- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az iStyle-ban nem volt 45 ezer ft. Azt láttam volna, mivel regisztrált vagyok ott és kapom a kedvezményekről az infót. Szerintem hamisítottat vett.
Ha neked/neki megfelel egy 5K-s lenovo, meg a Sennheiser, ami szerintem szintén nincs 20k, mivel mondom a legtöbb ember nem ad ennyit fülesért, így lehet nem is hallja amit kell. Van jó Sennheiser, 50k felett. Nem az ára miatt, hanem a minősége miatt.
Nem minden jó, ami drága, de ami jó az drága. -
janeszgol
félisten
A másik kérdésem, hogy honnan vette? Ezeket nagy tételben hamisítják. Valamikor még a Mediamarkt is hamisat árul. Attól függ honnan szerzik be. A nem hivatalos viszonteladók jó 80%-a hamisat árul. Amit a munkatársad vett az nem eredeti.
Az iStyle-ból vegye. Az eredeti. Igaz ott sosem volt 45 ezerre leárazva. -
janeszgol
félisten
Az ANC verzióban van zajszűrés. Az nem 60k és nem 45k, hanem 81k.
Az egy kiegyensúlyozott füles, nem basszus matyiknak van, akiknek elég az, hogy minél jobban dübörög a basszus annál jobb. Azoknak ott a KOSS cég termékei.Sem a munkatársad, sem te vagy nem értesz hozzá, vagy süketek vagytok hozzá. Vagy a tüctüc zene nem szól jól nektek, ami megértek, mert oda nem jó. Drum@Bass, Techno, nem ezekre van.
Nincs gond, de ne állítsuk be szarnak. Ami 10 ezer forintért volt vezetékes apple füles. Na az szar. Ez nem szar. Nem a legjobb, de elég jó kiegyensúlyozott hangzású füles.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #14 üzenetére
Sokan vastagon tesznek arra, hogy a hangfelvételt hogyan, miként kell tárolni. Nem is tudják, de nem is érdekli őket.
-
janeszgol
félisten
LDAC van megfelelő fejessel. Oké igen. Nem végeztem piackutatást, de ha az itteni fülhallgató és fejhallgató topikból indulok ki, akkor az emberek többsége max 20 ezerig megy. És hidd el egy Airpods 4-el elég élvezhető a zene. Csak az 60k alsóhangon, a többsége harmadennyiért vásárol.
Az hogy mi volt 2-3 éve nem érdekel senkit. Most benne van. Igen a Pro-ban. Lásd fentebbi válaszom.
Értesítő led már kevés droidban van.
3.5-es jack szintén kevés droidban van, a csúcskategóriában és a felsőben csak a Sony-ban és talán az Asusban van, ha jól tudom.
Hívásrögzítés szintén nincs a droidosokban. (Tudom rom csere. Mari néninek magyarázd el ezt kérlek, hogy milyen pofonegyszerű.)
Itunes-szal csak az kínlódik, aki s*ggbe szereti.Ha jól látom ennyi.
-
janeszgol
félisten
Jól van, túlzásokba nem kell esni. Jó volt az előbbi hsz-ed, jót mosolyogtam rajta.
Amúgy mitől lesz innovatív az OP? A 120 hz-től? Azt a 60 ezres Redmi Note 12 is tudta. A gyorstöltéstől? Szinten általános már. Százalékos akku van, sőt pont a többi cég majmolja az almát az akku állapot, meg az akku gyártasi adatai feltüntetésével. Az alma előtt ez nem volt senkinél.
Itunes nincs. Fájlátvitel van. BT fájlátvitel passz. Azt egyszer használtam két droidos teló között, akkor nagyon jól jött.
AoD van, sőt már az egész kijelzős AoD-ot is az almától majmolják. AAC, SBC. Aztán rákötöd a 20 ezres fülesed a hallássérült füledre. Biztos kell neked jobb? -
janeszgol
félisten
Nem tudom hova sz.rjak. Szoval a OP lemásolja a 16 Prot és erre büszke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest