- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
iStyle-ra eddig jó véleménnyel voltam, de hétfőn lesz 2 hete hogy leadtam egy betört kijelzős i7-et 60 ezer forintos fizetős cserével, és még most sincs kész, vicc....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #167603 üzenetére
Oké Tacsi látom megint a lényeget nem értelmezted, de elmondom neked ha nem megy. Akinek válaszoltam írta nem tetszik a króm felület, és ránézésre milyen? Olyan! Akkor meg? Feküdj vissza aludni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
userM #167582 üzenetére
Így van aki ~350 ezret kiad egy telefonért már alapból csóriságra vall
Ahogy előttem írják minek adjon ki valaki +57 ezreket (itthon elvileg ennyivel lesz több hivatalos helyen) ha felesleges és ki sem használja? Nekem is 32GB-os i7-em van fele szabad mindig, azaz 64GB-osnál teljesen értelmetlen pl számomra is hogy 57 ezret ráfizessek egy jóval nagyobbra, ha ennek is csak a negyedét használom majd ki.
(#167596) buvartacsko: Az teljesen mind1 miből van, a látvány a lényeg, és az meg egyértelműen króm fényes pl a fehérnél.
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk még ami nagyon nem tetszik:
Ha már az X ilyen csúcs meg ennyibe kerül, azért az nagyon nem tetszik hogy nem teljesen vízálló még most sem, és írják is "A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes."... Illetve még 8-as szériánál nem adnak vezeték nélküli töltőt lenyelem, de X-be azért beledobhatták volna, ezt is vegye meg az ember külön csilliókért...
-
B-L-A-C-K
titán
Azért így kézbe kurva szép az X...
-
B-L-A-C-K
titán
Ja meg ha november 3 tól lehet venni, itthon az még +3 hét, mire GSM-ek értelmes áron adják az kb 3 hónap, szóval ezt a csere projektet elrakom jövő márciusra kb...
-
B-L-A-C-K
titán
Már várom az aprós hirdetéseket: "Azonnali átvétellel iPhone X eladó 695 ezerért...
"
-
B-L-A-C-K
titán
A véleményem a bemutatóról:
i7-em van jelenleg, i8-ra értelmetlennek tartom a váltást, szép az az üveg hátlap, de most ugyan az a több éves i6-os formavilág, hardveresen jobb, de nem használom ki i7-nek a tudását sem, ami talán kellene az a jobb kamera, na de i7-em 150 ezret ér, +100 ezer ráfizetést ér ez egyből? Nekem nem, szóval i8 boztos kilőve nálam.
iPhone X, na itt ez a Face ID tetszik, teljes keretes OLED kijelző tetszik, kicsit új forma, de kb ennyi, ára 400 ezer lesz kb, azaz fizessek még rá 250 ezret? Hülye vagyok? Sajnos erre azt kell mondjam igen, realizálódik az ára mindenképpen megveszem, de értelmetlen pénzkidobásnak tartom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
djstavross #167341 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #167226 üzenetére
Mondjuk arra kiváncsi leszek hogy az i8/i8+ mivel fog többet tudni mint egy i7, mert kb az X az a szint aminél megérné váltani, de persze az i8 árában, szóval érdekes lesz ez ki fog i7 után i8-at venni ha valószínű alig lesz tudásban eltérés, kinézetben meg elvileg ugyan az lesz. De persze holnap kiderül majd.
-
B-L-A-C-K
titán
Na legalább te már tudod nem fogod megvenni soha. Nem vagyok egy elvakult iPhone fan, de nekem meg nagyon tetszik, ha valahol tudok értelmes áron venni majd, biztos megveszem.
naksys: Beállításoknál jelentkezz ki majd be és menni fog utána, de angol lesz a nyelv, ezen ne lepődj meg, majd orvosolják.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez eddig is így volt, és szolgáltató se fogja újraindítani, vagyis volt már nekem meg másnak is hogy céges volt és még is újra indult APR-be leadva akár, és fordítva is, azaz hogy újra kellett volna és nem indították újra. De ez a lényeg (ott annyi lemaradt hogy hivatalos helybe a szolgáltatók is beletartoznak), párszor már leírtam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Crazy Cat #167127 üzenetére
Sajnos ez így van, ha nincs meg az ID és a hozzátartozó jelszó semmit se tudsz vele kezdeni, örülj annak nem egy drágább készülékkel szívtad be így, és máskorra legyen tanulópénz hogy vásárlás előtt tüzetesebben átnézed/kipróbálod.
Ha az eladót sehogy sem éred el, azaz nem lesz meg az ID/jelszó alkatrésznek eladhatod, így némi pénz jöhet vissza belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
appleGjuice #166988 üzenetére
Olvass vissza.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metaldog #166894 üzenetére
Ha 24 órát nézzük az nem sok, ilyen 60-70%-os valaminek kellene lenni de az nincs, azt javaslom csinálj egy hard resetetet, semmid nem fog eltűnni, csak az esetleges beragadt dolgokat kiszedi:
Bekapcs gomb és hangerő gomb együttes nyomása míg az alma logo meg nem jelenik.
Majd várj egy napot hogy mi a változás, ha ugyan úgy merül akkor viheted gariba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metaldog #166892 üzenetére
Beállítások -> Akkumulátor-nál nézd meg mi eszi ilyenkor, mert lehet csak valami program van beragadva.
Ha garanciáztatásra esik a sor, akkor igen GSM-be vásárolt új készülékekre is el a garancia, itt letudod csekkolni meddig érvényes még, és bármelyik hivatalos Apple szervizbe viheted.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jozsi252 #166858 üzenetére
Igen kopik az összes, ha valaki ezt el akarja kerülni fóliát kell már alá rakni, és úgy mehet a tok. Ezt a fajtát pl ajánlom, akcióba akár ~2500-ért is ki lehet fogni, és minden oldalát védi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #166609 üzenetére
Ha a rezgő motor a hibás, és legolcsóbban akarod megúszni akkor rendelsz pl aliról hozzá egyet ~2 dollárért és youtube videó alapján kicseréled magadnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marcell2015 #166534 üzenetére
De mi alapján kéri az új készülék az előző telefonod jelkódját? Semmi összefüggés nincs közte, a mentés nem menti a jelkódot, az készülékhez kötött, a mentés visszatöltéshez csak az Apple ID és jelszó kell, szóval ezért nem tiszta nekem ez.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metaldog #166511 üzenetére
Szerintem ez user error, eleve nem értem milyen telefonszámokat töltenél le? Ha vissza akarod tölteni az adataidat aktiválás után iCloudból ott kéri az apple ID-d, és jelszód, utána tölti vissza a kiválasztott mentést. Amiről te beszélsz persze nem kizárt, de ilyennel sosem találkoztam, és rengeteg iPhone telefonom volt már pedig...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #166489 üzenetére
Nem 1et szereltem már be 6Sbe, semmi bajuk nem volt, az hogy árulhatnak rosszat persze, nem csekkoltam le az egész eBay-t. 100 ezres 6S-be meg én se rakatnék hivatalosan 50 ezerért kijelzőt, mivel nem éri meg.
Baláézs1621: Én innen vettem legutóbb 6S-be, nem volt vele gond.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Balázs1621 #166485 üzenetére
Eredetit sehol sem vehetsz boltból, csak bontottan max. Amúgy az utángyártott kijelzők is jók.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bnorci71 #166424 üzenetére
Vannak azért nehéz esetek...Nekem pl múltkor egy faszi állította jó szemüveget küldött, úgy hogy el is küldtem mi a bibi... Erre akármit írtam neki, végig ragaszkodott hozzá hogy ő jót küldött, mikor a hülye is látja a képről semmi köze hozzá, végül az oldal írt természetesen jogos a reklamáció, visszautalják az egész összeget, és a szemüveget is megtarthatom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
VMatuka1968 #166379 üzenetére
Én 2x rendeltem már, mind2x megkaptam, és 2 héten belül megjött.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem az iPhone 7-re matt hátlap + keret fóliát (minden oldalát védi), olyan mintha nem lenne rajta semmi, csak ajánlani tudom.
Videó: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #166229 üzenetére
Zsír újra biztos nem cseréltek, maradjunk annyiba majdnem "új" refurbot kaptál...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonimus25 #166143 üzenetére
iPhone vonalon szerintem az a belépő szint ami még használható, itt megtalálod mire kell odafigyelni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PandaMonium #166045 üzenetére
iStyle-be 60 ezerért csinálják, és a garancia is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest