- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #76471 üzenetére
sziporkázol ma is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #76297 üzenetére
Nekem szerencsére nincs szükségem a facetime-ra, én iPad 2-n még mindig 6.1+jb-n vagyok. Nem tudom mi lenne az amit meg tudnának szüntetni hogy frissítsek. Esetleg ha a Safarit blokkolnák, vagy nem tudom.
A fontos appokat még időben beszereztem, iTunes-ban sem frissitem őket tehát ha véletlenül letörölném az egyiket vissza tudom rakni. Olyan trükköt pl már csináltak hogy a PasswordBox ami honapok óta meg van, újabban nem engedi letölteni a Store-ból még purchased-ből sem, csak ha váltok 7-re. Régebbi verziót sem ajánl fel.
Természetesen ott van a gepemen belőle egy példány -
vadászcsiga
félisten
válasz
lafranconi #75300 üzenetére
Telefon, gép ujraindit, másik USB port
-
vadászcsiga
félisten
válasz
galaktikus #74591 üzenetére
Tudod mikor van a fordulónap? Lehet hogy nem aznap nullázod le
-
vadászcsiga
félisten
válasz
galaktikus #74588 üzenetére
Beépített nem jo?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdady #74267 üzenetére
Ja, en azt gondoltam hogy 6.x volt rajta es azt frissítette. Mindegy a véleményem lényegén ez sem változtat.
A lényeg hogy a régi készülékek kerüljenek valami rezervátumba vagy nem tudom hova.
Tényleg mi lesz ezzel a sok készülékkel amiket százezrével cserélnek le a világon? Nagymamának még jo lesz? Az meg meghülyül az érintő felulettől. -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg- #74263 üzenetére
Ha nincs shsh-d akkor ennyi, szokd meg.
Azért és nagy gciség az apple-től. Visszanyúl a már teljesen kiherélt 3GS-hez és egy utolso utáni szofttal teljesen kivégzi. Csak magamat tudom ismételni, egy szülő nem csinál ilyet a gyermekével
Nem véletlenül váltottam -
vadászcsiga
félisten
válasz
D@reeo #74226 üzenetére
Restore-olni csak a legújabb verzióra tudod, illetve semirestore-al megmarad a jelenlegi verziód, próbáld ki azt. Azzal gyakorlatilag új telefonként allithatod be úgy hogy megmarad a jb de közben töröl minden adatot a keszulekrol. Icloudbol természetesen visszaállíthatod a mentést.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #72555 üzenetére
Szabad fordításban
-
vadászcsiga
félisten
válasz
joey04 #72439 üzenetére
Én? Nem ismersz te engem. Elevenemre tapintottál, mert nem érdekel mi mennyibe került, ha valami hibás az előttem nem áll meg, mundér ide vagy oda. Simán szidnám a G2-t ha így lenne.
Pontosan ez az egyik tulajdonság a usereknél amit ki nem állhatok, pont telibe trafáltad -
vadászcsiga
félisten
válasz
joey04 #72435 üzenetére
még most sem annyira bugos és instabil mint az android.
Erre írtam hogy baromság.nem telik el úgy mondjuk 5 nap, hogy egyszer ne ütköznék bele pl. olyanba, hogy egy alkalmazás befagy
Erről nem tudok nyilatkozni, lassan fel éve hogy a mikro gyártó telefonját használom és semmi ilyen hibába nem ütköztem. Minden azonnal van, olyan kellemes érzésem van mint anno 3GS-en a 4.2.1, és 4s-en 5.1.1 volt. Úgy érzem nem vagyok kitéve a gyártó agymenéseinek hanem a telefon van értem és nem fordítva. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #72419 üzenetére
És erdoke-nél is sanszos -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #72409 üzenetére
Ezek szerint kizárólag Nordnál működik rendesen
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Most elgondolkodtam hogy asszony 7.0.1-es telójára felteszem a 7.1-et, de beleolvastam szifon.com-on a kommentekbe és inkább nem. Lefagyó Safari, bejövő hívó képének eltűnése, stb. Le is venné a fejem hogy tegnap még "jó" volt, ma meg mi az istent csináltam vele?
Azt mondtatok a 7.1 mindent megold, érdemes rá várni -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #72391 üzenetére
7.1-et
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #72361 üzenetére
Majd a 7.1.1 megoldja
-
vadászcsiga
félisten
válasz
LordAxwell #72200 üzenetére
Gumiujj
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #72141 üzenetére
Ha tudod kerüld el a frissítést. Ha telefonon belül a gyari visszállítást választod akkor valószínűleg a már letöltött 7.1-es frissítést fogja feltenni ami ott csücsűl a készüléken.
Ahhoz hogy megmaradjon a 6-os jb-zned kell majd semirestore-ral restore-olni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
206 cc #70734 üzenetére
Omron csuklós vérnyomásmérő.
De azt tudnod kell hogy a tökéletes értéket kizárólag a karra tehető v.ny.mérő adja, a csuklós sem az igazi de annál az amazonosnál mindenképp megbízhatóbb, bar kétségtelenül jól néz ki. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #70510 üzenetére
Az milyen lesz majd 5s 8 gigával? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #70501 üzenetére
Pontosítanék, a G2-ben 10,62 a kapacitás
Ráadásul az ios méret is egyre csak nőKraX
Akkor meg ott van az OTG kábel. Utazáskor filmek, képek pendrive-ra. Sőt már a hosszú kábel sem zavarkolódik mert van ilyen piciben is: Meenova -
vadászcsiga
félisten
Ki fogom kapcsolni ezt a kva icloudot. Már fogalmam sincs hányadszor tűnnek el a konyvjelzoim. Előzmények ok, konyvjelzők sehol. Mi a fene történik vele? Másnál nincs ilyen?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #70090 üzenetére
Ez a hit a 7.1-ben már lassan teológiai vitává kezd válni annyian hisznek benne
Most már én is kíváncsi vagyok rá.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #70081 üzenetére
Há' persze mindent javít, még a törött virágcserepet is össze lehet majd vele ragasztani.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #70073 üzenetére
Megmondjam mi lesz benne? Egy árnyalattal sötétebb lesz a mappa színe, meg kibővítik a fülöp szigeteki maps lokalizációt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #69584 üzenetére
Hú ezt nem értem. Szőke vagyok?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
harry3 #69557 üzenetére
Fiúk vicceskednek de elárulom neked hogy nagyon kevés az 512. Safari rendszeresen újratölti az oldalakat még akkor is ha csak 2 tab van megnyitva es mondjuk előtte csak az appstore-t nyitottad meg. Simán elkelne bele 2Gb de az apple olyan fsza gyereknek képzeli magát hogy nem latja az erdőtől a fát
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #69460 üzenetére
sdforlife
Vakkants már valamit hogy jó e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest