- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
Feanor1031 #32614 üzenetére
Ha jól emlékszek a telefon szériaszámához rendeli a vásárlást, így restore után is újra lehet aktiválni a licencet és csak akkor kell újra megvenni, ha lecseréled a telefont.
-
SÖ
addikt
válasz
Feanor1031 #25361 üzenetére
Gondolom, ha 3x annyiba kerülne a kenyér, akkor is a pékeket hibáztatnád, és nem az üzemanyagba épített adókat, stb. Nem akarom védeni a szólgáltatókat, mert ott húznak le ahol tudnak, de van egy ilyen kitétel is ha jól tudom. "A módosítás jogát fenn tartjuk." Amit mindenki aláír, ha akar telefonálni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Feanor1031 #25367 üzenetére
Nem, én nem írtam elé.
1. Mert a Vodánál vagyok és nema T-nél.
2. Mert feltöltőkártyás vagyok,nem előfizetéses.
Amúgy megértem a felháborodást, csak sajna nem jogos.A szolgáltató minél nagyobb profitot akar és ha az ő költségei nőnek, akkor ő is növeli a te költségeidet, tehát ezzel az ő bevételét, hogy ugyanakkora maradjon a nyeresége....Ha neked pluszszolgáltatásokat adna most vagy nem növelné a havidíjat, akkor csökkenne a nyeresége és mivel megteheti, hogy ne csökkenjen, így egyértelműen meg is lépi az ehhez szükséges lépéseket. -
StLui
veterán
válasz
Feanor1031 #25348 üzenetére
Aláírtad, hogy a tarifa változhat
-
Totheground
addikt
válasz
Értem a felháborodást, de nincs igazad.
-
válasz
nem tudom, szoktál fizetni villany/víz/gázszámlát? benzint? változnak az árak. és ott a lehetőség, kiléphetsz az előfizetésből. ja, hogy kemény kötbérrel, igen. ez a szívás igazán. aláírtad. kb. mint a devizahitelesek a lakástörlesztést. egyértelmű a párhuzam.
az a helyzet, hogy lassan eljutunk odáig, hogy egyszerűen az élet semmilyen területén nem tervezhetsz előre elég okosan. hidd el, a szolgáltatók és a bankok MINDEN eshetőségre felkészültek és bevédik magukat. neked kell döntened, hogy ilyen gazdasági környezetben, ami itthon van, vállalod-e a kockázatát annak, hogy hosszú távra lekötöd magad.
erős és durva és valószínűtlen példa - mi van, ha fél év és egy újabb büntető adó miatt ki kell vonulnia a szolgáltatónak? lehúzzák a rolót és kész. te meg mehetsz Brüsszelbe pereskedni. ez van.
-
davidsz
senior tag
válasz
Mást is felháborít. És nem csak az ilyen dolgok...
Lesz ez telefonszámlánál, tv-nél stb. ...Ahol szerződést ír alá az ember, ott vannak érdekességek a szolgáltatóknál: bármikor emelhet - tömören ez a lényeg.
Az ilyen és hasonló dolgok miatt nem szabad hűségidőt és hasonlókat aláírni...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Talán azért, mert csak te nem vagy tisztában azzal, hogy mit írtál alá....?
Ha aláírsz egy szerződést és azt nem olvasod végig, legalább törődj bele, hogy figyelmetlen voltál, ne a másik felet hibáztasd már....
És nem veszik semmibe a szerződést, mivel van benne olyan kitétel, hogyha rajtuk kívülálló okok miatt a költségeik nőnének, megemelhetik az előfizetés díját.... -
Ragnar95
félisten
válasz
Feanor1031 #25351 üzenetére
Talán ha belegondolnál, hogy ez az egész a kormány hibája, mivel ők vetettek ki plusz adót a nagy cégekre és ők emelték az áfát 2%-al...
Most ezt hárítják át az előfizetőkre a szolgáltatók....
jozsi252: akkor tiltanak telót, ha az előfizető nem fizeti a hűségnyilatkozat ideje alatt az előfizetését vagy a telefon törlesztőrészleteit... -
válasz
Szerintem benne van a szerződésben, hogy ilyet simán megtehet a T, vagy bármelyik másik szolgáltató, csak vajon hány ember olvassa ott el az egész szerződést? Nem hiszem, hogy sok, inkább, aláír mindent mint a kisangyal, aztán "ide az iPhone-t"... Szóval ebbe az emelésbe is mindenki akkor egyezett bele, amikor aláírta a papírokat.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest