- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Klaraaa93 #63165 üzenetére
Állítólag már nem kell formázni az akkukat, ez még a Ni-Cd akkus világból maradt benne a fejekben.
"Próbáljuk az akkumulátort minél kevesebb ideig a maximális cellafeszültségen tartani, azaz például ne kikapcsolt, hanem bekapcsolt állapotban töltsük a telefont"
Én azért fél napig töltöttem a 4S-t.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga #63047 üzenetére
Rénmacska?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
A beépített levelező kliens konfigurálható minden szolgáltatóhoz? (akár saját levelező szerverhez is) Vagy ehhez külön alkalmazást (levelező programot) kell telepíteni? Mintha azt hallottam volna valakitől régebben, hogy Apple levelező programja csak a nagy szolgáltatókkal hajlandó működni.
Ha a beépített program nem jó erre, akkor melyiket ajánljátok?(egy leendő 5S user)
Köszi a válaszokat előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topic iPhone-ról szól, valamint ha már nem iPhone-ról beszéltek, azt megkérdezhetitek privátban is a másiktól!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest