- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
válasz
bigdady #56957 üzenetére
Rendelés még mindig csak visszaigazolt?
Váltottam pár mailt az üzletvezetővel(?), elosztásra hivatkozva nem küldték eddig, de tegnap odaadták a PPP futárnak, csütörtök-péntek ittlesz. A rendelés állapota nem változott aznap este se, dobtam egy üzenetet hogy "most akkor ideér péntekre, vagy megrendeljem máshonnan?". Órán belül jött a mail, hogy a rendelés szállítás alatt. Kiváncsi leszek.
-
kenny123
addikt
osx alatt mivel csináltok ti csengőhangot iphonera?
-
kenny123
addikt
Milyen programmal tudom osx alól leszedni telefonról a zenéket gépre? Volt valami program régen (nyulas ikonja volt talán, vagymi?) de nem ugrik be a neve.
Köszi.
-
kenny123
addikt
Tegnap rendeltem én is egy bookbookot, max ha nem lehet vele telefonálni továbbadom.
Lithiumból rendeltem, ma reggel visszaigazolták a rendelést, holnapra esetleg odaérhet a pickpackpontba? -
kenny123
addikt
Ha meg karcolt kijelzore teszek foliat, az takarja a karcot?
-
kenny123
addikt
Benéztem beállításokba -ahol ios7 alatt kellene lennie a cuccnak-, ott találtam olyan menüpontot hogy hallókészülék mód. Lehet köze hozzá?
-
kenny123
addikt
Ios 6 alatt ki lehet kapcsolni telefonálás közben a hátsó, zajszűrő mikrofont?
Még szerencse hogy picit belemásztam a bookbook témába. I5-ön sokan panaszkodnak, hogyha visszahajtják a kihajtható részt, és úgy beszélnek, nem értik őket a vonal másik oldalán, mert bezavar a letakart mikrofon.
Ios7 alatt elvileg megoldották, de én biztosan nem frissítek, pláne nem ezért. -
kenny123
addikt
válasz
#51177472 #55696 üzenetére
Az a baj, meg lehet rendelni itthon különböző boltokban kb 16k környékén, de csak feketét, nekem meg barna kellene. Amikor telefonálsz vele, és visszahajtod, nem fura a telefonálás, hogy takarod a hátsó mikrofont? Valami ilyesmiről olvastam még neten.
Szerk: Ja, neked 4s van, ott még nem hátul volt a mikrofon.
-
kenny123
addikt
Na, látom nem is olyan rég jött fel ez a bookbook téma.
Már i4-es időszakból odavagyok érte, de még soha nem jutottam el a vásárlásig. Most megint rámjött a "kell" érzés, de sok érte az a 15-6k.
Valaki még használ ilyet? Győzzetek már meg róla, hogy kell, legyetek szívesek. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valami fotós appot tudnátok ajánlani, ami nem csökkenti a felbontást a gyárihoz képest, és van benn önkioldó?
Nem szomorkodnék, ha ingyenes lenne.Köszi
-
kenny123
addikt
Nem tudjatok, telekom szabályzat módosítása, miszerint majd tiltják a voip szolgáltatásokat olcsóbb díj csomagokban, kihat majd a viber szöveges részére, illetve az iMessage-re?
-
kenny123
addikt
A szivargyújtós töltőknek van bármiféle hátrányuk, nem veszélyesek?
-
kenny123
addikt
Jó olvasni, ahogy most hirtelen elkaszált pár embert a szopóroller. El lett mondva, hogy a gm is még bővelkedik a hibákban, és azt is lehetett tudni, hogy a gm bájtra pontosan megegyezik a hivatalos verzióval. Hát még aki a dizájn miatt siránkozik..
Végülis, csak jó másfél hónapja van kint az első béta, ami ugyanígy nézett ki lényegében..
-
kenny123
addikt
Ha még ma mentek shsh-t ios6-ról, holnap frissítek, és vissza akarnék jönni ios6-ra, lehetséges lenne?
Nem nekem kell az infó, én továbbra is óckodok a hetestől, egyik havernak kell a válasz.Köszi.
-
kenny123
addikt
válasz
logitech25 #49840 üzenetére
igotya, JB alatt.
-
kenny123
addikt
válasz
Turbomann #49621 üzenetére
Van rá Jailbreak, egyszerű mint a barlangrajz. Kliens leszed, telefon gépre dug, program futtat. Kb 3 perc.
-
kenny123
addikt
A gm-bol sem szedtek ki azt az ocsmány sávot, a dockrol?
-
kenny123
addikt
Szóval az 5c az ugyanaz mint a most kinyírt i5?
Másik oldalról, az 5s mivel több mint a sima 5? Ujjlenyomat olvasó, meg valamit a kamerával babráltak. Mi az a gyorsfelvevő?Bocs, keynoteokról lemaradtam..
quailstorm: És ez nekem, mint egyszerű felhasználónak mit jelent?
-
kenny123
addikt
Nekem a nap híre: Jön 6.1.4-re a jailbreak.
-
kenny123
addikt
Vettem pár napja dokkot, meg új madzagot i5-höz (mivel maradok ios6on, nem érdekes hogy nem eredeti). Ha már éppen 1OO%ra van töltve a telefon, akkor árt neki hogy bent van, vagy maradhat?
Az oké, hogy hálózatról feltölti teljesen, és utána már csak ha merült, de ez igyvan gépről is?
-
kenny123
addikt
Valahol itunesban be lehet állitani, hogy ha egy bizonyos mappába bekerül egy zene / album, azt egyből tegye be a médiatárba?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #47348 üzenetére
Tényleg, az eventre kb mennyivel elötte dobják ki a meghivókat? Már várom hogy kintlegyen az ios7, aztán akkor talán adnak ki JB-t 6.1.4re. Jelenleg kb esélytelen, hogy frissitek, és nemhiszem hogy a GM verzió sokat változtatna a hetesen.
-
kenny123
addikt
Valakinek van ötlete, hogy nővérem 3gs-éről hogyan kerülnek fel a képek a mac fotó mappájába?
Mindenféle icloudos hülyeség, meg fotóadatfolyam, stb ki van kapcsolva a telefonján, annyi, hogy az én appleid-mmel lett aktiválva. -
kenny123
addikt
-
-
kenny123
addikt
Ach, lehet anyázni a dupla miatt, most jutott eszembe..
Doodle fit2, appstore-ból most free. Nekem valami veszettmód laggol i5ön, másnál is ilyen? -
kenny123
addikt
Az hogy lehetséges hogy telefonon a zenében "előadók" fülrol eltűnt 1-2 előadó, de az albumok és a számok között ugyanúgy megtalálhatók?
Mi lehet a gaz? -
kenny123
addikt
válasz
Mr. Erikszon #46456 üzenetére
Igen, tök egyszerű megcsinálni, nyugodtan szedd szét, még egy ovódás is össze tudja rakni utána. Szervíz, meg hasonló dolgokban nem érdemes bízni.
Szarkazmus off.
Szerintem vidd be valahova, vagy a fórumon fagyalllo-t tudom ajánlani. -
kenny123
addikt
Tegnapelött írtam, hogy a frissen cserélt i5-nél ugyanúgy gyorsan merült. Mégsem restoreoltam, hanem fenthagytam egy éjszakán át (az addigi rá-rátöltések után), aztán mint kiderült semmi gáz nincs vele.
Mint amikor 7 hónapja megvettem az elsőt, olyan jól bírja. -
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #46265 üzenetére
De az SMS-ekkel meg miért megy át más is? :/
Zetape: Mondjuk viszonyítva, haver 4s-ehez képest sokkal gyorsabban merül. Mondjuk ő használja (zene jacken, néha fb frissítés) merül 2-3 óra alatt max 10%-ot, addig az i5 20-30 perc 3G nettel 15% durván. Régen sokkal jobban bírta, valami szerintem a backuppal lesz valami..
-
kenny123
addikt
Tegnap megjött a telefon, zsír új (refurb), mar hiányzott kopasok nélkül. Visszaraktam iCloud backupot, de valami rohadt gyorsan merul meg mindig.. Ha csinálok iTunes backupot, ibackupbottal ki tudom szedni a mentesbol az SMS-eket, és berakni ezeket egy zsír ujan restoreolt szoftverbe?
-
kenny123
addikt
Holnap délelött megyek szervízbe, érdeklődni tudnak-e valamit. Szorítsatok mán', hogy legyen meg. Meg hogy 6.1.3-nál fiatalabb szoftver legyen rajt.
Mondjuk frankó kis nokiát amit használtam helyette, az 1 hét alatt most tettem fel töltőre. Most is csak azért, mert zavart hogy csak egy csík van. -
kenny123
addikt
válasz
privacy99 #45813 üzenetére
Rohadt nagy mákod volt, remélem tudod.
iSamuraiban mennyiért cserélték a 2 üveglapot?
Blaise: Pesten valamelyik központi T-ben pár embert állítólag '"kiképeztek" az epülösök, hogy szakszerűen szétszedhessék őket / belenézzenek. Ha valahol vidéken viszed t-be a hibás iphone-t, valószínűleg hozzájuk kerűl kivizsgálásra.
-
kenny123
addikt
Há' komolyan mondom, 160 hozzászólás után, már azthittem van valami frankó durranás.. Erre kb 70hsz ios7 felrakásáról, aktiválásról szól.. További 15-30 duplázás, a többi kb okés.
Valaki kérdezte, hogy hol tudna venni 25k-ig vezetéknélküli hangszórót: Lehet hogy csak én vagyok itt a low-budget man, de Tescoban láttam pár napja egy technika bluetooth hangszórót ~5k-ért, elég "jól" szólt, lehet majd veszek is egyet.
Illetve, még valaki írta hogy Sopronban mennyire jó, mert csak akkor kell leadni a telefont, ha megérkezett az új (refurb). Hát itt kanizsán beszedik a telefont, felküldik pestre, aztán ott eldöntik hibás-e...
-
kenny123
addikt
válasz
bigdady #45452 üzenetére
Biciklis karpánt-tok helyett legyen csak Armband.
Nekem van egy hasonló, abba nem igazán lehet személyit tenni. Esetleg a telefon mögé, magába a tokba. Egy kis lyuk van rajt, oda esetleg egy darab kulcsot, vagy hasonlót el tudsz rakni. Egyébként nálam feleslegesen áll, ha érdekel.. -
kenny123
addikt
1. nap alma nélkül, hát elég rossz így. Szerencsére sokat dolgozok most pont a szervízben töltött idő alatt, úgyhogy annyira nem tűnik majd fel.
Szerintetek van rá esélyem, hogy nem a legfrissebb rendszerrel kapok egy refurbot, hanem mondjuk 6.1.3 alatt? -
kenny123
addikt
válasz
skidrowkill #45323 üzenetére
Engem azért eléggé érdekelt a téma, még volt JB-m. Mivel saját pénzen volt a telefon, természetes hogy féltettem. Vettem rá iGotya-t, meg hasonló hülyeségeket, hogy ellehetlenítsem a lopást.
Ezzel a cikkel, illetve az abban foglaltakkal csak annyi a gáz, hogy;
Ellopják a telefont, amin be van kapcsolva a find my iphone, és az elveszett mód->tolvaj restoreol, de nem tud tovább mit tenni, eladni nem igazán tudja, kidobja a kukába, vagy földhözvágja, minthogy visszaadja.
Ez úgy lenne frankó, ha restore után automatán visszakapcsolna az elveszett mód, hogy legalább lássuk, hol van. Frankó próbálkozás, de nem az igazi.TheMarci: Az oké, hogy külföldországban majd hamar híre megy ennek, de szerinted itt a Degecről jött őslakosokhoz mire fog eljutni ez? Majd ios 9 táján..
-
kenny123
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #45275 üzenetére
Este direkt bezártam minden appot, csináltam egy soft resetet, 100-ra töltött akkuval reggelre már csak 91% volt.
Most jövök a szervízből, leadtam akku gyors és indokolatlan merülésével, illetve a fényerőszabályzó nem működésével(i5, 6.1.4). Cserekészüléket "sajnos nem tudnak adni", de egy nappal ezelött haver még válogathatott is. Na mindegy, a hibát ő is tapasztalta, felírta a jegyzőkönyvet, 7-10 napon belül jelentkeznek.. Addig van egy király nokiám, talán túlélem..szerk: Bocsi, nem válasz akart lenni.
-
kenny123
addikt
Na, megint OFF topik van itt készülőben, hiszti téren?
Van még rá valami esély, hogy megint lesz az apple féle akcióból? Úgyértem, hogy aláírják majd a régebbi szoftvereket is.. Frankón jól jött volna az a jb, hajnali 3 fele.
-
kenny123
addikt
Google névnapok naptárat miért nem mutatja a telefonos naptár app?
Saját beírt eseményeket gond nélkül bedobálja (amiket a netes felületen irkáltam be), de ezt a névnapok cuccot még mindig nem tudom betenni. Netes felületen a névnapot is mutatja, de nem tudom leszinkronizálni. -
kenny123
addikt
válasz
k.viktor95 #44414 üzenetére
És milyen garancia? Rendes, Apple?
-
kenny123
addikt
válasz
k.viktor95 #44410 üzenetére
Jozsón én maradnék inkább a nintendónál, meg a zokniknál.. Biztos nem ott vennék 150k+ért műszaki cikket.
-
kenny123
addikt
válasz
#93966848 #44009 üzenetére
Nem mintha alig egy hete nem lett volna megbeszélve...
-
kenny123
addikt
Nem hw frissítés miatt színes. Még talán a 6-os OSban került be, azthiszem..
-
kenny123
addikt
Az a gané sáv még mindig nem eltüntethető?
-
kenny123
addikt
válasz
Stalker-2572 #42292 üzenetére
Ugye?
Nálam pl soha nem ment tönkre iphone, de ha mégis.. Garanciásat kell venni, aztán nincs semmi probléma.
Nem tudom eddig milyen rendszert használtál, én nemrég tettem egy kitérőt pár év után anrdoidra (SGS4), nem telt el egészen 4 nap, és már visszajött az alma. -
kenny123
addikt
válasz
Stalker-2572 #42286 üzenetére
Ezt tényleg egy Alma topikban kell?
-
kenny123
addikt
Nincs itt véletlenül valakinek Zagg-nál picit komolyabb státusza, hogy nem foglalják le a fólia értékét a csere idejére? Már itt áll hónapok óta a dobozban, szivesen feltenném, de nincs kedvem ~hónapra lejegeltetni ~13ezret.
-
kenny123
addikt
Remek, köszi szépen mindenkinek.
Esetleg ha tudnám jailbreakelni, van valami tweak, amivel picit "gyorsíthatok" rajt? Használtam jb-t sokáig, de hirtelen nekem ilyen nem ugrik be. -
kenny123
addikt
No, itt a 3gs. Hát valami gyilkos lassú.
Most restore-olom, hátha. 6.1.3 van rajt, sehogy sem lehetséges az előző főverziót vissza állítani?
JB úgy tudom van 3gs-re így, annak majd késöbb állok neki.
A srác azt mondta hogy mióta az új (6) szoftver van rajta, néha "kifagy" a telefon, ez mennyire elfogadott 3gs körökben? Mondjuk sok app-al a háttérben.
Illetve a hangszóró nekem nagyon fura / halk. Konkrétan a rezgőmotor rezgését jobban hallom kézben tartva, mint magát a csengőhangot. Ez is normális?
A telefonban elvileg idoki cserélt akkut kb fél éve, de a csavarok minimálisan kilógnak, szóval gondolom kamu. -
kenny123
addikt
válasz
vallas #42186 üzenetére
1. Nem tudok róla, szerintem nem.
2. Nem, ilyet csak azthiszem a HTC csinál, okos dolog. Ha minél gyorsabban akarsz tárcsázni, akkor a kívánt számokat tedd be kedvencekbe, onnan egyből lehet hiívni ha ráböksz.
3. Használati útmutatóból nagyon sok mindent meg lehet tudni, akár hiszed, akár nem.
-
kenny123
addikt
Hali all.
Na, találtam egy 3gs-t, ma este megyek megnézni, mi van vele. 30ért hirdeti, 25ben megegyeztünk. Doboz nincs, csak töltő, adatkábel. Minimálisan kopott, repedés elvileg nincs.Mire fegyeljek kb vásárlásnál, az alap dolgokon felül?
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #42122 üzenetére
Ugye erre 6.1.3 a legfrissebb. Az nagyon nyögős már?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest