- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #156609 üzenetére
Még mindig ott tartunk hogy nehéz elhinni hogy olcsón is van lehet venni jó tokot
Kb 2 éve ez a téma nálad ha feljön, de már nem tudom ezen kacagjak vagy sírjak...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #156424 üzenetére
De a tiéd telenoros ezt értsd meg, kevesebben keresik mint a vodásat vagy a T-set, és ha 80 ezrekért veszel fullos függetlent miért adnának a tiédért is 90 ezreket? (Az hogy 90-ért se találsz ilyet szerinted ezzel nem tudok mit kezdeni, nekem 1 perc volt találni 80-ért jó függetlent.). A lényeg, ez van, estek az árak szépen hogy i7 is hamar beesett, így vitte magával a többit.
(#156421) galaxys80: Sima 16-os volt? Akkor azt igen jó áron adtad el, én 90-ért adtam el ~2-3 hónapja a függetlent.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #156414 üzenetére
Kár kacagni rajta, telenoros a tiéd, azaz alig keresik, és 75-80ért már fullos függetlent találsz.
Garancia meg elvileg 1 év csere után még neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #156412 üzenetére
70e
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #156143 üzenetére
Gari van rá? Nem lenne szabad ilyet csinálnia...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #156112 üzenetére
De minek gyári aksi? Felesleges pénz kidobás, utánagyártott is jó, eredetit sehol sem kapsz csak bontott használtan, vagy iStyle-ba talán már lehet ipad-hez is hivatalosan cseréltetni, de ha így is van brutál összegért, nem éri meg (pl iphone-okba 28 ezer). Más cég aki gyáriként adja el az nem gyári, hazudik, de mint írtam semmi baja az utángyártottnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Maxximus #155941 üzenetére
Igen, mert kb csak ez a megoldás van rá.
Mantin: Magától nem fogja lefrissíteni, ahhoz neked is rá kell bólintani. Magától csak a frissítést tölti le a telefonra, ezt le lehet törölni, de egy idő után megint lefogja szedni. Amúgy miért nem frissítesz, nincs semmi gond az új iOS-szel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marcell2015 #155928 üzenetére
Ha nem cégre lett véve akkor újraindul (vagyis hivatalosan újra kellene, van hogy 3 hónapod adnak rá nem jogosan).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
motoflug #155735 üzenetére
Mehet apróra, "Kis hibás 6S eladó"
Amúgy nyugi én is jártam így tavaly, bár az ennyire látványosan nem ment szét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
apple87 #155604 üzenetére
Én ezt használom az enyémen, minden ellen véd, kényelmes a fogása, és nem gáz a telefonon (szerintem).
anderledani: Elég ha tok nélkül valamihez belerakod a zsebedbe (pl kulcs, apró), már megfog rajta látszani hosszú távon, ha egy vékony ilyen tokban van, már elkerülöd ezt, és nem is kell figyelni mihez rakod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
apple87 #155601 üzenetére
Kb ugyan ezt megkapod fillérekért (ezt a fajtát jobban szeretem mert a kamerát is jobban védi) csak nem ilyen dobozban jön...
Amúgy jók ezek, nagyon vékonyak, nem csúfítja el a telefont, karcok ellen véd, viszont leejtés ellen nem (itt írtam is róla).
Ja jut eszembe az az Ozaki az alját nem védi, mert ki van vágva ott, amiket linkeltem meg körbe teljesen védik.
-
B-L-A-C-K
titán
Erre a hidegben kikapcsol a telefon reagálva: Most kb 1 órát kellett gyalogolnom, -3 fok, telefon vègig kezemben, és nem kapcsolt ki (i7).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blackhole13 #155256 üzenetére
Satuba be, hajlítsd vissza.
Fészen tényleg vannak ilyen vidik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #155170 üzenetére
Azzal igen, de az nem sima bluetooth átküldés, azzal menni kell az összesnek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #155168 üzenetére
Mivel ezeken nem is azért van a bluetooth hogy lássák egymást, pl képeket nem fogsz tudni így átküldeni simán mint androiddal. Ezeken a bluetooth azért van hogy lássák a külső eszközöket, pl hangszóró, okos óra stb...
A Casio EQB-500 hogy miért nem látja az i6/6S passz, lehet nem jól párosítod össze.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
andreas9109 #154370 üzenetére
Tegyük fel így van, de mi van akkor
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kavarc #154325 üzenetére
- két lépéses hitelesítés: "ha resetelem a telót és vmiért újra be kell jelentkezzek, akkor ott is kéri majd az SMS-ben érkezett kódot; ami ugye elég nonszensz még a telefonba való belépés előtt."
Ha vársz egy kicsit vele, elküldi a telefonra, nem kell belépni sehová se hiszen nem tudsz, de egy ~20 másodperc után magától befogja írni mert kiolvassa a kapott sms-t.
- fotó: link
- billentyűzet: Létezik, csak magyar nyelven nincs.
- GSM kapcsolat: Telefon felül kiírja éppen mit használ de tudod állítani is, mit szeretnél használni:
Beállítások -> Mobiltelefon -> Mobiladat -lehetőségek -> Hang és adat
- levelezés:
Beállítások -> Mail -> Fiókok (itt kiválasztod az aktuálisat) -> Mail napi szinkron -> és itt megadod 1 hónap. Külön kezelni is lehet, most 1 van nekem beállítva, így nem rakok fel egyet +ba, de volt már egyezerre 4 is, ha nekem is ment, neked is fog.
Amúgy ha gmai-ed van használd a gmail appot, teljesen jó, nekem 3 fiókom van gmail-be, mindre az app-ját használom, illetve 1 céges exchange email-em van, erre meg a gyári beépítettet.
- Fiók: Neten van sok módszer, keress rá, ez is hosszú leírni.
- hangok: Nem mindent némít a pöcök, pl youtube-on is lesz hang, safariban is videóknál, erre külön le kell venni a hangot.
- Siri: A Főgomb viselkedésének beállításához menjünk a Beállítások appon belül az Általános, Kisegítő lehetőségek alá, ahol a Főgomb menüpontban egyetlen tappintással áttehetjük a pipát a Ki opció mellé a Lenyomva Tartás Beszédhez résznél
- Beszédhangszóró meg ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Runner_fxr #154320 üzenetére
Ha az iTunes fájl sérült azzal nem nagyon lehet mit kezdeni, ha viszont iCloud mentés lefutott akkor rá kellene mennie pedig, ha azt írjak sikertelen akkor értelemszerűen nem. Felajánlj ilyenkor iCloud régebbi mentést is, próbáld meg azt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Runner_fxr #154318 üzenetére
iCloud mentésed nem volt?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #154238 üzenetére
Az oké hogy volt már párosítva, de mondtad törölted i6-ról azaz elfelejtette. A párosítás meg biztos nem annyi hogy bekapcsolod és kész, valamit kell hozzá csinálni, amit most valószínű kihagytál. De szerintem legegyszerűbb ha neten utána nézel azt a fülest hogy kell, és nem kell találgatni.
-
B-L-A-C-K
titán
Sokszor cseréltem már, de azt mindig átraktam mivel nem donorról került át, de szerintem nem kell hozzá a fém lap, csak a gomb.
norberto_th: Ha rég használod normális, megoldás: letörlöd majd újra rakod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kavarc #154217 üzenetére
Itt van egy iOS 9 útmutató, 10-est nem találtam ilyen részletesen, de majdnem hasonló.
"Ezen kívül szeretnék beszerezni jó ár/érték arányú kiegészítőket az i7-hez"
Blitzwolf, Belkin termékeit veheted nyugodtan.
Online rendelésnél is jár az 1+1év? + Garancia.
Ha nem cégre veszed akkor igen, online számla is ugyan olyan értékű mintha rendesen kapnád meg személyesen.
Garancia: Beviszed akármelyik hivatalos apple szervizbe és intézik (nem kell hozzá semmi csak a készülék), számla csak akkor kell ha nem kapcsol be a telefon, ami elég ritka, illetve ha a garancia lejárt, és a szavatosságot akarod érvényesíteni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kavarc #154157 üzenetére
Ha hivatalos helyen veszed itthon (MM, APR-ek, Edigital, Auchan...), és nem cégre, azaz magánszemélyként, akkor 1 év újraindulós garanciád lesz a készülékre csere esetén, illetve lesz rá még +1 év szavatosság, ami ugyan az mint a garancia, csak van hogy kicsit hosszabb ideig tart az ügyintézése.. Ha nem hivatalos helyen veszed, illetve ha külföldön (az se számít ilyenkor ha hivatalos helyen veszed kint) akkor 1 év garanciád lesz rá, és nem indul újra, valamint a +1 év szavatosságot sem kapod meg. Szóval max ennyi hátrány érhet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #154145 üzenetére
Safariból nyitottam meg a Blikk vagy Bors-t már nem tudom melyik volt, és ott egy cikknél dobta be, vagyis irànyította át (már nem 1x tapasztaltam).
Noxy: sose használok JB-t.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #154121 üzenetére
Nekem meg csak úgy fogadja el.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #154117 üzenetére
Már írtam hogy nálam is így van feleségemnél, csak akkor működik ha megadom az én telefonomon azt az emailt ami az Ő facetime-jához tartozik, és csak ezután jelenik meg a kontaktoknál az a lehetőség hogy tudjam hívni úgy. Más telefonszámoknál meg nem kell külön email megy normálisan mint eddig is. Már mindent próbáltam miért van ez de nem jöttem rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pana0017 #154102 üzenetére
Nekem már volt minden fajta iPhone szinte, de szerintem a legoptimálisabb méret a 4,7-es kijelző, így én csak ajánlani tudom. Ha hosszútávra tervezel akkor 6S/i7, de el elehet lenni i6-tal is még, én nemrég adtam el, és fél évig azt használtam, de most se volt még vele bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest