Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #64648 üzenetére
Hoho, látom befigyel az LG minőség.
-
-
Totheground
addikt
7.1 beta 2-hoz van linkje valakinek? Kiprobálnék valamit, a szokott oldalakon meg nem találom.
Szerk:
Köszi -
Totheground
addikt
AirDrop: BTn keresik egymást a készülékek, az átvitel wifin megy.
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #63271 üzenetére
"Ha megnyomom a home gomb-ot, tátong az ürességtől a lockscreen. "
És milyen jól van ez igy.
-
Totheground
addikt
válasz
Tibee86 #63253 üzenetére
Mivel kevés normális magyar oldal van leírásokkal, és senki nem fog 15-20 percig gépelni és/vagy screenshotokat csinálni, ezért ne csodálkozz.
Általános véleményem a témában (nem neked célozva): ez az a fajta "magyarkodás", amire semmi szükség nincs. Főleg egy eredendően külföldi terméket használva, amin ráadásul olyan rettenet a magyar nyelv, hogy sikítva kapcsoltam vissza angolra, miután először megláttam.
Ha a gyulai kolbászról linkelnének angol oldalakat, még meg is érteném a kérdést. Egy iPhone-nál nem.
Vagy hívjuk iTelefonnak?Ha folytatni akarjátok, menjünk át az iPhone offba szerintem.
Szerk: nekem is mennem kell, még az emberek felének nincs meg az ajándéka. A másik felével meg úgyis csak januárban találkozok.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #63070 üzenetére
Vártam már, hogy ki süti el ideén először.
-
Totheground
addikt
válasz
galaktikus #60094 üzenetére
És használom gépen, telón és tableten is, és szerintem nagyon megéri az árát.
Amúgy én nem bánom, ha fizetni azokért a dolgokért, amit szeretek használni. Valamiért úgy érzem, hogy ha valami pénzforrásként is működik, akkor valszeg tovább fog működni. Na meg semmi nincs ingyen, lásd a Google/FB "termékeket".
Ezért is volt vicces, amikor kijött a Tweetbot 3 (vagy sok másik app), ráadásul kemeény 3 euróért, sokan nekiálltak verni a nyálukat, hogy egyszer már megvették, mi ez.
Na de ez nem kapcsolódik szorosan, csak eszembe jutott. Lényeg, hogy a 1Password nagyon jó. -
Totheground
addikt
Új készüléken már be sem lehet exchange-ként állítani az gmailt? Connection errort ír. Azt hittem csak a push nem megy, de ezek szerint totál kiszedték az activesync-et?
-
-
Totheground
addikt
Eddig észre se vettem, hogy lockolt telónál is ott az a két gomb. De most megnéztem, és tényleg.
Ez mindig így volt, vagy valamelyik 7.0.x updateben került oda (ahol pozitív, egész szám) -
Totheground
addikt
Van valamelyik T-ben arany 5s kirakva?
A legjobb a westend lenne.Bakker, ez az offba akart menni...
-
Totheground
addikt
Aha, na most megnéztem ezt a törlöm/újratöltöm játékot. Érdekes, és kicsit máshogy is működik, mint gondoltam. De tényleg nem piszkálja a tageket.
-
Totheground
addikt
Azt kell mondanom, hogy az iTunes match talán a legjobban elköltött 25 euró volt ebben a hónapban.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #57947 üzenetére
R mint revolutionary.
-
Totheground
addikt
válasz
DM-Fan #57540 üzenetére
Akkor, ha restore-t nyomsz. Az update végeredmény szempontjából ugyan az , mint az ota.
Ezesetben viszont nem tudom, mi lehet a különbség. Nem szoktál a telon szerkesztgetni képeket? Mert nem kene, viszont előfordulhat, hogy akkor hátramaradt némi -láthatatlan- szemét. Egyébként ha ugyanaz van a két helyen, a rollból miért nem törlöd? Akkor kiderülne az is, hogy lemegy-e 0ra a mérete.
Az én véleményem az, hogy -főleg i5-ön- megéri frissíteni. Kb az összes app ios7 kompatibilis már, ha designban nem is, de nem crashelnek.
-
Totheground
addikt
válasz
DM-Fan #57538 üzenetére
A helyigény kisebb lesz, mert nem a telon bontja ki az állományt.
Ha update-el tolod, semmi nem lesz az appokkal, minden marad ugy, ahogy most van. Nem kell restore from backup sem.
Camera roll: videók esetleg? Akar egy fHD videó is megehet ennyit par perc alatt.
(Filmetekercs, fotoadatfolyam, es akkor egyesek kérdezik, hogy miért angolul használom a rendszert...)
-
Totheground
addikt
Nem tudom, hogy ugyanarról beszélünk-e.
Én arra gondolok, hogy ha matchelsz valamit, amit tényleg megtalál es nem feltölt, utana torlod az eredetit, es leszeded a storebol az AAC-t, akkor elvileg kene lennie benne gyári tageknek meg borítónak, nem? Az enyémbe persze, hogy ne írjon bele, az egyértelmű. -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Gyerekek, hányszor kell még lerni:
A HÁTTÉR FRISSTÉSNEK (BACKGROUND APP REFRESH) NINCS KOZE AZ APP UPDATEHEZ.A kettos mast jelent. Csak ez valszeg kisse lost in translation a jo magyar nyelvben.
-
Totheground
addikt
Kintvan a tweetbot 3.
-
Totheground
addikt
Lol, két év ikon 200al egy tizessel olcsóbb, mint a független.
Azaz 20, de a függetlenítés 15k.
-
Totheground
addikt
Kint az iOS 7.0.3
Ezek speedet toltak egész éjjel?
-
Totheground
addikt
válasz
TheMarci #56645 üzenetére
Nem véletlen vannak minden platformnak design irányelvei.
Sok minden más mellett az osx-ben azt is szeretem, hogy az appok nagy része hasonlóan néz ki, és ha több minden meg van nyitva, nem olyan az egész, mint egy bolhapiac, ahova mindenki behányta a design elképzeléseit.
Tehát igen, ha kiadnak egy ios appot, elvárnám, hogy az úgy is nézzen ki, mintha ios-re készült volna.
-
Totheground
addikt
Komolyan ennyit tudott összehozni a BB? Mi ez a fos, ami még csak nem is hasonlít egy iOS appra? Ráadásul sorbanállás?
Pont ott tart a cég, ahol megérdemli... -
Totheground
addikt
válasz
buvartacsko #56502 üzenetére
Nem lehet, de nem is ugyanaz a szolgáltatás. Amire te gondolsz, az az iTunes radio. De ott sem lehet konkrét számot hallgatni, iaz, én pont ezt szeretem benne, mert magamat ismerve mindig ugyanazt a 40-50 tracket hallgatnám.
-
Totheground
addikt
Észrevettem egy olyat az iTunes Match-nél, hogy ha random zenéket hallgatok (azaz a songs-nál shuffle all), akkor gyanúsan streamel is időnként, pedig ki van kapcsolva, hogy mobilneten is csinálja. Más észrevett már hasonlót?
-
Totheground
addikt
válasz
AMATŐR #56266 üzenetére
Az nehéz lenne, mert fényképezőgépem jelenleg nincs, az ipad ocsmány képeket csinál, a telón meg ugye rajta van.
De így néz ki, annyi különbséggel, hogy ez "utángyártott", mert ha jól tudom, az eredetiből nem készült i5 verzió.Egyébként tőlük még a ronin case eszméletlenül bejön, de nem vagyok hajlandó 44 gurigát (+ szállítás) kiadni egy tokra, és az összes replika, amit eddig láttam, gáz volt.
-
Totheground
addikt
Megjött a fekete-vörös Vapor case. Ennek fényében újra meg kell gondolnom, hogy legközelebb milyen szinű telót vegyek (eddig nagyon hajlottam a fehérre, esetleg aranyra), mert ez nagyon ütőssen néz így ki.
-
Totheground
addikt
Ez a téma nagyon nem idevaló. A linkre gondolok.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #54951 üzenetére
Azért a puskáért odaadnám a bal golyómat.
-
Totheground
addikt
Megint elkezdtek tetszeni a fém vapor házak. Tudom, hogy kicsit árnyékolnak, de mennyire?
Tehát ha olyan helyen vagyok, ahol jó a wifi és a gps vétel is, azt azért nem fogja egészen eldobni, ugye? -
Totheground
addikt
Ha egy appnak a bétája van fent (hockeyapp-on keresztül tesztelés végett), akkor az iTunes a transfer purchases esetén felülírja a gépen lévő ipa-t a bétával vagy sem?
-
Totheground
addikt
A jövőből jöttél?
-
Totheground
addikt
Példának okáért hogy tudnál restoreolni (ami pedig kell a JBhez, ha jól rémlik), ha az Apple nem írja alá a 6.x-et, csak néhány modellre?
-
Totheground
addikt
válasz
Newyorker #53531 üzenetére
Gyárilag felújított, azaz minden "használódó" alkatrészt (burkolat, akku, etc) újra cserélnek, azaz valójában nem teljesen új, de pont olyan.
@Kicsirics77
Nem, nem lehet benne a pakliban. Max annyira, mintha a vadi új készüléket kapod karcosan. Azt meg ugyebár azonnal cserélik. -
-
Totheground
addikt
válasz
Kicsirics77 #52771 üzenetére
Az Apple-től is ekkortól lehet rendelni, vagy az valszeg később lesz?
-
Totheground
addikt
Úgy látom még mindig megy itt vadul a background refresh és az auto-update keverése.
A Settings/General/Background App refresh (magyart nem tudom) az NEM az appstore frissítés, hanem az új rendszer, miszerint az app elindítás nélkül is tud operálni a háttérben (pl az Instacast letölti a podcasteket, és nem csak szól, hogy jött új, a weatherpro a háttérben frissít és általában nem akkor, amikor indítod, etc).
A app-update-et a Settings/iTunes and AppStore/Automatic Downloads alatt lehet kikapcsolni az updates-nél, illetve wifire limitálni, ha kikapcsolod a Use Cellular Data-t.
@Peethy
TransitTimes+?
-
Totheground
addikt
Tehát azt mondjátok, hogy ha béta 4 óta fentvan az ios7 (most a gm), akkor megérné legyalulni restore-al, és icloudból visszaállítani?
-
Totheground
addikt
Hm, jött valami új carrier update.
-
Totheground
addikt
Kovezzetek meg, de szerintem az arany verzio nem is olyan veszes igy kepen.
Eloben meg majd kiderul.
-
Totheground
addikt
Hm.
Nekem iOS6 alatt is az volt (ha jól rémlik), hogy a GM után már csak az első updatet raktam fel OTA-n, mert a végleges release tökugyanaz volt (ezért GM ugye), és ugyanúgy frissíthető. Tehát nem igazán látom értelmét ennek a vissza 6.1.4, majd onnan 7.0-ra játéknak.Amúgy régen nem úgy volt, hogy a GM felmegy restore-al is, UDID reg nélkül is? Ez változott?
@Blyan
Ezzel nálam csak az a szopás, hogy túl régóta ülök a bétán, és az utolsó nem béta backup több, mint egy hónapos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest