- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
SpongyaBob #99631 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
galaxys80 #99546 üzenetére
Nem találtál, mi? Reggel linkeltem egyet, annál az volt a bajod, hogy nem tudsz benne felbontást állítani.
Semmi baj nincs ezzel, nálad így is, úgy is leszerepelt az Apple, ennyi. Majd veszel mást.
Szerk: nekem is eltűnt reggel (megint) a gyári időjárás kijelzése a notification centerből, mégsem sírom tele az összes iPhone topikot. Ha megunom, csendben váltok, nem csapkodva.
-
madgie
titán
válasz
galaxys80 #99541 üzenetére
Jó, hát értelemszerűen sz*r a MOV, szinte az összes fejlettebb HDSLR kamera tud abban rögzíteni, biztos azért, mert csapnivaló.
Az egész természetesen azért igénytelen, mert a WD TV akármi, vagy a PC-d nem tudja jól streamelni.Nem gond, biztos az Apple tehet erről is.
-
-
madgie
titán
Nézd, abszolút nem tartozom magyarázattal, láthatóan leszartad, mit írtam az utolsó bekezdésben, de ha te ezen a grafikonon nem látod (és nem böki ki a szemed) mikor mivel közlekedtem, az sem érdekel. Én látom és nem hetente egyszer hagyom az autót a garázsban.
Nem mellesleg engem nem érdekel és senkitől nem kérem számon, mikor és mennyit síel, meg miért használ XY dolgot a smartphone-ján, örülnék ha végre tényleg leszakadnátok erről a témáról. Ha nem, mehetünk a modkerbe, kitörölni az egész offot a picsába.
-
madgie
titán
Nem, nem ismerek olyat, tükröm sincs otthon.
Autóban nem mér, de már nagyon unom, hogy magyarázkodjak olyasmiről, amit elég gyakran használok az 5S óta. Nem, nem nézem minden nap, de időnként ránézek és nem egyszer hagytam már az autót a garázsban amiatt, mert rég vagy csak ritkábban gyalogoltam hosszabb távon. És igen, időnként leesne ez app nélkül is, mint ahogy az időjárás is kiderül, ha kinézek az ablakon, az e-maileket is megnézhetem otthon is. Vagy épp síelés alatt is megnézhetem gugölben, mennyit siklottam le.
Részemről befejeztem az offolást, akinek mániája a minek a lépésszámlálás, az írjon egy blogot róla.
-
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #99311 üzenetére
De, már radi8tor is leírta. És nem, nem a spájz és a nappali közti csoszogást méri, mert akkor szinte lóf@szt sem mozdul a lépésszám, mint ahogy nekem a munkahelyen sem, pedig mindig zsebben a telefon és állómunkát végzek pár négyzetméteres helyen. Ez a normál, ritmusos gyaloglást méri, ha az meg nem fontos neked a hétköznapokban, illetve a mérése nem az, nem probléma, csak el kellene fogadni, hogy másnak esetleg kicsit ösztönző erő, hogy "bazmeg lassan egy hete nem gyalogoltam két kilométert, most pár napig pihentetném az autót, mert felszaladt az ünnepek alatt igy is négy kiló".
Persze síelni fontosabb, ezt tudjuk. Minden orvos síelést javasol, nem napi X perc gyaloglást.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #98972 üzenetére
És akkor mi van? Kommy hazudik? Én is? Milliószor körbejártuk a témát, nekem sem megy néha (most épp ott van), jól be van állítva, bugos a dolog.
szerk: nem vagyok ideges, csak tényleg naponta előjön lassan ez a téma (és unalmas milliószor leírni, hogy igen, jól be van állítva)
-
-
madgie
titán
válasz
viperabácsi #98378 üzenetére
Hát, nagyjából mindig ezt játssza el az Apple, a legfrissebb oprendszerrel kicsit hazavágja a legrégebbi készüléket sebesség szempontjából, aztán vakarózhatsz is a cserén (vagy csak nem frissítesz egy hároméves telefonon, ha nem muszáj).
-
madgie
titán
válasz
szildavid90 #98376 üzenetére
Van benne valami, amit mondasz, de csak egy hároméves készülékről van szó.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #98195 üzenetére
semmi ilyesmi, nincs rejtett, második home gombom oldalt
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #98193 üzenetére
Nekem max az ízületek ropognak az ujjamban, ha nyomkodni kezdem, az i6 atomstabil minden oldalról.
-
-
madgie
titán
válasz
SpongyaBob #97631 üzenetére
Nem láttam az árát, mert nekem le van töltve és csak "Open"-t ír
-
madgie
titán
válasz
brumi1024 #97628 üzenetére
Telefonon belül vannak erre baba külső appok, ez például pár hete ingyenes volt és nagyon jó cucc.
-
madgie
titán
válasz
Diokhan #97191 üzenetére
Minimum nyolcvan? Egy hete hirdetem az 5s-t (nem sima 5-öt!) 99-ért, ma 90-ben egyeztem meg az érdeklődővel, csak vigye. És azért vastagon jobb az 5S, mint az 5.
A két új tepsi durván lenyomta az árakat, idén márciusban még 110-115 körül vitték a szolgáltatófüggő i5-öket, ehhez képest az i5s ára már most a béka feneke alatt van.
-
madgie
titán
válasz
univerzita #96896 üzenetére
Én is, mert a fentebbi probléma miatt muszáj.
-
madgie
titán
válasz
univerzita #96894 üzenetére
Mondom, hogy be van lőve. Az is, mindig állásban. Mégsem jeleníti meg.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #96845 üzenetére
Nekem tetszik továbbra is az 5/5S, sőt, ma volt a kezemben a régi négyesem is (iOS 6-tal), azt is jó volt kézbe venni... de egész egyszerűen túl sok a "vak terület", tartalomfogyasztásra jobb a nagyobb kijelző.
A 6 Plus lehet, hogy jó sokaknak, pont emiatt, de nekem már a Oneplus One is túl nagy volt mindennapos zsebbenhordásra. Az i6 ebben a tekintetben nekem jó... ugyan nagyobb, mint az eddigi szubjektív kedvenc méretű Moto X-em, de cserében vékonyabb.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #96498 üzenetére
Abban nem lennék biztos, az OPO-t nekem is csak a gyári kábel/gyári töltő töltötte gyorsan.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #96481 üzenetére
Elvileg 2A az USB átalakító.
És igen, egyszerre csak egy eszközt akarok tölteni. Vagy iPhone-t, vagy épp droidos kütyüt... mikor mi van ugye
-
madgie
titán
válasz
gabormgp #96297 üzenetére
Pár negatív, van pozitív is: az akkuidő érezhetően jobb, mint az 5S-en, a fogása szubjektív jobb (bár kicsit kisebb is lehetne a holttér).
Ja, még egy negatívum: kapufa volt az 5S kameráját/lencserendszerét beletenni. Mivel a fényereje ugyanannyi, így a 240 fps lassításnak érezhetően több fény kell, mint az 5S 120 fps-ének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest