- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #95999 üzenetére
Jut eszembe, i6-ra van már olyan üvegfólia, amin normálisan van kivágva a touch ID helye, nem ilyen béna?
-
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #95866 üzenetére
Meg mondjuk nem adapterezett töltőt kapsz hozzá.
szerk: meg a MM-ban is van többféle biztosítás.
-
madgie
titán
válasz
Zjunior #94957 üzenetére
Képkészítésről jut eszembe: igaz, hogy érezhetően zajosabb az i5 kamerája, de világosabb képeket lehet vele kevés fénynél csinálni, mint az i5s-sel (gyári kamera app-pal). Nem akartam elhinni, többször is lecsekkoltam, de így van.
Ami még feltűnt: úgy szüntették meg az i5 lilás becsillanását szembefényben, hogy az i5s külső lencséjére nem vittek fel semmilyen antireflex bevonatot. Lehet, hogy jobban veszít így a kontrasztból és be is csillanhat ugyanúgy, csak a fehér flare-ért nem fognak nyávogni a júzerek (mint hogy a liláért tették)
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #94933 üzenetére
Én bármikor elcserélném az 5S-t hatosra, csak sajnálom még rá a pénzt. Lesz még olcsóbb is a hatos, remélem.
-
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #92815 üzenetére
"Ha újratölt valamit, amit te nem akartál volna, akkor máris kell."
Netbanknál milyen jó, amikor paste-elnéd a számlaszámot és ugye újratölt
-
madgie
titán
válasz
galaxys80 #92115 üzenetére
Ott volt a linken, párszáz forint, csak ugye Kína, így 2-3 hét, mire ideér.
Le- és felvételnél nem karcol, annyira nem kemény, de ha alámegy a por, az csinálhat galibát. Hetente, kéthetente ki szoktam pucolni. Mondjuk az asszonyé nem porosodik, de az enyém alá anno került azért por (házfelújítottunk akkoriban, ott van dzsuva).
Félreértés ne essék, van ennél jobb tok, sőt, sokkal jobb tok is. De ennyiért ez nem rossz, ha csak attól félsz, hogy leejtéskor/odaütéskor meghorpad az alu oldallap.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #92092 üzenetére
Ha így tisztább: tokból pont ki lehet olcsón jót is, meg drágán szart is fogni, egyiknek sincs az égegyadta világon semmi köze a klón vs eredeti iPhone-hoz.
Megérteném az összehasonlítást, ha mondjuk a drága gyári iPhone bőr tok annyira jól sikerült volna...Más hasonlatot keresve: az olcsó ebay-es iPhone fóliák nagy része valóban borzalmas minőségű, de tudok olyan "márkást" is, amitől a hideg kiráz (invisible shield és társai).
-
madgie
titán
válasz
tekoteko #90173 üzenetére
"Sok katicát akartam lefotózni, de miután láttam milyen képek készültek, azt hittem kib@szom a teló"
És azt úgy kell, hogy telibevered a ház falát úgy, hogy nagyjából másfél pixel legyen egy katica, aztán emiatt úgy nézzen ki a kép, mintha sárral fröcskölted volna be a falat? Ha nem tudsz valamit megmutatni, nem tudod lefotózni, az nem a kamera hibája.
Az i5 kamerájának a minőségével semmi komolyabb baj nincs, bármikor odarakom a Oneplus One-om mellé (amiben a szokásos, mobiloknál felsőkategóriásnak mondott 13 MP Sony szenzor van). Egyedül a flare-re való hajlamába lehet érdemben belekötni, meg talán abba, hogy az i5s-hez képest kicsit soványabb a dinamika.
-
madgie
titán
válasz
Dexter-2000 #90020 üzenetére
"Régen még a vásárló volt az első."
A mesében.
-
madgie
titán
válasz
Ringloszilva #85967 üzenetére
Az iGo is csinált nekem olyat, hogy b@szott újratervezni, hát kanyarral odébb is vissza akart fordítani a lezárt út felé...
-
madgie
titán
válasz
Ringloszilva #85959 üzenetére
Azért Apple terméknél nem rossz dolog, hogy ha jókor veszed, akkor keveset bukhatsz idővel rajta. Elég sokan így szoktak újabbra váltani.
-
madgie
titán
válasz
nederlanden #85762 üzenetére
5.2" kényelmes, haggyukmá. Netezni lehet.
-
madgie
titán
válasz
nederlanden #85692 üzenetére
Szerintem a LED-nél még jobb az Active Display, de hát annak csak AMOLED-nél van értelme.
-
madgie
titán
válasz
Adorjanksz #85679 üzenetére
USA nettó, Ausztria bruttó.
-
madgie
titán
válasz
szekfizsolt #85579 üzenetére
Mindenki megkapta tegnap azt a U2 albumot, ne aggódj.
-
madgie
titán
válasz
gabor0077 #85349 üzenetére
Á dehogy. Fázis AF, optikai képstabi, új szenzor
szerk: fázis AF-et a tükörreflexes gépek használnak, újabban pár csúcskompakt, csúcs MILC is megkapta, gyakorlatilag sokkal gyorsabb, mint a hagyományos kontraszt alapú AF és nem mellesleg nem keres majd oda-vissza videózás közben az AF, hanem tudja, mennyit és merre húzzon, ha életlen a kép.
-
madgie
titán
Fázis AF az iPhone-ban? Na, ez már valami
-
madgie
titán
válasz
TheMarci #85255 üzenetére
Elég ha annyit mondok, hogy anno ő vette meg az i5-öm, nem volt otthon, mikor vitte a dzsíelesz, így más vette át a csomagot... de a kedves futár meg nem szedte be az utánvétet!
Amint hazaért, egyből hívott, hogy baj van Houston, hová utalhatja akkor a zsozsót.Szóval röviden ennyi a véleményem róla. Elég sokan örültek volna egy ingyen szifonnak.
-
-
madgie
titán
Nekem olyan X-aktám van, hogy adott egy EarPods, elvileg bontatlan volt, az asszony iPhone-jával torzít, más telefonban nem torzít, számítógépre dugva nem torzít, más fülest az asszony iPhone-jába dugva szintén nem torz a hang.
Na mi a túró lehet ez?
Olyan, mintha túlvezérelné a hangokat, mellette meg szűrné az éneket. De csak azzal az egy EarPods-ban, azon az egy készüléken. Egy restore lehet segítene, de három napja lett újrahúzva, majdnem szűz a rendszer.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84073 üzenetére
Tizedik ismerkedési, harmadik házassági évforduló
Hogy ON is legyek: jó a Time lapse funkció az iOS 8-ban, csak elég butácska.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84071 üzenetére
Ma vettem az asszonynak egy fehér i5-öt, csak bent maradhatok így még egy darabig
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84069 üzenetére
No de érted, inenntől kezdve nem előny az android oldalán. Mint ahogy egy nyüves zseblámpa-gyorselérést meg százalékos akkujelzést sem tudnak beletenni a pucér, mezítlábas droidba.
Vagy lehet én állok hozzá rosszul a dologhoz, haxolás nélkül nem érdemes droidot használni
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84066 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy a minden sallangtól mentes, tiszta android tudja-e ezt.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84059 üzenetére
"Mellesleg ez odaát a rendszer része. "
Tiszta Androidon ez a rendszer része? Külön tudom szűrni mondjuk az ismeretlen számokat?
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
Freddy76 #80055 üzenetére
Nem fekete i5 ez, hogy attól megkopjon, hogy ferde szemmel sandítasz rá. Azt mondják az otteni orákulumok, hogy az i5s már nem ilyen porcelánbaba, szerintem íziben küldd meg azt a tokot a bal vállad fölött, hátra.
Szerk: szvsz az a fekete i5 olyan szép imázsrombolást tudott elkövetni, hogy ihajj... én is amiatt váltottam az iPhone-ról és abszolút nincs is kedvem visszajönni, mert amíg a mostani telefonomat kis híján bepanírozhatom és ki is süthetem olajban, addig a nyüves i5-nél még azt is meg kellett nézni, sarkával rakom-e le az asztalra. Vagy épp azt számolgatni, hány naponta vegyem ki a tokból megpucolni (és még akkor is végigszántotta pár porszem). Tudom, az i5s elvileg nem ilyen, gyakorlatilag bennem van a tüske. Érdekes, hogy az antennagate i4 nem váltott ki ilyet belőlem, pedig annak is rotty volt, ha bal kézzel fogtam meg.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #79684 üzenetére
Swype-ot használok rég, de az is képes ordas hülyeségeket csinálni. Gyakrabban, mint hinné az ember...
szerk: félre ne érts, jobb, mint szifonon. de messze nem annyival, mint amennyire mondják. sőt.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #79254 üzenetére
Fordítva.
-
madgie
titán
válasz
gergo5991 #79229 üzenetére
Amint engedi az Apple, hogy rendszerszinten hozzáférjenek a külső appok mondjuk a képeidhez az eredeti helyén, egyből értelme lesz iOS-re is ilyeneket írni.
Lehet választani: nagyobb biztonság, vagy nagyobb rizikó.
-
madgie
titán
válasz
bull84ghia #77762 üzenetére
Vagy 2-3 éve x8 van az asszonynak, kétszer ázott be, már alaplapot is cseréltem, kétszer totál kipucoltam... de fagyni szinte soha nem fagyott le (az i4-gyel több bajom volt konkrétan).
Lassú sz@r az x8 ,de szvsz elég stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest