Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
tommjee #37296 üzenetére
hát elég ciki, és tudom hogy fasz voltam, de ez az igazság:
"el akartam adni mert jan1 óta nincs meló, és egyelőre még van zseton, de eléggé össze van húzva a nadrágszíj.
feltettem egy hirdetést, hívott a csávó, találkoztunk, odaadtam neki a telefont, ő meg nekem a pénzt, csak kiderült róla hogy az egész hamis, leadtam a rendőrségen, keresik, stb, de valószínű soha nem találják meg.. végülis nem ismertem fel a pénzt hogy hamis, pedig lecsekkoltam..
volt rajta frankón vízjel, meg fémcsík meg minden amiről én azthittem hogy elég ha ennyit megnézek, a rendőr sem látta rajta elsőre csak mikor húzott rajta egy csíkot filccel akkor látszódott, meg a feliratok nem voltak olyan domborúak mint kellett volna..
ott azt mondtam hogy mikor észrevettem hogy hamis, elfutott a csávó, remélem így a biztosító ad egy új telót 100 font ellenében, hisz télleg ellopták, mert nem kaptam érte semmit..
először azt mondták hogy nem fizetnek hisz el akartam adni, arról már ők nem tehetnek hgy én elfogadtam a hamis pénzt... hát bakker...
hazudnom kellett volna annyit hogy elhagytam, vagy ellopták, esetleg kimostam
és akkor nem kéne azért aggódnom hogy kapok e újat..
3-nál vagyok amúgy, de a telót az apple-nél vettem függetlenül
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Tesla topik
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest