- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok
Akik home gombos iPhone-t birtokolnak , megtennék azt , hogy kipróbálják beállításokon belül általános / főgomb három állítási lehetőség esetén add visszajelzést a készülékük vagy csak nálam nem? -
-
-
-
-
-
-
Eddig én is pozitívan tudok nyilatkozni , főleg akku terén . Kis SE az alap tizenhattal estétől reggelig képes volt 8~13% esni . Most 93%-on állt este és most reggel is.
-
-
Hol tudnám beállítani , hogy a Facebookon belüli böngésző helyet inkább a Safarin nyissa meg automatikusan ?
-
válasz
Fritz Teufel #273841 üzenetére
+1 Spigen , most is az van rajta .
-
-
-
-
-
válasz
MaddeNNNN #261677 üzenetére
“” nyáron munka közben annyira felmelegedett UAG tokban el kellett ásnom, hogy visszahűljön. “”
Hát nem sűrűn olvasok ehhez hasonlókat .
Nekem Is SE2020 van megjelenésétől számítva szinte azonnal megrendelve. Jelenleg az akkumulátor 91%-os .
Bár én nem használom ennyire extrém üzemmódban mint te . -
-
-
-
-
-
Sungoo & Gixxer88 & lugosi
köszönöm hogy leírtátok a tapasztalatokat . -
Sziasztok .
Van egy olyan problémám , ami már egy ideje érint . Jelenség az , hogy hiába van aktiválva a háttérben való applikációk frissítése , de hiába várok akar napokig , nem történik semmi.
Most is van 14 alkalmazás ami nem indult el .
Mit kellene még ellenőrizni ? -
-
-
Sziasztok.
Van arra valamilyen lehetőség , hogy a Safari egy adott oldalt automatikusan lefordítson ? -
-
Lenne egy láma kérdésem .
Még soha nem rendeltem az Apple Storeból.
Na most az a fránya vezérhangya nem hagy békén és ha rendelnék onnan egy I13-at , akkor a garancia ugyanúgy egy év lesz ? Vagy már három ? -
-
-
GsmArena IPhone 13 teszt. [link]
-
-
válasz
runner 125 #251254 üzenetére
Hát így olvasva nem hiszem , hogy megéri a javíttatása.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Ron Swanson #249776 üzenetére
I13 egyre jobban meggyőz ,
-
-
-
-
válasz
Alonso0180 #249485 üzenetére
Alap 13-as végre érdemben is megfelelő akkumulátort kapott.
Bár nem hisztiztem volna , ha ennél is nagyobb lett volna . De nem vagyok telhetetlen. Már ennek is örülök . -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
burgatshow #248091 üzenetére
-
Köszönöm , majd írok mire jutottam.
update :
Kényszerített újraindítás után helyreállt minden . -
Sziasztok .
Lenne egy olyan problémám , hogy iCloud biztonsági mentést nem tud készíteni a készülékem tárhely hiányra hivatkozva . De most jön a csavar . Mivel sem képeket és egyéb mást nincs bekapcsolva mentés szempontjából csak a Kontaktok , jelszavak és egyéb fontos hasonló kaliberű dolgok , így egy picivel több mint egy év alatt értem el az 520 MB-ot így ugye lenne vissza 4,5GB -om .Mi alapján tudnám megnézni, vagy hol amiatt nem engedi sem automatikusan sem kézi üzemmódban a biztonsági mentést készítését ?
Van ahol listázza a feltölteni kívánt adat nagyságát ? Vagy hol induljak el a problémát feltárni ? Köszönöm .
-
-
válasz
kakuk.tamas #246553 üzenetére
-
-
-
-
-
válasz
peugeotmate #245527 üzenetére
Ebben nem szeretnék állást foglalni .
-
válasz
WhiteAngel89 #245525 üzenetére
Egyszerűbb az egész történet ha csak akkut cserélsz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
BigBlackDog #244441 üzenetére
Ha kiállított készülékek voltak , akkor a sok különböző érdeklődő hatására legyen bármilyen gyártó és rendszer , egy idő után mind “elfárad”.
Lehet egy újraindítás követően másképp lenne. -
-
válasz
feddel #244386 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján jó választás lehet spigen liquid crystal sorozata . Vannak erősített átlátszó plusz sarok védett . Sima átlátszó , enyhén színezett is , ez esetben kicsit “ füstölt “ hatású átlátszó tokot javasolnám mert ott a sárgulás későbbiekben sem fog zavaró lenni .
-
-
-
válasz
BigBlackDog #244256 üzenetére
" Ezek szerint csak a FaceID hiánya a negatívum a SEv2 esetén?"
-Nos itt már neked kell mérlegelni ez ügyben hogy hátrány vagy sem. Ahogyan többiek is írják nem feltétlen negatívum, hisz Touch ID egyszerű,biztonságos,gyors és egyben vált dolog.Ki kell próbálni egy MM-ben ahol ki van állítva, ezt tudom ajánlani.
-
válasz
BigBlackDog #244252 üzenetére
" De utána olvasva ebben egy viszonylag régi vas van, csak új a burkolat és a szoftver."
Szerintem kevered a dolgokat, ugyanis pont az ellenkezője történt, Iphone 8 házába került az új A13 Soc, ami az Iphone 11-es szériában is megtalálható., vagy már számodra ez réginek számít? -
-
válasz
BigBlackDog #244237 üzenetére
XR-t javasolnám.
-
-
válasz
ILLDisPozed #243816 üzenetére
Még engem sem.
-
válasz
szabonagyur #243323 üzenetére
Mondhatni diszkrét .
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest