- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
chaosmonger #193874 üzenetére
Ritka hogy egy ilyen jól sűl el, grat.
-
B-L-A-C-K
titán
A widgeteknél a képernyő idő az utolsó teljes feltöltés utáni tényleges képrenyő használatot mutatja?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dvdbackuper #193846 üzenetére
Sógorom volt, azt se tudta ott hagyta, amúgy kijelző be se tört érdekes módon. Egy szervizbe visszahajlították neki, és használta tovább.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #193803 üzenetére
Biztos megharagudott ràd hogy cukros kolát iszol...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sütimester #193702 üzenetére
Tilthatják, mert T-mobil is függetlenként adja, de ha egy megbizható tagtól veszed, szerintem nem kell félni. Én is így vettem egyet tegnap, bár az enyém nem szolgáltatós az biztos.
-
B-L-A-C-K
titán
Esetleg ha valakinek van Mi Band 3, és egyszerűen szeretne rá magyar nyelvet: link
-
B-L-A-C-K
titán
Fész messszendzser nektek is hol értesít hol nem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Piazza #186537 üzenetére
Nekem rengeteg iPhone-om volt már, és 90%-ban csak használtat vettem eddig. Ha megbízható eladótól veszel innen, értem ezt az alatt hogy rengeteg pozitív és nincs negatív értékelése van, az nem hinném átverne...
Persze vannak esetek azért az tény, pl X topikban jött a gyerek hogy az X elég rossz, nem lép be Facebook-ba, meg kíír valami hülyeséget, miután megmutatta, kiderült egy 20 ezer forintos hamis andriodos X-et vett, szomszédja adta el neki...
lugosi: hát na, mai világban ezt is kell nézni, persze csaj legyen...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bluekoli #186369 üzenetére
Hát ha azt vesszük alapul hogy iOS 12 elvileg gyorsít minden telefonon, akkor még évekig.
"Láttam még régebben valami videót, hogy a kijelző kivételnél az keret és kijelző közötti ragasztó kijön/elszakad stb. Hivatalos helyen cseréltetve is probléma ez?"
Ez nem probléma, hanem ott van egy tömítés, és az jön ki, de hivatalos helyen persze normálisan kap újra ilyet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jim-X #186296 üzenetére
Akkor ha BP-en hagytad el, max kiírod a Pesten Hallottam, vagy Pesten Találtam facebook csoportokba, és várod a csodát, más nem nagyon van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
la_cc #186173 üzenetére
Akinek nagyobb szabadság kell annak biztos nem ez lesz a telefonja, én sok évvel ezelőtt mikor váltottam megváltás volt. Androidot állandóan, b@sztattam, ilyen olyan "rom"-ot raktam, rá, millió beállítás, már kényszerből csináltam. Cserébe kaptam egy olyan rendszert ami stabil, és pont annyi beállítási lehetőség van amennyi kell, más egyéb dolog értem ezt a programok alatt meg minden van rajta ami kellhet.
Szóval szerintem mindenki eltudja dönteni melyik oldal szimpatikusabb neki. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pingvinpötty #186083 üzenetére
Ha a telefonon ki van kapcsolva a keresés: iCloudban -> Telefon keresése -> ki, akkor egy teljes visszaállítás után tudja használni majd az új tulaj az övével, és a te régidet se fogja már kérni. Ha viszont ez nincs kikapcsolva, akkor mindenképpen kell hozzá a te jelszód, mert az új tulaj nem tudja majd teljes visszaállítás esetén használni a készüléket, mert a jelszavad nélkül nem tudja majd aktiválni. Ha meg nem állítjátok vissza, nem tudja nulla lappal kezdeni a telefon belakását, és mivel sok ID-vel volt használva tiszta kavar az egész, illetve nem tudja alapra állítani így soha a telefont.
Itt meg tudsz kérni telefonszám megadásával is új jelszót, ha megvolt adva régen.
K1nG HuNp: Nekem ha nagy ritkán nem megy, csak ennyit kell, és utána semmi baja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pingvinpötty #186078 üzenetére
Ha telefonszám megvan adva, arra is kérhetsz jelszó emlékeztetőt.
Ha nincs, de a számla meg minden papírja megvan, akkor hívd fel almáékat, és segítenek.
Telefonról csak úgy tudsz kijelentkezni ha megvan a kódja. Mondjuk nem értem ha AppStore-t tudtad használni 2014 óta akkor hogy, mivel van hogyha letöltesz egy applikációt és kéri az Apple ID jelszavad, amit elvileg nem is tudsz.
-
B-L-A-C-K
titán
Érdekes ez a béta aksi kapacitás kijelzés, most egy i7-em van, 95%-os aksival vettem, és azóta ha csináltam egy hard resetet (erősebb újraindítást) mindig esett 1%-ot, jelenleg 89%-osnak írja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
volandy #186045 üzenetére
Eleve ha berakod a kártyát egy iPhone-ba, és végig mész értelemszerűen a kezdeti lépéseken, akkor alapbeállítást fogsz kapni...
Ha meg "okospont"-tal akarsz összehasonlítani egy GSM-et, akkor gondolom ha veszel egy készüléket, és nem tudsz valamit segítenek, hiszen ez is a dolguk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
volandy #186029 üzenetére
Ezzel a mi baj? Ez az iStyle saját döntése, hogyha náluk vetted akkor nem kell időpontot kérned, de ha ez az időpont kérősödi valakinek nem szimpatikus, nem csak ők vannak még hivatalos szerviz, lehet vinni máshová. Ha meg cégre veszi az ember, kb ennyi az előnye csak, ellenben azzal hogy 100 ezerrel többet fizetsz érte, mintha pl GSM-be vennéd. Megéri? Nekem nem érné...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
volandy #186027 üzenetére
Ha te leejted, és úgy baja lesz, akkor az nem garanciális javítás lesz, mivel a te hibádból sérült meg. Ha viszont nem sérül meg, de valami baja lesz, akkor szépen beviszed egy hivatalos Apple szervizbe és megcsinálják. Mivel világ garis ez független attól hogy te hol veszed, veheted Amerikába is, akkor is megfogják neked csinálni itthon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atala #186025 üzenetére
Mindenhol gyári garancia van rá ahol bontatlan kapsz, mivel világ garis. Cég esetén bárhol veszed 1 éved van rá (+1 év szavatosságot nem kapod meg), így felesleges lenne hivatalos helyen venni jó drágán. Veheted nyugodtan megbízható GSM-be is, ezek közül meg tudom ajánlani a GSM palotát, vettem már ott több telefont (i7-et, X-et stb.) rendes normális számlát adnak, és bontatlan EU-s készüléket, sok éve a piacon vannak, és az áraik is jók.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezeket nem is nagyon kell túlbonyolítani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lugosi #185851 üzenetére
Persze telefon esetében akkor vártam volna rá 3 hetet míg gariztatják (akkor jelent meg az X és nem 5 nap volt míg kicserélték), plusz kapjak egy refurbot ami nem egyezik meg a dobozával azaz nehezebben adjam el, hát persze. A TV-t meg hogy gariztassam 1 pixelhibával? Sehogy, nem lehet. A másik meg senki se beszél arról hogy nem jól csinálja az elállást, itt arról beszélünk hogy inkorrekt, de ha lenne, vagy lett volna boltot, tudnád miről beszélek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #185840 üzenetére
Akkor is ez inkorrekt dolog, ha valamit megveszel és 2 héten belül sz@r akkor oké hogy visszaviszed, de csak azért is tudatosan megvenni valamit hogy visszaviszed majd ha nem tetszik szerintem nem korrekt. Én 2x álltam így el vásárlástól eddig, 1x az említett iPhone X miatt, de az kattogott, a másik meg egy TV volt, az meg pixelhibás volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #185799 üzenetére
Nem hiába.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #185570 üzenetére
Jó kis diéta akkor, és hány kilót adtál le vele mennyi idő alatt?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
smallmer #185481 üzenetére
Ezüst/fehér kerete jobban karcolódik, fekete nem annyira, kopás ritka, de volt már rá példa. Viszont akármilyen színben választasz, javaslom hogy egy teljes fóliát vegyél majd rá, és úgy mehet rá a tok (tok alatt is karcolódik a telefon, mert be megy alá a por, és megkarcolja), de fóliával alatta akkor semmi nem fogja megkarcolni. Üvegfólia meg mint előttem már írtak Nillkin 3D CP+ MAX.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #185412 üzenetére
Az hogy mi fér bele és mi nem ezt ott az adott helyzetben láthatod, de ha 6S-sed volt már azon is volt ilyen, így tudnod kellene hogy működik. A képminőség meg persze hogy jobb, hiszen 2 évvel fejeltebb készülékről beszélünk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #185401 üzenetére
Ha panoráma képre gondolsz, akkor persze hogy lehet, ezelőtt sok éves modellekkel is lehetett már.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha FB messszendzseren jön egy üzenet értesítésbe nektek is ilyen macska körömbe jelenik meg a szöveg? Régen volt már ilyen ha jól rémlik...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laca1212 #184194 üzenetére
Arra viszont máig nem találtam magyarázatot hogy a kocsiban egy Xiaomi autós adapterrel miért tölt minden szar kábellel az összes telefon, gyári iPhone/iPad adapterrel meg nem mennek...Miközben ugye semmi közének nem kellene lenni az adapternek, mert ugye a kábelben van a chip amit a telefon tilt.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
overclockerr #184062 üzenetére
Újat biztos nem vennék, főleg nem ~160 ezéért, én ~100-ért vettem 1 hónapja, gari nincs rá, de semmi baja, na meg alaplapon/ujjlenyomatólvason kívül az alkatrészek is fillérek hozzá ha baja lenne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
overclockerr #184060 üzenetére
Inkább i7 mint 6S, én is azt használok most, jelenleg tökéletesen használható, jós nem vagyok, de 2 évre elvileg elég, árakat is csak jósolni tudok akkora, ami kb ~50-60 ezer.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lallerboy85 #183704 üzenetére
Kicsit jobb üzemidő, jobb kamera, kicsit gyorsabb. Van akinek megéri az 50 ezret, van akinek nem, ha engem kérdezel szerintem kb annyit még éppen megér, de többet nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
herdsman12 #183401 üzenetére
Nem értem mi ez a sárgulásos fóbia, ott van az 1500Ft-os átlátszó normális Nillkin, besárgul esetleg 3-6 hónap alatt, nem egy érvágás venni egy másikat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lallerboy85 #183365 üzenetére
GSM Palotát is ajánlom, én itt vettem már több telefont, bontatlan EU-s készülék volt mint, normális számlával, meg már rég óta a piacon vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest