- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Tudom, nem egy óriási probléma, de másnak megy 6.1-gyel ez a fajta logo update? Mert nekem nem
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #27084 üzenetére
Ha vigasztal, akkor a tinyumbrella nemes egyszerűséggel azt írja az iPad 4-emre, hogy INVALID Device
Hogy ON is legyen: az iPhone 4-hez persze elmentettem a 6.0.1-etszerk: de legalább egyszer végre rádugtam az iPad 4-et a PC-re
Kiderült, hogy USB-n keresztül még ezt a modellt is képes tölteni.
-
madgie
titán
válasz
#33846528 #26999 üzenetére
Miért, az aprón mi van? Most mondom, hogy már két i4-et is vettem ott, vadiújan, papíros garival (Voda és T). Igaz, csak 8 gigásak voltak. Míg mondjuk egy új, de mégis aprós 4S már másfélszer annyiba kerül.
El kell dönteni, mit akar az ember: kevesebbet fizetni most, vagy kevesebbet szívni, mert az újabb cucc két év múlva is használható lesz.
-
madgie
titán
Dettó, nekem is elégségesnek tűnik* a sima 4 sebessége, pedig itt figyel mellette az iPad 4, amiben ugye csúcshardver van.
*: most még... idővel erre is lassú lesz az adott os és programok, értelemszerűen hamarabb, mint a 4s-nél.
Mr Teddy: olyan 75-80 körül tuti ki lehet fogni vadiúj 8 gigás i4-et. Gari nálam elsődleges apple cuccnál, egyrészt csak egy év van belőle, másrészt fürödtem már be a 3G-vel wifi-ügyben. Mennyi egy új 4S?
-
madgie
titán
Nekem olyan 40-45%-on van a fényerő, bőven elég. Meg ott a push, meg mittomén. Igaz, a játékos, folyamatosan telefonnyomkodós korból már kinőttem, de a VOIP cuccok például mindig mennek a háttérben (whatsapp, viber, skype), mégis elmegy lazán két napokat a telefon. Most például 1 nap 15 órán áll (7 óra 5 perc használat), és 40%-ot mutat még. A 3G ki van kapcsolva, ennyi a "megszorítás" (felénk nem túl stabil a 3G lefedettség)
Azt például nehéz elképzelnem, kinek mindennapos az, hogy "csak" 4-5 óra folyamatos használatot bír a telefon. Mikor volt nekem időm arra, hogy 4-5 órát folyamatosan a telefont bámuljam? (ja, ha valami Záhony-Pest vonalon vonatozik minden nap, az OK).
-
madgie
titán
válasz
peugeotmate #26348 üzenetére
Köszi, ez kiírta, hogy ausztrál a cucc (azt tudtuk), meg három szolgáltatót, amiben pont benne van az a kettő, ami között totózik a cimbora
-
madgie
titán
Ööö, hol is lehet lecsekkolni, milyen függő a telefon? Ebay-en kellene megoldani a dolgot, de tudni kéne, honnan lett véve. Most olyan megoldással használja, amiről nem illik itt beszélni (gevey).
-
madgie
titán
válasz
Kalandor #26336 üzenetére
Gondolom arra érti, hogy ha mondjuk társasházban sok a wifi router, így összeakadhatnak a csatornák. Alapesetben Auto állásban van a routereknél ez, de be lehet manuálisan lőni a wireless settingsben (végig kell pötyögni, hogy melyikkel jó). Persze ez mind nem érvényes, ha nincs a közelben más wifije.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Tudom, nem nagy művészet körbevágni, de nemrég voltam a Vodánál, sorbaállás közben csak két srác futott be, akik elszabták a SIM-et. Nekem nem volt gond, mivel épp szolgáltatóváltó voltam így egyből Micro SIM-et kértem
-
madgie
titán
válasz
szentkuti11 #23826 üzenetére
Sima négyeshez tudtommal nincs is friss gevey. Szerintem is felejtős, ismerősnek is van ilyenje, fél órákig tart néha, míg egy-egy újraindítás után működőképes lesz (repülőmód ki-be, stb).
Erről jut eszembe: 6.0.1 alatt néha azt csinálja a (nem gevey
) i4-em, hogy reggel repülőmódból kivéve hiába virít ott a wifi jel, nem megy a net. Egy hard reset megoldja, de nem olyan jó dolog ez... (máskor soha semmi baja a wifinek)
-
madgie
titán
Mióta muszáj bankszámlaszámot megadni új fióknál? Emlékszem, nekem még van amcsi fiókom, ahol nem kellett megadni ilyesmit.
Hogy miért kérdem? Végre a cégnél is kapunk egy iPad-et, de a főnök nem akarja a saját számlaszámát/bankkártyáját terhelni, vagy netfiókot csinálni, tehát az volt a terv, hogy csinálok egy free fiókot, aztán a sajátomon gift-ként fizetve átküldöm a kívánt programot arra a fiókra (és ideadja KP-ben). Nincs valami kiskapu? Én se szívesen vennék meg egy százeurós programot, de a felhasználó fiókom sem osztanám meg a céggel.
-
madgie
titán
Viszont az imei.s-url.ro nagyon durva, gariidőtől kezdve szolgáltatón át minden sz*rt kiír
szerk: mondjuk nem kellett volna regelnem, most nézem, hogy az adatokat más is látja... hurrá.
-
madgie
titán
válasz
Onderon #23281 üzenetére
Van-van, tényleg alig nyúl az ember a Home gombhoz
Négy ujjal fel = dupla gome gomb, négy ujj bal/jobb = alkalmazásváltás, négy ujjas csippentés = home gomb, tehát a homescreen-re kerülsz.
Néha akkor zavaró, ha mondjuk a GarageBand-en játszana az ember zongorán és elkezd alkalmazást váltani
(persze ki lehet kapcsolni a beállításokban a gesztusvezérlést)
-
madgie
titán
válasz
sirszevenap #23140 üzenetére
Ez a kép lila folt nélkül is kuka, komponáld máskor másképp.
-
madgie
titán
válasz
majestic #22772 üzenetére
Akkor itt is megkerdezem, hátha akad egy tulaj, aki megnézze: SMB hálózatról tud streamelni? Nekem fontos volna (NAS-ról menne otthon a film külső felirattal), anélkül nem dobnék ki az ablakon majd' 3 eurót (ipad verzió ára). A cinexplayert is megvettem, erre semmit (!) nem tud a hálózatról fagyás nélkül lejátszani
-
madgie
titán
Ó, ha pesti lennék...
-
madgie
titán
válasz
szentkuti11 #22606 üzenetére
139? Neb@sszmá, milyen kupon ez?
-
madgie
titán
No igen, engem is szépen elnavigált az apple navi a bringás útjainkon, tavakat földúton kerülve, falvakat szintén... nem minden a millió POI, százasmetró, kettesbusz, hálistennek nem lakik mindenki nagyvárosban.
Autóban meg eszembe sem jutott soha a guglimepszet használni az ingyenes navigon helyett (külföldi útnál meg akad "rendes" navigáció - ami ugye a körforgalmas érdekességet produkálta többek között most is- úgyis azt használjuk)
Parasite: kicsit magas lovon ülsz...
-
madgie
titán
Jut eszembe a hétvégén végigfogdostam szinte az összes iPad-et. Sajnos az összes általam próbált iPad 4-en továbbra is zavarónak tartom a kék színt (inkább indigó), ha ezt előre látom, lehet inkább hármast veszek (azon OK a kék)
A Mini amúgy tényleg aranyos, de a felbontása elég sovánka, ha retinához szokott az ember.
-
madgie
titán
válasz
Onderon #20942 üzenetére
Nekem sincs most telefonom, ha ez megvigasztal
De megint i4 lesz, csak szolgáltatót váltok. Játszani nem játszom, a kijelzője baba, a fotós/videós/zene appok első osztályúak, az ios egyszerű, mi kell még?
Nekem nem hiányzik a wifi ki/be, meg hasonlók,így is két napokat elmegy. WP7 volt előtte (Omnia 7), azelőtt másfél évig Droid, de az előbbi gyerekcipő, az utóbbi meg akkor is másodosztály, ha bőrfotelt raknak a vagonba.
-
madgie
titán
válasz
::Trunks:: #20820 üzenetére
Wifi-t resetelted? Lehet összevesznek.
-
madgie
titán
Tudom, nem adok-veszek, meg igazából bonyolult elmagyarázni, miért is, de a szinte vadiúj T-s i4 8gb-am helyett kellene szerezni egy ugyanolyat, de vodában (független is akár ráfizetéssel). Ha van valami, sikítsatok!
-
madgie
titán
válasz
kenny123 #20632 üzenetére
Az ilyen tizenhárom és fél éves átlagéletkorú kommentelők aztán nagyon tudják ám, hogy egy átlag munkahelyen még akkor sem csapdosol, hisztizel, hogy ha megtudod, hogy félrek*r az asszony, vagy neadjuram meghal a nagyi (nemhogy egy sz*ros telefon miatt). Persze mit vár az ember tőlük, ők gondolom otthon is addig nyivákolnak, ütnek-vágnak, míg a mutter ki nem gazdálkodja nekik a legújabb ájfónt.
-
madgie
titán
válasz
Bailey #20317 üzenetére
"azt mondta hogy ez nem befolyásolja a használatot"
Ez lett volna az a pillanat, amikor mosolyogva kérem az üzletvezetőt, ebből jól kijönni már nem lehet.
#20319_ eleve nonszensz, egy ilyen árú készüléknél ne magyarázzon be ilyeneket. nem iratmegsemmisítő ez, hogy beférjen egy papírlap
-
madgie
titán
válasz
Blaise #20119 üzenetére
Az ipon-ban péntek nelkül is ennyi napok óta az ipad 4, nekem is onnan van.
Szerk: itt is adtak garjegyet, persze csak akkor van szükség rá, hogy ha lenne valami baj és nincs kedvem 100 km-t utazni a legközelebbi apple boltba (futárgari, ha baj, van, hívom az ipont, hozza-viszi a futár a cuccot)
-
madgie
titán
válasz
icecave #19946 üzenetére
Annyira nem narancsbőrös, mint egy év múlva. Akkor veszed csak észre, mikor leveszed.
Amúgy a kijelzőre én tuti nem tennék többé olyat*, annyit rontott a képén, hogy az leírhatatlan.
*:mást se nagyon, inkább vigyázok rá. habár tudom, ez telefonnál nehezebben kivitelezhető, mint tableten
-
madgie
titán
válasz
icecave #19944 üzenetére
Öö, nem, nálunk például senki nem dohányzik, szűk egy év alatt mégis sárga, meg narancsbőrös lett. Persze nem egyik napról a másikra, szép fokozatosan, szinte észrevétlenül. Akkor tűnt fel igazán, mikor eladtam az iPad1-et, hogy mennyire szép nélküle a kijelző
Azt viszont tényleg valószínű, hogy azóta javítottak a dolgon, azt a cuccot vagy másfél éve vehettem.
-
madgie
titán
válasz
Mela Kehes #19939 üzenetére
+ IE
-
madgie
titán
Még régen, 3G-re... nemtom, mennyi volt, rengeteg zene appom volt akkoriban. Amúgy baromi mérges vagyok az amidio-ra, mert a drágán megvett noise.io, vagy iHolophone appjuk támogatása megszűnt és iOS 6 alatt, így letölthetem ugyan az appot magát (mert megvettem), de nincs hang
-
madgie
titán
válasz
maathe #18774 üzenetére
Elő tudom hozni ezt a bugot, de "kitisztul" egy másodperc múlva a kép.
Blyan: há' fizettem érte, vazz. Szedje le az appstore kínálatából az apple, ha szerintük veszélyes a telefonra. Mi vagyok én, hogy tudjam, hogy nem lehet a macskát mikróban szárítani?
Đ10Đ4: nemtom, én wifin csináltam, otthon, ott relatív gyorsan ment.
-
madgie
titán
válasz
maathe #18772 üzenetére
Nekem megvan ez a progi, de mindig f*sok, hogy rozsdás lesz a mikrofon, ha elkezdem fújkálni.
Tényleg, a töltőcsatinál van egy beázás-indikátor, nem? Ilyenkor mi van?
szerk: bocs, csak eszembe jutott
-
madgie
titán
válasz
r3dsnake #18183 üzenetére
Mikor javították? Mert nekem kábé egy hónapos a i4
vadászcsiga: nyolc másodpercen belül letöröltem, annyira idegesített, hogy a módváltó tárcsát "megmarkolva" exponál (többet is), aztán visszamutatja az elsőt, ahol FB meg twitter van, de egy delete gomb nincs. Persze lehet jobban meg kellett volna néznem, de például nemrég a Scout volt ingyé', ott is külön állítod az AF-t a fényméréstől, van képarány, van egy csomó jó effekt (a fekete fehérek főleg) és nem működik ilyen idiótán
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest