"Egyebkent az, hogy leesik a telefon es az uvegfolia betorik de a kijelzo nem, az nem az uvegfolia vedelmenek koszonheto."
Igen, mert biztos dísznek van rajta...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #180621 üzenetére
Miért ne védené meg az üvegfólia a kijelzőt? :/ Személyesen is tapasztaltam már többször, az üveg tört be, i6 vagy 6S-sen nem volt üvegfóliám egy darabig, természetesen leejtettem és be is tört. Valamint Youtube-on találsz erről egy halom videót. Nem azt mondom minden esetben megvédi persze, de nagy az esély hogy csak az üvegfólia törik be, alatta meg a kijelző sértetlen marad.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #180618 üzenetére
A kijelzőn egy normális minőségi fólia nem torzít, és nem is annyira hagy ujjlenyomatot mint a sima kijelző, cserébe meg ha leejted nem a kijelző árát fizeted ki (garanciád se ugrik), hanem a 3 ezer forintos fóliáját.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #180331 üzenetére
Gyári bőr/szilikon nekem már vastag volt nagyon, ezzel a tokkal éppen az hogy a formáján szinte semmit se változtat. Az meg hogy egy olyan anyagú tok van rajta amit pl a Forma1-ben is használnak nekem csak minőségibbé teszi, és legalább védi is a telefon valamilyen szinten.
De persze ezt kár magyarázni, tényleg kinek mi tetszik, én megosztottam a tapasztalataimat róla, hátha másnak is megtetszik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #180327 üzenetére
Egy nagyon vékony, minőségi, eredeti karbonnál is erősebb (aramid-ból készült), kellemes tapintású tokban, és hozzá hasonló mintás fóliába nem tudom mi a csúnya, persze nem haragszom, mert kinek mi. Viszont én tudjátok elég tok/fólia párti voltam mindig is, de ennél szebb, igényesebb, és jobb alternatívám még sosem volt, eddig akinek meg mutattam, és nekem is nagyon bejön. Csak ugye hozzá kell tenni nem 2 forintos tok ez sem. Illetve még ami nagy előnye hogy annak ellenére hogy nagyon vékony, van a hátlapjába fém lap, és a mágneses autós tartójára nagyon stabilan feltapad.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött a Carbon fóliám Pitaka tok alá, csináltam róla egy kis videót: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Drughi #180136 üzenetére
Ne értékeld, csak ha majd elküldte az újat, ha nem tudtok megegyezni segít az Ali, vásárlásaidnál az adott terméknél "Open Dispute"-t kell nyomni, majd megint egy ilyet, és ott kitöltöd értelemszerűen mi a gondod.
Mondjuk érdekes hogy tört el, jól be van csomagolva pedig, plusz egy műanyag tok is védi külön.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #180129 üzenetére
Grat!
Igen rosszul fogalmazol, a home gomb változott meg, a 3D Touch maradt, az az mikor erősebben megnyomod a kijelzőt, és feljönnek bizonyos funkciók.
Az 1, 2, 3, az a rezgés erősségét határozza meg, nem olyan sok difi van köztük, de nekem mindig 3-ason volt mikor még i7-em volt. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #180103 üzenetére
Igen még régebben megvettem hozzá, de nem a töltős verziót, hanem a simát. Ezt atom jól tartja, igaz csak 10 percet volt rajta még ez, de eddig is használtam bőr tokkal, adtak hozzá egy kis fémlapot, azt kellett berakni a tok alá. Ott annyi volt ha nem pontosan raktad rá, akkor leeshet, de ha pontosan rárakod ahol van a fém lap, akkor nekem 1x sem esett le még így sem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #180097 üzenetére
Tesztelni nem fogom hogy bírja a leesést, de természetesen mint látható a tetején meg az alján csak a sarkait védi, meg az alját...Azaz ha pont úgy esik hogy ott éri valami ahol nem védi, akkor persze hogy sérül, illetve a karcoktól a kihagyott részeken se védi, ezért rendeltem hozzá egy teljes keretes meg hátlapos fóliát, az ha megjön rárakom, úgy mehet rá a tok, elejére meg egy új szériás Nillkin üvegfólia és kész, vagyis nekem ennyi elég rá.
Töltés megy vele, de nekem a lényegesebb hogy az autós tartójával is fasza.
(#180101) Drughi: Szerintem semennyire, a közepén van két félkör alaku kis semmi vaslap, nem hinném valamit befolyásolna, meg ez mivel nem olcsó tok, ki van tesztelve normálisan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Drughi #180095 üzenetére
Csak gyári tokban ilyen kivitelt nem kapsz, ez kb olyan mintha nem lenne a telefonon semmi. Gyári bőrtokom van, az nekem már vastaggá teszi nagyon, és a szilikon még ennél is vastagabb. Árban viszont drága tényleg ez is, annyi hogy első vásárlásnál kapsz egy 10% kupont, így 12 ezerbe jön ki ingyenes szállítással. Valamint ha nem jön be 60 vagy 90 napig (nem tudom pontosan) visszaküldheted (nem tudom mi a menete).
-
B-L-A-C-K
titán
Ma jött meg a Pitaka tokom...Majd csinálok egy normális leírást, mert másik X-en lesz, illetve még várok egy teljes fóliát a telefonra. De első benyomás kb az hogy egy ilyen kellett volna mindig is, pedig tényleg egy vékony semmi szinte, de rárakva olyan passzos, és olyan jó kézbe fogni, nagyon meggyőzőt eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hardver Arc #179903 üzenetére
Ha újonnan veszed nem hinném gyenge lenne benne az aksi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #179781 üzenetére
Sokszor hallottam már feljön a 10, van már 10es? Ha úgy mondják hogy X meg tudjàk miről van szó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #179768 üzenetére
Grat, miről váltottál?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gyarmatinic #179686 üzenetére
Talán innen valaki megtudja mondani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
moya#no1 #179666 üzenetére
Ha kereten van sérülés még gariba is beveszik, viszont ha a kijelzőn egy apró is akár, akkor már garinak lőttek. Látom van rajta neked üvegfólia, de ezért érdemes teljes keretest venni, mert akkor azon a részen is védi ahol sérült neked.
A garanciádnak meg igen lőttek, bár meg lehet próbálni pár helyen, hátha beveszik így is, de kevés az esély rá.
Az meg hogy zörög a telefonba valami az természetes -> link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Coc@s #179635 üzenetére
Az nem hivatalos, azaz nem gyári alkatrészekkel dolgoznak. Jól dolgoznak amúgy, meg garanciát is vállalnak rá, csak ha spórolás a lényeg te is megtudod csinálni a töredékéből utánagyártott cuccokkal. Most gondolj bele 38 ezret kiadsz, és használtan már vehetsz 55-ért normális SE-t. Illetve én még mindig azt mondom add el így, ~35 ezerért, és 50-55-ért vegyél egy használt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #179586 üzenetére
Kivennék belőle? Csak azért mert ugye mióta megjelent az X, és frissítették az iOS-eket is azóta mindegyikkel ment eddig. Most is tökéletesen működik, legalábbis nálam.
-
B-L-A-C-K
titán
X-re most én visszaakartam rakni a 9-est, de nem megy, vicc....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #179385 üzenetére
Nemrég rejtett számot kérdeztek, azt meg nem lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tuzpenge #179259 üzenetére
Annyi van hogy gyári levelezővel a céges e-mailek ilyenkor nem mennek push-ba, de ugyanez outlook appal már megy, más értesítés face, viber, gmail stb megjön ugyan úgy. Procit teljesítményét leveszi ~2390Mhz-ről 1300-1700Mhz közöttire, de ebből semmi lassulást nem tapasztalok.
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolatom kipróbálom az X-et úgy hogy energiatakarékosba rakom töltés után egyből, és játékokat kiiktatom, mást ezen kívül úgy használok ahogy szoktam. Jelenleg ott tartok hogy:
Használat: 2 óra 5 perc
Készenlét: 6 óra 38 percJelenlegi akkuszázalék 91%
Ez azért elég szép.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
consono #179191 üzenetére
Teljesen jó, régi videóimból puskázva iOS 9 alatt is ennyit hozott.
Más mindenkinek: Mondjuk arra kíváncsi lennék akinek full szar pontot ad frissítés után mindig, hogy felhasználói élményben azaz amúgy nyomogatva észre vesz e valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest