- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
7Heads Drago #174128 üzenetére
Senkit se kényszerítenek rá hogy vegyék meg ennyiért, aki meg megveszi jó neki ez az ár is, szóval nem értem miért kell ezt linkelgetni. De ha már itt tartunk ezt nézd meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Balázs0916 #174122 üzenetére
Parasztvakítás, üvegfólia meg még passz, nekem van is már hozzá ilyen, csak még telefon nincs, így tesztelni se tudom még...
-
B-L-A-C-K
titán
Magyarósi Csaba X teszt!
-
B-L-A-C-K
titán
Dupla home gomb kattintásra lejönnek az ikonok ugye, X esetén Handras meg több tesztelő azt monda nincs ilyen opció, de most olvastam ha a képernyő alján a "home csíkot" lefelé húzod akkor ezt éred el.
Akinek X-e van megnézhetne hogy valóban így van e...
-
B-L-A-C-K
titán
Kasza Tibi X vélemény: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #174076 üzenetére
Mindenki ezt mondja erre, bár azt sose értettem miért kell ennek egyértelmű lenni mid van ha egy adott topikba jársz, aki meg nagyon kíváncsi rá megnézi a cuccaidnál.
Na meg ha valakinek 5S-se van az érdekes módon már nem írja ki, csak ha ájfón 7 meg X...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #174073 üzenetére
Miért az "aláírásod"ban vannak a "cuccaid"? Ez nekem olyan mindig mint mikor nyakba akasztóval hordják a telefont, lássa a paraszt mim van...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Lesz majd itt iPhone X 250 ezerért Lákátos Nintendó Betmentől...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sly54 #174013 üzenetére
Nem tudom milyen fajta, de olyan funkció van benne ha a power bank része feltöltött az zárjon le akkor nem lesz baja, ha igen hamarabb tönkre megy ez a része. A telefonnak viszont nem lesz baja, ha feltöltött már lezár a töltés része, így ezzel ne foglalkozz.
Milyen amúgy ez a töltő konkrétan?
-
B-L-A-C-K
titán
Akinek péntek óta megvan az X-e üzemidőről tudna írni? Oké hogy nyomogattátok non-stop, de valami véleményt csak tudtok már mondani erről.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
7:20-tól amit mond nem is tudtam van ilyen, sokszor kellett elrejtenem emiatt mindent, ha nem vagyok ott ne láthassák, most már X esetén nem kell ilyet, nagyon tetszik ez a funkció.
(#173707) buci30: Mehet, de én úgy fogom csinálni hogy kibontom, beállítom újként, felfrissítem, majd visszaállítom, és mehet iCloudból a mentés rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #173644 üzenetére
Biztos nem tökéletes mindenhol, de ez a videó alapján nagyon nem mondanám rossznak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #173606 üzenetére
Most nálam kivételesen nem a bukás a lényeg, máskor eddig mindig az volt, most próbálom lesz@rni...Aki erre megy viszont az a taktika volt a legjobb eddig hogy egy új szériát megjelenés után fél évvel kell megvenni használtan, majd 1 évig használni, eladni, és ugyan így jöhet a következő, egy lehet a legjobban minimalizálni a bukást.
Amúgy még saccolni se tudnék 1 év múlva mennyiért lehet eladni majd az X-et, most amúgy 340-ért veszem majd, ami jelenleg elég jó árnak mondható.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet old dolog már, de egy cikk kapcsán most tudtam meg ha a fotótárba bemész telefonon, jobb felül a nagyítóra rámész, és ott beírsz tetszőleges kulcsszavakat, a képeid között kikeresi a lehetségeseket. Pl beírom "autó" kihozza az összes kocsikról készült képem, "kutya" az összes kutyást...stb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #173395 üzenetére
Kac kac
-
B-L-A-C-K
titán
6S-t én vennék még most is hosszútávra akár (viszont ez alá már nem mennék iPhone vonalon), még 2 év múlva is használható lesz valószínű. Asszonynak 5S van, mindig mondom cseréljük le, de neki nem kell újabb, még mindig használható az is, és már több mint 4 éve jelent meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
dreizwanzig #173192 üzenetére
i6-ot elfelejteném már, SE lényegében egy 6S, csak kisebb méretben 3D Touch nélkül, az hogy neked melyik jön be jobban azt neked kell eldöntened, egyikkel se nyúlsz mellé. De ha nekem kellene dönteni akkor 6S.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #172964 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
l.sebestyen #172958 üzenetére
A telefon tárhely adatainál töröld ki a frissítést, és eltűnik, viszont idővel megint visszafog jönni ha letölti magától.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #172801 üzenetére
Igaz nem próbáltam, de szerintem semmit sem befolyásol, na meg azért van rajta hogy használd, ha megszokod nagyon jó dolog tud lenni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FollowTheORI #172666 üzenetére
Leírtam, mert az nem rakja át kompletten az egész mentésed, hanem letölt netről mindent újra, és nem viszi át a sok szemetet alatta.
De persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja, rengeteg iPhone-om volt már, én mindig így csinálom, lehet azért sincs ennyi gondom vele mint sok embernek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FollowTheORI #172664 üzenetére
Miért azzal javaslod? Úgy a teljes mentésed kompletten rákerül a gépedre, és ugyan azt tölti vissza. iCloudból kapsz egy szűz rendszert, és netről letölt hozzá mindent újra, csak a mentéseket rakja be iCloudból alá...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oxide83 #172375 üzenetére
Nem ugyan az, szebb képeket is csinál, sötétben a vaku is jobb, és szoftveresen is többet tud (nem volt még i8+-om, de sok teszteket olvastam, és ebből ezek derültek ki). Az iPhone-ok kamerája viszont természetes színekben csinál képet/videót, szóval azt ne várd hogy gyárilag full teltek lesznek a színek, utólag tudod finomhangolni, vagy van egy halom kamera app, és azzal fotózol alapból. Élesnek meg szerintem éles képeket csinál, és tompának se tompa.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Aki autós adaptert keres annak ezt nagyon tudom ajánlani: link
Már volt 2-3db-om, legutóbbinál már a telefon egy pár kábellel azt írta ki nem támogatja, azt hittem a frissítés miatt a kábelek már nem jók, most megjött ez az adapter, és tökéletesen megy mindegyikkel. Dísztobozban jön, minőségi fém, szolidan világít is, én akcióba 6 dollárért vettem, most 10, de ennyit is simán meg ér.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Yushchenko #172103 üzenetére
Jó választás, nekem pont ma jött meg i7-re.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #171975 üzenetére
Pár napja van meg az i7+-od, és úgy írod ezt a max 8-9 órát tud a telefon nálad mintha 1 éve használnád...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #171640 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag meg pár hét és jönnek a tesztek.
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy olvasgatom az iOS 11.1-nél visszajön 3D Touch-al oldalt hosszan nyomom alkalmazásváltás....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest