- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Constantin #166043 üzenetére
Akartam is írni tedd akkor át másik telóba ha tudod, de akkor megoldottad magadtól.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Constantin #166035 üzenetére
Menj arra hogy nem kaptál kódot, kérsz sms-ben, várj egy kicsit, és beírja majd magának.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zeus_2k14 #165618 üzenetére
Vannak beárazós topikok, de ha apróra felmész akkor tudsz következtetést vonni mások mennyiért hirdetik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165364 üzenetére
Poénnak szántam, de nekem viszont tényleg nem lenne jó, minden kiesik a fülemből.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
batai15 #165352 üzenetére
Lehet csúcsmobilod folyamatosan, és nem is buksz rajta sokat éves szinten, ezt már leírtam párszor...Azaz ha valaki mindig megveszi az új szériát megjelenéskor, majd egy év után cseréli a bukó magas, ~100 ezer körüli összeg évente. Viszont ha megjelenés után vár vele fél évet, és úgy veszi meg használtan (lehet venni patika állapotú garanciást is nem kell félni tőle), majd ugyan így rá 1 évre vált, már mindjárt ~30 ezret bukunk rajta. Így fél év csúszással mindig csúcskategóriás telefonod lehet, és nem vesztesz vele sokat. Persze ez az elmúlt évek tendenciája, mert most ha az árak nagyon másak lesznek, felborulhat ez a dolog.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Runner_fxr #165304 üzenetére
Fagyalllo-t keresd itt, a WestEnd-hez közel van üzlete.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165272 üzenetére
Látom értelmező olvasás most sem megy, a hangminőségről beszélek végig, és azt is írtam jobban szól mint a gyári tesztekből informálódva, de alig van eltérés.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheMarci #165267 üzenetére
Ú ezt nem is figyeltem, akkor meg túl olcsó, nem értem miért nem 100-ért adják a felextrásított gyári 5 ezret érő headsetet.
buvartacsko: Nem tudok, hiszen utána se olvastam, nincs ilyenekben tapasztalatom, szóval felesleges 80x megkérdezned, de ez itt téma se volt jelenleg, én arra válaszolok amiről most szó volt, azaz milyen hangzást kapsz 60 ezerért... A téma is onnan kezdődött hogy mennyivel szól jobban az 5 ezres headsetnél. Nem? De.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165258 üzenetére
Persze nekem felesleges mondani is bármit, évek óta téged kacagnak ki az elvakult dumáiddal nem engem. Aki megveszi ezeket persze hogy védeni kell ha már 60 ezret kiadott érte. Az meg hogy neked ért ennyit és meg többet örülök neki, nekem úgy hogy kicsivel szól jobban mint a gyári sima nem érne, és ezért ne én legyek már a hülye f@sz, mert nem védek minden apple terméket attól hogy iPhone-om van.
De a témát le lehet zárni mert felesleges ide oda dobálózás ismét, én tiszteletben tartom a véleményed, de nekem ne add a számba hogy ez mekkora király ennyiért, ha szerintem nem az. Fele ennyi lenne mindjárt máshogy állnék hozzá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165252 üzenetére
Látom direkt nem a tényekkel foglalkozol, hanem azzal hogy nincs tapasztalatom benne, amit le is írtam feketén fehéren, de azért miért is kellene megvennem 60 ezerért amit már mások megerősítettek tesztekben 1000-en?
Cathfaern: Ez elég hülye hasonlat, drága fülest azért veszel meg hogy abban a minőségben szóljon, egy drága kocsit meg nem azért veszel meg hogy 400-zal menjen...De persze lehet velem veszekedni ezen, nekem akkor is ez a véleményem róla amit leírtam, de mint olvasható rengeteg helyen nem csak nekem, szóval 0 tapasztalattal nem én találtam ki ezt most.
Van egy csomó nevesebb tesztoldal, el lehet olvasni ott is mit írtak róla.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165247 üzenetére
Pont ezért vagy elvakult mert szerinted felül teljesít még így is 60 ezerért. Egy drága fülesnek az elsődleges szempontnak az kellene legyen hogy úgy szóljon hogy tényleg elájuljanak tőle, és jogos nincs benne tapasztalatom, de olvasni tudok, és hangzásban semmi elájulni valót nem tud. Ezért vagy te is elvakult, mert szerinted ez nem lényeg...
Na most egy fülesnél meg mint írtam pont az a lényeg milyen minőségben szól, az hogy rákopintassz és úgy vált zenét, meg nincs vezetéke szép és jó, és vegyék is meg ezzel sincs baj, számomra azzal viszont már igen hogy elájulnak tőle páran, meg több ad mint elvártuk, mindezt 60 ezerért? Ne hülyéskedjünk már. Ott vannak pl az apple által forgalmazott Beats Audio fül- és fejhallgatók, ezek is drágák, de legalább úgy szólnak ahogy elvárod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165241 üzenetére
Nem lenne ezzel gond, csak mint ismerjük te minden Apple termékkel úgy vagy hogy atya úr isten mekkora király és nincs ezektől jobb, más minden rossz, ha az ára meg egytizede akkor meg főleg, szóval ezzel van inkább a gond. Ez a füles meg akkor lenne a király ha úgy szólna ahogy egy ilyen 50 ezer feletti terméktől elvárná az ember, az hogy ütögetem a fülest és zenét vált, meg nincs rajta vezeték ne ájuljunk már el 60 ezerért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165232 üzenetére
Ez is megint öngól, mert te pont ezt csinálod, az olcsó tokokat amit ajánlunk sose volt még neked, de lehurrogod, mert ugye nem eredeti és akkor már fos az összes...Azért meg nekem szerintem felesleges venni 60 ezerért egy ilyen headsetet hogy elmondhassam a véleményem róla, mivel 500 helyen tesztelték, és leírták róla a tapasztalatokat milyen...Pont te vagy ilyen szempontból a hiteltelen, mert úgy védesz valamit, amivel te is tisztában vagy közel nem ér ennyit, ha meg szerinted még is akkor elvakultság...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165230 üzenetére
Az is jópofa hogy ebből az 5 ezerből már egyből zugbolt, meg hamis headset jön le...
De ha megnyugodsz legyen akkor 5 helyet 10 hivatalos boltból, nem magánszemélytől aki kivette ugyan azt a dobozból, és eladja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165225 üzenetére
Jó hogy nincs benne tapasztalatom, mert 60 ezerért eszembe nem jutna megvenni, de olvasni nem nehéz róla, és ebből következtetést levonni, mert mint látni a megrögzült fanatikusokon kívül nem ájult el tőle senki.
galaxys80: Nem tudom hol volt itt most arról szó ki hol veszi, én a magam szemszögéből írtam véleményt, és úgy ezer forint mivel 2 perc alatt lehet venni ennyiért eredetit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165219 üzenetére
Felesleges linkelned 10 ezrekért, 5-ért bárhol kapsz már kéztől sosem használtat.
Máshol meg azt olvastam elég elenyésző a különbség, azért lettem volna kiváncsi a saját véleményére. Azt meg nem tudom miért kell már megint megmagyarázni hogy de márpedig nagyon is megéri, tudom, és itt mindenki tudja hogy buvartacsko minden Apple termékből megrögzött gyári fan, de ha ép ésszel gondolkozunk egy ilyen sz@rért 60 ezer vicc.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DonTuros #165148 üzenetére
Normál használat esetén nálam lehetetlen kategória, gondolom leesett a készülék kijelzővel egy keményebb felületre, úgy már nem kizárt.
Noxy: Ez így oké, csak az nem hogy hogy egy ~250 ezres telefonnál még én erősítsem meg a kábelét hogy tartósan használhassam vicc kategória.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peetey91 #165124 üzenetére
Lényegében egy 6S hardver van benne a 3D Touch-t leszámítva, ami azért jó dolog tud lenni ha megszokod, illetve ha dokumentumok olvasgatására kell akkor szintén előnyösebb a nagyobb kijelző. Méretben meg ahol elfér az SE ott a 6S is, de ha ragaszkodsz mindenképpen a kis mérethez akkor sem nyúlsz mellé, de én biztos 6S-t venném inkább. Használtan árban 120-130-ért találsz már normális garis 32/64GB-os verzióban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
domerator #165101 üzenetére
Adapterben én is viszont csak gyárit használok, az utángyártott nonémek szétcseszhetik a telefont is ha sz@r, na meg le is éghet...Drágának az is drága de lehet okosan is venni, én így most vettem 560Ft-ért 2db iPad adaptert (ha veszel ne simát vegyél hanem iPad adaptert, hivatalosan is töltheted vele, és gyorsabban feltölti a telefont.)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165093 üzenetére
Miért neked milyen tapasztalod van olcsó kábelekből? Semmi annyi hogy szerinted szar az összes (amúgy ezzel nagyjából egyet értek mert tényleg sok a szar, de lehet jót is venni, úgy mint tokokból), az meg hogy kb én mit ajánlok vagy mit nem pont nem te fogod eldönteni, de szerintem te is tudod meg itt mindenki én ajánlok valamit nem vakon teszem, hanem van benne tapasztalatom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #165069 üzenetére
Èrdemes előtte az adott kínai cucc értékelésit elolvasni, véleményt róla, és nem hasraütve vásárolni. Mert mint tudjuk nem csak szart lehet venni onnan. Bár ezt már csak neked többször elmondtuk...
Kábeltéma mindenkinek: aki meg azt mondja hogy a gyári kábel a király, mert neki éppen nem ment tönkre az elég vicces, mert minőségben a legalja, és képesek érte elkérni 7-9 ezreket. Egy normális borítás kellene rá, amit meg is tudnának oldani, csak akkor ugye nem fogyna...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bnorci71 #165060 üzenetére
Sokat cserélgetem a telefonokat, és van hogy nem adok vele tartozékokat, így megmaradt. Most is amit vettem bontatlan i7-et nem rég, a tartozékit ki se szedtem, azaz még érintetlen minden, mert nem azokat használom vele, eladásnál meg sokszor imponáló a vevőnek hogy ezek még zsír újak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165035 üzenetére
Használom normálisan, semmi extra, mondjuk azt sem értem ha kopik a bőr, miért fekete alatta...Bár lehet pont egy hibásat fogtam ki, de youtube videókat nézve egy idő után ez természetes...Csak ha ezt tudom így néz ki már hamar, akkor T-s kupont másra verem el, mert még az 1800Ft-os műbőr ilyen szempontból mindig veri, nem kopik, puhább a tapintása, a belső kialakítás meg ugyan az, + az alját is védi...Persze a gyárinak bőrszaga van, ami tényleg nem rossz, meg a gombjai jobbak, de ennyi előnye van kb.
-
B-L-A-C-K
titán
Lényeg az hogy neked is van egy véleményed, meg nekem is, meg másoknak is, és nem kell mindig egyetérteni, főleg hogy amit én használok megvan róla a saját véleményem.
buvartacsko: Szart nem sokásom ajánlani, amiben meg nincs tapasztalatod nem ajánlod. Amúgy csak jelzem van 4 gyári kábelem a fiókban, ebből 3-at sose használtam, gondolod ezt amit említettem azért használom mert szar...
Na jó hagyjuk...
Inkább meséljünk arról hogy az általad agyon istenített gyári tok, így néz ki pár napos használat után...15 ezerért király...Igaz nekem 5-be volt, de már ezt is bánom kiadtam érte.
(#165032) Noxy: Miért általánosítasz? Használtál már ilyet? Nem, akkor meg milyen hibakódról beszélsz? Egyszer nem dobta fel ez, csak jelzem. Vettem már én sz@r kábelt kintről ami ment a kukába egyből, de arról is leírom a véleményem ha nem jó.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Persze az nem tud roppant kellemetlen lenni mikor a gyári kábelnek a vége is olyan sz@r hogy szintén nem tölt. Amúgy ha már annyira világvégére készülsz érdemes több kábellel menni...
A másik meg nem érdekel ki mit ajánl, én az én véleményét írtam le egy olyan kábelről amit több hónapja használok gond nélkül, ha szétmegy esetleg már megérte, 2 méteres, nem foszlik szét, nem törik meg, nekem bejött, kész témát le lehet zárni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165016 üzenetére
Tudom tudom, te mindenből eredeti, más minden fos sz@r...blablabla...Viszont azt enged már meg hogy én eldöntsem kinek mit akarok ajánlani. Előre is köszi Főnök!
Apple eredeti kábelét meg inkább hagyjuk...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #165013 üzenetére
Mert szerinted az amire rá van írva ebay/alis-nál nem "nemet mondhat" bármikor? Amúgy pont azért ajánlottam mert 2 ilyenen van, és eddig tökéletesen megy, a másik meg ~800Ft, ~fél év után tönkremegy kit érdekel...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
30z.Samu #164910 üzenetére
Van aki nem árulni akarja hanem eladni, van aki meg ár felett felrakja és hátha alapon megveszik. 80-ért viszont használtan sok (ha 16-osra gondoltál), mivel már hivatalos helyen ahol 1+1 év gari van rá 100-ért adják, normális GSM-be meg 85-ért is van már 1 év garis bontatlan számlával, szóval a használt reális ára ~65-70 ezer már jelenleg. Akik drágábban adják nincsenek tisztában az árakkal, aki meg meg is veszi ennyiért nem nézett utána.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SFAkos #164648 üzenetére
Te mentésedet raktad rá, vagy már volt rajta egy mentés? Csak mert ha a beállítások -> korlátozásoknál nincs tiltva, akkor látnod kellene. Ha így se látod akkor az amit mondasz, olyan országból származik ahol nem használhatod.
Imy: De ez hivatalos hely, így 1+1 év újraindulós gari van rá (1év gari + 1 év szavatosság, de ez ugyan az mintha 2 év lenne rá), így mondhatni jó ár érte.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem vagyok egy facebookos, most cseréltem 9 év után profilképet, viszont az normális jelenség hogy nem jön értesítés ha lájkolják (természetesen be van állítva)?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
koxkids #164573 üzenetére
Én a héten innen vettem egy 32-est, semmi gond nem volt az üzlettel. Felhívtam őket, elrakták, érte mentem, bontatlan volt, magyar töltős, aktiválás után a garancia is egyből megjelent a rendszerben, és az áraik is jók. Plusz hivatalos rendes számlát is adnak, persze ez inkább annak jó aki eltud számolni vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
batai15 #164529 üzenetére
1 perces kereséssel:
6S 16GB 90e
6S 16GB 100e
6S 64GB 120eÉs csak tényleg ez egy gyors keresés volt, és még ebből alkudni is lehet.
Amúgy tegnap vettem magamnak egy 32-es i7-et, zsír új (nem refurb) bontatlan EU-s 155-be jött ki (áfának egy részét visszakapom) így megérte ez is, de még ha használt i7-es árakat nézzük ami 160 ezer, akkor se éri meg szerintem a +40 ezer difit egy 6S 64-essel szemben (mondom ezt úgy hogy ez a 3. i7-em).
-
B-L-A-C-K
titán
Jelenleg Nokia 6300 (alap memória: 7,8 Mb)
-0 app
-0 fotó, 0 video
-0 játék
-0 zene
-0 offline navi
Szabad hely 7,8Mb -
B-L-A-C-K
titán
Tegnap eladtam a telefont (mindent törölve értelemszerűen), most nézem iCloud.com-ra ha belépnék, kéri hogy "Az ellenőrző kódot tartalmazó üzenetet elküldtük a készülékeire. A folytatáshoz adja meg a kódot."
Na most ha valaki mint én eladja a telefonját, és jelenleg nincs iPhone-ja, hogy lépjen be ide? Vagy ha ellopják ugyan így, hogy adjam meg a kódot hogy töröljek róla mindent...?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #164299 üzenetére
iTunes-ban csak akkor figyel ott ha csinálsz oda is biztonsági mentést.
Ha meg még nem volt rákötve a lányodé az adott laptopra, akkor engedélyezni kell, rádugod, és a telefon rákérdez, hogy megbízható készülék e.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
customer114 #164290 üzenetére
Majd ha kijön az iOS 11 (szeptember vége), ott kicsit több lesz már a szabhatóság, de még mindig nem annyira mint egy Androidban, szóval ha ezt kell neked javaslom válts, mert ez pont nem az a rendszer.
Mondjuk az meg érdekes hogy 6S+.od van, de nem tudod mire jó a 3D Touch, de pl itt egy videó mire is jó.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
elperroloco #164069 üzenetére
Nem kell megsértődnöd, utólag szerkesztetted a hozzászólást, amit akkor még nem láttam, előtte meg kérdést se tettél fel, csak bekopiztál ~50 oldalt...
Amúgy erre nem tudok válaszolni, sose próbáltam törölni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
elperroloco #164067 üzenetére
Ez most minek? Ugye nem gáz ha nem olvasom el ez az 50 oldalt...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest