- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38188 üzenetére
Kar hogy megeloztetek a facepalm-al.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #38179 üzenetére
Nem tudom, lehet nem ugyanazt az eljárást alkalmazzák, ennél pl minden eltűnt, de a repok benn maradtak cydiaban.
Videó alatti repobol letoltod a fájlokat -csak onnan jó-, letoltesz hozza egy mobileterminalt, megnyitod:
Rat ->enter
12->enter
Y-> enter
Pár perc alatt kész. -
kenny123
addikt
Visszanoveszti a jbzett ikutyuk szuzhartyajat, tulajdonképp ez is restoreol csak cydia marad.
-
kenny123
addikt
Semi-restore mar kivitelezhető valamilyen formában?
-
kenny123
addikt
Hoppá, valahogy a Bluetooth alternatíva kimaradt. Akkor targytalan amit írtam.
-
kenny123
addikt
Azt hiszem jó lett, öröm volt ~500kepet kijelolgetni..
-
kenny123
addikt
Na, belaktam az ipadet..
Van rá módi, hogy iphonerol az összes képet atdorrentsem rá? -
kenny123
addikt
Most nem pl appok, de ilyen nemtudom.. Mail beállítások, általános beállítások, fotók szinkronizálása, ilyesmi mehetne azért.
-
kenny123
addikt
Na, megvan a Mini.
Mi a legegyszerűbb megoldás hogy ugyanazon appok/beállítások legyenek rajt, mint a telefonomon?
Backupját akartam rárakni, de azt nem engedi. Ugye nem kell mindenen egyenként átmenni?
-
kenny123
addikt
válasz
Silencer83 #37973 üzenetére
Még jön rá az ios7.
Ha jól számolom, még az ios8(?) is.
-
kenny123
addikt
válasz
peugeotmate #37969 üzenetére
Nem EU-ból származik, esetleg?
-
kenny123
addikt
Most ugye ingyenes pár gameloft játék. Ha ezeket letöltöm most, de torlom, akkor később purchase historybol ingyen vissza tudom tölteni?
-
kenny123
addikt
Tegnap vodában megnézegettem az ipad minit -mostanában akartam venni valami hasonlót-, de nem jön be a felbontása. Picit pixeles, i5 mellett fura.
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Kijatszottan végre a world of goo-t, hatalmas egy játék. Végig lekötött, igen addiktiv.
Ha valaki nem sajnálja rá azt az ezer forintot, bátran ajánlom!
-
kenny123
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a crash reportba/logba hol tudok belenézni?
Valami rémlik mintha pár hete megtaláltam volna, de most azt sem tudom hol keressem. -
kenny123
addikt
Másnál is döglődik a cydia?
-
kenny123
addikt
Azt hiszem, ez mar a tanuló pénz fajta. Mennyit fizettel érte? Szerintem kar is erolkodni, ha valóban csináltak is vele valamit, az restore-vel elszállt.
-
kenny123
addikt
Szarnak savazzátok már szegény gyereket vazz. Most az hogy 8milliomodik off hsz leírja, hogy "jajdemán ott az orra elött", attól sokkal jobb a helyzet? Legyen a lebaszás lehetősége az őután levő első kommentelőé, aztán pá.
-
kenny123
addikt
Zárjátok már le a témát, légyszives.
-
kenny123
addikt
Google maps-en hogy lehet beállítani, hogy adott helyen mutassa a kajáldákat, atm-eket, ilyesmiket? Csak ezért nem szeretnék Apple mapst használni.
-
kenny123
addikt
A viber meg mindig szanaszét szívja az akksit? Illetőleg, a notification hangot nem lehet megváltoztatni?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #36164 üzenetére
Miért, te valtogatod ott az accountokat?
Viccet félretéve, évek óta napi használatban van, soha nem használtam. -
kenny123
addikt
Remek, ez meg van, köszi.
És akkor kell hozzá az icloud, vagy anélkül is megy? Előző kérdésekre tudsz válaszolni? -
kenny123
addikt
válasz
RigoJancsi #36087 üzenetére
ittakary, megelőzlek.
Május 5-én esik majd az eső?
Bigdady: Azt hol?
-
kenny123
addikt
Jött a paranoiás énem, aztán inkább benyomnám a find my iphone-t.
Csak akkor szívja az akksti/használ GPS-t/netet, hogyha lekérem hogy hol van, vagy folyamatosan? Továbbá, icloud kötelezően kell hozzá?
Hátha valami technikai analfabéta lopja el, és nem első dolga kikapcsolni/kikapni a sim kártyát.
-
kenny123
addikt
Ezer éve volt valami zombis játék. Barikád mögül kellett lövöldözni, és ahogy jött a pénz, tudtál venni új embereket/fegyvereket magad melle. Voltak zombi kutyák is, stb.
Most belegondolva, tiszta plants vs zombies, csak jobb.
Valaki nem tudja a címet esetleg? -
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #35798 üzenetére
Most így rápillantottam, szerencsére most nem kell.
Alig 3-4 hónapja ezért irogattam ide többször, ofkorsz senki nem tudott hozzászólni. -
kenny123
addikt
Bocs a dupláért.
Csak nagyon bepánikoltam, semmi extra. Gépre telefon ráköt, diskaid megnyit, applocker cuccai kikeres-> törlés. Telefon kábelről lehúz, hard reset, valami lezárt appra kattintani, és ugrik is safe modba. Onnan cydia, remove applocker.
Csak hátha valaki majd belecsöppen ebbe.
-
kenny123
addikt
Na, most valamiért érzem hogy rácsesztem.
Felraktam pár hete az applockert cydiaból, most meg jön ex, aktiváltam a cuccost, és nem tudom a kódom.
Szerencsére voltam olyan hülye, hogy minden appot letiltottam, tehát most nem tudok semmit csinálni.
Ötlet valahol? Restoret nem akarok. Esetleg, valahogy manuálisan tudok safe mode-ot csinálni?
-
kenny123
addikt
Facebook-ról van szó, ugye?
Van, akinek működik már a notification normálisan? -
kenny123
addikt
válasz
HellGreg #35596 üzenetére
Lol.
Böngészőben kép mentése nálam eddig mindig ment. Kép hosszan nyomva, mentés.
Üzenetes karakteres dolog csak azon múlik, milyen ékezeteket használsz -mint minden más telefon esetében.
Üveg hátlaptól mit vársz? Nem kell leejteni. Mondjuk a tejfölösdoboz szarok biztos nem törnek..
Talán csak ikon400-al lehetett megvenni? Pisztolyt nyomtak a fejedhez? -
kenny123
addikt
Miért veszik ki mostanában egyre több videólejátszó appból az ac3(?) hangot?
-
kenny123
addikt
Frissült a facebook app, töltsétek, szerintem jó lett. Nekem tetszik annyira, hogy kukáztam a messengert.
-
kenny123
addikt
Ha a zenéim elérési útvonalát megváltoztatom, amik az iTunesban is bennvannak (állandó szinkron telefonnal), akkor majd le akarja szedni telefonról is?
-
kenny123
addikt
Leszedtem i5ről az ivshieldet, mert felgyűrődött. Felraktam a Spigen UC-t, hááát. Nehezen hiszem el, hogy a 21. században nem tudnak egy rohadt fóliát rendesen méretre vágni. Az még hagyján, de ezek azért nem is az olcsó fajták.
Lehet megunom, aztán leszedem a fenébe. Utána meg majd sír a szám, ha karcos.
-
kenny123
addikt
válasz
szentkuti11 #35244 üzenetére
Xears TD2 titán, itt az aprón is van olcsón. csak jót olvastam róla, azért lett ez. Egész jó, anyagminőség terén is, csak még járatom.
-
kenny123
addikt
Az oké, bent is van az "egyéb" naptárak között googleban, és látom is a netes felületen, de meg mit kell beállítani?
Akárhogy frissítés, szinkronizalom, nem hozza őket le. bezzeg a Facebook eventek, ami a kutyat nem érdekli, ottvannak..
Ragnar: köszi a tippet, ránézek mindenképp!
-
kenny123
addikt
Valaki tudna adni esetleg egy programot, amivel képekből tudok szöveget scannelni?
Amit eddig használtam, hirtelen elszarta magát. Jó lenne ha ismerné a magyar karaktereket, köszi.Valamint, megmondanátok hogy a naptárba hogyan kellene belőni a névnapokat? Google vezérlőpulton ottvan, de sem exchanhge, sem gmail nem szedi le.
Köszi
-
kenny123
addikt
amulet
Nekem különösen bajom nincs, csak amikor egy bátor beírja, hogy hú de zsír üzemidőm van, és sorban legalább 10 hsz azután, ugyanazon témával.
Rohadtul unalmas, mert általában 2 véglet van.
1. Nem is használom a telefont, beállítom a sarokba, aztán 3 nap múlva csinálom a screenshotot, és durrantom ide, hogy mekkora jól bírja.
2. Használom a telefont, ahogy azt kell, és a nap végéig nem bírja ki, sehogy. Ha meg nem akarom, hogy másnap reggel 10kor csutkára merüljön, este felteszem töltőre, reggel leválodeszem onnan. Telefon, használati tárgy vazz. Ha használod merül, ha nem használod nem merül olyan gyorsan.Másik oldalról meg ez még mindig a szakmai topik, szerintem ide bőven befér a sok itunes hibakód, de az akksi téma -ha csak nem posszant el a telefon a zsebedben- bőven off téma. Szerintem.
-
kenny123
addikt
Komolyan mondom, kellene nyitni topikot "iPhone használók üzemidő topikja" címen. Szerintem pörögne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest