- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Valaki használ Xears fülest iphonehoz?
-
kenny123
addikt
Valaki használja a cleverpint?
Van benn egy feature "auto reactivate". Engedélyezem, beallitom hogy mondjuk 10 perc inaktivitas után kérjen megint passt, de állandóan kéri.A cleverpin rossz, vagy én értek valamit félre? Esetleg valaki meg tudna nézni?
Köszi
-
kenny123
addikt
Facebook appban, illetve messengerben ha ki szeretnem gyomlalni a notification soundot, hol kell keresgelnem ifile-ban?
-
kenny123
addikt
Mai heart attack megvolt..
Reggel jövök haza, telefont dobom töltőre, elalszok. Most kelek, 14% wtf. Próbálgattam a kábelt, usb aljzatot cserélni, stb, sehogy nem töltött, már megilyedtem hogy pont most, ünnepkor szarik be.
Megnéztem a csatlakozót, tűvel belenyúlkáltam.. Ha fél kg porcicát/szöszt nem szedtem ki, akkor semennyit.
-
-
kenny123
addikt
i5-nél fólia okozhatja a fényérzékelő nem működését?
Akármit csinálok, nem változtatja önállóan. Vajon garis probléma, egyből cserélhetik ilyen esetben?
Invisible Shield HD van rajt, azért nem szedném le szivesen, hogy megnézzem az okozza-e a gubancot.
-
kenny123
addikt
6.1.2-t meddig írhatja alá az Apple?
Lehet kellene egy gyors restore.
-
kenny123
addikt
Na, most vagyok gépnél, beléptem itunes-ba, purchased fül. Itt van a program, de azt hol tudom megnézni, hogy pénzért vettem-e?
Meg amúgy is, vásárlásról nem kéne valami emailt kapni?
Zsír, megvettem.
2.69 pénz, lehet írok supportnak. Annak mi a menete?
-
kenny123
addikt
Meg ezer éve töltöttem le egy free aceplayer-t, amit időközben fizetosre updateltek, csak az AppStore nem jelzett. Most rá kerestem, ramentem hogy purchase, kérte a jelszót, és mar telepített is egy tok új appot.
Most fizettem érte, vagy sem? Nem jött fel semmiféle ablak, penzosszeggel.
-
kenny123
addikt
válasz
makaveli666 #32559 üzenetére
Szerintem ezt el se kezdjetek.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #32471 üzenetére
Egye fene, ha jössz Kanizsara, megbeszelhetjuk.
d
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #32469 üzenetére
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #32466 üzenetére
Nem kellene meg pihenni?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #32460 üzenetére
Gonosz.
Ilyenre/ilyesmire gondoltam:
http://browse.deviantart.com/art/Arrow-Lockscreen-198871513 -
kenny123
addikt
No, az előzőt sikerült megoldani.
Viszont, ezeréve volt egy témám i4-en, ami lockscreenen az album artot kicsiben rakta ki, lejátszás közben. Valaki tudna segíteni, melyik lehetett?
-
kenny123
addikt
Itunesban meseszépen összerendeztem a zenéket, mindhez borító, átcsoportosítás, egyebek, de a telefonon ez nem látszik szinkron után. Mit kell tennem, hogy jó legyen?
-
kenny123
addikt
I5-re van egy invisible shield fóliám, ami picit feljött a hónapok során. Szeretném most cserélni zaggnál, de a cím/kártyaadatok megadása után ezt a hibát dobja:
Some problems occurred submitting your request:
466 This transaction has been declined.Valaki esetleg tudna segíteni, mi lehet a gáz?
-
kenny123
addikt
Na, nálam is (i5) megette a ram-ot az auxo. Safari újratöltötte a lapokat állandóan, megnéztem, 40mb szabad memória. Minden appot kilőttem, akkor lett 110 körül. Inkább letöröltem.
-
kenny123
addikt
válasz
Vasinger! #31798 üzenetére
Az új verzió crashel, de már dolgoznak rajta. Elvileg FIX
-
kenny123
addikt
Valaki tudna ajánlani olyan appot/tweaket, amivel tudom nézni hogy melyik app mennyi internet forgalmat bonyolít?
2nap alatt repült 200 mega, és ilyen nem szokott lenni.
Köszi
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #31623 üzenetére
Nem értek hozzá, meg lehet elsütötték picit korán, mert április nem most van.. De azért jó lenne.
-
kenny123
addikt
Messenger appban néha elfordul, hogy ha kamerabol akarok csatolni egy képet, dob a telefon egy respringet. Mas találkozott ilyennel?
-
kenny123
addikt
Volt valami jóféle tweak, ami a gyári kamera app-ba betette a hiányzó fícsöröket, mint pl időzítő ilyesmi. Valaki nem tudja a nevét?
-
kenny123
addikt
Régen volt egy tweak, amivel tudtam állítani hogy a képernyő melyik alkalmazásban fordulhat el, és melyekben nem.
Valaki nem tudna a nevet?
Koszi
-
kenny123
addikt
Senki más, csak a csalók? Wtf.
Én is általában előre utalást kerek, az esetek többségében meg is kapom. Ellenben, én is utaltam mar előre 100-120ezreke telefonert, és utaztam mar órákat is ilyesmi célból. Csak normális, referenciakkal kidiszitett uzletfelet kell keresni, onnantól nemigazan lehet ilyesmi probléma, szerintem.
-
kenny123
addikt
A backup probléma megoldódott, átneztem az összes mentesemet -6-7db- és egy totál más időpontra mentette el, mint amikor el lett mentve.
Viszont, volt a probléma hogy önállóan váltogatja a rezgest, illetve a normál állapotot. Most ki figyeltem, főként temple run 2 alatt (
) csinálja, valaki lat összefüggést?
-
kenny123
addikt
Nos, felkaptam a szopóállarcot. 6.1 jb, frissíteni akartam, először biztonsági mentés, frissítés megvolt, aztán nem találja a backupot, amit frissítés elött mentettem. Ki van a bré
-
kenny123
addikt
válasz
ittakary #30485 üzenetére
Itthon eddig soha nem volt probléma térerővel, és nem is nagyon "külvárosban" élek. Hálózati beállítások visszaállítása megvolt, most hívni elvileg tudok, de az sms-t nem küldi el.
Lehet nyertem egy utazást t-mobilba.
szerk1: eddig 1 embernek elment az sms, másiknak sokadjára sem akarja. Térerő folyton ugrál, de inkább stagnál a nulla és 1 csík között.
-
kenny123
addikt
Valaki tudna segíteni?
Éppen felkeleskor netezek telefonon, amikor másodpercek alat lenullazodik a térerő, és úgy is marad, 3-4 hard reset hozta csak vissza.
I5, t-mobile, 6.1
-
kenny123
addikt
Most hogy kijött a jailbreak, nem tudtok mondani valamit, hogyan tudnék képeket rakni a fotóalbumba?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van egy iphone 3g, nem működő power gombbal. JB-ztük, de onnantól nme talált hálózatot. Restore-oltuk, hogy újra jailbreakeljük. JB után redsnow kiírta hogy kész, a telefonon mentek a csíkok, majd egyszer csak kikapcsolt, azóta nem reagál semmire, és semmi nem ismeri meg.
Valahol valami ötlet, hogyan lehetne feléleszteni?
-
kenny123
addikt
Tudnátok mondani egy tweaket, amivel le tudok kodolni alkalmazásokat, és van hozza sbsettings toogle?
Köszi
-
kenny123
addikt
válasz
bull84ghia #29796 üzenetére
Restore-t nem akarok első körben próbálkozni, szopó volt jailbreakelni bekapcsológomb nélkül, de sor kerül rá ha nem jön össze..
-
kenny123
addikt
válasz
bull84ghia #29794 üzenetére
Nem segített.
-
kenny123
addikt
Egy iphone 3g 4.2.1 jailbreak után csak azt írja hogy "nincs szolgáltatás". Mi lehet a probléma?
Minden gond nélkül megy, ezelött volt már restore-olva, de azután nem volt gáz, tehát nem a függőséggel van a gond. -
kenny123
addikt
Amúgy van itt valaki, aki nem használ semmi védelmet i5-re, és nem kopik neki?
Van mindenféle cuccom rá, de valahogy jobban szeretem simán hordani. Komolyan, vigyázok rá, meg megbecsülöm, de most lett rá egy legalább 3-4mm horzsolás a kereten, nem értem. Tok vissza.
-
kenny123
addikt
válasz
szentkuti11 #29511 üzenetére
Ezt néztem én is, amikor beadom itunesnak a DFU IPSW-t, végigmegy pár csík, aztán 3194-el kivág. Holnap újra nekifekszem, hosts fájl mókolással, köszönöm!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Mi lenne a legegyszerűbb módja egy iphone 3g DFU módba való rakásának? Úgyamúgy semmi gond nem lenne, csak nincs power gomb..
Szóval, valahol ötlet?
Vasi: Igen, jelenleg minden iOS eszköz-szoftverkombóra van Jailbreak.
-
kenny123
addikt
válasz
rayoliviero #29318 üzenetére
1X mintha magától rezgett volna azóta, de profilt nem váltott, egyből ránéztem. Mindegy, majd ha durvul, akkor garancia, ennyi.
-
kenny123
addikt
válasz
rayoliviero #29287 üzenetére
Hozd létre a cydia nevű mappát, azon belül pedig egy autoinstall nevűt. Abba másold be a kívánt deb fájlokat, és indítsd újra a telefont kétszer.
Szerintem törölgetni nem kell, mert annyit nem foglal.
-
kenny123
addikt
Mostanában volt erről temazas, de mit csináljak ha alvó állapotban mindig lenyomja a wifit a telo? Nem jönnek az ertesitesek se ilyenkor..
-
kenny123
addikt
válasz
Vasinger! #29067 üzenetére
Az eredeti link szerintem a dobozban megtalálható használati utasítás másolata, de majd kijavít valaki.
A SIM-et ingyen kivágják, de te is meg tudod oldani otthon, egy sablonnal, és egy éles vágószerszámmal.
Google-vel tudod szinkronizálni a kontaktokat, elvileg még márciusig.
-
kenny123
addikt
válasz
rayoliviero #28795 üzenetére
Ötleted lenne esetleg, hogy tudom reprodukálni? Szomorú vagyok, ha tényleg így van alig 2-3 hónapos i5nél.
-
kenny123
addikt
I5-ön valakinek nem csinál olyat a telefon, hogy rezgőbe teszi magát, vagy éppen ki onnan?
Ma 2-3x előfordult, úgy hogy a kezembe volt, de a "rezgő" pöcköt biztosan nem kattintottam át, mégis a kezembe váltott. Reprodukálni sehogyan sem tudom.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #28661 üzenetére
Csak cydiaban kattog a billzet, amúgy semmi.
-
kenny123
addikt
Még ezer éve volt egy tweak, amivel tudtam szabályozni hogy melyik app fordulhat el fekvő módban. Valaki meg tudná nevezni?
Köszi
-
kenny123
addikt
Kb 10 perce megint leszedtem 2-3 tweaket, gond nélkül
szerk:Viszont a reboot nem megy, fuck. Pedig már akartam aludni.. Restore oldja meg?
szerk2: Há, Bigdady, hard resettel megy itt is. Jóéjt all!
-
kenny123
addikt
Akárki akármi mond, én megjelenés óta max 3. próbálkozásra leszedtem vagy 10 tweaket, elég is.
-
kenny123
addikt
Akinek megakad valahol a telepítés:
If the process gets stuck somewhere, it's safe to restart the program, reboot the device (if necessary by holding down Power and Home until it shuts down), and rerun the process.
Esetleg valami guru ha megjelenne, hálás lennék.
Régebben mintha lehetett volna cydia nélkül is telepíteni tweakeket, erről valaki fel tudna homályosítani? -
kenny123
addikt
Gubanc nélkül ment i5 6.1-re, bátran csináljátok.
szerk: Szerintem le is halt cydia, server error már sbsettings telepítésnél.
-
kenny123
addikt
Saját dropbox, win-es verzió. Szivesen. [link]
-
kenny123
addikt
Arra értettem, hogy úgy le lesz terhelve a cydia, hogy nagyon.
(#28187):
Majd úgy is aki elöbb letölti, újra feltölti dropbox, stb, így annyira nem lesz vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest