Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
-
hdanit610
aktív tag
válasz adamssss #88250 üzenetére
Arra is gondolhattam volna, de nálam tényleg működik a reflex: új szoft, már csorog is a nyálam és juhéé, gyorsabb, jobb. Hát nem az, de ez reggeli kómás fejjel történt, majd délután nyúzom kicsit jobban, hátha sikerült az áttörés.
Szecsy: Amikor kapsz egy üzenetet, a szöveget balra húzva minimenü jön elő, amin keresztül úgy tudsz válaszolni, hogy be sem kell lépned a menübe. Ezt a fícsört imádom a legjobban!
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz adamssss #89387 üzenetére
Szerintem Kamu, nézz fel youtube-ra, szinte alig van különbség a kamu és az original Lifeproof tokok között. De mégis van, és ott bemutatják mire kell figyelni, mondjuk itt csak illusztráció a kép... Szóval lehet küldd egy hamisat kínából. Én személy szerint nem kockáztatnám az 5s-em egy ilyen tokkal.
-
Ufff
senior tag
válasz adamssss #92773 üzenetére
Nem hiszem el, hogy naponta ennek kell lennie a témának, hogy kinek mitől merül le a telefonja x idő alatt és hogy ez mennyire normális!
Komolyan mondom megérné csinálni egy akksimerüléses topicot![ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
-
ryori
senior tag
válasz adamssss #95198 üzenetére
Meg az hogy mi van kiírva a weboldalra, és mi van raktáron az két különböző dolog, nem frissítik olyan sűrűn.
Volt hogy bementem t-be, előtte megnéztem ws-ben raktáron volt, bementem nem volt ez ilyen, telefonon lehet érdeklődni, ott megmondják a tutit.
t-ről van szó?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz adamssss #95198 üzenetére
amikor látod, hogy van épp készleten számodra elérhető üzletben, akkor gyorsan megrendelet online a webshop útján, és az adott üzletben történő átvételt jelölöd meg, aztán már mehetsz is érte.
én is így vettem hétfőn a note 4-et, sem webshop útján nem volt rendelhető hétvégéig, sem pedig budapesti telekom üzletben nem volt készleten sehol - csak vidéken elvétve néhány -, felvettem vasárnap kívánságlistára, hétfőn délelőtt jött az e-mail, hogy van készleten - néhány darab érkezett csak, mint utólag megtudtam -, gyorsan megrendeltem webshop útján, megadtam személyes árvételre azon egyetlen fővárosi üzletet (mom), ahol volt készleten, és néhány óra elteltével már vettem is át a bontatlan dobozt.
azon a napon webshop kiszállítással is volt néhány darab készleten, de azt csak a következő napon hozták volna ki, nekem meg add meg uram, de máris kellett, meg aztán ne ébresszem már fel miatta korán a futár, mert sokszor 8:00 után kicsivel már ott figyelt az ajtóban...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szecsy
aktív tag
válasz adamssss #95236 üzenetére
En ugyanigy az elejen vacilaltam de vegul plus lett, az uzemido tenyleg brutalis dupla akkora akksi van benne mint a sima 5 ben, en h nyuzom 2 napig azert nagyjabol kibirja de nem kell toltovel a zsebedben maszkalni,
A meretrol annyit h nekem oltonynadragban siman elfer zsebben nincs gond efelol, ja es nem hajlik -
legenda
-
SpongyaBob
veterán
válasz adamssss #96670 üzenetére
Megváltani nem váltja, de legalább egyesek talán magukba néznek kicsit, amikor azt hiszem spawn21 kollégának eltűntek a megvásárolt zenéi és már pedig sokan döngették a mellüket, hogy ilyen nem lehetséges, mert ez az Apple meg biztos másik fiókkal lépett be stb stb stb.. Erre tessék itt van rá a javítás..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
brumi1024
veterán
válasz adamssss #97614 üzenetére
Bizonyos virágbolti/egyéb úton beszerzett zenéknél benntmaradt iCloud account azonosító, annak a jelszavát kéri ilyenkor. Jó megoldás erre, ha megtalálod melyik az és kitörlöd egy ID Tag editorral. Ha sok szám közül tipped sincs, melyikhez tartozhat az adott iCloud fiók, akkor a Googlebe beírva az email címet ki lehet találni, sokan megkérdezik ezt különböző fórumokon.
-
bigdady
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest