- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
elképzelhető, hogy egy iPhone 5-nek gyengébb a wifi-je, mint egy 4S-nek? ha igen hol keresendő a hiba? mi a teendő?
-
oszy
veterán
Lightning kábelt csak eredetiben lehet használni? Vagy van olyan, amit elfogad és nem az eredeti árával vetekszik?
-
oszy
veterán
ha újra kell telepíteni egy gépet. előtte az iTunes-ban le kell "törölni" az iPhone-t?
-
oszy
veterán
haveromnak az 5S (állítólag) 7.1 óta azt csinálja mikor a füléhez emeli a telefont, hogy kihangosítja a készüléket. Aztán már nem tudja letenni vagy "belső" hangszóróra rakni. Létezhet ilyen?
-
oszy
veterán
Ha felhúzom a Control Center-t, akkor nekem a play gomb fölött azt írja Safari. Pedig már csináltam egy home+power resetet is.
-
oszy
veterán
Kipróbáltam valamit. 100% töltöttség. Lehúztam töltőről. 17-19 perc írogatàs fb alkalmazásban WiFi-n. Jelenleg 89%-ot mutat!!! Ez nem normális! A 7.0.6 is jobb volt!
-
oszy
veterán
válasz
Solar_Wind #72311 üzenetére
Szerintem szinkronizálni kell az iCloud fiókkal.
-
oszy
veterán
válasz
Krisz79 #72203 üzenetére
azt csak akkor látod jobb alul, ha a telefonod nevére kattintasz jobb oldalon.
(#72205) lacy86: Én megcsináltam. Igaz, nekem eddig még nem volt meg a 3-4 töltési ciklus.
iTunes zene:
Van egy válogatás albumom és azon ugye az előadók különbözőek. Az album címe természetesen mindenhol ugyanaz iD3 tag alapján. De az iTunes mégsem rendezi egy albumba össze. Mit kell tennem, hogy jó legyen? -
oszy
veterán
amit észrevettem, hogy kivették vagyis átalakították a kontraszt növelése opciót. nekem nagyon tetszett, hogy a "billentyűzet" fekete lett ennek bekapcsolása után. most nem olyan.
-
oszy
veterán
Eddig a hÍvónak a fotóját nagyba kirakta, most pedig csak egy kis körbe a jobb felső sarkába. Ez így van vagy valamit még most be kell állítani?
-
oszy
veterán
wifin jobb vagy az iTunes-on keresztül frissíteni a készüléket? most 7.0.6 van rajta i4S.
-
oszy
veterán
Miért van az, hogy van egy két cd-s albumom és nem azt mutatja, hogy ez egy album? az albumok fülön az iTunes trackenként jeleníti meg???
-
oszy
veterán
Tegnap beállítottam újként a 4S-t. Természetesen már az új frissítéssel rakta föl az iTunes a rendszert. Ma olyan gonddal szembesültem amivel eddig még nem. Elindítom a hívást, és azt írja, hogy "hívás sikertelen"!
-
oszy
veterán
Ha itt: http://iphoneimei.info/ azt írja az imei-re, hogy független és minden ok, akkor meglehet nyugodtan venni egy iPhone-t (i5)? Ha én eladom az enyémet az iTunes-ból törölni kell a párosítást? Gondolom a programokat az iTunes fiók tárolja és meg lesz minden.
-
oszy
veterán
Ez a termék miért nem használható i4S-hez?
Itt elég jó áron van.
-
oszy
veterán
haverom i5S készülékén angol a Safari. Miért?
a telefon nyelvbeállítása magyar.
-
oszy
veterán
Ez hogyan orvosolható? Megoldható egyáltalán?
http://hardverapro.hu/dl/uad/2013-12/2360530/13876651604430_b.jpg
-
oszy
veterán
Adott egy i4S! Haverom feltöltötte 100%-ra. Azt mondja játszott egy játékkal. 10 max. 20 perc után már csak 70-74%-on volt az akku. A WiFi volt csak bekapcsolva és még a fényerő sem volt maxon!
Ez cserére szorul szerintetek? Érdemes eBayről rendelni neki komplett csomagot (csavarhúzóval stb.)? Egy nem láma ember bele merjen vágni a cseréjébe? Köszönöm!Default én a battery saver programot használom erre.
-
oszy
veterán
Tud valaki adni egy régebbi verziós PhoneClean letöltő linket? köszönöm!
A másik résznél nem kapok még választ sem.
-
oszy
veterán
Ezt a fóliát próbálta már valaki? Érdekes!
-
oszy
veterán
Mac-re váltás előtt az iTunes-ban "a számítógép feljogosításának törlése" lehetőséget gondolom meg kell csinálni ugye?
-
-
oszy
veterán
Segítetek nekem?
Elviszik a laptopom és veszek egy MacBook-ot. Sikerül lecserélnem a winfost
Hogyan tudom a letöltött iTunes dolgokat átvinni arra a gépre? Ugyanis van az iTunes-ban olyan program amit nem én töltöttem le oda. Bonyolult az újbóli megszerzése s az kellene.Köszönöm!!!
-
oszy
veterán
Segítsetek nekem. Elviszik a laptopom és veszek egy MacBook-ot. Sikerül lecserélnem a winfost
Hogyan tudom a letöltött iTunes dolgokat átvinni arra a gépre? Ugyanis van az iTunes-ban olyan program amit nem én töltöttem le oda. Bonyolult az újbóli megszerzése s az kellene.Köszönöm!!!
-
oszy
veterán
Akit esetleg érdekel akciós külső akku és tok, kettő az egyben.
Bár én nem tudom boltban ez tényleg annyi-e amennyit itt írnak.
-
oszy
veterán
válasz
Kicsirics77 #58059 üzenetére
na. tegnap rámásoltam és azt hittem örülhetek. de a filmek "alá" másolta, amit a videószerkesztő program nem talál, mert neki a Camera Roll-ból kellene importálni!!! de oda meg még most sem tudom!
-
oszy
veterán
rájöttem, hogyan megy az iTunes-ban
-
oszy
veterán
segítsetek már. még mindig a videók visszarakásával kínlódom. ugyanoda akarom visszarakni ahol voltak! de beállítottam újként a telefont.
elsősorban az iTunes-al szeretném megoldani. az iTools-al sem sikerült. rárakja, de a telefon nem mutatja!
-
oszy
veterán
válasz
Kicsirics77 #57861 üzenetére
és az iClover? az még fent van nekem most is.
-
oszy
veterán
válasz
Kicsirics77 #57859 üzenetére
csak itt többen írták, h más gyártóktól származó programot nem nagyon jó használni, mert összekutyulja a dolgokat. nekem mondjuk egyszer a program használata után nem ismerte föl az iTunes a készülékemet.
-
oszy
veterán
ha letöröltem minden videót és a zenét a telefonról, az iTunes-al hogyan tudom visszarakni ugyanoda ahol voltak?
a mappákat illetőleg...
a zenét sikerült, de ezeket nem. Köszönöm! -
oszy
veterán
Jó reggelit!
A kérdésemre még mindig senki?
-
-
oszy
veterán
ha letöröltem minden videót a telefonról, az iTunes-al hogyan tudom visszarakni ugyanoda?
a zenét sikerült, de ezt nem. a fotókat sem sikerül.
-
oszy
veterán
válasz
Bandita4141 #57544 üzenetére
gondolom nem lesz meg gyorsan. legalábbis a "dolgozunk rajta" azt szokta jelenteni
nekem még az iGO Europe sem frissült. gondolom a voda verzió i csak akkor fog miután ez. -
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #57372 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő.
én is nézegettem másik telefonokat. de ez egy nagyon jó készülék (4S)!
nálam ami alternatíva lehet az egy WP-s Nokia. gyors a rendszer és szép a készülék is.most meg azt írja még tudom szerkeszteni. az előbb meg nem volt ott a szerkesztés!
-
oszy
veterán
E-bayről melyik fóliát érdemes megrendelni 4S-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest