- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Van hogy a billentyűzettől nem tudok az alatta lévő dolgokra bökni. Van valami trükk, hogy eltünjön?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lightning to jackre itthonrol csak a gyari MMX62ZM kutyu van?
-
V.Stryker
nagyúr
Továbbra sem találok működő wifi csatorna scannert, amivel láthatom melyik csatorna foglalt.
A Netspot valami külön sz@rt kér, az Airport nem csinál semmit. Tényleg nincs még fizetősben sem ilyen app, ami android alatt tömkelegében van a Playben?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CrAzY88 #231734 üzenetére
Én is szoktam a kádba telefonozni, de határozottan emlékszem, hogy az apple garanciánál szó van arról vagy valahol volt szó róla, hogy a gőzt nem bírja a készülék. A vizet igen, tehát egy pohár vízbe beleteheted az iphone-t, az nem nyírja ki... de sok gőzben tartás az igen. Gondolom a víz szemcseméretén van a lényeg ilyenkor.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Krisz79 #231719 üzenetére
Háát mennyire szoktad szét flashelni, személyre szabni, variálni a telót? Mert iOS-nél nem nagyon fogod. De ha kell a minőség, az egyszerű mindig működés, a jó hangminőség zenében és telefonálásban, akkor szeretni fogod. Bár hozzá kell szokni, hogy nem lesznek Process leállások.
Én már váltottam régebb androidról iOS-re, majd iOS-ről androidra, aztán vissza. De ha még egyszer android kéne jókedvemből, akkor biztos beleállítanám a bicskát... oda. -
V.Stryker
nagyúr
Apple music hallgatásánál iphoneról van értelme rámenni az AptX támogatásra vagy felesleges?
-
V.Stryker
nagyúr
Apple watchal fel tudom oldani a telot?
-
V.Stryker
nagyúr
Van olyan BT füles, ami hasonlóan az Airpodshoz egyszerre tud kapcsolódni a telefonhoz és az Apple Watchhoz?
Van Airpods 2-m, de nem kényelmes, túl sok külső zaj szurodik be. Airpods Prora nem telik...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #230977 üzenetére
Na, a könyvek appot visszarakva és azzal megnyitva már oké.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #230966 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #230944 üzenetére
Nekem kereső mező sincs.
-
V.Stryker
nagyúr
Van ingyenes jó pdf olvasó? A gyári megjelenőben nem tudok oldalszamot beadni neki.... 400 oldalas pdf-nél kicsit hátrány.
-
V.Stryker
nagyúr
Ti tapasztaltok egy simes módban különbséget a a fizikai és az esim térereje között?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #228444 üzenetére
Köszönöm. Nem is reméltem, hogy lesz megoldás.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A PlayerXtreme mappájában van egy sorozatom. Azt valahogy VLC-vel le tudnám játszani úgy, hogy ott maradnak a fajlok ahol vannak? Nincs nálam Macbook... Sem pc... Csak a telefon.
-
V.Stryker
nagyúr
Az airpods tulajokat kérdezném (sima 2), hogy a hangszórónál azt a nagyon sűrű rácsos izét, hogy lehet tisztítani?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Használnám telon lévő filmek lejátszására a PlayerXtreme lejátszót. Viszont olyan gondom van vele, hogy még töltés alatt is kis idő elteltével leveszi a fényerőt. Hogy tudnám ezt kiküszöbőlni?
-
V.Stryker
nagyúr
Lehet olyan, hogy e-simmel szarabb a térerő, mint fizikai simmel?
-
V.Stryker
nagyúr
Nektek is beakad az alkalmazás váltó? Felfele legyintésre gyakran nem történik semmi.
-
V.Stryker
nagyúr
Az airpods hangszíneket hol lehet beállítani? valami beallitasnal irta, hogy ha bekapcsolom, akkor lehet majd ilyeneket allitani, de nem tudom már hol.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #225885 üzenetére
azt hol kell?
-
V.Stryker
nagyúr
Mi a bánatos pék ....ért nem marad úgy a retkes kamera ha a képarányt 16:9-re teszem? miert all vissza 4:3-as képarányra?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki osztana meg velem csengohangokat, amiket feldobhatok az iphonera? Gyari alapra tettem a telot, amit régebb kaptam tőletek, elvesztek.
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenkinek jött már az új OS? A hétvégén tettem fel az utolsó betat. Ma töröltem a beta profilt és várnám az uj szoftvert. Elcsesztem valamit?
-
V.Stryker
nagyúr
Volt már nektek, hogy Airpods egyik fülesét nehezen töltötte? Többször kell a toltobe belecsattintani.?
-
V.Stryker
nagyúr
A betazoktol kérdezném, hogy a hotspot funkció náluk is szar? Még macbookkal se tudok csatlakozni, massal se.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
herdsman12 #224370 üzenetére
Azért a wifihez kötés egy rohadt vicc.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az iphoneomról úgy 50 névjegyet valami táblázat vagy lista formájában ki kéne mentenem és elküldenem emailben. Van erre valami lehetőségem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
thomson7575 #224306 üzenetére
Én megvenném a nagyobb töltőt simán. A teló úgyis annyi wattot fog felvenni, amennyit akar... tehetsz rá 10 wattost vagy 18 wattost is.
-
V.Stryker
nagyúr
Beta 14 alatt másnál se megy a swiftkey?
-
V.Stryker
nagyúr
Hááát, nem is tudom. Feltettem az iOS 14 beta -t, de nem egy nagy szám. legalábbis ez a widgetezés kicsit túl van tolva, ahhoz képest amilyen. Majd a 3rd party dolgoknál biztos jó lesz, de így elsőre nem estem hanyat.
-
V.Stryker
nagyúr
Háttereket honnan szoktatok letolteni? Valami app?
-
V.Stryker
nagyúr
Ha beszivecskéztem apple musicban egy számot, amit valamelyik rádió dobott, azt másnap hol tudom megnézni, hogy mi is volt?
-
V.Stryker
nagyúr
Van valami youtube reklámmentesítő app vagy csak ha előfizetek?
-
V.Stryker
nagyúr
Az airpods 2 csak a dupla koppot ismeri? Van valami osszesites a vezerlesrol?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheMarci #222400 üzenetére
Köszi, megnéztem. Elvileg ok.
Itt PH-n hirdet egy srác (meg a fbon is) új airpodsokat is, doboz és kábel nélkül. Kicsit szkeptikus voltam, mert több cikkben a 40ezres hamisítványokat említették és ez pont annyi volt.
De lecsekkoltam és elvileg ok:
- mérlegen a súly 46 gramm , elvileg ez a gyári
- szoftveresen oké, kiírja az infónál a firmware-t is ami a legújabb 2D15, amit nemrég adtak ki...annyi idő alatt kínából meg manapság meg sem érkezik a másolat, hogy már ezt flasheljék rá.
- Órával is kapcsolódott egyből.
- dobozon és fülesen lévő írások stimmelnek a gyárikról készült képekkel.
- sorozatszám stimmel, garisnak is írja. - mármint miután megadtam a vásárlás dátumát.Ami kicsit befosatott,hogy az elején az órával minden f.szom baja volt. pl. telefonnal zenét indítva mindkettő szépen szólt. Órára átváltva onnan indítva podcastet vagy zenét, csak az egyik szólt. Meg akadt előtte, meg ilyenek. Aztán visszatettem a tokjába, majd újra ki és most utána már oké. Lehet valamit kommunikált még.
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Mi lehet beállítva vagy kikapcsolva, mert ma kétszer is hívtak, hogy hívtam őket, csak nem szóltam bele. Egyik esetben egy bejövő hívás után csak zsebrevágtam a telefont, a másiknál nem tudom. Ki lehet ezt valahogy küszübölni? i11
-
V.Stryker
nagyúr
A sima lightning csatis appke fuleshez kepest az Airpods 2 milyen? Halkabb, hangosabb?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Gyereknek valamilyen más módon kell vagy lehet apple fiókot létrehozni? Gondolok itt arra,hogy ha jól emlékszem kötelező bankkártyát megadni, de ugye a gyerek accountjánál ezt nem szívesen tenném meg.
-
V.Stryker
nagyúr
A wallethez bármilyen kártya hozzáadható? Vagy kell takogassa a bank?
Más kártyák? Pl ikea family?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy olyan gumi biszbaszt sima airpods-ra, ami ilyen vékony valami, hogy ne essen ki a fülből? Én is megtalálom aliexpressen, de olyat keresnék, amit már valaki próbált és bevált minőség.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
norbertoth #221554 üzenetére
Köszönöm.
Ebből biztosan alig használt lesz 35k-ért.
-
V.Stryker
nagyúr
Szokott valahol néha akciós lenni az Airpods? sima, 2-es.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek egy 4S (9.3.6) -os szoftverrel mennyire működik mostanság? értem ezalatt, hogy megye még vele az itunes, az iclouddal kompatibilis-e és esetleg a Lokátor app az iPhone 11-el látni fogja-e?
A gyereknek gondolnék egy olyat, ami nem kár érte ha elveszik, eltörik és azért a 4S, mert ezzel a régi csatival van egy JBL dokkoló és akkor zenét is hallgathatna vele. -
V.Stryker
nagyúr
Valahogy megoldhato hogy a waze hivasnal ne menjen hàttérbe?
-
V.Stryker
nagyúr
Ha vettem egy appot ami fos, hogy tudom visszakerni a penzem? Elvileg erre van lehetőség.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nekem ez a sima apple füles nem áll meg a fülemben, csak mindenféle gumiharangos, de az Airpods Pro nem elérhető nekem árban.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez a sima apple füleshez, AirPods1-hez van-e valami nagyon vékony szilikon akármi, amit ha ráhúzok, nem esik ki a fülemből? -
V.Stryker
nagyúr
Nem úgy volt, hogy valamelyik frissítés után maszkban is felold a faceID? Ehhez képest egy rohadt napszemuveges képet se enged hozzáadni, mert el van takarva az arcom.
-
V.Stryker
nagyúr
Rádiót hallgatni a TuneIn-en kívül van más, jobb?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #219664 üzenetére
Az a kiírása szerint csak némítja a hívásokat.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Valahogy be lehet állítani hogy tiltva legyenek a bejövő hívások? Azt szeretném elérni, hogy megosztom a netet a telefonról a notinak és ne lehessen bejövő hívás,hogy ne szakadjon meg az internetelérés a notin.
-
V.Stryker
nagyúr
Ti tapasztaltok random app bezáródásokat? Youtube, sygic is simán használat közben becsukja magát. i11...
-
V.Stryker
nagyúr
Van valami app altató progi? Pl ha lefekveskor filmet, zenét teszek és bealszok, akkor kapcsolja ki a lejátszást vagy ilyesmi?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #219152 üzenetére
Pl a Google Maps-ban sokkal jobb az amikor alternatív utvonalat ajánl menet közben, mutatva, hogy merre lekanyarodva lenne a másik útvonal, milyen időváltozással. Az sokkal átláthatóbb. Pl. Illetve a waze szerintem kicsit jobban terheli a telót.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nord_ #219147 üzenetére
Azért merem állítani, hogy 90%-ban jól van jelezve és van jelezve. Mondjuk én sem száguldozom, sőt pályán sem megyek 130-al.
Viszont ami még egyes naviknál nagy előny, hogy nem kell kikeresnem egy címet, csak elég a cég nevét beírnom és ő kikeresi. Ez nekem pl. nagy segítség minden nap.
De tény, egyik sem igazi. Vagyis ha a google maps-et összegyúrnák a wazeval az én kedvem szerint, akkor jó lehetne. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
nord_ #219139 üzenetére
Te használtál életedben waze-t? Nem abból van ott infó, hogy a rendőrség közzéteszi. Hanem, hogy az előtted elhaladók bejelölték. Jóval előtte látod.
Mivel a wazet sokan használják, így nagy eséllyel ezek a jelülések megvannak. Kb egy hónappal ezelőttig használtam google maps-et, mert navira, meg alternatív útvonal jelölésre szerintem jobb, de hiába van benne a lehetőség, a felhasználói mégsem használják, úgy mint a wazenél.TomTom-nál mi ? Sygic van nekem is, megvettem a világtérképest, az is tom tom alapú, de ott se nagyon van rendőr jelzés, illetve néha olyan f@szul tervez, hogy eldobom az agyam... értsd... nyílegyenes a-ból b-be... ebbe ő beletesz még legalább egy-két karikát. Indulás előtt mindig le kell csekkólni, hogy mennyire akar megszivatni.
Más kérdés,hogy a Waze is néha kiséletezik az emberrel. Mintha csak azért vinne egy bizonyos úton, minimális kerülővel, hogy meglegyen az infója,hogy milyen ott a forgalom. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
bigdady #219136 üzenetére
Tudom, hogy benne van,csak nem használják, így nagyjából érdektelen kategória. Benne lehet, ha a kutya nem használja. A waze nem a kedvencem, de azért már mentett meg párszor.
Illetve a sebességhatár jelzés nincs benne... legalábbis egy hónapja nem volt benne, hogy lássam mennyivel lehetne menni és ahhoz képest mennyivel teperek. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok javasolni hálózat scannelő appot, ami mutatja, hogy milyen eszközök vannak a hálózaton, illetve meg lehet nézni, hogy a wifi melyik csatornája van tele, stb.
lehet fizetős, de egyszeri fizetős, nem havonkénti levevős.
Eddig a Fing-et használtam, de undorító módon lett tele reklámmal.
-
V.Stryker
nagyúr
Ne szivassatok. Tudatlan vagyok, nem vak.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm, látom ez mindenkinek rutin.
Esküszöm nektek, ez már vagy a negyedik iphoneom, de ez nekem akkora ujdonság volt, mint ide Pakisztán.
-
V.Stryker
nagyúr
A párommal mindketten dualsimes módban használjuk a készülékeinket. Az lenne a kérdésem,hogy ha küldök neki egy üzenetet, azt hogy tudom megnézni, hogy iMessageként ment-e el vagy sms-ként?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #218788 üzenetére
Köszi, ezzel nincs is gond. Valahogy úgy is át lehet küldeni, hogy közben a telefon utána már nem kell ott legyen?
-
V.Stryker
nagyúr
Egy YouTube videot hogy lehet átküldeni Apple TVre?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheBikerider #218361 üzenetére
Én pont fordítva vagyok. A vlogger srác stílusa nekem bejön, könnyed szórakozással jön át az infó. A Tech Laci videóit is néztem, ha valami infó kellett, de számomra nincs élvezeti értéke. Mintha egy nyolcadikos kocka srác mondana okos dolgokat.
Nem vagyunk egyformák. És jó ez így. Mindenki megtalálja a magának valót.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Két kérdésem is lenne:
- valamiért nem zár le a képernyő. Pl. kocsiban indítok egy hívást telefonkönyvből. A hívás végén a telefon visszaugrik a telefonkönyvre és ott köszöni szépen elvan, még a fényerőt se veszi el, töltés alatt sincs pedig. Talán a jófogás appal próbáltam és még 15 perc után is aktív volt a kijelző.
- megoldható, hogy ha a kocsi bt-hoz csatlakoztatva van, attól még minden értesítési hang a telefonon szóljon? email, messenger, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #218321 üzenetére
Ezkiezmitakar?
mas: Telekomos esimmel es telenoros fizikaival hasznalom a telefont es fokent a telenorosrol telefonalok. Nem tudom mas is tapasztalt-e hasonlot, de nagyon gyakran szakadnak meg a hivasok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TheBikerider #218317 üzenetére
Akkor sajna marad az olvézontop.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #218315 üzenetére
Premium nélkül is megy? már elő vagyok fizetve a spotifyra.
-
V.Stryker
nagyúr
Háttérben szólhat valahogy a youtube?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest