Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
szekfizsolt #31582 üzenetére
Nem tudom mi a gond a hirdetéssel. Jogilag nem lehet belekötni. Sehol nem írja, hogy Apple, és azt sem hogy iphone. Ez kérem egy ipone
Jó a leírás az durva, hogy csipiesz és társai
-
Mr. Teddy
őstag
Nem értem mi a franc van. Itunes-szal az iphonera szinkronizáltam régi iphoneon felvett mov fileokat. Egy gond van, hogy a video appon belül ott a lista, de ilyen inaktív halványan jelenik meg a videó. Zenéknél már csinálta egyszer ezt, most videóknál. Nem tudja valaki mi lehet a megoldás? A telefont már újraindítottam. Semmi.
mod: most a végén feltette. De így sem tudja az imovie app megnyitni. Akkor a kérdés módosul. iMovie app-ba hogy tudok PC-ről feltenni mov fájlt, majd szerkeszteni? Camera Roll-ból tud beimportálni csak videót.
-
Mr. Teddy
őstag
Nem tudtok olyan windowsos progit, amivel nagy tételben az összes jpg kép orientációját szinkronba tudom hozni az exif infojában levő értékkel? Ugye iphone ha felvesz képet a tájolást exifbe írja, de csomó program nem az alapján nyitja meg. Át akarom forgatni az összes képet a tájolásnak, majd átírni az exifet, hogy passzoljon.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
erdoke #31392 üzenetére
Igen, ezt furcsálltam a dologban, túl bagatel hiba lenne ez. Pedig ez a hatalmas "indok" hogy miért "soha" iphone, és hogy ez androidon ment. Nem értem. Ahogy utána olvasgattam, ios és microsoft terén is voltak patchek, amikkel javítgatták az exchange-et.
Mindegy is, csak kíváncsi voltam, hogy ez más részéről is előjött. Lehet volt ilyen hiba, csak lehet nem feltétlen iphone volt az oka... -
Mr. Teddy
őstag
Egy haverommal beszéltünk ilyen iphone vs androidos mobil kapcsán. Azt mondta, hogy az iPhoneban az exchange szerver kezelése nem jó. Volt olyan, hogy naptár bejegyzést átraktak másik eszközön, és az iPhone nem áttette, hanem létrehozott még egy naptárbejegyzést. Kicsit furcsálottam a hibát, túl bagatel lenne, de azt mondja, hogy más is megerősítette ebben, hogy ez igen, egy ismert hiba.
Lehet ez pár éve volt, de ti emlékeztek, tudtok ilyen hibáról? Csak kíváncsi vagyok, mert furcsa lenne, ha ez így nem menne, szerintem sokan használják ezt a levelező protokollt...
-
Mr. Teddy
őstag
Hú gyerekek, zseniális ez az Auxo, nagyon látványos, meg minden, de random kifagyogatnak az eddig stabilan működő appjaim. Lehet régebbi a verzió amit felraktam, de az biztos, hogy 1-2 verziófrissítés és tökéletesen hibátlan lenne az újabb is, így részemről kihagyom a dolgot. Ha ilyesmivel akarom magam szivatni, akkor elcserélem az iphonet egy androidos telefonra...
-
Mr. Teddy
őstag
Budapesten másnak sem megy a t-mobil 3G?
Kapcsolat megvan, de semmi oldalt nem tölt be, lényegében nincs net. -
Mr. Teddy
őstag
Ja hupsz, nem szóltam
Tegnap kikapcsoltam az imessaget, mert nem ment el egy üzi, vagy a másik fél épp nem volt neten, vagy nem tudom.
Na most megyMondjuk azt meg kell hagyni, hogy tegnap este ettől függetlenül nem ment valamiért, azért is lőttem ki, mert ugye megállt a küldés végén. És nálam lehetett a hiba, mert most jött olyan imessage, amit akkor kaptam volna meg, amikor bekapcsolva volt még.
-
Mr. Teddy
őstag
Nálatok imessage megy rendesen? Most nézem, kb senkinek nem tudok imesseget küldeni, pedig a héten ment rendesen.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kryczek #29912 üzenetére
Én 3 napja frissítettem 5.1.1-ről 6.1.1-re a 4S-em.
Szoftveres téren minden jobb. Minden animáció finomabban megy, görgetés, lapozás, bár lehet az én rendszerem egész régi volt. Már a térkép sem gond, mert van gmaps, ugyanakkor egész tetszik ez az új gyári is. Szóval funkciókra jobb.
Akksi kérdést nem sikerült még magamban tisztáznom. De lehet nem változott semmit a fogyasztás. Úgy érzem egy picit mintha csökkent volna, de nem tudok objektív mérését végezni, így lehet rosszul érzem.
-
Mr. Teddy
őstag
Most már baromira érdekel, hogy mi ez az auxo? Több napja erről beszélgettek, és fogalmam sincs.
mod: közben megnéztem yt-on. Hát nem tudom, én részemről nem gányolnám szét ilyennel a telefonomat. Kommentekben is írják, hogy össze vissza crashel. Meg túl sok fölös van benne. No mindegy.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
skidrowkill #29815 üzenetére
Lehet az UAC vagy mi a franc a neve, szóval a jogosultsági beállítások magasan vannak.
Rendszergazdaként szerintem mennie kell. Vagy húzd lejebb a csúszkát a win beállításokban. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
bradam #29726 üzenetére
Ha ilyen -3-4 fokban van a telcsi, előfordul, hogy magától ki is kapcsol. Enyém is így tette. Szóval ha aktívabban használod, szerintem belső zsebben érdemes hordani.
Amúgy nem tudom, hogy hidegben többet fogyasztana-e, nekem teljesen jól bírta a telefnom. Wifi, 3G nélkül alapból még jobban is mint, itthon. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
CharlieDrop #29716 üzenetére
Hát gondolom kapacitásfüggő, de vékony tokból sok naftát ne várjál. És szerintem az ilyen rendes hátlapos tokok igen csak drágák is szerintem.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
CharlieDrop #29713 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened. Azért ezek a hátlap akksik lehet jók, de fixen toknak használni, szerimtem eléggé vastagok. Inkább szükség esetén tenném fel, alapból vékony tokot tennék a telefonra, noha nem szoktam tokban hordani.
@bradam témaindító kérdésére még visszatérve, szerintem azt a 8 órás síidőt ki kell bírja az iphone. És nem hiszem annyit használnád közben, biztos vagyok benne, egy unatkozós vonaton 2 óra alatt többet használod, vagy csak munka közben
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
CharlieDrop #29711 üzenetére
Amúgy én vettem egy Yoobao 7800mAh-s fekete kocka külső akksit, igaz nem hátlapos, de azzal 3-4x fel tudom tölteni az iphoneom. Egész jól bevált.
És tök kényelmes is, mert nem csak akkor használtam (használtuk) amikor nem voltunk konnektor közelében, hanem beszélgetés, kártyázás (ne adj isten italozás...) közben az asztalon bedugtam a telcsit és nem kellett konnektor után kajtatni.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
bradam #29709 üzenetére
Szerintem síeléshez bírná. Feltételezem wifi és 3G is offon lesz, hacsak nem itthon síelsz és nem roaming netezel.
Én még használtam az iSki Tracks nevű appot ami a gps alapján logolta a csúszásaim. Egész nap bírta az akkum, igaz 4S-em van.És igazából ami keresztbe tett a telefonnak, az a hideg, mivel szó szerint egyik nap lefagyott a teló
-4-5 fok lehetett, tehát nem olyan brutál hideg, és kikapcsolt...
-
Mr. Teddy
őstag
Én tegnap frissítettem 6.1.1-re és backupból töltöttem vissza a beállításokat. Nekem megmaradt a push.
Igazából azt nem tudom, ha eleve exchangeként be lehet állítani, akkor az már pushként fog lejönni. Mert igazából magát az exchange beállíthatóságot szünteti meg a google, olyan szerintem nem volna, hogy beállítani lehet az exchanget, de pusht nem küld. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kicsirics77 #29657 üzenetére
Akkor lehet, ha nyom az ember egy restoret, és újként akarja a telefont használni, akkor valami kis cydiás okossággal be lehet mókolni a gmailt is, és akkor nem megy végig a setupolás.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kicsirics77 #29653 üzenetére
Kérdés itt, hogy a beállítás és az újra beállítás és a backup visszatöltés mennyire különbözik.
Létezhet, hogy ezentúl is menni fog,esetleg, ha újra beállítjuk? Lehet csak az a különbség, hogy első beállítás, vagy már korábban volt?
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Ez a batteryinfo lite mennyire pontos?
Feltettem, ránéztem az akksira és érdekes.
Max Capacity-ra azt írja: 1168mAh, Elvileg 1430-nak kéne lennie, iphone 4S.
Cycle Count 295Lehet javítani az akksin valamit?
-
Mr. Teddy
őstag
Ha tolok egy restoret, és backupból töltöm vissza a beállításokat, akkor is bukom a gmail exchange beállíthatóságot?
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Érdekes hibát vettem észre. Valami gubanc lehet a telefonomnál biztos.
iTunes-al appot vagy könyvet akarok felszinkronizálni, akkor azt csinálja, hogy lefut az itunesban a szinkronizáció, viszont a telefonon csak az ikonok (könyvek) jelennek meg, bennük a fekete másolást jelző üres csíkkal, mintha még várakozna arra, hogy felmásolódjon. De az a baj, az itunes már befejezte a szinkronizációt, így ez kb így marad.
Valami ötlet? Lehet restore lesz akkor már időszerű. -
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Gugliztam egy sort, hogy milyen app váltaná le a gyári 'music' appot, mert még mindig nem elég ergonomikus számomra a kezelése, és playlistbe rakás botrányosan rossz. Azt olvastam, hogy a 'Muxica' app egész jó. Épp venném meg, erre kiírja, hogy csak ios6-tól lehet.Most ios 5.1.1-em van a telcsimen (4S), megéri ios6-ra váltani?
Bár előbb vagy utóbb úgyis muszáj leszek váltani, mert fogynak az appok az ios5-re, de egyelőre még napolnám a dolgot. -
Mr. Teddy
őstag
Jó, legyen a 40k helyett 25k vissza. 15k különbözet: jobb kamera, javított szériahibák, gyorsabb, stb, stb...
Mondjuk én eleve újonnan vettem 2 év hűséggel. Eleve csak 8GB lett volna 4-ből és én 32-est vettem, már csak innen is kiesik a 4.Amúgy nem tudom, de régebben amikor néztem a használt piacot, 4S-ek olyan 120k körül mozogtak, 4-ek 70k között. Használtan.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
D@niel #27016 üzenetére
Hogy le is játsza az music appon keresztül, vagy csak a fájlok kellenek?
Vannak olyan appok, amik tunak webszervert létrehozni. Ha azzal létrehozol, akkor a notiról böngészőből belépsz és feltöltöd az albumot oda.
Vagy esetleg dropbox, google drive, és egyéb felhős dolgon keresztül -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Octopus21 #26996 üzenetére
Igen, erre gyanakodtam én is, hogy a 16gb-os verziók között kb nincs árkülönbség. De ha van, azt 1-2 év után, amikor esetleg eladná az ember a telefont, ugyanúgy megmarad. Tehát értékben többet ér a 4S. Tudásban is jobb.
8gb 4 és 16gb 4S összehasonltása felesleges kb.Amúgy én 32GB alá nem mennék. 16 is karcsú, főleg, hogy a rendszer elfoglal egy csomót. Elutazol külföldre, azt hiphop betelíti a HD video a tárhelyet.
Persze ez egyéni igény szerint változik.
-
Mr. Teddy
őstag
Mennyi árkülönbség van jelenleg a 4 és 4S között, hogy egyáltalán szóba jön nálatok a 4 megvétele?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #26926 üzenetére
Mert mi a baj az ios6-tal? JB hiánya? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #26918 üzenetére
Fekete 32GB-os. De nem vagyok oda a fehér telcsikért, ha épp azod van, így most maradnék ennél
Plusz serialja be van regelve egyetemi developer készülékek közé, így kell appfejlesztéshez. -
Mr. Teddy
őstag
Uh, illetve még egy kérdés, meddig lehet a gmailt echangeként beállítani?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom egy restore-on. ios 5.1.1-et még gond nélkül shsh vackolódás nélkül lehet restoreolni?
6-osra nem akarok frissíteni. -
Mr. Teddy
őstag
Ismerősöm megkért, hogy frissítsek fel egy iphone 4-et a legújabb szoftverre. Most a telefonon ios 4.2.1 fut. Ha backupolom, akkor 6.01-re frissítés után gond nélkül visszamegy a backup?
Ilyen kontaktok, sms-ek, stb dolgok jók lennének ha megmaradnának. Fotók már lelettek mentve, az appokat le lehet tölteni egyszerűen újra. -
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
szentkuti11 #24934 üzenetére
Pár hónapja havernak néztem itt apróban iphonet. Kérdeztem, hogy mégis, hogy lehet hogy új telefont árul, mégis piaci ár alatt. Erre jött a "gariból visszakapott készülék". Ebből már pontosan jól tudtam, hogy ez is simli útján lett kicseréltetve, normál esetben nem adja el senki a telefonját gari után, hanem örül, hogy kicserélték.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
erdoke #24821 üzenetére
Nem rossz. Igaz a wayteq annyira nem nagy márka, de az ebay-es noname vackoknál jobb az biztos. Azok a legalják, egyszer rendeltem ebayről alulra csatlakoztatható akksit, semmit nem ért kb. Bár nézegetek még. Láttam egyik márkából ilyen cső alakú dizájnos akkukat, azok tetszettek.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire van képben a külső usb-s akksikkal kapcsolatban, de nem tudtok ajánlani egy olyan külső akkupakkot, ami 1-2x újra tudná tölteni a 4S-em? Igazából egy ilyesmire úgy 5-6k-t szánnék, szóval ha valaki tud ilyenről, kérem írja meg.
Köszi! -
Mr. Teddy
őstag
Jaja tudom, hogy nem foglalkoznak a T-s mobilokkal az AppStoreok. És tudom azt is, hogy a t-mobil nem rendelkezik túl vevőbarát hozzáállással.
Most, hogy az iphone5-nél hatalmas kedvezmény nincs is a t-mobilnál 2 éves hűségre, egyre jobban azon agyalok, hogy majd appstoreból veszem a kövi telefonom. -
Mr. Teddy
őstag
Na mindegy, azt tanácsoltam, hogy azért vigye vissza a t-mobilhoz. Külföldi fórumokon is olvasgattam, hogy másnál is volt az, hogy vigyáztak rá, meg minden, és karcos lett. Mondjuk azt írták, hogy apple storeba vitték vissza és cserélték, de a t-mobilnak is meg kéne ezt tennie, ha valóban hasonló a szitu.
Sőt érdekes itt írnak egy ilyet is: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1458326
"My launch day 5 was similar to yours after a couple weeks of use. I thought they were scratches but they turned out to be hairline cracks in the glass. The Apple store near me replaced the phone no questions asked."
Próba cseresznye...
-
Mr. Teddy
őstag
Egy haverom kapott egy iphone 5-öt karácsonyra. Panaszkodik, hogy nagyon karcolódik az üvege. Van már rajta egy nagyobb karc, meg több hajszál. Nem láttam még, hogy milyenek, de létezhet, hogy az i5 üvege jobban karcolódik pl. az én 4S-em üvegénél?
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
snooze #23229 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy a tokba, fóliába így beleraksz a használat során vagy 10k-t, azt is bele kell számolni. Tehát 10-15k-val olcsóbban megy el, ha tényleg a kutya szájából tépték ki a telefont, cserébe megspórolja az ember a drága tokokat. Amikről még mindig megoszlanak a vélemények, hogy a tok alá került por jobban karcolja a telefont, mintha nem volna.
Nekem 4S-em van, normál használat mellett semmi karc, nyom nem látszik rajta. Leesett 2x, abból a kijelzőn egy kis karc, és körbe egy kis nyom van. Én szerintem tok használata mellett max a balaesetből keletkező kárt lehet minimlaizálni, és nem a használatból keletkező károkat.
Persze mindenki úgy használja ahogy akarja -
Mr. Teddy
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával 4S-en, hogy a felső lock gomb nem kattan rendesen, és nehéz megnyomni? De nincs kedvem cserélni alkatrészt a telefonon... Gondolom másképp nem orvosolható.
-
Mr. Teddy
őstag
Ti hogy csináltok iphone-nal közeli fotót? Én próbáltam közelvinni az asztali lámpán, majd úgy fotózni, de gyanítom a lámpa 50hz-es villogása miatt a fotó sajna fekete csíkos lett... Valami ötlet erre?
-
Mr. Teddy
őstag
Aki whatsappot használ, annak működik rendesen? Én nagyon nagy késedelemmel kapom meg a notificationt, márha egyáltalán megkapom.
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Be akarom dobni iphone 4S-em gariba egy porszem miatt az üveg alatt. Tavaly nov 5-én vásároltam, apple oldal szerint 4-ig garis a telcsim. Azt tudom, hogy szerviz nincs hétvégén. Jól tudom, hogy az holnap, 5-én még be tudom vinni, apple gari ide vagy oda, a hivatalos gari vége a 5-e lenne, ugye?
Illetve aki már vitt vissza így, tartozékokat elvitte, vagy ha elviszem, és cserélik, akkor kompletten cserélik az egészet? -
Mr. Teddy
őstag
T-mobil blokkolja vibert? Kuldtem uzit azon ismerosnek, de nem ment el. Csak hogy tudjam hogy net szarakodott vagy a t.
-
Mr. Teddy
őstag
Ez így van. Viszont az tény, hogy a telefon és előfizetési díj itthon nem drágább, szerintem hasonló áron még több a szolgáltatás is, tehát csak árképzést tekintve itthon talán jobb vétel egy iphone mint kint. Az appstore árakon látni, hogy az átváltás, artisjus, és a magasabb áfa a difi kb. (Bár az iphone árával kapcsolatos egyik fórumban váltig állítják, hogy igen, nálunk a legdrágább, és nem az áfa miatt, meg az adók miatt, hát hogyne)
Az más kérdés, ami az embernek fáj, hogy ugyanazért a pénzért nálunk többet kell dolgozni. És a játék kedvéért, ha átkalkuláljuk az árakat amerikai érzetűre mindjárt kiderül, hogy a gyorsétteremben dolgozó krumplisütő is megengedheti magának a telefont.
-
Mr. Teddy
őstag
�Hali!
Keresgéltem, de még nem találta pontos választ arra a problémámra, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy amikor nyitva van (előtérben) a message alkalmazás, akkor ne rezegjen ha jön üzi? WhatsApp tök jól csinálja, ha nincs előtérben akkor nem rezeg, ha leteszem, vagy lockolok (bár ekkor nem mindig), akkor rezeg a telcsi. Nem lenne rossz ez, mert imessaget ezért nem szeretem "chat" szerűen használni. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
dezs520 #13842 üzenetére
Akkor sanszos ezen szigorítottak. Mondjuk ügyintézője válogatja. Haverom úgy intézett cég nevében ügyet, hogy az alkalmazott csak ránézett és "jó ezt láttam" a meghatalmazást. Semmi másolat, semmi eredeti példány. Megcsinálta a módosításokat és kész, nyoma nincs róla ki kérte, hogyan, stb...
Kb meg kell próbálni több helyen, aztán hátha valahol átveszik javításra.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Richard #13839 üzenetére
Ez érdekes, mert [ez] alapján minden további nélkül lehet.
"Amennyiben ön magánszemélyként meghatalmazással szeretne szerződést kötni, közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazás szükséges. Kivételt képez az ügyvédi meghatalmazás, mely esetben a meghatalmazott ügyvéd a meghatalmazó magánszemély nevében a szerződést megkötheti."
És ez a szerződés kötés. Ügyintézésnél nem kell ilyen komoly meghatalmazás. Kb ha tudod az ügyfélkódot, máris ügyet intézhetsz. iPhone premieren gyanítom sokan nem vittek rendes meghatalmazást.
-
Mr. Teddy
őstag
Ha gariban cserélik a készüléket T-Mobilnál, a kicserélt készülékre mennyi garanciát adnak? Megadják a kötelező egy év garit?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
BossBoss #12901 üzenetére
És ilyenkor a garancia újra egy év volt, ahogy kéne? Vagy bejátszották a 3 hónapot? Végülis mindegy tényleg, novemberig garis a mostanim úgyis. Csak ne valami refurbishedet adjanak, ami talán nagyobb eséllyel lesz hibás :S
Mod: Ok, értem. Akkor a kérdés csak az, hogy mennyi garival, ha egy év akkor nekem mindegy, de ha 3 hónap, vagy ilyesmi, akkor jó kérdés.
-
Mr. Teddy
őstag
Ha van egy porszem a 4S-em kijelzője alatt, azt elvileg cseréli a t-mobil? Novemberig garis, így ha igen, akkor lehet beadnám gariba.
-
Mr. Teddy
őstag
Haverom akar egy iphone 4S-t venni ismerősétől. Az ismerőse azt mondja, hogy németországban vette függetlenül, +1 év garival. Lecsekkoltan apple oldalán, ott október 30-ig tart a gari. Ha vett rá apple care garit az megjelenik a weben? Illetve ha németországban vásárolta így, itthon lehetne egyáltalán gariztatni?
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
manchester85 #11149 üzenetére
Az iPhone 4S esetében is roszabbak voltak a konstrukciók a T-hez viszonyítva? Mert ez esetben én is simán elképzelhetőnek tartom, hogy azért susmusol a voda.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Kashim #10953 üzenetére
Ú bakker, ezen agyaltam a nap folyamán, hogy vajon fejleszteni lehet-e még a gmapsel, vagy automatice átment apple térképbe. Sajnálom. Ha kiforr, akkor oké, addig meg marad az ios5 nálam.
Azon progikban is átment a gmaps újra, ami még ios5 és korábbi verzióira lettek megírva? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
HUNPSP #10933 üzenetére
Én kipróbáltam anno, mikor kijött, de akkor nem tetszett annyira, aztán nem is használtam. Nekem a google mapses megoldás nagyon korrektül kiadta a dolgokat, így nem is gondoltam, hogy visszatérek arra.
(#10934) DanielK: Apple-ös hozzáállás szerint, igénylem a "just works" dolgot. Pláne ennyiért. De ezen túllépve, kicsit bagatel hibák vannak benne, természetesen apróbb hibákat megértek, de ez ezek szerint hemzseg tőle. De igazából én a bkv-s útvonaltervet hiányoltam elsődlegesen, nem is a pontos utcaneveket. Amúgy a TomTom sem ma kezdte, tehát a térkép maga nem totálisan új, az adatbázis legalábbis nem kéne, hogy az legyen.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #10928 üzenetére
Kicsit cink, hogy többmillió felhasználónak kell béta tesztelnie a térképet.
Van már valami hír a gmaps appstore-os változatáról? Addig nem frissítek, amíg nem lesz kint az az app, a BKV-s útvonaltervezést sokszor használom, és igen jó.
-
Mr. Teddy
őstag
Hm, azért ez a kopás zavaró kicsit. Leejtettem párszor a 4S-em, annak az üveg körüli gumis része nyomódott be, meg egy helyen a fém keret karcolódott meg, de a szín ugye megmaradt. Viszont ez nagyon olyan anyag, ami ha karcolódik, sajna kopik. Sajnálom, hogy ilyen lett az 5-ös, remélem a kövi iphonera más lesz ez, és akkor nyugodtan újíthatok majd jövőre egyet.
-
Mr. Teddy
őstag
Azt meg kel hagyni, finoman emelgette a T az árait. Én tavaly médidamánia S (ikon 200 kategóriájú) díjcsomaggal vettem a 4S 32GB-ot 2 évre 145k-ért. Most az 5-ös ugyanígy 199k. Az más kérdés, hogy az áremelést nem most, hanem év elején a 4S áraival kezdte a T. Néztem is nagyot, hogy novemberben megvett telóm januárban már 50k-val többért van.
Viszont a dominos, illetve gondolom majd a független ára, nem lesz sokban különböző, mint európán belül máshol. Németországi appstore-ban azt nézem a 16gb-os 679€, gugli szerint 192k, itthon dominoban 199k. Szóval a plafon az kb azonos, az más kérdés, hogy a T nem sok kedvezményt ad, ha hozzáláncolod magad több évre...
-
Mr. Teddy
őstag
Amikor belépsz a chat részbe, majd egy párbeszédet kiválasztasz. Ott jobb felül a ... -ot és be lehet állítani, hogy mi legyen a push beállítás arra a párbeszédre.
Vagyis nekem off volt a push, és amikor rámentem egy személyre előhozta azt, hogy erre a párbeszédre akarok-e pusht, és böktem igen. -
Mr. Teddy
őstag
Én elképzelhetőnek tartom, hogy megindult a szállítás. Csak azt furcsálom, hogy "este" pakolnak és hogy látni a barna leragasztott kartondobozban az eszeveszettül telepufizacsizott, hungarocelezett rész mellett a kis dobozokat.
Na jó, igazából a szállítmányozás manapság már jóval-jóval gyorsabb, mintsem, hogy kerek egy hónappal előbb kelljen vinni a cuccokat, így ez is furi. Inkább arra saccolok, hogy európai raktárba már átjött a dolog, vagy ha netán több országra is, akkor rá van írva a dobozra, mint a frigyládára, hogy ne nyisd ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest