Hirdetés

Aktív témák

  • Feanor1031

    tag

    Csak most értesültem erről az áremelős dologról. Valószínűleg semmit nem ér, hogy ezt leírom, de nagyon kikívánkozik belőlem:
    Szerintem végtelen pofátlanság ez a T-mobile részéről. Kötöttünk egy szerződést, megegyeztünk a feltételeiről és arról, hogy ezeket nem változtatjuk meg. Megvettünk egy terméket megbeszélt áron, utólag ne jelentsék már be, hogy hoppá, legyen inkább 15000 forinttal több.
    Mi az, hogy a fenti módosítások előre nem látható változások miatt következnek be? Azt hiszik nálunk nem változik semmi? Azt hiszik, hogy nincsenek anyagi gondok sehol? Mégis tartom magam a feltételekhez és minden hónapban kifizetem azt, amivel tartozom.
    A szerződés pont azért szerződés, hogy ne lehessen egyoldalúan megváltoztatgatni. És ha szerződésbontás díjának és készülék árának a megfizetése, vagy nagyobb havi díj kizsarolása a kérdés, az EGYOLDALÚ SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS!
    Emellett a szolgáltatás egyre rosszabb minőségű. Egyre gyakrabban kapom 3G helyett az Edge-et, vagy még azt sem. ÉN EZÉRT TÖBBET NEM FIZETEK, INKÁBB KEVESEBBET!

Aktív témák