- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
joebacsi4 #215541 üzenetére
Szeretem, főleg az ökoszisztéma miatt, hogy kvázi gondolkodás nélkül, egy érintéssel vagy kattintással tudok váltani az iPhone és a MacBook között.
Amit kevésbé szeretek, hogy a külső zajokból sok beszűrődik, de elviselem, mert egy korábbi fülgyulladás után nem vagyok annyira haverja az agybadugós füleseknek. Valamit valamiért.A hangminőség csendes környezetben amúgy nem rossz, a Vsonic VSD2-esem alig szól jobban.
-
tboldi
nagyúr
válasz
joebacsi4 #215537 üzenetére
Nekem egy kicsit lazán vannak a füleimben, de így tökéletes.
(#215475) tuzpenge: Megérkezett a publikus is!
-
tboldi
nagyúr
válasz
devil-k #215513 üzenetére
Én Pixelmatorral szoktam, bár kissé overkill.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Franky2Ster #215272 üzenetére
Regisztrálj egy másik Apple ID-t amerikai régióval, aztán egyszerűen csak átjelentkezel, meg vissza.
-
tboldi
nagyúr
válasz
RaZroX #215157 üzenetére
Nemsokára kapsz majd egy emailt a vásárlásról, amiben lesz egy “probléma jelentése” link. Erre kattintva belépsz az Apple ID-dal, majd kiválasztod, hogy törölni szeretnéd a vásárlást, aztán 5-7 munkanapon belül visszautalják a pénzt.
Amúgy neked 14 napod van meggondolni magad.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #215120 üzenetére
A Microsoft Store-on belül is van egy iTunes, de nem pont ugyanaz a verzió, mint ami az Apple oldalán van. Valóban érdemesebb az utóbbit telepíteni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ittakary #215036 üzenetére
Az arányokban igazad van, illetve a XS Max régi és a mostani új ára között valóban 30% körüli a különbség (számszerűsítve a 425*0,7 egyenlő 297,5-tel, ami már majdnem 299), de amit már megvettem és használtam, nem adhatom az aktuális új árában, ergo még többet bukok rajta.
A 20 hónapos 8 Plus-t alku után ~40%-os értékcsökkenéssel adtam tovább. Ehhez képest a 10 hónapos XS Max-szal már most ennyi %-nál tartunk, ha nem többnél. Mi lesz majd újabb 10 hónap múlva?
-
tboldi
nagyúr
válasz
bnorci71 #215033 üzenetére
Az olcsó szó relatív.
256-os XS Maxom van, jelenleg ugyanez a telefon ugyanazon a helyen 299k. A szintén 256-os 11 Pro Max pedig 441k most. Azért az a két dolog, amiben érezhetően jobb a 11 Pro Max (plusz egy kamera, meg nagyobb aksi), nem ér 142k-rel többet.
De ez egyben azt is jelenti, hogy ha el akarnám adni az újszerű állapotú, 10 hónapos telefont, amit 425k-ért vettem, akkor örülhetek, ha a 200-at megkapom érte. Sosem buktam még ekkorát iPhone-on.
A következő szériát inkább kihozom kamatmentesre, fizetem a havi törlesztőt, és leszarom, mennyi a vége. Aztán 2 év múlva kezdem elölről.
-
tboldi
nagyúr
válasz
OCTAMD #215028 üzenetére
Amúgy fura, hogy ennyire olcsó lett az XS széria. Korábban nem volt ilyesmire példa, hogy az új modellek ennyire lenyomják az előző évi csúcskészülékek árát.
szerk.: Félreértés ne essék, nyilván jobbak a 11-esek, és természetes, hogy a korábbi modellek olcsóbbak lesznek az újak megjelenésével, de nem lettek merőben másabbak, ami indokolna ilyen nagy áresést.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Eliott #214909 üzenetére
A sima 11-eshez nem USB-C-s kábelt adnak, hanem USB-A-sat. Amúgy igen, a Próhoz kelleni fog egy másik kábel, tölteni meg annyival fogja, amennyit a powerbank képes kipréselni magából (gyanítom, olyan 10W körül). Nem baj, ha nem az eredeti kábelt használod, csak az, amit veszel, legyen MFI-szabványos.
Órából meg én egyáltalán nem vennék 3-ast, már a Series 4-nél is azon a véleményen voltam, hogy a kijelző már önmagában megéri azt a plusz összeget. Tehát a kettő közül az 5-öst választanám.
Viszont ha találsz 4-est, azzal sem nyúlnál mellé. Amiben több az 5-ös: always-on-display, iránytű és 16 helyett 32 GB tárhely. Ha neked egyik sem életbevágóan fontos, akkor spórolhatsz némi kesst a 4-essel. -
tboldi
nagyúr
válasz
ricshard444 #214654 üzenetére
Vannak, igen. És hetente bővül legalább eggyel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #214626 üzenetére
Nem muszáj érteni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #214601 üzenetére
Inkább játékok.
Habár a Goat Simulator megvan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125 #214592 üzenetére
256-os XS Maxom van, és kicsikét bánom, hogy nem 512-est vettem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
#38464487 #214501 üzenetére
Gondolom, újat szeretnél. De azért egy kicsit lapozd át a használt hirdetéseket is, ki lehet fogni jókat. Ezt a nyáron adtam el 150-ért, szerintem találhatsz még hasonlóan szép állapotúakat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #214479 üzenetére
Eszerint minden oké.
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #214315 üzenetére
Mondjuk nem is a telefon belsejét hivatott szimbolizálni, hanem az iMac G3-ét.
-
tboldi
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #214138 üzenetére
(#214098) tothjozsi96: Előtúrtam a 2 legutolsó képet a 8 Plus-on használt barna bőrtokomról, amit úgy másfél évig nyúztam. [kép1], [kép2]
Ahhoz az évenkénti cseréhez azért tegyük hozzá, hogy a kopás erősen függ, kinek mennyire izzadós a tenyere, milyen kozmetikumokat használ, stb.A jobb szélső fekete bőrtok kb. 2-3 hónapig volt a telefonon, gyakorlatilag olyan volt, mint az új.
-
tboldi
nagyúr
válasz
l.skywalker #214101 üzenetére
Nekem egy picit soknak tűnik, tekintve, hogy 150-ért adtam el egy 256-os 8 Plus-t.
Az eladónak ezt kellene végigcsinálnia.
-
tboldi
nagyúr
válasz
SharpSA #214041 üzenetére
Ha fél méter távolságból nem is, de úgy ~30 centiről simán működik az asztalon fekve is.
Te is ugyanazt csinálod, amit én. Anno ezért vettem X helyett 8 Plus-t, mert tartottam a Face ID-től, aztán másfél év után csak beadtam a derekam, lett egy XS Maxom, és rájöttem, hogy minden aggály csak vélt volt, és nem valós.
Egyetlen bajom van csak vele: landscape módban nem megy, csak a függőlegestől kb. 45°-ig. -
tboldi
nagyúr
válasz
Hatvan9 #213897 üzenetére
Ez a PWM teljesen egyénfüggő. A sok tiédhez hasonló komment engem is elriasztott az elején, de 10 hónap használat után sincs semmi bajom vele.
Általános felhasználás mellett a beégés sem jelent nagy veszélyt, csak pl. akkor, ha kamionozol és ezzel navigálsz folyton.(#213893) pecccccccca: Én is a melegebb színhőmérsékletet szeretem, ugye az OLED eleve ilyen, de a XS Max után egy kicsit soknak tűnik a 11 Pro széria. Persze valószínűleg hozzá tudnék szokni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hadam98 #213889 üzenetére
Szinte ua., nincs olyan szignifikáns különbség, mint a 11 és a 11 Pro között.
Az újabb valamivel nagyobb fényerőre képes, mint a XS Max, ami erős napsütésben előny lehet, illetve annak a példánynak, amit én nyomkodtam, picivel sárgásabb tónusú volt a kijelzője, mint a saját XS Maxomnak (természetesen kikapcsoltam a True Tone-t és a Night Shiftet).
-
tboldi
nagyúr
válasz
Cyberbeni #213875 üzenetére
De amúgy ha nagyobb OLED kell, vagy ha az a fontos, hogy minél kevésbé legyen hangsúlyos a notch, akkor ez a nyerő a 3 közül. Ja, és még van 3D touch, amit bár kiheréltek az iOS 13-ban, de a rajzolgatós appokban még mindig működik a nyomásérzékelés, illetve gépeléskor a kurzormozgatás közben való szövegkijelölés.
-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125 #213815 üzenetére
Én maradtam a XS Maxnál, nekem nem nyújt annyival többet a 11 Pro Max, hogy megérje annyit ráfizetnem. Persze ha még mindig a "régi" 8 Plus-t nyúznám, akkor az újabbra pályáznék.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #213783 üzenetére
Meg akkor sem működik, ha fektetve van a telefon. Nem szívesen térnék vissza a Touch ID-re, de ez az egy dolog rohadtul zavar.
-
-
tboldi
nagyúr
Hurrá! Most már emojikat is lehet gravíroztatni az AirPodsokra!
[kép] -
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #212843 üzenetére
Ugyanilyenem van, csak XS Maxra, szeretem. Jól illeszkedik, van benne merevítés, mint a gyári tokokban, a bőr tapintása szuper, és a belseje is filccel bélelt. Egyedüli hátrány számomra, hogy az oldalsó része tapintásra egy kicsit olcsó hatású, de hozzá lehet szokni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #212729 üzenetére
Mert ez a csengő- és a jelzőhangok hangereje, a média jelenik meg oldalt.
djcazor: Nem tudom, működne-e a Viberrel, de az AltStore-ral lehetséges, csak 3 dollárral támogatni kell Patreonon a fejlesztőt, hogy elérhetővé váljon a funkció.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tothferenc #212693 üzenetére
Mivel hivatalos service provider, nem gondolnám, hogy nem gyárit.
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #212683 üzenetére
Azt itt nem említik, hogy reggel 5 órakor is visszamászik automatikusan. Viszont a telefon írja egyszer, ha a legelső bekapcsolás után böksz rá a wifi ikonra a control centerben.
-
tboldi
nagyúr
válasz
herdsman12 #212673 üzenetére
Már a 12-ben is így volt, de lehet, hogy már a 11-ben is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #212617 üzenetére
Így a pontos.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #212562 üzenetére
Ugye a lejárati dátumnál az évet kiírtad rendesen, nem csak az utolsó 2 karakterét? -
tboldi
nagyúr
válasz
vzsryl #212445 üzenetére
Itt még nem.
Egyébként én kíváncsi lennék, hogy melyik betű melyik telefont takarta, mert az instás szavazáson elég sok képnél választottam a kevésbé népszerűt, de már nem emlékszem, hogy konkrétan melyikeknél. Lehet, hogy ott is sikerült az iPhone-t kiválasztanom, ahol nem az nyert. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #212437 üzenetére
Nem tudom, miért lesz nekem jobb ezektől, de hurrá!
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
anderledani #212370 üzenetére
A sima 11 hátulja fényes üveg, csak a kamera körül matt, a Pro modellek esetén pedig fordítva van, a nagyja matt, a kamera körül meg fényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest