Hirdetés
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
Remus389 #2222 üzenetére
Itt többünknek is volt SGS-e 3GS után, nem is használtuk tovább 1 hónapnál.
Szerintem ez mindent elmond.
Aki érzékeny a minőségre, az nem sokáig bírja SGS-sel. (Nekem ez 3hét volt)
A repedés anno nálam nem jött elő sajna, pedig próbáltam rájátszani, mert kaptam volna egy új készüléket új 1 év garival...
Ha már érintettem a garancia-szerviz témakörét, akkor leírom hogy annak minőségében is ég és föld a két gyártó.
Samsungnál anno (Omnia) 5x cseréltek kijelzőpanelt, de csak azért sem adtak új készüléket, pedig kérvényeztem már a 4. alkalom után..
Igaz hozzátartozik, hogy egyedül Budaörsön van főszervize (TeleMAX Kft.) a Samsungnak (ahol FW frissítésen túl érdemben is hozzányúlnak a készülékekhez)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest