- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Most vettem észre ha bemegyek a képekhez, és rákattintok egyre, akkor megjelenik az alsó sávban a többi, és lehet pörgetni őket, tiszta faja...
-
B-L-A-C-K
titán
5S tapasztalat:
- Elején voltak lagok, de most már mintha helyre állt volna, lehet ez így lesz minden újra indításnál, utána meg megjavul
- Ha a %-os kijelzés nem csaj, eddig az aksi sokkal jobb, reggel óta 20% ment le csak, máskor ilyenkor már 50-60%-on vagyok.
- Volt egy olyan búg hogy telefonáltam, és alig tudtam lerakni, nem érzékelte a kijelző valamiért csak vagy hatodjára.Jelenleg ennyi tapasztalat.
-
B-L-A-C-K
titán
Na kíváncsi vagyok az aksi ma hogy fogja bírni (5S), ezzel az "Alacsony töltöttségű mód"-dal.
-
B-L-A-C-K
titán
Némi szaggatást tapasztalok 5S-sen...
-
B-L-A-C-K
titán
A "szabályzó" az mi? (Beállítások -> Általános -> Szabályzó)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #118089 üzenetére
Én most kezdtem hozzá, elsőre nekem is ezt írta, másodjára sikerült, vagyis folyamatban van...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheMarci #114849 üzenetére
Nekem ilyen volt, mielőtt nővérem el nem kunyizta. Akkora mint egy bögre, de meglepően hangosan és normálisan szól, persze vannak komolyabbak is szóval ez nem egy nagy kategória, de pl szobába, vagy egy kisebb kertbe teljesen jól használhatóak. Az apple készülékeket is gond nélkül felismerte.
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5S-re (valamint 5C/i5-re), eddigi tapasztalataim alapján ez a legjobb üvegfólia. Ultra vékony, és a felülete az eddigi legjobb üveg, kényelmes, és alig hagy ujjlenyomatot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #113653 üzenetére
Nekem ez hobbi, van aki bélyegeket gyűjt, én meg szeretem a telefonokat b@sztatni, viszont ettől abszolút nem érzem gyerekesnek magam...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #113643 üzenetére
Nem folynék vitába ezzel kapcsolatban, csak annyit megjegyeznék hogy nem tudom mi a gyerekes ebben, de tulajdonképpen nem is érdekel, mert az a lényeg amit használok nem kell mindenkinek tetsszen, csak legfőképpen magamnak.
ryori: Könnyebb felrakni mint egy átlátszó fóliát, hiszen ha ez alá bemegy egy kis szösz úgysem látszik mivel nem átlátszó. Nekem 2 perc volt az egész felrakása (előre, hátra, körbe).
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
X Factor #113507 üzenetére
De hogy jön ide az iTunes? Telefon kell aktiválni, ha kér pin kódot akkor meg nincs gond a kártyával.
Ha a ház is tropa volt akkor 100-ért venni kellett volna egy patika állapotút használtan, a másik telefonból meg az alkatrészeket eladni (vagy kompletten az egészet), az alaplap pl elég sokat ér. Bár ezen már felesleges lovagolni, viszont ha még1x ilyen lesz majd ne menj bele ilyenbe megint.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
X Factor #113504 üzenetére
Ha új készüléket kaptál aktiválni kell, ami annyit jelent hogy beteszitek a SIM kártyát és végig mentek a kezdő lépéseken (wifi kapcsolat kell hozzá).
Mondjuk 108 ezerért elég butaság volt kicserélni, tízen pár ezerért tudtál volna bele rakatni gsm boltba kijelzőt...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #113147 üzenetére
Buktató nincs, hiszen ez ilyen nyári díjmentes kedvezmény elvileg. Én pont reggel akartam venni +1GB-ot mert elfogyott, erre láttam ezt a dolgot az alkalmazásba, megigényeltem, és meg is kaptam...
-
B-L-A-C-K
titán
Vodásoknak jól jöhet:
2015 júli 1-től szeptember 30-ig ingyen egyszeri 3GB adatforgalmat kaphatsz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
whited #112993 üzenetére
Ez változó, van hogy fél éves telefonba sz@r az aksi, de van hogy egy 4 évesbe is jó, ezt majd tapasztalni fogod úgy is. Viszont mint előttem írták nem nagy összeg, ebayen már 1500-2000Ft-ért kapsz bele szerszámkészlettel, youtube-os videók alapján meg bárki kitudja cserélni magának.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #112869 üzenetére
Ezt már én is sok helyről hallottam hogy garancia vesztéssel jár, és nem tudom ki reklámozza. Senki se úgy mondja ezt a csavar meghúzást hogy vésővel essen neki valaki, hanem a hozzávaló csavarhúzóval... Így ha kettőt húz rajta valaki persze hogy nem jár garancia vesztéssel. Viszont nem mindegyiknél oldja meg a problémát.
-
B-L-A-C-K
titán
Aludjatookkmànnn!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #112607 üzenetére
Én akármikor egymásmellé raktam mikor nézegettem mindig meglepődtem milyen szép a samsungnak, mondjuk igen a színei, de ezáltal az egész kijelző szebb szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #112343 üzenetére
Ha ezt kikapcsolod, vagy kilép az egészből előtte akkor ennyi elég hogy utána gond nélkül tudd használni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #112329 üzenetére
Én a jelenlegi 5S-semen nem tapasztaltam semmit eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Simi87 #112018 üzenetére
Én már rengetegszer, úgy vagyok vele azért van hogy használjam, nem azért hogy babusgassam, persze egyik ejtés se azért volt mert dobáltam direkt, csak így jött össze. Így én úgy vagyok vele ha egy készülékem karcmentes akkor egy vékony szilikon tok, + üvegfólia. Ha már van rajta valami pl a kereten akkor már nem is érdekel a tok, de üvegfóliát akkor is használok, inkább az törjön be mint a kijelző.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ryori #112014 üzenetére
Pedig nem egy bonyolult dolog a miértje. A tok/üvegfólia véd a sérülésektől, a karcoktól meg sima fólia. Van akit persze ez abszolút nem érdekel, mert ő úgy van vele sose ejti le, vagy nem érdeklik a karcok, meg ne csúfítsa el telefont. A másik véglet meg attól lesz rosszul ha lesz rajta egy karc.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ryori #111901 üzenetére
Ez teljesen felhasználó függő, a 6+ elég nagy sokan nem szeretik (nekem is volt eladtam). Méretet leszámítva i6+ kamerája kicsit jobb illetve az aksija is tovább bírja, mást különbség nincs. Javaslom valahol nézegesd mindkettőt, és eltudod dönteni a méret alapján melyik a szimpatikusabb neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
30z.Samu #111761 üzenetére
Ez oké, mivel egy hetet bírt így nem kell leírni hogy az 7 nap, erre magamtól is rájöttem. A kérdésem az lett volna amire azt gondoltam rájössz, hogy hogy volt ez idő alatt használva...Azaz mennyit telefonáltál, Folyamatos wifi/3G-n volt e, mennyit neteztél, éssatöbbi. Nem fotóztad le a kijelző időt, mert abból elég sok minden látszik.
Látom utána szerkesztetted a hozzászólást...
-
B-L-A-C-K
titán
Most jött meg egy ilyen kis olcsó kínai töltés jelzős kábelem. Ha bedugom pirosan világít, ha feltöltött kéken. A jelenlegi 5S-em gond nélkül felismerte, nem írta hogy nem eredeti (még), illetve iTunes is 100%-osan kezeli jelenleg. Ennyi pénzt szerint megér, persze remélem nem 1 hétig lesz jó...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest