- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #77755 üzenetére
Szerintem i4 alá már tavaly sem volt érdemes adni, nemhogy most...
X8-ról meg pont értelmetlen volt 3Gs-re váltani, fából vaskarika.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #75262 üzenetére
De nem te viszed el neki mozdonnyal, ugye?
-
madgie
titán
válasz
Wiz Khalifa #75248 üzenetére
"sima LCD"
Az milyen?
Egyrészt, IPS van már abban is. Másrészt, négyszer akkora képpontszámmal bír, mint az elődje (3G/3Gs). Ezt hívták akkoriban retinának.
szerk: sRGB közeli színteret tudtommal az i5 hozott először, ebben a tekintetben tényleg fakóbb a 4(s).
-
madgie
titán
válasz
Mr.Csizmás #75202 üzenetére
Ide nem fér be?
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #75089 üzenetére
Nem, sajnos nem lesz gmail push-od gyári email app-pal.
-
madgie
titán
válasz
Wiz Khalifa #74028 üzenetére
Azért a túlszaturált, sávos színképű AMOLED-re nem kéne felvágni, főleg az S3 félére nem
(amin még normális fehér sincs)
-
madgie
titán
válasz
Wiz Khalifa #74017 üzenetére
Ja, a kolléganőmnek meg S3 van, most lett kuka a gyári töltője, meg naponta kétszer tölti.
Rettentő objektív összehasonlítások
szerk: az S3 meg örülne, ha az i5 szintjét hozná fotóban, nemhogy az i5S-ét...
-
madgie
titán
Nekem ő vette meg az i5-öm, amit utánvéttel küldtem el neki, és amely összeget elfelejtett beszedni a GLS. (családtag vette át).
Namármost, hazaérkezése után azonnal hívott, hogy mi a szitu és másnap ment a bankba rendezni a lóvét.Na, csak ennyire ajánlom. Tízből nyolc ember szerintem leszarta volna az esetet, vasaljam be a futárcégen, ha ők hibáztak.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #73350 üzenetére
Mert igazából az nincs alapból lassítva (ezért is lehet ide-oda húzn ia csúszkát, hol lassítson), hanem anni, hogy 120p, ne ma szokásos 30 vagy 60.
A képek effekteléséhez hasonlóan csak egy xmp fájban tárolja a módosításidat, az alap fájlhoz nem nyúl szerkesztés esetén sem. Furának tűnik, de így akárhányszor újraszerkesztheted a képeidet, lassíthatod a videódat.
Azt ne kérdezd, miért nincs egy export vagy save as fülecske, hogy külön lerendereld lassítva is...
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #73332 üzenetére
Én tuti nem vennék újra i5-öt. nálam eleve a fehér-arany világítószínek kiesnek, feketében meg hiába gyönyörű az i5,ha kopik. Meg ugye a kamera... 120 fps, burst mode. Nekem ezek kellenének, ha visszatérnék (meg normálisabb helykihasználás, mókás, hogy az alig nagyobb Moto X házba elfér a 4.7"... 4.3", 4.5" elférne a mostani iPhone-okban ism illetve ha marad a 4", lehetne kisebb)
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #72592 üzenetére
Az OK, Mac-en is Chrome-ot használok, de a "stabil" Chrome telefonon össze-vissza betűméretet használ. Fenemód zavaró, de hálistennek a Beta már nem olyan, így azt raktam fel.
-
madgie
titán
Ööö, a sima néggyel pont olyan lassú volt
szerk, de konkrétan neked, csak zsörtölődök offban: azért az androidot sem kell félteni bug szinten, két napja keresek egy normális böngészőt, egyik foghíjasabb, mint a másik, az ajánlottak fele képtelen arra, hogy a PH!-n a hozzászólásnál feltöltsek képet, a háromnegyedük nem képes arra az egyszerű műveletre, hogy arckép alá duplatapizva pont a hozzászólás plusz arckép méretére nagyítson (iPhone-nál megszokott dolog ez), a sima Chrome képtelen egy méretű betűtípusra tördelni... végül a Beta Chrome maradt, azzal so-so együtt lehet élni.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #71917 üzenetére
Egyébként ez a két kép szépen demonstrálja, mennyire nem logikus szvsz ez a két hívásfogadó képernyő. Lezártnál bal oldalról húzod (ez a gyakoribb eset), feloldottnál meg reflexből balra nyúlna az ember és már ki is nyomta a pirossal.
Jártam párszor így
polonic: én általában fogadom a hívást, így nem zavar igazán. De amúgy igen, elfért volna oda is valami egygombos elutasítás.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #71915 üzenetére
Ez feloldott képernyőnél van, ott az előző is más (na annyira nem, de van piros meg ződ gomb). A 7.1-ben zárt képernyőnél különösen dühítő, hogy a kis ikont el kell húznod jobbra, majd amíg az vissza nem "animálja magát" középre, addig hiába beszélsz a telefonba. (legalábbis a beta-n így volt).
-
madgie
titán
válasz
polonic #71910 üzenetére
Fiatalság, bolondság
B-L-A-C-K: El sem tudom képzelni, hogy hatna rá, ha mondjuk a jelzáloggal menne a ház, vagy ilyesmi
Ha minden jól megy, egy-két napig lesz még használatban az i5, engedtessék már meg, hogy végigzongorázzam végre a gyári vólpépöröket
Eddig a forecast volt használatban, de tegnap húztam egy friss 7.0.6-ot, a JB miatt (könnyebben eladható lesz talán így).
-
madgie
titán
válasz
skidrowkill #71812 üzenetére
Már a beta 2-ben kivették, csak az 1-ben volt benne.
-
-
madgie
titán
Én a héten raktam fel JB-vel a burst mode-ot és a slo-mo-t az i5-re, nem kérdés, mennyit dobott ennyi is a telefon használhatóságán. Nem is értem (illetve most már értem pontosan), miért spórolja le az apple ezeket az i5-ből, 60 fps-ből is relatív jól lehet lassítani, meg a burst mode is nagyszerű.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #71300 üzenetére
Léptetni: előre gyorsan kétszer katt-katt a középső gombra. Vissza: ugyanez triplán.
Tekerni: ugyanezek, csak az utolsó kattintásnál nyomva tartod a gombot.
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #71175 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #71156 üzenetére
Ja, csak leülni nem tudsz benne
-
madgie
titán
válasz
Kicsirics77 #70374 üzenetére
Mondjuk az asszonyt sem érem el mindenütt a munkahelyén (Tiszabezdéd), vagy Nyíregyháza-Kisvárda vonalon is van pár vakfoltjuk, ami a térkép szerint háromgé, amúgy meg térerő sincs.
-
madgie
titán
Lenémítod a pöcköt, akkor este nem csipog, ha jön valamid. Vagy do not disturb mód, akkor se.
Ébresztőből meg válassz egy halkabb darabot, esetleg állítsd be, hogy rezegjen is, akkor megvan az esély, hogy már a rezgéskor ki tudod nyomni, mielőtt elkezdené a heavy metalt-t játszani
-
madgie
titán
válasz
FrankMonzano #70113 üzenetére
Válts droidra
-
madgie
titán
Figyelj, én ott indulok csak be, ahol van értelme. Szerencsétlen ügyfélszolgálatos épp elég hülyével foglalkozik, neki kedvesen, de határozottan vázolnám a problémát. Valószínűleg beszól a távrecsegőbe, főnökasszonnyal meg lehet iszapbirkózni, ha keménykedik
(de szvsz nem fog).
Szerk: közben to.ca is leírta ugyanezt
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68779 üzenetére
2017-ben?
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68498 üzenetére
Uramisten, csűröd-csavarod... ráérsz hatodszor leírni ugyanazt? Nem unod?
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68471 üzenetére
Kicsit olvass vissza, épp azt írtam, nem tudjuk, mit hegesztenek suttyomban X éve... és hogy az i5 sem szerelem nekem.
Szerinted akkor forradalomnak tartok minden iPhone-t?
"Vagy nálatok, hívőknél"
Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyrészt ne tegyél te engem semmilyen képzeletbeli halmazba, másrészt meg főleg ne személyeskedj velem.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68465 üzenetére
Öhm, az egész iTunes, iPhone mizéria arra épült, hogy igényt teremtettek, nem az adott helyzethez igazodtak.
Mondjuk én is szkeptikus vagyok egy ideje, az ájfón se mvarázsol el, ráadásul elég bugos is... de ennek az orvoslásában még bízom.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68460 üzenetére
És azt honnan tudod, mit csinálnak a "motorháztető alatt" sok éve?
Tibee86: oké, hogy szoffer, de az apple mintha elfelejtett volna jó szoftvert írni... a Mavericks-szel is elég sok a sz*póág desktopon, az iOS 7 is elég bugos (még?).
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #68328 üzenetére
Persze, az 5C negyed felbontású kijelzőt kapott.
Szerk: hát ja, iPad 2-t nem tudom, ki vesz még
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #67305 üzenetére
Persze, a beta 2 óta folyamatosan "bétázok" érezhetően gyorsabbak az animációk (az idegesített a legjobban a hetesben).
egyébként nekem a Beta 2 tetszett a legjobban, a 3-4-ben van pár dolog, ami szerintem szörnyű (vastagabb betűk, "fordított logikájú" caps lock, sok, csúnya üres hely amiatt, mert a legtöbb szélesebb gombból kereket csináltak)
Csak iPhone-on van fent a beta, iPad-en a 7.0.4-et használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest