- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #175096 üzenetére
Festet kopott hátú i7et sem találni 150 alatt? 155ért már újat veszel, menj fel az apróra és nézz szét. Az meg hogy kopik az i7 idővel oké, az i8 meg karcolodik, kell ezekre hátlapfólia és kész.
180ért meg lázán nem veszel i8at mivel egy darab sincs fent ennyiért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sajtipajti #175028 üzenetére
267 az nettó ár kint, persze van ahol 0% az adó de van ahol nem, szóval azt is kalkuláld bele. A kaját meg bele sem számoltad, mert gondolom nem 2 májkrémmel indulna neki valaki, illetve repülőn kívül más utazási költségek sincsenek benne, mert gondolom ha leszállsz nem egy limuzin vár majd. Szóval elég ráfizetés ez így, illetve még azt is kalkuláld bele ha itthon veszed 380-ért hivatalos helyen, nem 1 év garancia van rá hanem 1+1 és csere esetén újra is indul, ha kint veszed meg nem indul újra és csak 1 év van rá.
Persze ha valaki megy ki pont, nem ezért, annak egyértelmű érdemes hoznia, de így hogy 1-2 napra kimenjünk a telefonért elég hülyeségnek tartom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #175018 üzenetére
Ez a kettő független egymástól.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #175016 üzenetére
Megkérdeztem 5 helyről is, mindenki azt mondta igen, így ezzel biztos nem lesz baj. Viszont csak azután lehet ha aktiválták a kártyát, ez elvileg maximum 15 munkanap, és utána lehet igényelni a függetlenítést ami szintén idő ugye. Szóval aki vodánál veszi és nem vodás, illetve használni is akarja a saját kártyájával a telefon az számoljon legjobb estében 1 hétet a függetlenítésnek, legrosszabb esetben meg több mint 1 hónapot...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #175002 üzenetére
Én ha gépről kell valami úgy hogy mindig a telefonon maradjon akkor rárakom gépről ahogy most te is, onnan telefonról Photo Vault programba bemásolom őket, majd a programból lementem telefonra, és így a filmtekercsbe rakja őket. A mappát meg utána törölheted iTunesból.
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk az X-nél idegesítő hogy alig van teljes kijelzős játék még, így meg olyan rajta játszani mint egy i7-en.
-
B-L-A-C-K
titán
Első üzemidőm X-szel 21 óra 30 perc készenlétből 7 óra 15 perc használat, de tényleg sokat nyomogattam, és még 5% volt benne, nem lesz ez rossz.
-
B-L-A-C-K
titán
Csináltam egy kis egyszerű fólia felrakást kezdőknek: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #174895 üzenetére
Ha hűségre vetted le kell járnia, és utána be kell menni egy Vodához és kérvényezni, de ezt csak az tudja aki nevén volt a készülék. Ha viszont teljes áron lett véve feltöltőkártyásan, akkor ahogy aktiválódott a kártya, és 1x felett töltve utána egyből igényelheted a függetlenítését. A függetlenítés nem tudom hány nap, régen ~10 volt, apple felé jelzik, kapsz majd értesítést, iTunes-ra rá kell dugni a telefont, és független lesz, már nem emlékszem azon belül mit kell csinálni, de leírják.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
30z.Samu #174887 üzenetére
Azért sok helyen kamatmentes hitel van, és azért nem hülyeség, most egybe kiadni 400 ezret, vagy havi 10-15 ezresével amit úgymond sokan észre se vesznek nem mind1. Én se vagyok ennek a híve, de azért nem annyira hülyeség. Akkor van baj mikor Pistike 80 ezret keres, és kihozza részletre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #174884 üzenetére
Azt hittem fikázol...
Mondjuk ezt a hülye is tudja ennyi ráfizetést egy évekig tökéletesen használható i7-re kiadni hülyeség...De ha belegondolok tényleg még hülyeségebb dolgokra elköltik úgy hogy észre se veszik...Na mind1 nem akarom én megmagyarázni jó vétel volt ennyiért, mert úgyse tudom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #174874 üzenetére
Én szemszögemből leírom...
Közel 400 ezret megér? Persze hogy nem, a patika állapotú i7-emre több mint 200 ezret fizetek rá, ami elég vicces. Viszont már 3 éve ugyan úgy néz ki az iPhone, kellett már az újdonság, ezért rászántam most ezt a pénzt. Van aki új kocsit vesz és pár év alatt milliókat bukik rajta, van aki elbulizza, elissza az árát elég hamar, és még sorolhatnám, én amiket felsoroltam egyiket se űzöm...Rengeteg iPhone-om volt már, 95% használtan vettem őket jó áron, így nagyját nyereséggel adtam el, vagy minimális bukóval, szóval nem az van hogy szórom a pénzt telefonokra, de itt most az árát lenyeltem, és ha bukok rajta 100 ezret nem érdekel. Viszont ha azt nézzük egy i8-nál is 1 év múlva hasonló lesz a bukó mint ennél (vagy itt kevesebb), csak a belefektetett pénz több, szóval az hogy lerakva, vagy ebbe áll engem túlzottan nem érdekel...
Szóval nekem nem azért kellett amit te hangsúlyozol hogy vagánykodjak vele, nyakba akasztóval hordjam meg az aláírásomba kiírjam hogy nekem ájfónxem van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #174870 üzenetére
Nekem is, de ezzel kapcsolatban már leírtam 5x a véleményem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #174868 üzenetére
Mivel? Mint pap g...-vel?
-
B-L-A-C-K
titán
Na kész a kis a teszt videóm iPhone X-szel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174837 üzenetére
Jah, szorrry.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174830 üzenetére
Erről már írtam....Lényeg, legnagyobb előfizetéssel is 350be jön ki, csak részlet, szóval annyi mint feltöltő kártyával részlet nélkül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ombi5 #174822 üzenetére
Persze le, vettem hozzá egy feltöltő kártyát, azt ha aktiválták, és feltöltöd utána ingyen függetlenítik. Így volt kártyával 353. Jövőhéten el is intézem a függetlenítést, bár vodás vagyok így ráért.
Amúgy én nem bánom hogy nem független alapból, T-snél eljátszhatják hogy Lakatos Nintendó kihozza majdnem ingyen, eladja függetlenként, rá 3 hó tiltás, vodásnál meg tudod hogy nem független, és tilthatják.
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem a vodánál a 64-es X 413 990Ft listaáron, de feltöltőkártyásan is 64 500Ft kedvezmény van rá, azért lesz 350e.
-
B-L-A-C-K
titán
Na teló megvan, vodával le a kalappal, tegnap 13 óra után rendeltem, most már meg is hozta a futár, viszont majd délután bontom ki, és tesztelem.
És nem román "szerencsére": mqac2gh/a
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #174763 üzenetére
Amúgy én se ajánlom ezeket, jó, mert tényleg bőr, de az alját pl nem védi a telefonnak, és ugye 15-18 ezerbe kerül, ennyiért nem vennék, meg ugye bizonyos színekben gusztustalanul kopik. Nekem is csak azért van mert T-s kuponnal 5-6 ezrembe volt, ennyit viszont azt mondom még éppen megér. Nekem így néz ki a sötét kék több mint 3 hónap után:
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #174744 üzenetére
Én vennék, de olyantól aki tényleg nem noname, azaz tudom nem lesz vele gáz, ha esetleg lesz is intézi. Mivel gondolj bele az ő esetébe, azt a töröttet tegyük fel ~140-be eladja, ~90 ezret ráfizet, és megvan a másik i8+, így meg 180 ezret kell ráfizetni, ami csak 90 ezer difi és ugyan ott lesz. Ennyit szerintem a hülyének is megér hogy utána nézzen kitől veszi meg a másik i8+-t.
De persze ki hogy gondolkodik, én biztos így csinálnám.
Gsx-rr: Nekem ez a gyors töltés valahogy kifog maradni az életemből, egy szar gyári USB C kábel is egy vagyon, és ha azt nézem este töltöm úgyis a telefont mikor alszom, így tök felesleges az egész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hardver Arc #174720 üzenetére
Ha a konkurenciával összehasonlítod, ők se járnak előrébb, sőt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Thewent12 #174715 üzenetére
Bemész bárhová, ideiglenesen rakatsz valami lomot rá, neten meg rendelj addig egy Nillkin 3D CP MAX-ot, ha megjött elmondom hogy kell szépen felrakni.
Laca1212: Eddig nincs belőle semmi, de így hogy 350-ért megkaptam már tárgytalan, így jobban is járok mert 1+1 év garis lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174672 üzenetére
339 990, vagy részlet, hol van itt 289-ért?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174666 üzenetére
Ja igen, üzletbe más, ott nekem WestEnd-ben azt mondták tegnap héten érkezik, ma voltam bent már mondták jövőhét lesz belőle vagy utána, de lehet nem sokat raknak ki, azokat meg már oda adják majd azoknak akik előrendelésben elrakatták az üzletben. Neten viszont még mindig van raktáron, és 1-3 napot írnak most szállításra, de gondolom ha sokan rájönnek hamar elfogy onnan is...
Amúgy nem is értem a Vodát hogy adja listaáron 350-ért (+3 ezer a kártya + feltöltés rá), pedig ilyenkor mindig hivatalos viszonteladói árra lövik be, azaz 380.
Na meg azt se értem neked flottába hogy van 300 alatt, itt ha legnagyobb előfizetésre is veszem oké hogy alig kell érte fizetni, de a készülékrészlet benne lesz, és mire teljesen kifizeted az összes előfizetési konstrukcióval 350-ba jön ki a 64-es. Neked nem tartozik hozzá telefon részlet?
Most nézem lehet követni a rendelést, feldolgozás alatt átugrott "csomagolás alatt"...Jupi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174663 üzenetére
Meg is vetted ki is fizetted, vagy csak előrendelted? Mert én neten megvettem, ki is fizettem, azt írta van raktáron és 1-5 nap mire megkapom...De persze lehet nekem is majd várni kell rá csillió időt...
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem is berendelve, remélem nem 2 hónapot kell rá várni, elvileg 1-5 nap, de ki tudja. Mielőtt valaki kérdezni, feltöltőkártyásan teljes áron volt ennyi, ha nem lesz független, igényélnem kell hozzá, de az ingyenes. Jobban megérte így mint 380-ért máshol.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174519 üzenetére
Pösti de szabócsi vótam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174456 üzenetére
De most komolyan, mi azzal a baj? Van több fajta, de mindegyik olyan, ezért visszaküldöd?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174452 üzenetére
Ez mit jelent konkrétan?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174388 üzenetére
8mqac2gh/a
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marlboromen #174399 üzenetére
Tutira.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #174243 üzenetére
200 felett vannak, az kivételes ár lehet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #174241 üzenetére
Nálam is van most 1, oké hogy gyorsabb az i7, de borzasztó lassúnak abszolút nem mondanám, akinek meg még iPhone se volt bőven elég neki. Asszonyak 5S van még mindig, mondtam cseréljük le, nem akarja, mert elég neki...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #174233 üzenetére
Ne újként állítsd be, felesleges. Vagyis első aktiválásnál igen, de csak azért hogy felfrissítsd 11.1-re, ha ez megvan visszaállítás, és mehet iCloudból rá a mentésed, ott nem visz magával semmi hülyeséget, mivel letölti megint az összes app-odat, csak majd berakja az appok alá a mentést. Én mindig így csinálom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LurkerSheik #174218 üzenetére
Van ahol nincs adó vagy 1-2%, ha meg dobozból kiveszi nincs vám, szóval aki tud hozatni így nem kell lebeszélni róla mert jóval olcsóbban kapja meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174208 üzenetére
Köszi, -1000Ft telefonszámla...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174157 üzenetére
Felhívtam 5 MM-ot és még nem is kaptak, Debrecent is hívtam azt mondták még ők sem kaptak, direkt rákérdeztem hogy abszolút azaz nem is volt, mondták nem, szóval nem tudom hogy lehetett szombaton készleten.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sirszevenap #174157 üzenetére
Mert máshogy van elosztva. Lehet az MM-ben berendelt most mondok valamit 1000db-ot, az iStyle meg csak 100-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest