-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezu20 #23830 üzenetére
Waze: januárban eddig összesen 18 Mb adathasználatnál járok (Androidos telóval, az mutatja az appok adatfelhasználását) és 800 km-t biztos mentem vele, de javarészt kikapcsolt képernyővel, főleg a trafik és a dugók ellen használom.
Ha mobiladatot akarsz spórólni, akkor még WiFi-n tervezd meg és "járd végig" az útvonalat, úgy elment sok részletet.
Budapesten ÉS forgalmas útvonalakon, pl. autópályákon is sok az aktív user. Ha traffipax ellen kell, akkor legjobb kombinálni a Trafi Hunterrel (ha van iOS-re; az is alig fogyaszt adatot).
-
Auratech
őstag
válasz
lezu20 #23561 üzenetére
Zenejátszóban lehet, hogy kicsit eltérnek az igényeim az átlagtól. Az Audiophile iPad, amit használok jó eq, effektek, google music, soundcloud miatt. Nem csücsül zenetár a tabletemen. Amit hallgatok, felmásolom időnként. A médialejátszókat is szoktam zenehallgatásra használni..
Képszerkesztésre jó a Pixlr, PicShop HD. Személyes favoritom az Instaflash Pro, mert szeretek alaposan a színbe, fénybe belepiszkálni. Az Adobe Photoshop Express is jó.
Videólejatszóm az AVPlayer DH, de az nPlayer és az Infuse Pro is fullos. Ingyenesen a VLC jó de sok más is..
Az elsőként sorolt fizetős appok az AC3 hangot, esetleg DTS-t kezelik, ami a lerántott filmeken gyakori.
Én megveszem a tényleg jó progikat, vagy elcsípem őket akciósan, esetleg ingyen.
Javaslatom pld. az AppZapp appvadász program és esetleg az Appsgonefree, amikkel elcsíphető néha komolyabb fizetős progi is.
Arra figyelj, hogy a kiválasztott program ne legyen túl régen, több éve frissült példány. A frissítési előzményekben, verziószámon levehető, mennyire tartják karban. A storeban olvasható értékeléseket is elolvasom.
Engem hangszerkesztéssel, stúdiós felhasználással kapcsolatban kérdezhetsz. Abban naprakész vagyok. -
Auratech
őstag
válasz
lezu20 #23554 üzenetére
Kérdésed nyomán rákerestem a "best 100 ios app" és hasonló kifejezésekre és sok találatot kaptam.
Szerintem is az a célravezető itt a fórumon, hogy alkalmanként egy-két konkrét dologhoz kérsz tanácsot, hogy például filmnézéshez, pdf kezeléshez melyik az ajánlott fizetős vagy ingyenes alkalmazás és miért...
Ilyesmikben sokan szívesen segítenek. Mivel mindannyian sokféle szempont alapján használunk rengeteg alkalmazást, az általad eredeti kérdésre adott válasz többoldalas lista lenne, kommentárokkal, amit neked átböngészni épp olyan kimerítő feladat lenne, mint a netszerte fellelhető, kidolgozott ismertetők átnézése.
Magyarul is temérdek találat van:
[01]
[02]
[03]
[04]
05-angol -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest