- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #30574 üzenetére
Mondom hogy apple software update-tel frissítsd!
-
vadászcsiga
félisten
Kijött az iTunes 11.0.2
vagy volt már?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szecsy #30401 üzenetére
Ipadon vagy droidos tableten mutat igazán jól, nekem az utóbbi van azon nagyon jól használható. Iphone-on körülményes. Az angol nyelvű ujsagokon kivul a szifon.com, appleblog meg az index van felvéve, majd még bovitem csak sajnos a magyar hírportálok nem képcentrikusak, tehát nem túl gyakran frissül a cover fotó.
-
vadászcsiga
félisten
Tudtok olyan magyar hírportált amit ha Flipboardba beteszek nem sötét kockát mutat? Index.hu-t beállítva hol van cover fotó hol nincs. Olyat mint az amúgy is benne lévő News csatorna tud hogy minden hirhez kép is van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DonThomasino #30218 üzenetére
Dehogy kell. Feliratfájl neve legyen ugyanaz mint a filmé, és ennyi. Feltöltőd a lejátszóba és megy is. Szöveg kódolását lehet hogy állítani kell appon belül de amúgy semmi.
-
vadászcsiga
félisten
Nem kötelező de nekem bssza a szemem a piros egyes, plusz a letöltött frissítés foglalja a helyet a telón. Én hülye meg szépen letöltögettem az összeset iOS 5 óta. Amíg volt downgrade lehetőség addig nem is volt gond de egyszercsak beintettek en meg ott maradtam iOS 6-on.
Mindegy ez csak az en problémám, rajtam kívül senkit nem zavar. -
vadászcsiga
félisten
611-ben végre nem bontja a kapcsolatot a wifi elalváskor. Otthoni routereknél nem volt gond de ingyenes helyeken újra meg újra kapcsolódni kellett. Még jó hogy ez is tökéletesen működött régebbi verziókban.
Blyan, na ezért ne legyen ota frissítés. -
vadászcsiga
félisten
Nem az ncsettings volt a hunyó, leszedve is toligássza valami a csúszkát real time, úgyhogy kikapcsoltam az automatikust.
-
vadászcsiga
félisten
Ez a jb egy mézesmadzag. Hónapokig várják az emberek aztán rájönnek hogy tiszta bug az összes tweak, javításokkal hitegetnek a fejlesztők. Ha nálam marad az csak azért lesz hogy ne jöjjön ota frissítés.
-
vadászcsiga
félisten
Cydia végre kiírja az elérhető shsh-t. Csak 6.1-re van meg
Így jártam.Más.
Fényerőt valami felnyomja maxra, mióta kijött a 611, plusz jb azóta 2x kellett lejjebb húznom. -
vadászcsiga
félisten
Na fsza, mielőtt lefuttattam az evasi0nt megjelent a piros egyes a beállításokon, a szoftverfrissítés viszont csak pörög mivel ugye a jb-ben le van tiltva az ota update. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
vadászcsiga
félisten
Nálam ilyen nem volt, olyan viszont igen hogy ki-be kell kapcsolni a 3G gombot hogy megjelenjen a 3G ikon felül de ez mondjuk az előtt is jelen volt, gondolom a gyér lefedettség miatt.
bigdady
De nagyon gyorsan!!! Még aláírja az apple. Egyébként nem shsh-tól függ, A5-ös készülékeken egyelőre nem működik a downgrade. -
vadászcsiga
félisten
Micsoda fejetlenség?! Kigondolta hogy ma kijön a 611, és csak 4S-re?
Tabon olvasom a Flipboardot, erre látom az Engadget-en hogy 'iOS 6.1.1 rolling out, hitting 4S first", mondom mi ez erre látom itt a postodat, tépés a notihoz.
Keksz
Nálam ugyanez, és én is megvettem. Nem nagy pénz de mégis. -
vadászcsiga
félisten
Léptem JB-ről, feltettem inkább a 611 bétát
Kommyhoz hasonlóan neem is végre betöltődik a purchased fül. Egyelőre ennyi. -
vadászcsiga
félisten
Akkor nem tudtok olyan tweaket ami badge-t rak a gyári calendarra mint a week calendaron?
-
vadászcsiga
félisten
Két tweaket keresek hátha tud segíteni valaki.
1. Spotlight kereső oldal eltűntetőt
2. a gyári calendarra eseményjelző badge-t, olyat mint a week calendaron van -
vadászcsiga
félisten
Nálam egyre többet indul újra a telefon ma lockscreenről akartam indítani a kamerát de összeomlott. Melyik a hunyó az auxo vagy az activator?
-
vadászcsiga
félisten
Activator fszán safe módba teszi a telót néha, ez nem kóser.
-
vadászcsiga
félisten
Olyan szinten beállt az előbb a telefonom, hogy folyamatosan kidobált egy csomó programból, pl appstore. Elsötétül a kijelző, majd főképernyő. Jb előtt ilyen nem volt, memória lecsökkent 10 Mb alá. Ha sokat csinálja repül róla az biztos, auxo van rajta meg iFile oszt kész.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #29008 üzenetére
Hát nem sok válasz érkezett. Én kis naiv
-
vadászcsiga
félisten
Megvettem életem első cydia alkalmazását az Auxo-t. Store-hoz hasonlóan mindig megkapom a frissítést?
...egy liter benzin ára (© Xero)
-
vadászcsiga
félisten
Billentyűparancs működik nálatok 6.1/JB alatt? Nálam egyáltalán.
Tibee86
Elkúrtam 600 pontot egy 2 dodós amazon gift cardra hogy megnézzem igazad van e.igazad van
-
vadászcsiga
félisten
Akkor várok
-
vadászcsiga
félisten
Na most akkor hol van cydián belül hogy milyen shsh-im vannak mentve?
-
vadászcsiga
félisten
Olyan számlálós tweaket keresek ami lezárt képernyő mellett számlálja a nyomást ha a hangerőgombot megnyomom. Count++ fent a store-bólvan de ahhoz fel kell oldani a telefont stb
-
vadászcsiga
félisten
Jb után nálatok sem veszi figyelembe a billentyűzet kikapcsolt hangját és a qwerty-nek beállított billt a telefon? Hiába van mindkettő kilőve, továbbra is kattog és qwertz-en van a bill.
Megoldás? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #28437 üzenetére
Ha kiprobaltad az auxiot számolj be róla engem is iszonyúan izgat.
Csabee.
Akkor ez sokaknal csak tethered JB-t eredményezett. -
vadászcsiga
félisten
Eszembe jutott valami. Cydia még mindig kiírja a mentett shsh-kat?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #28379 üzenetére
Ragnar
Jól értem le sem tölti háttérben a frissítést?Egyébként jól beszoptam ezt a jb-t azt hittem downgrade is jön vele. Az mikor szokott vagy az egy teljesen más projekt? Azért az elveszett shsh ellenére rápróbálnék.
-
vadászcsiga
félisten
Olyan tweak van ami blokkolja az OTA frissítést? Tehát le sem tölti.
Nem mintha JB-zni szeretnék csak részt akarok venni a tarsalgasban
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #28290 üzenetére
Töltsd le valahonnan a tweaket vagy amit szeretnél és tedd fel a cydiát megkerülve. Vagy ahhoz is kell valami alap dolog a cydiából? Már rég volt nem emlékszem.
-
vadászcsiga
félisten
A5 downgraderől nem szól a fáma
-
vadászcsiga
félisten
Az evasi0n.com-ot hányan frissithetik világszerte másodpercenként?
-
vadászcsiga
félisten
Ennyit a mai JB-ről, és ennyit az én downgrademröl is ami végleg elveszett
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirszevenap #27972 üzenetére
Este lesz belőle valami szerintem. Most 85%-on állnak: Next step: tests on more iOS device and firmware combinations.
Adig power data recoveryvel megpróbálom előkaparni valahogyan a véletlenül formázott külsővinyómról az 511-es shsh-t. Még 2 óra
Ha valakinek van más jobban bevált progija erre ossza meg nyugodtan.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #27786 üzenetére
Nekem bejön a stílusa
egyébként sztem felületesen olvasta át arkades kérdését, de majd ő elmondja
-
vadászcsiga
félisten
Kiváncsi vagyok éjféltől tényleg leáll e a Google exchange szerver.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #27396 üzenetére
Ja tényleg. El kell kezdeni atkoltozni icloudra, bár a gmailes cimeimmel nem tudom mi lesz, me.comot nem komálom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
erdoke #27369 üzenetére
Hát igen. Erre csak a vesszőparipámat tudom mondani, nem is olyan rég volt egy ios ami mindazt tudta amit ez az átkozott nem. Apróságok de nekem számítanak. 4.0.1 óta használok iphone-t, androidról jöttem, megszoktam és büszke is voltam a sok összhangban működő pici, de annál fontosabb összetevőre. Ezt aki pár hónapja csatlakozott meg sem érti.
brühühü
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tibee86 #27362 üzenetére
én amíg működött sokat használtam hogy megkeressek egy appot amit valaha letöltöttem de most szükségem lenne rá mint pl most is, elromlott az ébresztőórám és eljött az idő hogy a szifont használjam ébredésre és emlékeztem hogy egyszer régen letöltöttem egy appot ami akkor érdekes volt. Gépen itunesban beírtam hogy alarm, meg is lett az más kérdés hogy nem sokat ér úgyhogy rögtön töröltem is
-
vadászcsiga
félisten
Másnál sem jön be bizonyos ID alatt a purchased fül 4S-en?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #27170 üzenetére
Viszont az értesítés hajszálnyival hamarabb fordul le mint előtte, de még mindig nincs szinkronban a hanggal.
-
vadászcsiga
félisten
6.1-ben továbbra sem frissül a noticenter mailt tekintve
-
vadászcsiga
félisten
Én egy olyan kretén vagyok. Mondom iTunesban updatelek a letöltött 6.1-re, erre betallózom neki a béta 4-et, aztán csodálkozom hogy nem akarja aktiválni
+1 óra
Új hozzászólás Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest