- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sgarrista #198023 üzenetére
Én most X-et vettem használtan, XS nem ér annyi felárat amennyivel többe kerül, XR is drágább lett volna használt vonalon, és nem engem idegesít hogy a fekete nem olyan fekete, mivel ugye nem OLED, nagyobb (nekem még az X is kicsit nagy), nincs benne 3D Touch (nyomás érzékelős kijelző). Ennyi elég is volt hogy X legyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #197776 üzenetére
Igen, ezért van pont nekem alatta EasySkinz fólia körbe meg a hátlapon is. Amúgy itt egy videóm róla, még régebben csináltam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #197764 üzenetére
Nem zavar be, érdemes. Nillkin 3D CP+ MAX-ot ajánlom abból, most jelent meg ennek egy új változata, megrendeltem (XD CP+ MAX néven), de még nem jött meg, így ez még nem tudom ajánlani.
MasterMark: Érdemes apróról is venne, szoktak felrakni, ez pl 2x volt telefonon elvileg, hibátlan állapotban van, és 7e volt (boltba itthon ugye 15e).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #197761 üzenetére
Mert nem védi a keret minden részét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #197759 üzenetére
Nem, tölti rendesen. Van olyan autós mágneses tartó ami tölti is így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #197756 üzenetére
Jó a fogása, alig ront a telefon kinézetén, kisebb ütések ellen véd, vékonysága ellenére van benne egy fém lap ami a mágneses autós tartójára szépen rácuppan. Kb ennyi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
V.Stryker #197725 üzenetére
Ja hogy úgy, akkor ennek utána kell járni.
Időjárás: most passzolom, mert mindig belelépve nézem, vagy óráról (Apple Watch), ott frissül rendesen.
Email: Gyári email appba van fetch szinkronizálás, amit beállíthatsz automatikusra/kézzel/15/30/60 perces frissítésre. Van a másik a push szinkronizálás, az meg azonnal történik. Viszont email válogatja mit enged a push illetve fetch szinkronizálással. Pl gmail-nál az fetch-t enged, akkor van céges Exchange levelezésem, ott meg megy a push. Ha letöltöd a gmail appot, és beállítasz egy gamil email-t ott is azonnal megkapod a leveleket.
Sparkot amit te használsz azt sose használtam, így ott nem tudom hogy van. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
pauliboy23 #197712 üzenetére
Erre nem vennék mérget.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #197699 üzenetére
Akkor hajrá, amúgy van wácccs topik is szerintem oda mehet a folytatás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #197696 üzenetére
Ki az?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #197691 üzenetére
Hülyén van leírva, az összes S4 hátlapja teljes kerámia-zafírkristály, a kijelző üvege nem zafír, csak az SS kivitelnek.
Nekem amúgy volt sima S4 már, nem jött be, S3 után nem adott nekem többet, most S0 SS van mint említettem, ezzel is teljesen jól elvagyok tudásban, minőségben meg összehasonlíthatatlan az anyaghasználat miatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #197686 üzenetére
Vegyél 3-as acélt, az 120 körül mozog használtan.
btudos: Így van, nekem is S0 SS van, megunhatatlan forma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tamasbartha #197678 üzenetére
Arra nem indul újra itthon a gari, ha itthon vetted volna, magánszemélyként, hivatalos helyen, akkor igen.
-
B-L-A-C-K
titán
Az egyik legajánlottabb üvegfólia ugye a Nillkin 3D CP+ MAX, de most látom van már olyan hogy 3D XD+ MAX, valaki tudja ez CP+hoz képest milyen?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #197637 üzenetére
Akkor ez szép átb@szás a részükről, mert ez a kábel máshol fele árban sincs, és egy sima kábel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
smallmer #197552 üzenetére
Nem is tudtam van ilyen, de persze jó megoldás ez is, de ilyen alapon egy konnektor hosszabbítóval is ugyan ott vagy csak olcsóbban.
Én is iPad adapterrel töltöm a telefont, szerintem bőven jó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #197480 üzenetére
Ha hivatalosan függetlenítetted már egyszer, onnantól mindig függetlent kapsz már vissza, vagyis így kellene lennie.
Viszont 1 év után hogy adod le az iStyle-ba? Mert a szavatosságot az intézi ahol vetted, azaz te esetedben T.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha leresetelem a telefont, és újra aktiválom, mióta nem kell hozzá sim?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norbertoth #196962 üzenetére
Inkàbb előnye van, gyorsabban feltőlti a telefont.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
peugeotmate #195817 üzenetére
"Ugyebár a kijelzője ragasztva van és olvastam olyat, hogy az akksi csere után valakinek elált a kijelzője a háztól"
Hivatalos helyen ezt normálisan megcsinálják, ha mégsem lesz rá garanciád...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #195184 üzenetére
Fóliázd le, és meget rà bármilyen tok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oliver7777 #195023 üzenetére
Magyarán akkor, ha bárhonnan veszem, és IMEI lapján lecsekkolva aktiválatlan, és én aktiválom, akkor 1 éven belül bevihetem pl. az iStylehoz garanciális igénnyel?
Igen
Ez régebben is így volt?
igen
Vodafone saját noname szervizébe küldözgette, és elutasították a garanciális javítást, mert külső sérülés van rajta (gyakorlatilag zsebkopások), ami garancia vesztés...
Ha pl a keret sérült él a garancia, de ha már kijelző picikét meg van repedve vagy le van pattanva, vagy ha üveghátlapos, és a hátlap ilyen, akkor már ugrott a gari.
Bevittem Budapesten az Apple-höz, és elhajtottak, mert németországi volt, és ők nem foglalkoznak vele.
Erre csak annyit tudok írni átb@sztak, én T-s, Vodás, Amcsis...stb telefont gariztattam már iStyle-ba, mindet elfogadták.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oliver7777 #195004 üzenetére
Bontatlan iPhone-okra 1 év gyári garancia van, és aktiválás után él.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #194975 üzenetére
Hidegben 380 felett is tud, de persze ez szép és jó, de pöcsméregetés jó max amúgy, egy i7-tel is bőven el lehet lenni, nem nagyon szembetűnő az XS előnye gyorsaság szempontból.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valakit érint csináltam egy kis AnTuTu tesztet XS alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
Jelenlegi iOS-nél hol a túróba látom azt hogyha teljesen feltöltöttem a telefont akkor mennyi üzemidőt tudott a telefon utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Keresünk dokkolókat
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest