- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
jozsi252 #7767 üzenetére
Már párszor megbeszéltük, szolgáltatós telefon esetén az Apple garanciás oldala abszolút nem mérvadó, mivel nem az Apple intézi a garanciát. A gyártás dátuma alapján egy hozzávetőleges dátumot ad meg.
Arra ügyelj, hogy a garanciapapírt rendesen kitöltsék a T-nél, amikor cserélik a telefont.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6920 üzenetére
-
Blaise
veterán
válasz
jozsi252 #6917 üzenetére
Szerintem gagyi a fólia, asztalra nem rakom le soha, csak tokban.
Egy ilyen bőrtokom van, prémium minőségű, kézzel varrott bőr:
Ezt már egy csomó helyen megnézték, még az egyik T-s ügyintéző csajnak is bejött, kérdezte, hogy hol vettem, mert ilyen szépet még nem látott
-
Blaise
veterán
Mi ez a nagy fólia mizéria? Én nem használtam még soha, mégse karcos a telefonom
-
Blaise
veterán
válasz
raskolnikoff #6789 üzenetére
Mit akarsz megosztani?
-
Blaise
veterán
Nem akarok beleszólni, de 1 hónappal a tervezett megjelenés előtt nem hinném hogy elkezdik szétteríteni, mivel valahogy úgyis hiba csúszna a gépezetbe, és nyilvánosságra kerülne az egész.
iPad-nél rémlik, hogy Handras töltött fel fotókat amikor hozták neki az árut, és ez a megjelenés előtti éjszaka volt
-
Blaise
veterán
válasz
RepeatSector #6511 üzenetére
Miért nem próbáltad ki ott helyben?
-
Blaise
veterán
válasz
szekfizsolt #6290 üzenetére
Az alkalmazás van szarul megírva, nem időhöz kötött a lassulás
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6280 üzenetére
Engem a Safari rendszeresen kidobált 5.1.1-en.
-
Blaise
veterán
Ide is belinkelem mindenki okulására, hogy milyen dokkolót kaptam kínából.
-
Blaise
veterán
Sennheiser MM 30i/MM 70i headset-ekkel van valakinek tapasztalata?
-
Blaise
veterán
válasz
mastercroc #5826 üzenetére
Ugyanúgy késhet a hang, sőt ugyanúgy lefényképezi a kijelző néha.
-
Blaise
veterán
válasz
Tibee86 #5768 üzenetére
Az a baj az ilyen oldalakkal, hogy valamilyen külföldi portálról lelopják a cikkeket, lefordítják, azt hogy mennyire van valóságtartalma azt hagyjuk. A magyar apple-related oldalak is ezt csinálják.
Más, iOS 6.0 bétások:
Nektek működik a "Ne zavarj" mód? Tegnap bekapcsoltam, aztán megpróbáltam felhívni magamat a vezetékesről, de simán kicsengett, pedig nincs is a kedvencek között
-
Blaise
veterán
válasz
cassius.clay #5326 üzenetére
Nálam megy, 6.0 beta3
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #5246 üzenetére
Asszem az iStyle facebook oldalán írt egy srác, hogy a gyárilag független iphone-ját szétszedte és talált egy ujjlenyomatot. Erre az volt a válasz, hogy bukta a garanciát a szétszedés miatt, mivel neki azt nem szabadna látnia, hogy mi van belül
-
Blaise
veterán
válasz
peterpal12 #5248 üzenetére
-
Blaise
veterán
válasz
peterpal12 #5244 üzenetére
-
Blaise
veterán
Honnan lehet a legolcsóbban utángyártott USB töltőkábelt rendelni? Dealextreme?
A gyári kezdi megadni magát, jó lenne valami vésztartalék
-
Blaise
veterán
válasz
szekfizsolt #4963 üzenetére
Tudom, hogy ősszel, de valami konkrétabb?
Ősszel.
Ugyanannyit tudunk, mint bárki más halandó.
-
Blaise
veterán
válasz
rachmaninoff #4463 üzenetére
Ha nem megy igényelj a bankodtól netkártyát, ha nincs ingyen, akkor általában minimális a havidíja, és utána minden probléma nélkül tudsz neten vásárolni egy elkülönített számlával, ami nem rossz dolog
-
Blaise
veterán
válasz
peugeotmate #4417 üzenetére
Mindkét kérdésre: Igen.
-
-
Blaise
veterán
Valaki fizetett már elő az iTunes Match-re?
-
Blaise
veterán
Ha felrakom a 6.0 beta2-t, és új telefonként állítom be, akkor a telefonszámokat vissza tudom hozni iCloud-ból?
-
Blaise
veterán
válasz
#40835072 #2505 üzenetére
Hogy lehetne?
Nem maga a telefon előfizetéses vagy feltöltőkártyás, hanem a bele rakott SIM kártya. Nyilván ha megvette részletre előfizetéssel, és utána eladás előtt berak egy domino káryát, akkor te már nyugodtan alszol?
A T nem hinném hogy bármi információt nyújtana erről, talán csak akkor ha a tulaj is ott van veled.
Ha nincs a vásárlásról papír, akkor én a helyedben hagynám a fenébe.
-
Blaise
veterán
válasz
kenny123 #799 üzenetére
A WWDC után kiderül némi infó az iOS 6.0-ról, az új telefont meg állítólag ősszel jelentik majd be, addig senki nem tud semmit, az itteniek közül meg pláne senki, úgyhogy nem teljesen világos, hogy miért itt kérdezed
Ha nagyon pletykákra vagy kíváncsi olvasgass külföldi apple témájú oldalakat, de ők is össze-vissza írnak minden baromságot.
-
Blaise
veterán
Bumperrel nem fog belemenni, néha még a fóliás telefonokkal is baj van, ezek a tokok szerencsére rászorítanak a telefonra.
Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor miért nem veszel, igazi, minőségi tokot, aminek a széle rendesen meg van varrva?
-
Blaise
veterán
Éljen az új topic
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest