- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atees #158944 üzenetére
Ha a legolcsóbb megoldást keresed, és magadnak bele tudod rakni, akkor nem rossz megoldás. Ha nem akarsz rá várni míg megjön, és magad csinálni, akkor keresd fagyalllot, Ő olcsón dolgozik, és garanciát is ad rá.
California1: Animációkon gyorsítottak, ezért tűnik gyorsnak az egész, amúgy nekem is tetszik, jobb így használni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #158912 üzenetére
Tényleg.
Viszont itt még mindig szaggat, ezt egyszerűen nem sikerül kijavítaniuk...
Boonen007: Csinálhatsz egy frisset, mondjuk eddig nekem nincs gond vele.
-
B-L-A-C-K
titán
10.3 fent, amit elsőre észreveszek hogy sokkal gyorsabbak az animációk...
Ja és az aksi is sokkal jobban bírja....
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #158878 üzenetére
Ilyen hamar? Több mint 1 évig semmi baja nem volt, van aki megveszi és már egyből viheti vissza.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #158871 üzenetére
Mint icecave kolléga is írja ez nem valami ésszerű felfogás, mivel elektronikai eszközről beszélünk bármikor elromolhat, függetlenül az árától, és a korától.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #158623 üzenetére
CareCenter-t dicsérik mostanában, de nekem 0 tapasztalatom vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
petertoth10 #158538 üzenetére
Ha nem cégre vetted akkor igen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
norberto_th #158534 üzenetére
Nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LendvaiFeri1 #158523 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madle #158504 üzenetére
Van, pl sok esetben noname aksikra ráírják hogy nagyobb kapacitású, közben meg semmivel sem tud többet, Nohon meg ebben nem kamuzik, illetve mióta asszonynak megvettem tökéletesen üzemel vele, én csak ajánlani tudom, igaz kicsit drága, de tényleg megéri.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hegyirabló #158394 üzenetére
Én láttam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #158355 üzenetére
Szerintem új telefont elég nagy hülyeség már viszonteladótól venni... Pl egy 32GB-os i7-est már 190 alatt is tudsz venni függetlenként bontatlanul, hivatalos viszonteladónál meg ugyan ez 65 ezerrel több, ennyit nem ér az a +1 év garancia (szavatosság) szerintem, főleg hogy az újraindulás se már olyan mint régen, azaz inkább javítanak már mint cserélnek.
Amúgy tudom ezt tudod, nem is neked akartam írni, csak a te hozzászólásodra, ha valaki gondolkozna ezen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Masterboy84 #158326 üzenetére
Nem mai telefon, így hogy az aksi megfőtt nem meglepő, más megoldás nincs a cserén kívül. Viszont nem 10 ezerért kell aksit cserélni benne, ha ebay-en megrendeled youtube videók alapján meg belerakod 1500Ft-ból megvan. Vagy ha budapesti vagy fagyalllo kolléga garanciával kicseréli neked 4500ft-ért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #157752 üzenetére
Azt kérdezték mi a típushibája, szóval ez nem azt jelenti minden készüléknél ilyen, de kb 10ből 8-nál előfordúl (vagyis régebben kb ez volt az átlag). Rezeg a telefon, és ha nincs rajta tok hallod hogy a hangerőgombok berezonálnak. Nekem is volt SE, ilyen volt az is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekra #157773 üzenetére
Nekem eddig is kellett, egyszerűsített belépésnél elég volt csak a kód.
nagyzita: Akkor passzolom, lehet még nem tökéletes minden telefonra, így várni kell egy újabb frissítést...
A guru: Milyen tapasztalatot akarsz? Ezek a drága tokok biztos passzosak, szóval azzal nem lesz gond, azt meg neked kell eldöntened hogy tetszik e vagy nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #157748 üzenetére
Kijelző elválás, gombok rezgéskor berezonálnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #157741 üzenetére
Jó dolognak azért nem mondanám, mert 5 napokat kell rá várni, ami ugye ahogy mondja a pali is a videóban egy ilyen drága készüléknél nem lenne evidens. Amúgy ha van készleten akkumulátor, akkor egy normális szervizes 10 perc alatt belerakja, szóval közel sem kellene 5 napig tartania, de úgy tudom kiküldik ezt is, nem itthon csinálják.
Más mindenkinek: iStyle már ad cserekészüléket? Mióta feljött ez a hír hogy fog adni nem voltam gariztatni semmit, így nem tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #157739 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #157736 üzenetére
Legújabb iOS nem volt még 6S-sem huzamosabb ideig (ma váltottam i7-ről vissza), de előtte se voltak gondok vele, így most sincs szerintem. Talán annyi hogy hidegben képesek kikapcsolni aksi %-tól függetlenül, i7 nem csinált ilyet, de i7-től visszább gyakori eset.
Van persze ilyen funkció.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Wiz Khalifa #157733 üzenetére
Legújabb iOS-en (10.2.1) 11,95GB.
Nekem is ilyen van most amúgy, és 6GB szabad helyem van, de felhasználó függ, viszont amire neked kell, akkor simán elég lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
Egyik ismerősöm aktiválásnál valamit benyomott, és hang utasítás jön be, ezt hogy is kell kilőni?
-
B-L-A-C-K
titán
Az csak egyedi eset nálam hogy a Safari hírtelen elfelejtette a mentett jelszavaimat, illetve itt a PH-n ha belépek azt se kérdezi meg mentse e...?
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
architect26 #157448 üzenetére
Várj vele 1-2 napot.
Amúgy home gomb + bakapcs gomb egyszerre nyomásával tudsz képernyő képet készíteni, nem kell külön fotózni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CustomerJr #157334 üzenetére
0.4mm-es, nagyon, eltűnünk benne az ujjad.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CustomerJr #157322 üzenetére
Üvegfóliában szerintem ennél nem kell jobb, raksz rá még egy sima hátlapi fóliát, tokban meg olyat veszel ami tetszik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Black Dragon #157192 üzenetére
~45 ezerért be is b@szna ha szar lenne...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oneal1 #157016 üzenetére
De ez abszolút garanciás probléma, carecenter-be azt se tudtam le lehet adni...Nem tudok erre mit mondani, eleve iStyle i5-től 6S-ig 50-ért cserél kijelzőt garin kívül, szóval már azt se értem ott miért 53 lenne...Én iStyle-ba megpróbálnám még, ha ott is visszadobják akkor fogyasztóvédelem...
-
B-L-A-C-K
titán
5S-be valaki ezt az aksit próbálta már?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #156669 üzenetére
Annak az 1-2 ember a tudatában most sem alakult ki hogy olcsó tok is lehet jó, csak az jó ami drága, ami persze mint tudjuk közel sincs így.
De hogy példát is hozzak fel...A gyári bőrtök tényleg jó, nem is azzal a ~15 ezerrel lenne a baj, mert akinek tényleg van pénze 250 ezres telefonra megtudná/tudja venni, viszont ugye arra van hogy védje a telefont, az alját meg kivágták, azaz a zsebedbe figyeljél hogy ne rakd kulcs mellé mert összekarcolhatja, szóval inkább megveszem ~3 ezerért a műbőr ami teljesen védi mint azt ~15 ezrekért.Gixxer88: Nekem az teljesen olyan aláírásban mintha való életben nyakbaakasztóval ordanád, cuccokhoz kell írni mid van, hiszen azért van. De ez csak tényleg az én véleményem.
Amúgy értem miről beszélsz a másik részéről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest