Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #41120 üzenetére
Mikori apple bumpert néztél? Az 1. gent vagy a 2. gent? Azért, mert az első gen nem volt túl jó eresztés. (pl. sokaknak karcolta a fém részt), de a 2. gen már tökéletes. (akkor hozták ki a 2.-at, mikor a CDMA verzió megjelent).
De én sem rábeszélni akarok valakit, csak leírtam a tapasztalatainkat. -
DanielK
addikt
válasz
icecave #41111 üzenetére
8K körül. Hát... barátaim is vettek után gyártottat. Két hét után szétszakadt sima használat közben (semmi extrém eset).
A gyári bumper (ugyanennél az ismerősömnél) 1 évig bírta. Eközben vagy 4-5x ejtette el. A telefonnak semmi baja sem lett, míg a bumper végül elszakadt. De addig bírta. Ja és bringázás közben is esett ki a zsebéből. Ő mondjuk nem használ fóliát.
Én is rendeltem anno után gyártottat, elsőre azt hittem gyári (de túl olcsó volt) és miután a gyárit mellé tettem, hát a minőségében éreztem, hogy hagy kívánni valót maga után.
A gyári atom stabilan áll a telefonon, tényleg "fogja". Az után gyártott néha lötyögött, ahogy mozgattam a bumpert. Ezek után én csakis a gyárira esküszöm. De ez a saját vélemény... -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #41103 üzenetére
Én az apple féle bumpert használom. Drágább a többinél, de nagyon minőségi és jó a 4S-re is. Ráadásul az apple.hu-ról rendeltem (és akkor volt egy akció) és ingyen szállították ki. A 2. gen féle verziót árulják, ami annyit tesz (azon kívül, hogy jó a 4S-re), hogy nagyobb a kivágás a töltő csatinál és a 3,5 jacknél is, hogy 3rd party gyártók is odaférjenek.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #41100 üzenetére
Én töltőn hagyom, mert így ha fel is kelek, akkor látom az időt.
Ha a képernyőzár előjön, akkor meg csak csipog, tehát a beállításokat nem tudod "élvezni". Ugyanúgy, mint a gyáriban. -
DanielK
addikt
válasz
icecave #41088 üzenetére
Javaslom ezt az órát. Nagyon jó, sőt szerintem a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha ki szeretnéd próbálni.
A legjobb az auto snooze funkció. Mi így kelünk reggel. 4x snooze-olja magát és utána teljesen kicsöng, hogy akkor már fel kelljen kellni.Az auto snooze ideje beállítható és még sok minden!
Ha megrázod, akkor 1, zseblámpa lesz 2, snooze-ol stb.
Csak dicsérni tudom!(#41098) vadászcsiga: használj elő és hátlapi fóliát, meg bumpert. Én azóta nem nagyon izgatom magam. Szerintem természetes, hogy óvjuk a tulajdonunkat. Az autónkat, lakásunkat sem lakjuk le, csak azért, hogy elmondhassuk, hogy lazák vagyunk. Persze átesni a ló túloldalára sem jó...
Szerintem aki vesz egy Vertu-t, az nem vesztes. Bár műszakilag szarabb, mint egy iPhone...[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40988 üzenetére
Az is, meg a tab bezárás utáni close is az.
Mondjuk leginkább ipaden jön elő, mert ott többet használom... De így "versenyképes" lesz az opera is.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40977 üzenetére
Vagy mégsem?!
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40973 üzenetére
És végre 9-nél több dialt is be lehet tenni!
Így végre értelmét nyeri iPaden is. Lehet már ma lecserélem a Safarit. Operanak nincs nyűge, ha bezárok egy tabot. Még annyi, hogy eddig a smiley beszúrás nem működött PH-n, most megy? Mert akkor a safari tényleg repül a levesbe és lehet az asztalin is bevezetem (Opera link miatt). Bár a safariban meg az olvasólista tetszik..
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40900 üzenetére
Ja, persze ezt ismertem, csak nem tudtam, hogy mire gondolsz (vagy tudsz esetleg egy jó dakota közmondást
).
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40898 üzenetére
Nem.
Amíg nem lesz páromnak iphone-ja, marad a shopshop. Ha lesz, áttérünk erre (letöltöttem, amíg ingyen volt
).
A neten teljesen új felület fogadott.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #40875 üzenetére
Kipróbáltam (párom androidos, így a sync nekem nem fontos) és hát nem jött be. Az előre megadott listában nagyon sok termék van, de mind angol. Ezeket elkezdtem kitörölni, de ha jól látom csak egyesével lehet.
Nekem a ShopShop vált be. Ingyenes (mindig az volt), univerzális (bár iPadre nem tenném fel), be lehet állítani, hogy a kijelzőt elsötétítse vagy sem, ha használod. Be lehet állítani, hogy hány terméket jegyezzen meg. Akár "rázással" is törölheted a listát. A lista nevét átállíthatod és amit beírsz, azt megjegyzi és legközelebb a találatokat előhozza ahogy pötyögöd be és szűkíti a listát. És Dropboxra menteheted a listákat.
Nagyon jó az "új" Dropbox felület!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Másnál sem működik az iTunes Store/App Store? Se gépről, se telefonról nem megy nálam.
(#40822) csokimikulas: Épp a kontaktjaidat letisztítja facebookról.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
Egy picit félre ment a hszed. A letöltött program androidra van. Ez itt az iPhone topic.
Amúgy töltsd le a párját (Call Meter NG) nevű programot. Párom SGS-én is az van. Ha alapból magyar a telefonod, akkor magyarul jelenik meg.
-
DanielK
addikt
Örülj neki. Párom számára (mint telefonszám) (de az én nevemen lévő előfizetésre) vettem a vodánál az iPhone-omat. Azt mondták, hogy neki a micro sim csere ingyenes (mert az ő száma), de nekem már fizetni kell érte. Na mindegy, rávettem páromat, hogy cseréltessük ki neki is, hogy ha esetleg ő is iphone-t használna. Én meg kifizettem az 5E Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Megveszem tőled 100E-ért!
(#40509) bandigno: az a baj a szolgáltatókkal, hogy a micro simet akkor adják ingyen, ha a készüléket is ott veszed, vagy ha meglévő micro simet szeretnél lecserélni. Különben 5E Ft körül van. A meglévőt ugyanolyan sima (nem micro) simre cseréli ki a szolgáltató ingyen, ha valami baj van vele.
(#40512) kali: én meg kemény 100 Ft-ért vettem egy átalakítót a T-ben. Ha esetleg szükség lenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Régen ez úgy volt (ha jól emlékszem), hogy úgy 10-15E Ft-tal volt olcsóbb a kártyás készülék, hogy vonzóbb legyen. A függőség miatt így adták. És ha függetleníteni akartál, akkor került többe.
Amúgy a voda vitamaxos árai is pont ennyi amennyit linkeltél. Annyi, hogy 64GB-s nincs a vodánál. Max, ha sim nélkül veszed, akkor egy ezressel olcsóbb, de így is több, mint az apple-nél. -
DanielK
addikt
válasz
feketemark92 #40431 üzenetére
A txt-t, doc-ot, ppt-t és xls-t meg tudja nyitni és szerkeszteni tudja a QuickOffice Pro. A pdf-t csak megnyitni tudja, illetve minimálisan tudsz hozzá írni megjegyzéseket (ha jól rémlik).
Ha pdf-be szeretnél írni és szöveget kiemelni, akkor a GoodReadert javaslom.(Itt megjegyezném, hogy szerintem a legjobb szövegszerkesztő a Pages. Sokkal jobb, mint egy QuickOffice pl. Még képeket is be lehet tenni a fájlba, amit én a quickoffice-ban nem tudtam elérni. De ugye ez drágább, mert ha teljes office-t akar az ember, akkor meg kell még venni a Numberst és Keynote-ot is.)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Mela Kehesnél sem jött le a gta3, de volt olyannál, akinél lejött. Így nem tudjuk/tudtuk, hogy mitől van ez
(#39975) manchester85: arra gondoltam, hogy a funkció már létezett. Gyanítom volt belőle ingyenes is, ami tudta ezt. Így akinek már van ilyen programja (mert szüksége volt rá), az nem fog még egyet letölteni. ( smileyt nem tudtam betenni - az opera ezért annyira nem jó, na mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
"- ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
- ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
Példák a megvalósításban:
1, 2, 3.Kommy: tudsz valami infót az új betáról? Vagy GM-ről? Írtad, hogy tegnap állt a fejlesztői oldal.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
ferikek #39935 üzenetére
Simán. Már aktiváltad? Mert akkor restore from backup és ott kiválasztod a backupot. Ha még nem aktiváltad, akkor meg aktiváláskor megkérdezi, hogy újként akarod-e beállítani vagy egy régi mentést akarsz visszatolni és csak a mentést kell kiválasztani, hogy melyiket.
(#39937) TBMC: szerkesztés gomb...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Én szeretem, ha elérhető vagyok éjszaka (pl. Édesanyám egydül lakik, vagy bármilyen baj lehet a családban), ezért csak a mobil adatforgalmat/WiFit (ne csipogjon email érkezésekor) és 3G-t kapcsolok ki.
Ja a lényeg
így is volt már ilyenem, hogy leugrott 99%-ra, pont ma is. De most nem érzem, hogy jobban merülne. Máskor meg "megáll" egy idő után a gyorsabb merülés.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #39923 üzenetére
Ha ilyen van, akkor legközelebb kapcsod ki majd be. Vissza fog ugrani 100%-ra. Nálam is csinált már ilyet (bár nem repülő üzemmódban).
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39811 üzenetére
Nem tudom.
Egyszerű, de ezért írtam, hogy a Shop-shop program ugyanezt tudta, csak nem ilyen dizájnnal. -
DanielK
addikt
válasz
Phantomhive #39798 üzenetére
Nekem nem jött be. Ha valamit szimplán feljegyzek, akkor arra ott a "Jegyzetek". A "Teendők" meg többet tud. Akár napra vagy helyszínre tud figyelmeztetni. Itt csak egy badge jelenik meg a sarokban. Igazából olyan, mint a Shop shop bevásárló lista alkalmazás. Az is tud ilyet. Felsorolod, hogy mi kell, aztán ha megvan, akkor "áthúzza vagy törli" a program. Nem nevezném újításnak ezt a programot. Igazából 3perc után ment a kukába. Ja és a Shop shop ingyenes és még univerzális is.
A listát meg átnevezheted, bármire. És jóval több beállítása van, mint a clearnek. A videó alapján ezt is használják bevásárló listának. Gondolom onnan jött nekik az ötlet.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
linkoln001 #39723 üzenetére
"Error 3194, avagy “Device not eligible”: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra.
Ugyanezt a hibát kaphatod akkor is, ha csak telepítve van a TinyUmbrella, és az első indítás után mindent alapbeállításon hagytál, mert ilyenkor az Umbrella a bezáráskor a hosts fájlodban a gs.apple.com címet a Cydia szerverére irányítja. Emiatt egy gyári restore a legfrissebb firmware-re is 3194-es hibával zárulhat, ha nincs fent a Cydiában az SHSH ahhoz a verzióhoz.
Ha ez a gondod, akkor az Umbrellában vedd ki a pipát az Advanced fülön a “Set hosts to Cydia on exit” opció elől, majd zárd be az Umbrellát. Másik lehetőségként a hosts fájlból kell kitörölni minden olyan sort, amiben a gs.apple.com cím szerepel. Bármelyiket is választod a két módszer közül, utánuk minden esetben törölni kell a DNS-cache-t, vagy újraindítva a számítógépet, egy újabb restore szükséges."Tedd fel a legújabbat Shift+Update-tel.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
kisbandima #39619 üzenetére
Azt is, meg azt, hogy ahogy álltál az előző hónapban, azzal kezdi a következőt. Ez a 2 nála ma görgetés.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39616 üzenetére
Az igényektől függ, hogy kinek mi a jó. Nekem nem jött be a Saver, mert nem tud accountot kezelni és nem görgeti hónapról-hónapra a pénzügyedet.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39580 üzenetére
Nem, azt írja, hogy módosítás alatt van a cucc.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39575 üzenetére
Táblázat a My Wallet+-ban?
Hol?
A magyar fordításban aktívan részt veszek.És tud magyarul, bár kisebb fordítási hibák vannak még. Ment pü.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Szar lehet nektek...
Az én fülem annyira bot, hogy teljesen megfelel nekem a 256bites AAC és a gyári füles. Így olcsón megúszom![ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39501 üzenetére
Megnéztem, de a free nem tudja az account (különdböző számla) kezelést, így nálam már most elbukott.
Ha jó programot akarsz, akkor használd a mywallet+ programot. Tud magyarul is és a következő frissítésben már lesz account manegement. -
DanielK
addikt
Végre iPhone-ra is megjelent a a Samsung ChatON-ja. Nagyon jó! És ráadásul multiplatform!
A program magyar nyelvű, ingyenes (pl. whatsappal ellentéteben). Lehet vele küldeni interaktív üzeneteket is (a képre amit küldhetsz, akár rajzolhatsz is).
Végre! -
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #39448 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy figyelik, de a magyar törvények megtiltják, hogy belenyúlj szoftver szinten egy telefonba. Ugyanez volt androidnál is. A samu szerint még garanciát is veszíthetsz, ha rootolod vagy más nem eredeti általuk jóváhagyott romot teszel fel, de a szervizben általában a kutya se nézte. De attól még törvény ellenes. Csak ezt akartam tisztázni.
(#39449) sCr89: restore és beállítás újként, ez a legtisztább megoldás. Persze így minden beállítás elveszik...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
Ragnar95 #39441 üzenetére
Csak US only. Itthon attól még tiltott dolog (nem véletlenül mondja mindenki, hogy szerviz előtt restore). Keress rá Google-ban. Írd be, hogy legális jailbreak. Minden cikk azzal kezdi, hogy Amerikában! Itthon nem engedélyezett, mivel a törvények megtiltják, hogy módosítsd a telefonodat!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
BossBoss #39106 üzenetére
Hát, inkább emlékeztet egy chat szobára, mint szakmai topikra....
Szóval belefér.
Minden egyes alkalommal megkérdezi vki, hogy miért nem szól az egyik hangszóró, milyen tokot vegyek rá stb. Miután mindenki jb-lt aki akart, így ennél a rendszernél nincs miről nagyon beszélni szakmai dologról. Ugyanúgy, ahogy a wp7 rendszernél sincs miről beszélni, a rendszerből kifolyólag.
Linuxnál és androidnál van.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
DanielK #39092 üzenetére
Én itt minden ilyen nemű hozzászólást (SGS) befejeztem. Nem szeretném szétoffolni a fórumot...
Tegnap írtam, hogy az üzemidőm milyen jó.
Kommy írta, hogy beragadt valami. Igaza volt. Vagy a My Data Manager vagy a VoiceMan nevű program volt az. Ma reggel is ezt csinálta a használat leírásban és miután mindkettőt letöröltem, jó lett.
Miután vadászcsiga leírta, hogy jó a beépített is, így ezt fogom használni. Én is beállítottam, hogy havonta emlékeztessen a törlésre.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Nem nézem le, csak viccelődök. Remélem, hogy bejön neki.
Az SGS nem volt gányolva. Hivatalos Kiesen keresztül feltett rom volt rajta. A naptár force close-olt, mikor visszamenőleg akartam törölni belőle bármit is. Csak hard reset segített. És ez minden alkalommal bekövetkezett, mert a naptáróra kint volt...
Szóval vannak benne olyan funkciók, amik még bugosak. -
DanielK
addikt
válasz
icecave #39087 üzenetére
Az igen!
És mit használsz ébresztésre? Progit?szerk2: és azt hogy? Hogy lehet beállítani a zenét az alap ébresztésnél? Én az Alarm Clock Bud Pro-t használom, az összes zenét variálja és így nem kell nyomkodnom a snooze-t.
Bocsi mindenkitől, elfelejtettem, hogy még tudom szerkeszteni...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
kiemelnék egy szót: "egyelőre". Anno mikor megvettem az SGS-emet, én is azt mondtam, hogyegy álom és hogy milyen szuper (azóta is ezt hallom vissza páromtól, hogy miket mondtam rá
mármint a telefonra, nem a páromra, amit most ő használ), csak aztán jöttek a folyamatos force close-ok...
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
samgar #39054 üzenetére
Szerintem jobb lett volna, ha meghagyják olyannak amilyen volt. Az iPod az Apple zenelejátszója, így maradhatott volna ez az elnevezés. Ráadásul kaptam egy új ikont, amit nem használok és csak a helyet foglalja. Vagy legalább lenne olyan jó a beépített videólejátszó, mint az AVplayer, amit most használok.
De ilyen az újságos is. iPaden ok, van létjogosultsága, de iPhone-on? Ki az aki 3,5 colon újságot olvas? A könyv még ok, mert a tördelése miatt olvasható, de a magazinnál már nem.
iPhone-ra is úgy kellett volna megoldani, mint az ibooksot, hogy ha kell, akkor letölthető az appstore-ból... -
DanielK
addikt
Produkáljatok ilyen üzemidőt!
-
DanielK
addikt
Látod az lehet, de azt a 60K összeget inkább költöm másra.
Havi szinten ha használom 2-3x, akkor sokat mondtam, emiatt nincs szükségem olyan drága fülesre. A telefonomon is azért van inkább zene, ha itthon vagyunk, akkor BT-n kiteszem a hangfalakra, úgy már teljesen jól szól.Egyébként, ha valakinek van egy meglévő hangrendszere, ami nem képes BT-t fogadni, akkor annak ajánlom figyelmébe a Logitech Wireless Speaker Adapter. Nagyon jó, egy gombnyomás és már mehet is rá a zene. Ráadásul, ha van már egy Logitech eszközöd, akkor ha beregisztrálod, akkor a következő rendelésnél 20% kedvezményt adnak. És ingyen hozzák ki (legalábbis nekem így volt és "csak" 6500 körül volt az adapter).
-
DanielK
addikt
válasz
ittakary #38670 üzenetére
17 GB, azt hogy?
Nekem most 10GB van. Tegnap részt vettem a beta tesztben és feltöltöttem 5GB képet, így kaptam 5GB ingyen helyet. Legalább 15-öt szeretnék, hogy legyen egy 16GB-os "USB"-m.
Illetve néhány program ide menti a mentéseit. Bár azok elenyészőek.
Mondjuk a Dropboxot használom pendrive-ként, a Box.net-et meg az állandó fájlok tárolására. Anno regisztráltam az iPhone-on keresztül és kaptam 50Gb-ot ingyen. Egy a baja, hogy max 100MB lehet egy fájl, de pl. a zenéim és a képeim ide vannak téve, már majdnem 10GB-ot elhasználtam az 50-ből. -
DanielK
addikt
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt...
Számomra teljesen megfelel a jelenlegi is. Ahogy írtam nem vagyok vájtfülű, sőt. Azt hiszem lehet rám mondani, hogy botfülű...
Na szóval így teljesen jól szól a 256bites AAC is számomra.
(#38940) icecave: én csak havonta 1x utazom, így számomra elegendő a manuális állítás is. A nyomon követéssel az a baj, hogy a GPS-t használja. Miután múltkor beragadt a GPS-m és 3 óra alatt 30%-ot esett az akksi, így minden felesleges helymeghatározást kilőttem.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #38937 üzenetére
Beállíthatod a gyárit is, hogy ne használjon GPS-t. Nekem is úgy van. Alapból be van állítva 2 város és azokat mutatja.
Ráadásul, ha beállítod manuálisan a 2 vagy több várost, akkor a Noti Centerben is azt mutatja majd, amelyiken utoljára hagytad az időjárás programot.
Persze a lockscreenre alapból nem lehet kidobni.(#38932) zack: ha nem vájtfülű az illető (úgy mint én
), akkor a gyári füles is teljesen jól szól. Párom most kapott egy iPod Shuffle-t és annak a gyári fülese is nagyon jól szól!
(#38921) icecave: csak szerettem volna lefeküdni.
Amúgy egy óra alatt visszament minden (104 app, 336 zene, 20 könyv) Amúgy kábellel csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Ha valakit érdekel a kijelzővédő fólia felrakása, az itt megtalálja.
-
DanielK
addikt
válasz
szucsisti76 #38923 üzenetére
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...
1. Nekem 16GB-s van, ami 13,7 GB-t lát.
2. Sajnos ezt nem tudom, de elméletileg mennie kellene.
3. Igen, főleg ha iCloudot használsz.
4. Alapból megnyit minden pdf-t, wordot és excelt, de le lehet tölteni külön appot is. A beépített teljesen jó arra, ha csak olvasni szeretnél.
5. Ha megnyomod a home gombot (feléleszted a kijelzőt), akkor a lockscreenen ott lesznek beállítástól függően. Innen azonnal vissza is hívhatsz valakit vagy bele ugorhatsz az adott mappába (ha az ikont húzod el)
6.
- van
- van és jól használható erre
- azt hiszem van
- angol tuti van, magyart nem tudom
- van
- van
- van
- a beépített is az
- ezt nem tudom
- van
- van
7. JB-vel igen, anélkül csak WiFi-n keresztül használható hordozható háttértárnak.
8. Mivel újabb és tovább lesz támogatott, így mindenképp 4S. De annyival nem tud többet... Csak a support miatt fontos.
9. Apple.hu (1 év korlátozott, mint minden iPhone-ra)
10. Én sem vagyok vájtfülű, nekem tökéeltesen megfelel a gyári fülessel, sőt... -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #38922 üzenetére
Ja, persze. De ugyanúgy a beta 3-at tettem vissza iPadre és arra megy vissza a régi mentés. Reménykedem, hogy az Apple nem fog kitolni annyi emberrel és kiadja ugyanígy a következő betat vagy ne adj isten az már a végleges lesz. És nem kell 600millió embernek DFU-ban restore-olnia.
És elveszteni a mentést (régi szoftverre újabb mentés nem tehető fel).[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #38917 üzenetére
Köszi, így már érthető!
Megy vissza iPaden a mentés. Nem túl gyors (64 alkalmazás). -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #38914 üzenetére
Mi az a springboard?
-
DanielK
addikt
válasz
Criton #38828 üzenetére
Megértelek, mert kellemetlen, de annak örülj, hogy újat kapsz. Máshol csak bevennék és 2-3 hét alatt szervizelnék/cserélnék az adott alkatrészt. Ilyen szempontból meg járj utána inkább. Addig nyaggasd az Apple-t, amíg nem ad egy kifogásolatlan készüléket.
Azt írtad, hogy nem hosszabbított garanciát az Apple. Mit ír a support részen, ha beírod a serialt? Elméletileg az új készüléknek is 1 év a garija...(#38814) zack: értem amit mondasz. Egyébként meg androidnál (SGS) nem mernék beta/kiszivárgott szoftvert tenni. Itt is csak azután tettem fel, hogy az agyára mentem már a fórum tagoknak (vagy 3x mondták, hogy tegyem fel nyugodtan, semmi baja nincs).
És tényleg semmi baja nincs!
(#38846) Criton: sajnos te voltál a kísérleti nyúl. Sokan azt állították, hogy az Apple minden esetben meghosszabbítja a garanciát, de ez nincs így, ezek szerint. A szolgáltatói telefonoknál sem az Apple, hanem a szolgáltató hosszabbítja meg a garit.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz
Criton #38782 üzenetére
Restore, telefon beállítása újként, NE tegyél vissza backupot. Ha így is előjön a hiba, akkor szerviz.
(#38784) N-vidi-A: sajnos így van, ahogy írod. Ha szolgáltatós, akkor a szolgáltató adja a garanciát. Apple csak a függetleneket (gyárilag) szervizeli. Az iPhone-ra nem vonatkozik a világgarancia. Azokat a papírokat is be kell vinni T-hez, amit vásárláskor kapott. Garanciajegy+számla. A szolgáltatónak ezek kellenek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...