- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Egyik ilyen email-nak sem szabad bedőlni, ha gáz van a fizetéseddel, a telefonon iCloud jelzi, hogy erősítsd meg megint.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dud998 #199402 üzenetére
De ez így akkor sem oké, mivel az órám tudja a külön eSim-et, viszont ha ott nem tudom hozzáadni mivel nem engedi, máshol hol tudnám? (nincs rá máshol opció) Apple oldalán meg nincs feltüntetve hogy menne a mi országunkba, azaz szerintem ha aktiválva lenne az országunkba is hozzá tudnám adni simán egy magyar eSim kártyát, jelen esetben T-mobile, de mivel nem aktív itthon, ezért nem tudom hozzáadni. Vagyis nekem így logikus.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jessicahyde #199334 üzenetére
Üvegfólia: Nillkin XD CP+MAX
Tok: Ami tetszik, én vékony Pitaka tokot használok, mert most rendeltem egy gyári utánzatú valódi bőrt. -
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már téma: ez az aksi %-os kijelzés kezd idegesíteni engem is. Megveszem az 1.5 hónapos telefont 99% aksival, pár hete használom lement 97-re, majd tegnap 96-re. Napont töltöm, sose merítem le csontra, gyári kábel, gyári iPad adapter...
Telefon X🅂
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem bejönne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csababarca #198772 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csababarca #198770 üzenetére
Adok nem törlődnek.
Nyomd meg 1x röviden a hangerő fel gombot, majd nyomd 1 röviden a hangerő le gombot, utána tartsd nyomva a bekapcsoló gombot az alma logóig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csababarca #198768 üzenetére
Csinálj egy hard resetet, gondolom valami beragadt.
Ja és cserélj fóliát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198583 üzenetére
Nm, new név?
-
B-L-A-C-K
titán
Megjött ma az új fajta Nillkin fóliám, XD CP+ MAX néven (gondolom 3D CP+ MAX utódja). Elvileg a szélei köré már nem rakódik le a por. Régen ez a Nillkin fólia volt a legjobb szerintem, de még ez se volt tökéletes, ez az új talán kicsit jobb, de még ez se az igazi. Viszont ettől függetlenül ajánlom, mert ugye nincs jobb.
Innen rendeltem -> link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
la_cc #198497 üzenetére
Én a helyedben eladnám így, és vennék egy másikat használtan. Az a baj hivatalos helyen raknak bele csak gyári kijelzőt, de horror áron (60e), GSM-eskbe meg csak utángyártottat kapsz (akkor is ha gyárinak mondják), az meg ki tudja milyen lesz. Szóval add el vagy ~45ért így, használt jó állapotút meg veszel 70-ért.
Tibee86: Hogy a túróba adhatna el gyárit, ha apple mai napig nem ad ki alkatrészeket nem hivatalos helyeknek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198458 üzenetére
Igen, aki ismer akár itt is, tudja nagy hazudós vagyok. De csak levezetem neked az utobbi párat:
i8: 100 -> 105e (ezt sokáig használtam)
X: 175e -> 185e (itt ha várok 200ba is elmegy)
X: 190e -> 230e -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198456 üzenetére
Miért lenne hiánypotló? Van aki a szalvétakat cserélgeti én meg a telefonokat, és esetek többségében még nyerek is rajta...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198439 üzenetére
Tényleg kb ugyan olyan. Jó nem, hazudnék, ez Silver, X meg fekete volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198437 üzenetére
Amúgy tényleg nem annyira occsó, de legalább jó, márkás fóliákba nincs átláccó...
Ja és ár/érték arányban fos XS-sem van megint csak jelzem.
-
B-L-A-C-K
titán
Full body fólia akit esetleg érint:
Hátlap + keret, átlátszó, nekem nagyon bejött, felrakni igaz nehéz. Így néz ki a telefonon.
Innen rendeltem: link
-
B-L-A-C-K
titán
Nem látok bele ennek a hàtterébe, de biztos ami biztos alapon változtass megint jelszót.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudnak belèpni, mivel a fő eszközön (jelen esetben a telefonodon) engedélyezned kellett volna a bejelentkezést, és ha még arra is nyomnàl, akkor a telefonodon megjelenik 6 szám, amit nekik be kellett volna ìrni. Viszont ha ezt az apple ID-s email-t, és jelszót hasznàlod màshol, ott be tudnak lépni vele, mert ugye az emailedet, meg a jelszavadat tudják.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198301 üzenetére
Jó utoljára írom le ha ezután se érted nem érdekel...
Akinek XS-se van, röghöz kötötten állítja olyat szabad csak venni, ez idegesít. Nekem volt 2 XS, 4-5 X, de mint írtam ha nem számít a pénz persze hogy XS-t vegyen, de ha számít nem ér annyival többet mint amennyibe kerül "szerintem". Hosszútávon egy X is bőven elég, amikor meg már kevés lesz az X, ott már az XS is hidd el.
Viszont tényleg mindenki azt ajánl amit akar, csak abból lett elegem már hogy bárki kérdez mit vegyen, tök mind1 mi az elvárása, egyből legdrágább XS mert az a király mert az a legújabb.
Viszont hogy félre értés ne essék, újra leírom nekem is lesz még XS-sem biztos nem is egy, mert nálam ez hobbi amúgy, és jó telefon, csak nem biztos mindig minden esetben ezt kell ajánlani mindenkinek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198283 üzenetére
Látom most sem sikerűlt felfogni...
Ki írta nem tud többet? Persze hogy többet tud egy újabb készülék, ez evidens. Én csak azt probálom elmagyarázni hogy nem mindenkinek éri meg az 50-70 ezres felárat az XS, és ezt nehéz megemészteni látom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198272 üzenetére
De még most se tudod megindokolni miért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #198264 üzenetére
Felárat nem éri meg az XS szerintem, de ha pénz nem számít akkor XS.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#77646080 #198216 üzenetére
Tényleg fióktól függ. Nekem van 2 fiókom (egyiket hirdetésekre használom, másik privát), napi szinten felváltva lépegetek ki be, egyiken megy a sötét mód, másikon nem. Mondjuk szerencsére engem abszolút nem érdekel, nem tetszik, így nem használom, csak gondoltam mint infó megosztom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Yogi Bear #198201 üzenetére
Az csak akkor jelenik meg ha elindítod az adott kamera app-ot, és ott engedélyezed, de ha már nem szereti az új iOS-t ez menni se fog. FaceTime meg azért nem kéri mert gyári app. Szedj le egy akármilyen friss kamera app-ot, inditsd el, és ott tuti kéri majd az engedélyt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198190 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy érveld akkor meg miért sokkal jobb, de csak kikerülted a választ, te kis huncut...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198181 üzenetére
Nekem elsők között volt az országban XS, én nem ájultam el, kicsit gyorsabb, kamera kicsit jobb, de másban nem fogsz észre venni sok difit. Persze ha neked az van tudom vèdeni kell...
Viszont használt vonalon is van köztük egy 50-70 ezer difi, akinek számit a pénz annak hülyesèg azt venni, főleg ha arra hivatkozol hogy az X hosszútávon nem jó választás. Nem hiszem van olyan aki 5-10 évre tervez, de ilyen alapon XS is kevés lehet már ha már X is az lesz.
Aki meg nem ár/értèk arányra megy, az persze hogy XS-t vegyen. Én is fogok még venni 100% a közeljövőben, de tudod én más vagyok mint egy átlag ember...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198177 üzenetére
Nekem mind1 ki mit mond, de hogy hosszútávon nem jó egy X az mire alapozod? A mai napig egy iPhone 7-tel teljes mértèkben el lehet lenni, de még egy 6S/SE-vel is... Azaz egy X még kb 4 évig telefon lesz simàn...
aujjobba: i8-cal is ugyan ez lesz, nálam is ez volt, szerintem térj át Face ID-re.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dptrsk #198163 üzenetére
Nekem az elmúlt időszakban i7-i8-X-XS készülékeim voltak, így hosszútávra X, XR, XS közül választanék. X vs XS között hatalmas difi nincs hogy megérje azt a felárat. X vs XR között van már. XR nagyobb ugye, nekem az X is nagy, így nekem az XR nem egy kompakt készülék, nincs benne 3D Touch, és nem is OLED a kijelzője. Bár annyira nem vészes az XR kijelzője, de nekem szembetünt egyből hogy a fekete azért nem igazi fekete. Szóval ha én most akarnék venni egy normális Apple készüléket én X-et vennék, ár érték arányt nézve.
i8-ról nem beszéltem még, de azt direkt kihagytam. Mondhatni egy i7, kicsit feljavítva, i7-et kapsz 70-ért már, i8-at meg 120-ért használt vonalon, ennyi felárat szintén nem ér.
-
B-L-A-C-K
titán
Itt is felhozom a témát.
Nem tudom ki vettem már észre, de nálam a force restart (hard újraindítás) öli az aksi %-os állapotát...
Vettem egy i8-at 92% aksival, pár force restart és már is csökkent pár %-ot. Akkor utána volt egy X-em, 96%-os aksival vettem, szintén pár nap alatt csináltam 2-3 force restartot, és máris 91%-on volt...
Gondolom ezt sokan nem figyelgetik, de nekem isi csak most tűnt fel ez.
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem érdekes mert 2 facebook profilom van (egyik privát, másik hirdetős), egyikre ha belépek ott van, másikon nincs...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szotyika77 #198115 üzenetére
Töltő csatlakozót takarítsd ki, ha nem segít akkor vagy aksi csere, vagy csati, vagy alaplap.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fox Mulder #198071 üzenetére
Sok volt a pia...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #198051 üzenetére
Igen, azokkal semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest